• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 147 / 180 • 1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.31. 19:40

//Na ja. Csak eszembe jutott, hogy a KM nem kényszerített ájulásra így úgy döntöttem egy kör sokk elég. :lol: //

Jhon Smith

*A két lövés leadása után újra felfelé nézek és még célra is próbálok tartani. Remegő kezem nem is bírja soká a célpont keresést és lehanyatlik. Fejemet a lépcsőkorlátnak vagy falnak vetve támasztom.

<... Hát erről ennyit...>

//Van valaki a két élő közül aki esetleg a látómezőmben van?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.08.01. 23:00

Jhonatan Dink

Legszívsebben, darabokra szagatnám a lényt, de érzéseim azt diktálják, hogy ne pazaroljak több energiát rá és inkább nézzem meg társaimat.

< Legyőztem a tetvett! ő is tudja,már, hogy ha kell a halálba viszem magammal együtt ha kell.... >

Próbálok, magamhoz térni a kábulatból. és elindulok a kijárat felé.

Megszüntetem a gyorsitásom, túl sok koncentrációba kerül. skimerültn érzem magam a sok kábulat sebzés miatt.

- Hol vannak Max? -

Kérdezem rádión, ha meglátom a plasztokot a lámpánál akkor rá koncentrálok, hogy pár méterrel arrébb rakjam, a levitációval és ahogy hallom, hogy koppan meg nyomom a detonátor gombját, hogy csak az robbanjon.

Miután meg kaptam a választ.

- ide, most. -

Levitáció: 6 4 2 4 2 2 5 2 6 ; 6 3 ; 1
kimerülés: 5 4 2 5 3 3

várok 2 másodpercet, hogy a nappali felé el tudjon indulni, majd nyomom a gombot. ahogy elindul csinálom a mágiát!

< Nagyon kimerültem, remélem a többiek jól vannak, de most pontott teszünk az i re, remélem már nincsenek túl sokan. mert ha igen én már nem bírom sokáig... >

A robbanás után.

- Sasori, Jhon jól vagyytok? Mi maradt belölőlük ? -

Ha semmi, akkor neki dölök a falnak, és lassan lecsuszok rajta, mint aki szinte teljesen kimerült.

De közben még utoljára felnyitom az asztrál semem, hogy körbe nézzek az elementál még véletlen sincs itt...

Dobás: 6 4 3 5 4 3 6 4; 3 3
kimerülés: 4 4 1 6 4 2 5

// Asszem megfogok fázni, hi hi,,, valaki csurom vízes... ha ha. JA meg remélem Jhon nem annyira gázos, mert máskülönben ő meg csupa vér.... :S //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.08.04. 9:46

//off: Bocsi fiúk, de ma még nem tudok írni. Thor! Nyugodtan kezelhetsz NJK-ként, hogy ne lassúljon be a játék. Mégegyszer Bocsesz.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.08.04. 11:09

Max

Az ork eleste és az elementál menekülése láttán kicsit fellélegzek, talán a végén mégis megússzuk élve. Ehhez igyekszem a másik két fickó eltakarításával is hozzájárulni.
Mikor Johnathan rám kiált hátulról, egy fél pillanatra értetlenül figyelek, aztán némi sokkot kapok a felém repülő plasztikbomba láttán.

<Kezdeményezés: 14

Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez a bombás trükk működhet (ha kidobod a folyosóra, nem fogsz rálátni, így nem varázsolhatsz rá elvileg). De Thor majd eldönti.

"A" eset: ha működik, mondom, hogy hol az ellenség, majd fedezéket keresek a bomba elől, a robbanás után pedig próbálok levegőt venni a porban.

"B" eset: ha nem, akkor lövöm tovább a két ellenséget.
1. fázis: 2 rövid sorozat, fegyverkapcsolat és VCS 3 csökenti a célszámokat.
1. sorozat: 2, 3, 5, 2, 8.
2. sorozat: 1, 2, 7, 4, 4 (+3 cészám a visszaúgás miatt).
2. fázis
1. sorozat: 1, 2, 2, 4, 4.
2. sorozat: 1, 1, 5, 3, 4 (+3 cészám a visszaúgás miatt).

Továbbra is addig lövök egyet (50% fedezékből), míg el nem terül. A harci tartalékot is az előző kör szerint osztom, a kitérésre/sebtűrésre 4:3 arányban. Ha mindkettő rámlő, akkor 2-2 kitérés és 2-1 sebtűrés.>
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.08.05. 19:03

Mindenki

//off: Max úgy tudod megcsinálni Gorodak, hogy kidobod a bombát, és nem lebegtetd. Tehát az ajtóig lebegteted, utána lendületet véve kihajítod, aztán lesz ami lesz. Dobok erre próbát, és a két ellenfélre kitérést.//

*Max, látva a felé lebegő bombát, falfehér arccal siet vissza a szobába. Kiérve, halk puffanással ér földet, majd pár pillanat múlva hatalmas robbanás teríti be a folyosót, és a törmelék darabok még a lakásba is berepültek. Ezután csend. Lassan kinéztek a folyosóra, meglátjátok a hatalmas pusztítást, és a halottakat.

