• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 145 / 180 • 1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.07.15. 16:04

Max

Amennyiben az ajtók manipulálhatóak a rendszerből, azokat is kezelésbe fogom venni, de először Johnnak intézem a liftet, ahogy kérte. Ezen kívül szeretném kideríteni, hogy van-e a lépcsőházban valamiféle periféria, amit manipulálva kárt/zavart okozhatok majd a fickóknak (túltölthető elektromos- vagy gőzvezetékek, esetleg védelmi rendszer vagy a padlót síkos nyaktörővé változtató tűzoltórendszer stb.).

<Kezdeményezés (Mátrix): 7+2k6-->15
Első fáziomban a liftet birizgálom, Periféria irányítása művelet: 1, 3, 5, 2, 3, 4
Másodikban lekérdezem az adatokat, Periféria megtalálása: 1, 7, 15, 4, 5, 11>

Ha a liftes sikerül, azt úgyis észreveszik, ha nem, szólok a kintieknek, hogy
- A liftvezérlés még ellenáll. Lépcsőházat ellenőrzöm. Ha a rendszeren vannak ajtók vagy egyéb, talán tudok velük zavart okozni.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.07.15. 17:24

Jhonatan Dink.

Ahogy meg hallom, hogy valami kis robot is jön fel a lépcsön, gyorsn oda megyek Maxhoz a napaliba, de csendben, hogy fedezhessem is a bjárattól balra a fal takárásába.
Kinyitom a harmadik szemem és a manna hálóra vetem a pillanátsaimat, hogy a mágus szelleme nem e kavar hullámokat a manna hálón a mozgásával körbe nézés céljából!

Varázslás:5 dobások: 4 3 3 5 6 ; 3

Majd szólok maxnak: - Tudod figyelni a kis pók szerü robotott vagy sem? -

Ha nem -mel válszól akkor rá hagyom, ha igennel akkor meg kérem, hogy figyyelje , ha tudja, és jelezzen mikor be akar jönni a szóbánkba...

Ha iggennel válaszol és ha nemmel is meg csinlom.

Képrázat varázslat gépekre a lakáson belül.
Ha lehetséges, akkor bárki aki figyeli a szobát kamerán keresztül minket lát és hall ahogy beszélgetünk a nappaliban, valami amire emlékszem, meg azt , hogy pakolgatunk a szóbában!

képrázat: 5 dobások: 6 5 2 6 4 ; 1 4

// Az ajtónkon akkor ott van a plasztik bomba ügye? //

Majd csendben várok a többiek jelzésére, hogy, mi legyen illetve, hogy mit csinállnak az ellenségeink....

Várok a jelre, vagy arra , hogy a szobánk elé jöjenek, hogy a plasztikot a plafonon meg az ajton a képükbe robbanthassam... :D
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.16. 19:44

Mindenki

*John és Sasori nagyon csendben elindulnak felfelé. Alig halhatóan észlelik a kicsi pók kopogását a lépcsőn, amint közeledik. Felérnek a negyedikre, és lassan kinyitják a lépcsőház ajtaját, majd kilépve a lifthez lépnek.

*Közben Max folyamatosan mondja amit lát, és csinál. Hangja eléggé gépies, hisz a mátrixból beszél.

- A kis gép megáll a harmadik szinten a lépcsőház ajtajánál. Nem tud kijönni. Az ork jelez, és elindul a csapat a harmadikra. A sorrend változatlan. Most értek fel. A lift most indul az elsőre.

*Ekkor már Jhon a liftben van, és elindul az első emeletre. Sasori fent maradt, hogy két tűz közé szorítsák a bandát.

*Johnatan kérdésére Max gyorsan válaszol:

- Csak a kamerákon keresztül látom a pókot. -*És utána folytatja. – Az egyik ember kissé kinyitja az ajtót, de csak annyira, hogy a pók kiférjen rajta. Elindult a folyosón.

*Közben Johnatan áttekintesz az asztrális világba, majd fura érzésed támad. Körbe tekintesz, de nem látsz senkit, viszont érzed, hogy valami közeledik, de nem tudod megmondani mi az. Lehet egy szellem, vagy akár egy elementál is.

//off: Gorodak, a káprázat a pók robotra nem lesz hatással, sem az őt néző dekásra, hisz kamerán keresztül néz. Így is megcsinálod? Ha igen, akkor még ebben a körben megtudod. Legyen szíves mindenki dobjon KÉ-t mostantól. Ez csak annak szólt, aki eddig nem tette.//

//off: A következő kör. : Jhon az első emeletre érkezik, így ő cselekedhet utoljára. Sasori a negyediken van. Jhonatan és Max a nappaliban, és Jhonatan még nem tudjuk, hogy varázsol e. Kieron, sajnos semmilyen alkalmazható dolgot nem találsz.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.17. 22:57

Jhon Smith

//Bocsánat el is felejtettem
Kezdeményezés (Dobás: 3) +11 = 14//

*Ahogy haladok lefelé a liften számba veszem a felszerelésem.

Rádió üzenet mindenkinek.

- Sasori mindjárt a helyemen vagyok. Készülj. Max, Jhonatan készüljetek védekezésre. Először Sasori és én lövünk.

*Kilépve a liftből kinyitom a lépcső ajtaját és elindulok felfelé. A fal mellet haladva, felfelé célra tartva a fegyvert valamint közvetlen, hogy beléptem a lépcsőház kibiztosítom a gránátom. Az ajtót óvatosan és halkan csukom be magam után.

Rádió üzenet
- Bent vagyok. Sasori készülj.

//Lopakodás Dobás (4/2/3/4/5)//

//Ha jól gondolom még nem látok ellenséget így nem dobok támadást. Ha még is látómezőmbe kerülne valaki akkor szólj és dobok támadást is.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.07.19. 2:27

Dink Meeker.

Ké:5 +6 4 3 +1 =19

Az asztrál világban maradok s próbálom meg figyelni, hogy szellem jön e vagy sem és próbálok felkészülni, hogy darabokra zuzam
egy asztrális harcban, így egy villam gömbel kéazülök, melyet rá küldök bérmire ami a szoba ajtajához jönn, mint ha csak valami védelmi rendszer lenne aszrális lények ellen.

Meg próbálom elösször kivenni, hogy asztrális test vagy inkább más....

Mágia : 5

Dobás: 6 6 6 3 3; 1 3 4
Ha nem tudom akkor ezzel készülök:

Villám gömb: 5
Késletett varázslat ,mely elvan tartalélokva és csak arra vár, hogy ki engedjék.
// Ha a varázsló asztrál teste akkor csunya meglepiben lesz része, ha elementál akkor nekünk lesz benne részünk mert elementál ellen nem vagyok annyira toppon, de azért meg teszek mindent! ha ha.... //

+mágia tartalék 3 om kocka : 6 6 1 6 1 4 3 6 ; 3 1 2

kimerülésre dobás: 5 4 1 6 4 ; 6; 2

melyet as asztrál világra és a simára is rá kldök, hogy ha kell...

Ha kiveszem, hogy asztrl test és a mágusé, akkor káprázat a teremre: 5
Dobás:5 4 6 1 6 ; 3 1
kimerlésre dobás :4 3 2 2 6 ; 5

Melyben próbálom elrejteni, hogy csak ketten vagyuk alakásban, ha lehetséges, akkor 4 en lenénk és egyik emlékemet jeleniteném ki melyen beszélgetünk, mondjuk azt miközben beszéljük, hogy hogyan kéne rajtuk ütni. a tetön keresztül vagy ajtón vagy robbantani kéne...

Viszont szólök rádión a tőbbieknek:

- A mágia tudó lehet körbe akar nézni, megtévesszem vagy próbáljam meg kiütni ha van rá esélyem ????? -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.19. 8:40

Sasori Udza

Kezd.:10+ 3/2/3= 18

Jhon amint eltűnik a liftkabinnal egyetemben az ajtó bezáródása
következtében, behunyom szemeimet. Légzésem lassab, de mélyebb
(3 mp be, 3mp tart, 3 mp ki + a kintartott idővel együt, 10mp)
Így számolom az idő múlását, miközben ötletek cikáznak a fejemben.

Mikor Jhon először beszól a rádióba, szememet kinyitom és a
lépcsőház ajtaja felé veszem az irányt. A biztosító szeg nélküli
gránáttal a bal kezemet a fülemhez teszem, mintha telefon lenne.

Jhon második üzenetére reagálva, elkezdek egy inprovizált
telefonbeszélgetést lebonyolítani magammal. (Mindezt rádióüzenet
közben, hogy a társaim is hallják)

- Szeva Steev!... Nem, most kinn vagyok a lépcsőházba... Tudom...
-nyitom az ajtót és belépek- Nem érdekel mit fog szólni az a pöcs,
akkor is elmegyek arra a koncertre.-A felfelé tartó lépcsőhöz megyek,
nehogy meglássanak, ott a falnak támaszkodom.- Ja és olyan múltkori
cuccot is szerezhetnél... Kifizetem... Oké... Hallottad? Sethorn most
egy új füstgépet mutat be a fellépésen.-Lassan közelítek a lefelé
vezető lépcső felé, közben figyelek a lenti helyzetre.- Állítólag
rohadt nagy durranás lesz.- A rádiókapcsolatot megszakítom. Ha nem
látok senkit, akkor lefelé osonok a fal mentén a lépcsőn addig, ameddig
a korlátom a másik lépcső aljánál találkozik.- Micsoda? Denny is jön?
Akkor szólok neki, hogy hozza magával a tartozását...

Ha minden "rendben" megy, és megfelelő helyen vagyok a lépcsőn,
előveszek 1 füstgránátot a másik kezembe és igaz látatlanba, de
ledobom a gránátot a 3. szintre. Detonáció után követi a füstgránát,
amit az előző eldobása után azonnal kibiztosítok, hogy kezdjen el még
a kezembe füstölni, közben előveszem a pistolyom.

Dobófegyver (5)
első dobás (harci tartalékból +3D): 2/3/4/4/5/+ 3/5/6+4 sebzés: 10s
második dobás (harci tartalékból +3D): 2/2/2/3/6+3/+ 3/5/6+6+3

Ha valami nem úgy sül el ahogy tervezem, mert valaki feljön vagy fenn van,
akkor az alkarvédőm egy darabját (dobónyíl) indítom felé, majd fedezékbe
vetem magam.

Dobófegyver (5)
dobónyíl (harci tartalékból +3D) :2/3/6+2/6+5/6+6+6+4/+ 2/5/6+5 sebzés: 6E

//off. Mivel a kezemen vannak a dobónyilak annak elővétele és dobása szerintem
egy egyszerű cselekedetnek vehető. A második egyszerű cselekedet, meg a vetődés.
Mivel séta sebességem 8m/s szerintem ez is belefér.//

A második fázisba dobom a gránátot, majd fegyvert rántok.

gránát (harci tartalékból +3D): 1/2/5/5/6+3/+ 1/5/6+3

//off: Remélem mindent leírtam ami kell
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.07.19. 13:26

Max

Bosszúsan megrázom virtuális fejemet, mikor kiderül, hogy semmi hasznos nincs a lépcsőházban. Rendesen megnehezíti a dolgunkat a ház.
Úgy tűnik, a Márix lehetőségeit egyelőre kimerítettem, de még készítek pár közelképet a 8 fickóról és a robotról a kamerákkal, hátha jó lesz valamire.

<Kezdeményezés (Mátrix): 14
Első fázis: jobb ötlet híján a fényképezés: Periféria ellenőrzése: 2, 2, 3, 5, 7, 8, majd a biztonság kedvéért egy Biztosnág elemzése (mielőtt csúnya meglepetés érne) [Thor, ha szerinted ennyi fénykép elkészítésére nem elég egy Periféria ellenőrzés, akkor a második egyszerű cselekedetemmel csinálok még egyet, ez esetben a Biztonság helyett tekintsd ezt a dobást Perifériának]: 2, 3, 3, 2, 7, 8.
Második fázis: ezt a 2 szabad cselekvésemmel együtt egy hosszabb szövegre fordítom, amit a rádióba mondok:
>

- Semmilyen használható perifériát nem találtam a liften és a kamerákon kívül, ami közvetlenül segíthetne a harcban. Még az ajtókat sem tudom rájuk zárni. Úgy tűnik, a megfigyelésen kívül más hasznom egyelőre nincs a Mátrixban. Maradjak figyelni, vagy kell erősítés a lépcsőházba?

Ha kell erősítés, akkor a követező körben kicsatlakozom, felkapom a fegyvert, páncélt és indulok. Ha nem, akkor kukkolok tovább a kamerákkal.

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.19. 17:38

Jhon Smith

*Ahogy meg hallom Sasori rádióüzenetét megdermedek a döbbenettől.

<... Mi a f******sz...>

Rádió üzenet.

- Készüljetek. Fegyvert a kézbe.

*Azzal mély levegőt véve lopakodok tovább.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.20. 20:08

Mindenki

Harci forduló

Első fázis: Jhonatan, Sasori, Max, Jhon

//off: A kezdeményezés szerint írok. Előfordul, hogy valamit cselekedni akartatok, de az események miatt megváltozik az. Illetve lesz, hogy helyettetek dobok, hogy ne kelljen várni.//

*Jhonatan, egyáltalán nem tetszik neked az érzés, ezért úgy döntesz, itt az ideje felkészülni, ám ekkor olyan dolog történik, melyre egyáltalán nem számítottál. A való fizikai világban az ajtó kitárul, és egy három méter magas, amorf emberszerű vízelemntál folyik be a szobába. Ösztönösen nyúlsz a távkapcsoló felé, hogy szilánkokra robbantsd, de valahogy gyorsabbnak bizonyul, és már szinte előtted mozog. Automatikusan egy varázslatod felé nyúlsz, és Villámot idézel meg a kezedbe. //off: Bocsi, hogy nem a villám gömböt írom, de az most titeket is sebezne, mert területre hat.// Fehéres, kékes fények cikáznak az ujjaid közt, ahogy a nyers energiát megzabolázod, és egyenest a lény testébe vezeted. A villám belecsap az elemntálba, mire az megrázkódik, de az energia hamar elvész a testében, mintha levezette volna.

*Sasori, miközben rögtönzött tervedet kezded el, fura hangokat hallasz a rádióban, mintha valami kisülés lenne, meg nyögések. És ekkor jössz rá, hogy Jhonatant, és Max-et megtámadták. Ám már elindultál lefelé, és nem fordulhatsz vissza. Lassan mész le a lépcsőn, és közben lépések hangját hallod. Leérve a megfelelő helyre, egyszerűen lehajítod a gránátot. Hallani a koppanása lépcsőn, mire az egyik felkiált:- Gránát!!!!
Majd hangos robbanás „szakítja” be a dobhártyát.

*Max, Végig nézed a perifériákat, és nem találsz semmi veszélyest, vagy bármi figyelemre méltót. Ám ekkor lefagy a képzeletbeli tested a mátrixban. A kicsi kamerád, amit a szobában helyeztél el, azt mutatja, hogy egy háromméteres víz lény támadt rátok, és éppen Jhonatan próbál az útjába állni egy villámmal. Riadtan lépsz ki a mátrixból, hamar újra az igazi szemeddel látsz. És a látvány csak rosszabb lett. //off: Tudom, hogy nem pont ezt írtad, de az események ezt okozták.//

*Jhon lassan haladsz felfelé, és most éred el a lépcsőfordulót, mely a második szintre visz, mikor meghallod Sasori rögtönzött beszédét. Nem számítottál erre, így harcra készen indulsz meg felfelé. Ám ekkor valaki felkiált, és nagy robbanás hasít a füledbe, majd por, és beton darabkák jönnek le az emeletről.

Második fázis: Jhonatan, Sasori, Max, Jhon

*Jhonatan, látva, hogy az elementál elég jól tűri a villámot, stratégiát választasz, ám a dög gyorsabb nálad. Egyszerűen rád veti magát, és az egyik pillanatról a másikra, már a lény belsejében találod magad. Hihetetlen nyomást érzel a dobhártyádon, és közben levegő után kapkodsz. Megpróbálsz valamilyen energiát előidézni, ám egyre több levegőt vesztesz így, majd hirtelen sikerül kiszabadulnod, és a szoba padlójára esel csurom vizesen.
//off: Sikeres ellenpróba//

*Sasori a robbanás után nem gondolkodik sokat. Kezében már beindult a füst gránát, majd azt is leveti, mire pillanatok alatt füst teríti be az egész lépcsőfordulót. Ekkor hallod, amint lent kiabálnak: - Ki innen!
Majd a bakancsok hangját, ahogy a túlélők kirohannak a harmadik emelet folyosójára. Megállsz, mert nem tudod, hogy Jhon nem e kezd el tüzelni.

*Max Döbbenten látod, ahogy az elementál elnyeli a társadat, aki megpróbál kiszabadulni, de egyszerűen nem megy. Kihasználva, hogy nem veled foglalkozik a szörny, azonnal a fegyvered után kapsz, és rácélzol a dögre, de nem mersz lőni, mert társad még mindig benne van. Fogalmad sincs, hogy mit tegyél, és csak idegesen célzol a dögre, mikor Jhonatan kiesik a lény testéből, és a padlóra borul. Szerencsére élve.

*Jhon, halva a robajt, már nem lopakodsz annyira, így kicsit gyorsabban felérsz. A harmadik emelet alsó fodulójában két alakot látsz meg. Az egyik a törpe, arca és mellkasa tele vas szilánkokkal, és mozdulatlanul fekszik a lépcsőn. Tőle nem messze az egyik ork félig lerobbant fejével ül nekidőlve a korlátnak, és közben koponyájából kilógó agyáról, sötétvörös vér csurdogál. Testalkatából ítélve, eza dekás volt. Ám sűrű füst borítja be a szintet, mely teljesen vakká tesz téged is, és csípő fájdalom mar a szemedbe. Közben hallod, amint a banda többi tagja kirohan a harmadik szint folyosójára.

Harmadik fázis: elementál

*Jhonatan, megrázod a fejed, és pár lépésre a dögtől a földön fekszel. Max fegyverrel a kezében céloz a dögre, mire az megrázkódik, és hangosan felröhög. Annyira megörül a lény valaminek, hogy egy pillanatra nem is foglalkozik veletek. Ám ez tényleg csak egy pillanat, mert nem létező szemeit rátok szegezi.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.20. 21:42

Sasori Udza

Kezd.: 10+(3d6) 4+6+4=24

Elindulok lefelé. A pólóm vagy a felsőlet az arcomra húzom, hogy ne legyen nehéz a légzés. Jobb kezembe a pisztolyom, balba meg a ládszáramnál levő tőr kerűl. Közbe fókuszálok, hogy a füst ne zavarja látásomat. Így indulok az alattam lévő szintre. Ha mesterlövés társamat meglátom megszólítom halkan.

-Jhon! Ne löjj!

Ha a harmadik emeleti lépcsőház ajtaja kiszakadt annak örülök, mert a füst kifelé is terjed. Ha nem akkor majd a tőrrel az ajtót kirugva alúlról kitámasztom, úgy a legkissebb célpontot nyújtsam magamból, de elötte az ellenség ott maradt tagjait szíven szúrom, ha még él v.ki.

Ha kell:
Éles fegyver (5): 2/4/5/6+4/6+1/ /3/4/4/4/5

Bár a füst kicsit csípiheti a szemem, de a látásomat nem befolyásolja ezért sűrübben pislogok és honyorgok is.

Ha már a folyosón is van füst, ami kedvez nekem, kinézek (csak a felsőtestem egy kis része, a fejem, meg a jobb kezem lesz így fedezetlen). Pisztolyomat célt keresve magamelött tartva. Célt találva lővők is.

Egyszerű cselekedet: célzás (célszám -1)
Célzó szemüveg (célszám -1)

Lövés:
AP.(8): 1/3/3/4/5/5/6+5/6+6+2

Lövés után vissza teljes fedezékbe.

Ha valaki rám rőne kockatattalékból kitérnék.

Kitérés1(4d): 3/4/5/5
Kirérés2(4d):1/2/5/6+1

Ha eltalál v.ki: (páncélkabát+ sisak)
Fiz.(6): 3/4/4/6+2/6+5/6+6+3
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.21. 21:14

Jhon Smith

*Ahogy haladok fel a lépcsőn átváltok hőlátásra.

Rádióözenet

- Itt vagyok. Terep biztosítva innen.

*A törpére és az orkra vetek egy pillantás ám látva, hogy jelenleg ártalmatlanok rám nézve tovább haladok a hangok irányában. A menekülők lépteit kihasználva sietek utánuk az lépcsőház ajtajáig.

- Fedezhetett kérek.

//KÉ: Dob. 5+11=16
GY: Dobás 4/6+5/ 6+5/ 3/ 5/ 5
Támadó gránát. 10 S Dobás 4/ 6+1/ 4/ 4/ 4/ 1/ 5/ 6+3/ 3/ 4

Ha valamilyen próbát kéne még dobnom szolj//

*Felérve a lépcső tetejére ha még nyitva van az ajtó akkor kidobom a folyosóra a résen keresztül a kibiztosított gránátot ám ha ép akkor csukódott vissza akkor egy kicsit kilököm lábbal, hogy résnyire nyitva legyen és úgy dobom ki a gránátot a utánuk.

Rádió üzenet.

- Gránát!

*Azzal vissza vonulok az ajtótól pár méterre. Sasori ha nem jönne magától akkor őt is magammal vonom. Robbanás után vissza lépek az ajtóhoz. Viszont ha Sasori már előttem oda ér az ajtóhoz és elkezd leadni a lövéseit nem zavarom meg. Ám mikor le adta a lövést kidobom a gránátot és rádión szólok is.

Rádióüzenet.

- Lőj át a bal oldali ajtón, hogy fedez míg a jobb szárnyat nyitva füstgránátot dobok ki.

*Előveszem füst gránátom és az ajtó jobb szárnyát meglökve kidobok egy füstgránátot is.

//Ha füst gránátot dobok ki arra mivel kell dobni?//

//PM KM//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.07.22. 13:24

Jhonatan Dink

A padlón fekszek és hálát adok életemnek, hogy ki kerültem és gyorsan arrébb kuszok miközben levegő után kapkodok, csurom vízesen, össze vizezve a padlót.
S mikor meglátom, hogy az elementál felröhög és meg örül a hideg fut át a hátamon, mert sejtem hogy, most mi következik.

MAxnak.: - Fus -
Ké: 5 + 4 3 2 =14

MAjd a jég fal varázslatott használom: hogy lefagyasszam az elementált!
//ha használhatom e képpen használlni, mert a könyv erre nem tért ki küln.. :S //
Dobás: 6 5 5 6 2 ; 6 4 ; 5
Kimerülés:5 3
A kezemből jönne ki jéghideg sugár, mely még a levegőt is meg fagyasztja ut küzben.

Ha nem akkor egyből sav sugárral kezdek:
Majd a sav sugárt köpöm az elementálra kockáztatva az elájulást és a kimerülést.
Dobás:5 3 5 2 5 3 2 5
kimerülés:3 3 2 6 5 2 4 ; 3

A sav asugár köpéssel várok, míg az elementál nem ér elém és akkor köpöm rá az egészet, hogy minnél közlebbről, minél több érje a dögöt.

< ha bele halok, akkor sincs más választásom, ha igzam van, máris halottak vagyunk ha nem bírom meg állitani. >

// A gránát sebzi a fizikai estét ha igazam van nem ? Ha igen akkor a jég varázslat után vagy a sv sugár előtt neki vágom a gránátomat, s közben próbálok a kanapé mögé ugrani. gyorsaság:5 dobások: 6 3 4 5 4 ; 5
ha kell akkor maxot is a kanapé mögé rántom, hogy öt se érje a robbanás. //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.07.22. 15:36

//off: Pelso: a füstgránátot ugyanúgy kell dobni, mint a normált, Dobás képzettséggel, és ugyanúgy szórodik is.
Gorodak: a gránát ellen Esszenciával egyező páncélzata van az elementálnak. :( //

Max

Amikor meglátom a ránk rontó vízszörnyet, reflexből beleszólok (khm... mondhatni belevisítok) a rádióba, hogy
- Vízszellem a lakásban. A mágust lőjétek!

Sejtem, hogy a vízlény ellen géppisztollyal kb. annyi esélyem van, mint hógolyónak a pokolban, így a védekezésre összpontosítok és arra, hogy elvonjam az elementál figyelmét, míg Johnatan befejezi a varázslatát. Így a figyelemfelkeltés végett beleküldök pár skulót, aztán megpróbálok elugrani, ha megtámad.

<Kezdeményezés: 15
1. fázis: szabad cselekvéssel szólok egyet a rádióba (lásd fentebb)
3-as sorozat: 1, 1, 1, 1, 2. :eek: :fejveros: Ilyet dobni már... Ha valami csoda folytán ez mégsem balsiker, akkor a sebzésem 10S. Ha meg az, várom a nagyon kellemetlen követezményeket.
Ha nincs nagy baj, és engem támad, kitérek (ez elvileg működik az Elnyelés ellen is): 3, 4, 4, 11.
2. fázis: körbepillantok, nincs-e a lakásban valami tüzet keltő dolog (aeroszolos palack, amit meggyújthanék stb.)
Ha támad az elementál, kitérek. Ha előbb is engem támadott, akkor csak 3 kocka, ha csak most, akkor mind a 7 tartalék: 3, 4, 14 (1, 3, 8, 3)

Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.22. 19:39

//Ahogy nézem elgépeltem egy két apróságot a reagomban.//

*A gránát kidobása után megvárom míg felrobban és csak utána mondom a fenti ragban, hogy Sasori lőjön keresztül az ajtón. Valamint mindenképpen hátrébb vonom magammal a robbanás idejére.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.07.22. 22:53

Sasori Udza

Max rádióüzenetére reagálok (rádión).

-A törpe és a nyeszlett ork halott. A többiek felétek mennek.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 145 / 180 • 1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján