Sasori Udza
Részemről a terveket a társaimra bízom. Jhonatan mimor felhozza a két fős felosztást felvetem, hogy ő és én közelhazcban jók vagyunk, míg Jhon és Max inkább a közeltávoli- távoli harcban jobbak (ha stimmelnek a játékosi infóim). Ezért én a vegyes csapatokra voksolnék. (Mondjuk én Maxal, Jhonatan meg Jhonnal.) Ha gránátot kell használni inkább a füstgránátot választanám, mert az tovább tartja fenn a hatását, engem nem gátol, míg a villanó gránát, csak akkor lenne jó ha az ellen minden tagja a villanás áldozatává válna. Jhon 1-2 napos megfigyelését is támogatom, mert így kiismerhetőbbek a célpontok. A terep is bememorizálódhat az agyunkba. Felvetem azt is, hogy minnél gyorsabban és minnél halkabban kellene az akciót lebonyolítani, és olyan fegyverekkel amik sebzéseit nem egyszerű lenyomozni. (Pl.: könnyű gépfegyver, marokfegyver, penge) a fűstgránátot használat után meg összeszedhetjük.
Amint dűlőre jutnak a többiek, a Jhonsonnal való találkozáshoz vitt felszereléseket viszem magammal. Birtokba veszünk egy használatlan lakást, és ideiglenes főhadiszállásnak alakítjuk.