*Sasori letérdel Jhon mellé, és óvatosan megnézi a sebeket, majd a fejét csóválja.

- Jhonatannak szólni kell, talán ő képes gyógyítani. Vagy orvost kell kerítenünk.

*Ekkor csendben marad, és a folyosóra bámul. Jhon, te is kitekintesz, és ekkor észreveszed a plasztikot, mely nagyot robban. A még két álló fickó egyszerűen a falnak csapódik, és a robbanás ereje kipréseli az életet belőlük, majd a földre esnek. Kicsivel később meglátjátok két társatok kíváncsi tekintetét.

//off: Legyőztétek az ellenfeleket, már csak le kell lépni, hisz a hangoskodás miatt biztos kihívták már a Securytiseket. Jhon igen komoly sebesüléseket szenvedet el, de Jhonatan is elég rossz bőrben van, valószínű az elementállal való harc miatt.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.08.06. 17:18

Max

Gyorsan megvizsgálom Johnathant, míg elül a por, hátha tudok vele csinálni valamit. Ha sikerül némileg talpra állítani és tud mágiával gyógyítani, eltámogatom Johnhoz.

<Elsősegély (csomaggal): 1, 2, 4.>

Ha tud mágikusan segíteni, rá hagyom, ha nem, elszaladok az elsősegélyholmiért és megpróbálom Johnt összefércelni annyira, hogy eljussunk vele az utcai dokiig.

<Elsősegély (csomaggal): 1, 4, 5.>

Közben szólok Sasorinak, hogy nézze át a halottakat, hátha van náluk valami, ami infóval szolgálhat róluk vagy arról, mit keresnek ezen a környéken. Ha a mágusunk gyógyít, én is csatlakozom a keresgéléshez. Elsőként a dekágyanús fazont kellene megnézni, adattárolók lehetnek a legfontosabbak. Figyelünk arra, hogy némelyik még életben lehet, meg ne lepjenek.

Viszont max pár percet töltsünk ezzel, mielőtt nyakunkon lennének a zsaruk, cuccot összekapva tűnjünk el innen. Aztán valami biztos helyen újratervezünk.

//off: Segít valamit, ad némi időt, hogy korábban kikapcsoltam a rendőrségi riasztást?//

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.08.07. 1:04

Jhonatan Dink

A robbanás után, hátra dölök a falnak és lecsuszok rajta, míg a földre nem ülök....

Mikor Max oda jön hozzám üveges tekintetel meredek rá.

< Menni kéne mi haver? >

Ha segit felllni, akkor elindulok a folyósón egyenesen Jhonhoz , lépéseimet ígyekszem gyorsan meg tenni, miközben a falat használom támasztéknek...

Arcom elég fehér a mágikus kimerültségtől és az elementálal vivott harctól.
De mikor meglátom Jhont erőt veszek magamon.
Nagyon sohajtok.

Jhonnál:.

- Megteszek minden tőlem telhetőt, de utána, gyorsan huzzunk inen! -

Letérdelek Jhon mellé és mégegyszer utoljára a mai nap rákoncentrálok a varázslásra, bele adva a maradék erőmet és amit még kitudok préselni, szipojozni a testemből és a környezetemből...

Ha kell, rá nézésre.
Stabilizálás: 3
Dobások: 5 5 2
Kimerülés: 6 3 4 ;3

Gyógyitás: 5

Dobások :
6 2 4 6 2 ; 6 4 ; 1
Kimerülés: 6 2 2 4 2; 4

Azt sem bánom, hogy esetleg sérülök, vagy elvesztem az eszméletem, ha sikerül meggyógyitani!
// De nem akarom meg ülni magam.... hi hi //

Ha talpon maradok... eszméletemnél.
Üvegess szemekkel most már tényleg fal fehéren csurom vízesen.

- Tüntesétek el a nyomainkat és huzzunk a francba, ha kell dobd be az egyik plasztikot a szobába és felrobbantjuk a szobát, hogy semmi nyoma ne maradhasson a rendörségnek! meg ezt a részt, hogy ne maradjon vár nyom se Jhon után. ok ? -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.08.07. 4:03

*Csak meredek magam elé, mintha már nem is a fizikai valóságot nézném.

//várom, hogy a gyógyítás sikeres vagy sem.
Max utána tudok bármit is csinálni//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.08.07. 16:37

//off: Üdv. Sajnos csak hétfőn tudok írni. Elnézést mindenkitől. Kellemes hétvégét.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.08.09. 12:48

//off.: Bocs fiúk hogy most írok, de idő közbe összejött egy-két dolog.

Sasori Udza

Ha meggyőződtem arrol, hogy nincs túlélő, kardomat letakarítom s elrakom.

Miután Jhont megvizsgáltuk eszembe jut, hogy van az elsősegély csomagomba néhány tapasz (altatós-, ébrentartós- és ... a harmadik most nem jut eszembe). Ha Jhonatan jobban ért a gyógyításhoz megkérdem, tud-e azokkal v,mit is kezdeni.

Max kéréseit feltétlen végrehajtom, de a dekást rá bízom, mert ő tudja mit keressen rajta. Miközben átkutatom őket, egy-egy füstölőt gyújtok az elesettek mellet, figyelve, hogy a szárukon ne maradjon ujjlenyomat.
Ékszereket, gránátokat, személyes iratokat elveszem, de egyes fegyvereket nem. A tünde hosszú tőrét a hüvelyével együt elteszem. Nem vesztegetek semelyiknél se 15-20 mp-nél többet. Ha kell, szíjat vágok, csak ,hogy gyorsabb legyek. Próbálok figyelni arra, hogy a helyszínelést végzőknek nehéz dolguk legyen. Ha valamelyik lakásban lenne egy bátor kiváncsiskodó, megpróbálok még elébe vágni.

Sok tennivalónk lenne, de kevés, nagyon kevés az időnk. Még jó, hogy nem pakoltam ki. Így dolgom végeztével vissza megyek a lakásba. Kardomat a sporttáskába rakom amit majd a ball válamra vetek ...

-Ááhhh... -jut eszembe meglőtték.

...akkor a jobbomra veszem. Kezemet, pisztolyomat markolva, a táska egyik zsebébe teszem, úgy megyek ki a lakásból.

Ha kell segítek a pakolásba, (pl.: Jhon félig összerakott puskályát is beleszórom a táskámba, majd összekotorjuk onnan)

Dolgunk végeztével felvetem, hogy egyszerre hagyjuk el a házat, vagy Max., vagy Jhon kocsiával. Biztos ami biztos. A többi járműért meg később visszajövünk. A ház elhagyása után egy közeli, keleti étterembe meghúzhatnánk magunkat egy estebéd keretén belűl.

Viszont, ha Jhon nagyon rossz paszba van még, akkor felhívom a maffiás kapcsolatomat, és megtudakolom tőle, hogy tud-e olcsó, de jó, és nem kérdező orvost, lőtt seb ellátására, ami a fenhatóságuk alá tartozik.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.08.10. 19:11

Mindneki

//off:Köszönöm a türelmet.//

*A veszély elmúlt, így pár pillanatig kiélvezitek a győzelem érzését. Ám nem sokáig. Max a riasztó rendszer megzavarása miatt sokkal később érkezik meg a security, de biztos jönni fognak. Jhonatan társa mellé térdel, és koncentrálni kezd. Jhon sebeiből alább hagy a vérzés, és egyre jobban kezd begyógyulni. A kis sörét darabkák kipotyognak a sebből, de nincs elég ereje Jhonatannak, így nem gyógyulnak be teljesen a sebek. Ám annyira meggyógyult, hogy feltudjon állni.

*Jhon, elmúlik a fájdalom egy része, és a fáradság is alább hagy. Lassan felülsz,é s elég jól érzed magad. Jhonatan képessége most nagyon jól jött. A megmaradt sebeket Max ellátja. Sasori gyorsan körbe rohan. de nem talál semmi eseményre méltót. Hisz gyilkolni jöttek, egyéb cuccaikat nem hozták magukkal.

*Viszont tudjátok nem érdemes tovább maradni, így gyorsan összepakoltok, és elhagyjátok az épületet. A küldetés sikeresen zárult, mind túléltétek, és még a feladat is teljesítve.

//off: A kaland ezzel véget ért. Jó kis játék volt, ám szerintem a shadowrun nehezebb OM-en, mint a mágus. Viszont én mint mesélő most visszavonulok az OM-ről, sok teendőm összegyűlt, nincs már rá időm és energiám. Ha valakinek kedve támadt mesélni, mint játékos szívesen társulok, de csak játékosként. Köszönöm a játékot. :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.08.11. 16:26

//Köszönömal a kalandit. Ezzel eggyel több a befejezett kaladjaink száma. :)

Én most biztos nem mesélej Thor-hoz hasonlóan le van kötve az időm //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.08.11. 19:09

//off: Jó kis villámkaland volt, köszönöm szépen a játékot! :)

Ha esetleg valakinek lesz kedve mesélni, én is csatlakoznék majd.//

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.08.19. 23:04

Hali.

Csak a formalitásért.... ha ha

Thor nagyon köszönöm a játékokat! jó buli volt....
// Mondjuk én majdnem meg haltam, hi hi.... //

Köszönöm a játékot mindenknek....

Amugy szívesen mesélnék kalandot, de én nem mindig tudok írni és úgy meg lassu lenne a játék.. :S

De ha esetleg benne vagytok akkor össze dobok egy kalandot, ha mindenki el nézi nekem , hogy max 3 om naponta tudok írni...
Még nem töntöttem, hogy shadowrant vagy mágust melénék e szívesebben.... :S

Írjátok meg ha benne lennétek egy kis kalandba.

Amugy, mágus kaland lenne valószinüleg. :D

Tisztelettel: Gorodak... ;)
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.08.20. 15:44

Benne lennék akár Magusban, akár SR-ben - M*-hoz most valahogy jobban van hangulatom, de az SR-t is örömmel látom.

Engem nem zavar, ha ritkán írsz, csak ne "felejts itt" minket! :)

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 147 / 180 • 1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján