• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 142 / 180 • 1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.06.24. 1:06

Jhonatan dink

Míg el nem megy a megbízó addig nem szólalok meg. majd csak jhon után szólalok meg.

Nos ha van benne agytok akkor megyek egy kört a környéken.

Ha benne vannak akkor körbe motorozom a helyet, meg veszek egy környékbeli utcai térképet , amin be tudom jelölni a gyors ker távozási utvonalakat ha gyorsan kébe távozni.

Be ülök az egyik kocsmába is iszogatni, hátha hallok valamit, ha nem akkor csak iszogatok , illetve ha van akkor dárcozok és biliárdozok.

Majd estee után körbe sétálok, mintha részegen eltévedtem volna,, majd fel szálok a motoromra és valakinél találkozok
A megbeszélésre.

- Ha mindenki benne van, mivel én amugy is hajléktalan vagyok, lehet beköltözöm a 4 emeletre, az is üres elméletben.
-

Ha nincs ellenvetés akkor mikor mentem pár kört meg meg van a térkép és az átnézése a kocsma elött be ugrom a házba a 4 emelt meg vizsgálására, mint aki tényleg be akar költözni...

Poénból eljátszom a gondolattal is és keresek valami jó kis zugott hova költöznék.

Majd megvízsgálom az épületett az asztrál szememmel.

Ha találkozok lakókkal és normálisak, akkor meg kérdezem, hogy a 3 dokon vagy a 4 diekn van e heéy bekültözni, ha nincsne senki vagy nem bizalom gerjesztök, akkor csak be megyek, mint akko szállást keres.

A liftett haszálom, és véletlen meg állok a 3. on is majd nagyot szítkozodva tovább megyek anélkül, hoy kiszálnék, de azért fél szemmel körbe nézek.

Viszek magammal gránátott meg fegyvert bíztos ami biztos...

Illetve meg vizsgálom mi lenne ha a 4 emelet rá lenne robantva a 3 dikra, ott ahol alaszanak vagy egy része elterelésnek...

Ha lehetségesnek tartom akkor beszélek róla a többieknek.

Robbanás elmélet: 4 3 2

Illetve a környéken banda jeleket is keresek :

Mágikus csoportok ism : 5

A többikenek tudok robbantani van pár plasztik bombám, meg gránátom a bulira, és ha kell akkor tudok szerezni fegyver vagy robbanó anyagot, esetleg akna vetött vagy rakéta vetőt , de az már drága meg lehet túl löne a célon. szinte bármilyen fegyvert vagy löszert betudok szerezni csak idő és pénz kérdése.
Még mégiával át tudom nézni a helyet.
Illetve, egy kis időre láthatatlanná tudok tenni valakit, de ez kemény melo nekem vagy magamat...
Meg szükség esetén még lesz egy két trük a tarsolyban.
Illetve ha áram szünet kéne az épületbe , megoldhatom , hogy ki süsem a biztositékos szekrényt gy villám gömbel...

// Nekem enyi lenne írjátok , meg ha valami tetszik belüle és akkor nekem okés egy próbára. vagy ha valakinek kell valamilyen fegyver töltény vagy ilyesmi... //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.06.25. 11:21

//off: Nem tudom, hogy mi van a többiekkel, de ha nem írnak,akkor végleges NJk. Ha akartjátok, akkor kettőtöknek írok.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.06.25. 11:51

//off: Bocs, ha csúsztam, azt hittem, a mai nap még benne van a 3-ban! Kissé elszámoltam magam. :( //

Max

Azokra, amiket John kiderít, én is kíváncsi vagyok, de rábízom ezt a részt, én "csak" egy alapos terepszemlét tartok, hogy mi, merre, hogy helyezkedik el a környéken, hogyan lehet jól behatolni vagy menekülni. Jól megnézem a 3. emeletet kívülről, körbejárom (azért próbálok nem feltűnő lenni).
Viszem a kis minikamerámat és rejtve csinálok felvételeket, míg sétálok.

Johnatannak javaslom, hogy asztrálisan repülje körbe a kérdéses emeletet, és nézze meg az esetleg ott tartózkodók auráját, hátha valami kisül abból is. (Meg ki tudja, nem lakik-e ott pár kellemetlen szellem.)

De még a terepre kiszállás előtt a következőket cselekszem:
Letöltöm a Johnsonos meetingről készült felvételt, legyen jól eltéve.
Aztán, nekieesek a Mátrixnak, és igyekszem pontos képet alkotni a célpont környékéről. Kellene térkép (hasonlóképp, mint mikor a találka helyszínét nyomoztam: utca, csatorna stb.), tervrajz a házról (nem csak a lakóknak is elérhető alaprajzok, hanem a komplett, építészeti cucc). Kellenek a tulajdonosi- és/vagy érdekeltségi viszonyok az épülettel kapcsolatban, különös tekintettel a közelmúltban lezajlott esetleges változásokra. Ezekért akár be is török pár rendszerbe, ha máshogy nem megy.

Ha semmit sem találok vagy nem bírom felnyomni az adattárakat, akkor a csapat elé tárom a problémát: vagy enélkül megyünk neki a dolognak vagy vészmegoldásként van egy ismerősöm, aki nem nagyon ismer lehetetlent az infószerzésben - viszont nem épp olcsón dolgozik. Ő esetleg a Johnsonnak is utána tud kicsit nézni.
Ezen kívül felvetem, hogy tudok esetleg a rendőrségen is érdeklődni, de ezt az egész csapat szavazza meg, mert ha nagy "rendetlenséget" csinálunk a meló során, később előfordulhat, hogy elővesznek érte, ha náluk szaglászunk.

Ha sikerül rendes tervrajzoka szereznem: elmegyek a házhoz, és a szellőzőn/liftaknán/elfelejtett szemétledobón stb.-n mászókészlettel le/fel mászva kikémlelem a 3. emeletet, fotókat készítek, ha vannak ott épp emberek, akkor az arcukról is. Ha esetleg valaki észrevesz, szerelőnek mondom magam. Ha erőszakosak, rácsapok a vészcsévélőre a mászógépen.
<Ehhez, ha kell próba: Atlétika: 1, 2, 3, 5, 11 ; Lopakodás: 1, 2, 3, 4, 4.>

És ha tudok, bemegyek az épület infrastruktúrájába, megnézem az áramellátást, hasonlókat. Kíváncsi vagyok arra is, jelen van-e a ház a Mátrixban. Ha igen, szétnézek a rendszerében, hogy épül fel.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.06.25. 19:17

Sasori Udza

//off:
Részemről is bocs, h. csak most írok, de őszintén megvalva nehezen jutok még dűlőre szabájkönyv nélkül.//

Nos...

Részemröl a megadott cím közelében lévő keleti éttermeket keresem fel. Ott kutakodok erről a bandáról. Ha Jhonatan benne van akkor vele tartok. Biliárdba ha nem is datsban meg infó szerzésben, vagy csak ha olyan szituba kavaradik amibő egyedűl nehzen "vágja" ki magát segíthetek neki.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.06.26. 15:48

//off: Elnézést kérek mindenkitől, de így, júniusban megfáztam. :cry: Lehet, hogy hétvégén nem tudok majd írni, de meglátjuk. Mindenkitől egy kis türelmet kérek. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.06.26. 15:54

Jhonatan Dink

Persze szívesen megyek Sasorival együtt körbe nézni meg inni a bárokban a környéken biliárdozni, meg ha benne van akkor megyünk 4 dik emeletre meg nézni az épület strukturáját...

// Persz nem gond várok. :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.06.27. 14:49

//én nem tudok várni :( //

:) :)
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.06.28. 13:53

//off: Köszönöm a türelmet. Még nem gyógyultam meg teljesen, de alakul.//

//off: Mindenkinek a neve alá leírom, hogy mit tudott meg, de azért nem PM-ben küldöm, mert úgy is elmondjátok egymásnak. Tehát mindenki tudja a másik infóit. Gorodak, a láthatatlanság varázslatot megtiltottam, mert KM gyilkos. Néhány dologra helyettetek kidobtam pár próbát.//

Jhon

Az épület alsó két szintje(0-1) parkoló. Csak a beton és vasoszlopok tartják a hatalmas épületet. minden oldalról meg lehet közelíteni az épületet kívülről. A környék lepukkant, tele szemetelt utcák, lézengő csövesek. A forgalom inkább egy mellékutcára jellemző. Az itteni lakók gyorsan mennek, és jönnek, nehogy bűncselekmény áldozatai legyenek. Aki viszont itt jár, biztos hord magával valamilyen önvédelmi fegyvert. Éjszaka kicsit intenzívebb a mozgás. Drog dillerek, gyilkosok, és efféle népség. Néha egy kóbor kutya is elszalad a környéken.

A földszintről lépcsőn, és lifttel lehet feljebb jutni. A lépcső a lift mellett van, és összesen négy lift megy felfelé.

A második szint ablakai teljesen be vannak deszkázva, semmit nem lehet ott látni.

A harmadik szint üvegei épek. Az egész szint egy terem, és tele van hatalmas ládákkal, mint egy labirintus, úgy néz ki. Három mellette lévő épületből is jól át lehet látni, amiből kettőben van is elhagyatott szoba, jó rálátással. A banda ezt a szintet lakhatóvá alakította ki, de a nagy ládák miatt nem lehet mindent látni.

A negyedik és ötödik szint ablakai hiányosak, töröttek, és tele van pakolva a szint szeméttel, törmelékkel. A többi szinten már lakások vannak.

A harmadik szinten összesen 8 alakot vettél ki. 4 embert, akik shutgun-okkal vannak felszerelve, agyonhasznált bőrruhát viselnek, és tele vannak tetkókkal. 1 ork fickót, aki fajához képest elég satnya, és látszanak a fején a durva beültetések, talán dekás, vagy rigó, ő is bőr cuccban van. 1 másik ork fickó, aki egy brutál nagy pisztolyt hord magával, és ő már tényleg emlékeztet egy orkra. Szakadt farmert, és koszos trikót hord. 1 törpe, aki vékony ballonkabátot visel teljesen kopasz, csak barna szakálla jelzi, hogy férfi. Fülét durván hegyesre vágták, melyen vaskos forradás mutatja, hogy nem volt kezelve a seb. Végezetül egy tünde. Vékony fickó. Egy kisebb pisztoly, és egy alkar hosszú, ívelt pengéjű kés van a hátára szíjazva. jó minőségű barna bőr ruhát visel.

Nem őrködik senki a bandának, viszont kamerákat helyeztek fel a 4. szintre, és a házat 360 fokban figyelik. A kamerákat ablakpárkányra lettek felcsavarozva.

Johnatan

A környéket körbe motorozod. szerencsére rengeteg menekülési útvonal van. E mellett van egy földalatti parkoló nem messze onnan, ami több háztömbnyi távolságig elvezet egy földalatti úton. Jó menekülési útvonal.
A környék egyáltalán nem bizalomgerjesztő, és rengeteg a hajléktalan, és köztük a drogos. A tudat módosítós chipeket használók sokszor vergődnek a mocsokban, éppen kipróbálva egy programot.

Egy ivóban figyelsz, sajnos keveset tudtál meg, de viszont arra odafigyeltél, hogy ne fogjon senki gyanút. A ház környékén hamar elkezdtek tünedezni a csövesek, és idővel egy sem húzódott meg ott. Viszont pár kóbor eb jelent meg a környéken.

Az épület alsó parkolójába belépsz, hogy valamelyik emeleten kis időt töltsél. Asztrális szemmel meglepetten látod, hogy kifejezetten steril a környák. Ez akkor szokott lenni, ha egy varázsló, vagy sámán territóriumánál vagy. 4 lifttel lehet feljutni. És egy zárt lépcső visz fel a liftek mellett. Meglepetten tapasztalod, hogy a lift csak az első és hatodikon áll meg. Illetve a hattól felfelé. a 2-5-ig nem áll meg a lift. Asztrális szemmel látod a harmadik emeleten az asztrális gátat.

Lépcsőn megpróbálhatsz felmenni, és bemenni valamelyik szintre, de arról kérek egy megerősítést.

Nem láttál banda jeleket a környéken.

A negyedik emelet robbantása, bizonyos erősség után instabillá teheti az épületet, és akár össze is dőlhet a toronyház.

Max

Találsz tervrajzot az épületről, és részletes térképet a környékről. Rengeteg menekülési útvonal áll rendelkezésre. illetve van egy földalatti parkoló, ami több háztömbnyire is elvisz. A közlekedési lámpákat, és kamerákat a környéken gyenge védelemmel látták el, könnyen feltörhetőek.

Az épület két betáplálással rendelkezik áram szinten, és egy víz főnyomó cső vezet be. Gáz nincs. Minden szinten lakások, illetve kifőzdék vannak. A szellőzést hatalmas ventillátorok végzik. Ám az alsó szinteken le vannak szerelve a szelőző rendszerek, hisz még a közfalakat is lebontották.

Egy fontos dolgot viszont megtudsz. A cég, ami csődbe ment, golyóálló ablakok beszerelését rendelt. Tehát azok az ablakok, amik ezeken a szinteken épek, golyóállóak.

Mátrix szempontból nincs az épület benne, csak hiányosan. Tehát bizonyos része létezik a mátrix világában, mely részeket vegyes erősségű védelmek őrzik. Ezek feltöréséért megerősítést kérek.

Az alsó szinteket kitörölték a mátrixból, tehát nincs külső elérési lehetőség, és nincs lehetőség külső beavatkozásra a liftnél sem. Csak helyileg lehet felül írni.

Az épület tulajdonjoga a városé, és nem találsz semmi figyelemre méltó eseményt, vagy dolgot a házzal kapcsolatban. Egyelőre nincs pályázat az alsó szintekkel kapcsolatban.

Sasori

Nem sokat tudtál meg a bandáról. Mondhatni nem is nagyon tudnak a létezésükről. Az egyik étteremben annyit tudtál meg, hogy egy pár fickó rendet teremtett a toronyház alsó szintjein, és kifüstölte onnan a csöveseket, hála az égnek. Így is rengeteg van belőlük.

//off: Lehet tovább infót szerezni, és akkor az megint egy nap lesz. Ha Gorodak a lépcsőt használva beköltözik valamelyik szintre, illetve Kieron karaktere fel akar mászni a liftaknába, az még nem plusz nap, csak erősítsétek meg, hogy megteszitek. Viszont lehet akció tervet is kitalálni. mindenki, aki nem akar plusz infót szerezni, írja le, hogy szerinte miképpen kellene megoldani az akciót, és persze mindenki szerepét írja le. Ezután egy következő regban írjátok le, hogy XY terve tetszik a legjobban, csak én még ezt hozzá tenném. Tehát két reagot kérek a következőkben, ha senki nem akar infót még. Ha valaki még infót akar, attól még akció tervet nyugodtan lehet írni, csak még egy nap közben eltelik.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.06.28. 14:16

//off: Thor, jobbulást! :) //

Én szeretném megjátszani a mászós mutatványt, mert hátha sikerül képet csinálni a dobozok miatt nem látható területről is. Nem feltétlenül a ragaszkodom a liftaknához, jó nekem egy megfelelő méretű elektromos szervízakna is. De ha a lift a legjobb, akkor mielőtt mászok, elintézem az épület vezérlőrendszerében, hogy az adott liftaknában a lift ne tudjon lejönni az 5. emelet alá (nem kéne a fejemre pottyannia fél tonna lakónak...).

A rendszert csak annyira szeretném feltörni, hogy lássam, a 4. emeleti kamerák bele vannak-e kötve. Illetve, a 4-10. emelet rendszereire lennék kíváncsi (már amelyik nem tartozik a Mátrixból törölt emeletek közé), egyelőre csak áttekintő szinten, nem akarok komolyabban elmerülni bennük.

Akciótervet majd ezek birtokában próbálok kieszelni.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.06.29. 19:30

Max

//off: Kieron, akkor PM-en elküldöm a szinteket, és amelyiket megnyitod, ott már dobnod kell. Csak részleges infót fogsz ott kapni, hogy jó helyen jársz, ám a teljes infót akkor kapod, amikor látom az értékeidet.//

Az épület alap védelme alatt áll a rendszer. először abba kell belépned, és utána léphetsz tovább.

Ha valamit úgy írok, hogy 1.0 az azt jelenti, hogy sz 1-es fő rendszer. Az 1.2 az egyes fő rendszer 2-es alrendszere. Tehát ahhoz, hogy belépj a 2-es alrendszerbe, be kell lépned az 1-es fő rendszerbe.

*Könnyedén megközelíted az épületet. Egy parkolóház egyik szegletében vagy, és a lifthez legközelebbi becsatlakozásba lépsz éppen be. Azon nyomban a ház védelme áll az utadba.

PM:Kieron
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.06.30. 19:04

//of: Amit most írok, azt mindenki tudja, hisz Max úgy is elmeséli. //

Max

*Az alap rendszerbe könnyedén beléptél. Ide tartozik az egész légrendszer működtetése. (Természetesen a 2.3.4.5. rendszeren nincs szellőző rendszer). A víz, és az elektromosság fő kapcsolója, és leolvasása.

*A liftet kezelő alrendszerbe is be tudtál lépni, de az már jobban le van védve. Egy külön program lett beépítve, mely csak bizonyos kód beírásával engedélyezi a 3—as és a 4-es szintre való belépést. Mikor ennek a kódnak utána akartál nézni, a védelmi rendszer beindult, és kidobott az alrendszerből.

*A kamerákat működtető rendszer nagyon védett, de be tudtál lépni. Viszont mikor meg akartad nézni a felvételeket, a rendszer kidobott.

*-A többi szintet, amit megnéztél, gyenge védelem őrzi. Ezeken az emeleteken, érdekes módon a lakások mágnes zárja itt kapcsolható. Tehát könnyedén ki-be tudnád zárni az ajtókat. A lift előtti részen lévő kamerákat is látod. Semmi más nincs a rendszerre kötve.

//off: Természetesen mikor elkap egy rendszer, kidob, vagy kábult leszel, vagy fizikai sérülést szenvedsz. Jelen esetben csak kidobott, de előfordulhat, hogy valakinek jelzett ekkor a rendszer.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.06.30. 20:50

Jhon Smith

//Ha mindenkinek jó akkor a megbeszélést tartsuk az én lakásomon.//

*A felderítést a lehető legkisebb feltűnéssel hajtottam végre. Először a kocsimmal hajtottam el a környéken, hogy felderítsem mit is akarok majd közelebbről megnézni. Majd pár sarokkal arrébb egy biztonságos helyen hagyom kocsim. Ha van őrzött parkoló akkor ott. Majd gyalog megyek vissza. Mikor a szomszédos épületekben észre veszem a lakatlan lakásokat megörülök nekik és mindkettőből megnézem milyen a rálátás. Mikor a lakásból látom az lakokat, hogy ott vannak egy darabig figyelem, hogy mit csinálnak. Ha az alakok közül, például a tünde egy autóval elhajtana akkor megnézem a rendszámát és felírom.Ezt követőn vissza térek a kocsimhoz és haza hajtok a megbeszélésre.

*A megfigyeléseimet megosztom a többiekkel, hogy melyik szinten mit láttam.

- A szintek többségét nem láttam de a harmadik szinten biztos van valami fontos a banda számára. Mivel 8-an is voltak ott felfegyverkezve.
4 embert, akik shutgun-okkal vannak felszerelve, agyonhasznált bőrruhát viselnek, és tele vannak tetkókkal. 1 ork fickót, aki fajához képest elég satnya, és látszanak a fején a durva beültetések, talán dekás, vagy rigó, ő is bőr cuccban van. 1 másik ork fickó, aki egy brutál nagy pisztolyt hord magával, és ő már tényleg emlékeztet egy orkra. Szakadt farmert, és koszos trikót hord. 1 törpe, aki vékony ballonkabátot visel teljesen kopasz, csak barna szakálla jelzi, hogy férfi. Fülét durván hegyesre vágták, melyen vaskos forradás mutatja, hogy nem volt kezelve a seb. Végezetül egy tünde. Vékony fickó. Egy kisebb pisztoly, és egy alkar hosszú, ívelt pengéjű kés van a hátára szíjazva. jó minőségű barna bőr ruhát visel.
Szóval ezen a szinten biztos tudlak majd titeket fedezni.

*Szerintem nem kell nagyon túlbonyolítani. A kérdés csak az, hogy csak hajtsunk oda és sétáljunk be mind vagy szerezünk kötelet és szigony ágyút és csúszunk át az épületbe a második szint bedeszkázott ablakain keresztül. Természetesen katonai rohamcsapatokat megszégyenítő tűzerő kíséretében. A másik dolog amit még érdemes átgondolni, hogy hátra maradjak e lőállásban fedezet gyanánt vagy a korlátozott belátható terület miatt menjek veletek?

//Pm. KM//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.06.30. 21:40

Jhonatan Dink

Felmegyek a liftel a hatodikra és onan sétálnék lefele a lépcsön meg néve a szinteket . A 4 diket körbe is sétálnám ha lehet.
Illetve ott meg is állok, hogy szét nézzek mentálisan.

Káprázat varázslat 5.
dobás:4, 5, 2, 4, 4
Kimerólés ellen való dobás:5, 5, 4, 4, 3

S ha lehet akkor sétálnék is egyet a 4 diken.
Ha valkivel találkozok esetleg, akkor meg mondom, hogy új lakást keresek, mert a régiből ell kellett költöznöm.
// Ami még igaz is lehet, soha nem árt egy plusz lakás ha van . :D //

A troll formája kb akármelyik, akit láttam életemben az utcán....

Miközben haladok alépcsön fütyörészek magamnak csak úgy poénból. Miközben elhagyom a harmadik emeletett meg nézem magamnak a bejárati ajtott, és közben tovább sétálok.
Ha van egy troll a motoros bandámban akkor annak az alakját veszem fel. :D

Mikor leérek a földszintre távozom a kocsmába a környéken, hogy elüssem az időt a találkozoig, majd egy nagyobb ivben megyek a találkozó pontra és közben figyelem, hátha valaki követ...

E miattbiztos, hogy kések a megbeszélésről vagy 30 percet.

A terv:

Szerintem menyjünk fel a 6 ra és onan menyjünk le a lépcsön a harmadikra.Az ajtót én ki tudom nyitni egy sav sugárral, de akár be is robanthatjuk egy plasztikkal // ha csak a km nem döntött úgy hogy robbanás gátló. mert megnézem az ajtót 3 diko.. //
A 4 diken csinálhatunk ugyan csak egy kissebb robantást a padlóba így 2 oladlról tudnánk be menni, hogy meg lepjük öket, használhatunk fény gránátott vagy füstött, hogy ne löjenek le minket egyből vagy hogy elvakitsuk őket.

Ha valaki rá , akkor figyelhetnénk a banda tagokat meg az épületett még 3 nappig míelött rajtuk ütünk.
De kérdés, hogy éberek lesznek amit h valaki be akart törni a rendszerükbe.
Ha a két csapatos meg oldást választjuk akkor én Sasorival mennék az ajtó felöl.

Egyébként pedig érdemes ébernek lenni mivel lehet van sámán vagy varázsló a csapatukban, mivel a ház teljesen steril mindenfajta modon. Rendesen kipucolták !Persze lehet a ház költött rá de én kétlem ha a rengetteg csövesből és a örnyékről induok ki, amit maga a banda tisztitott meg...

Persze ha Jhon át tud lőni a golyó álló üvegen, akkor jóé jönne fedező tüznek, hogy le szedjen párat,

Amgy Max utána nézhetnél az üvegnek, mennyire strapa biró mert akár azt is fel robanthatom egy oda rpitett időzitett plasztikkal. miután Jhon szabad kezet kaphatna a mészárlásra. akár többet is oda repithetek pár perc alatt a kamrák holt terében, ha van nekik.
Ha max tud róla valamit.

Igy Jhon tudna minket fedezni az ablakok szétrobantása után. Az időzitő adna elég időt, hogy mi is elfoglaljuk a helyünket a 4 diken és a 3 madikon az ajtó elött, és igy 3 robbantás lenne egyszerre, meg pár fény gránát, azt se fogják tudni,hogy hol vannak arcal mikor be megyünk , ígymilyénk a pálya és szana szétt löhetjük őket.

Bár az orknak szanaszét van furva a feje, lehet neki nem számit.... A tőrpe meg lehet sámán. Az elf meg csak simán nem szimpatikus.... De attől még lehet szerncsént azt szét lőhetjük őket akarmilyen keménynek tünnek...
A meglepetás a mi oladlunkon lesz!
CSak nem készültek fel mindenre.
No meg pár ezresért talán a motoros bandám is eljönne elterelést okozni a helyi kocsmákba . vagy csak zajt okozni az ablakok előtt , hogy oda csalja őket az ablakokhoz vagy akamerák elé. és aztán robantanánk, ha mákunk van az ablakoh megy valaki és a robbantás után jhon egyből le kaphatja, mi meg utánna mennénk be a 4 dikről meg a 3 dikről a lépcsőházból

Mit szóltók hozzá? Illetve hallagatom a ti terveiteket:
Tudok robbantani, lőni, levitálni, és káprázatott okozni másoknak vagy tárgyaknak, de a kettő együtt nem megy .
Túl sok, de káprázat lehet a kamerán is, mint pl egy srkány repül el a képen a házhoz... De egyszerre csak 1 dolgot varázsolnék mert 2 tőre oda figyelni sok kockázattal jár és lehet akkor kiesek a stratégiából ha elkbulok....
Ja tudok még villám csapást vagy villám gömvöt esetleg sav gömböt....

Ha valakinek van pénze akkor syivesen használok bazokát vagy rakéta vetőt. poénból. :D

De a 4 diket is rá robanthatjuk a 3 dikra csak akkor félő az egész épület fel fog robbanni.... már mint, hogy össze dől----
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.07.01. 19:01

Johnatan Dink

*Körbe járva a 4. emeletet, csak szemetet, és építési törmeléket látsz. Az ablakpárkányoknál meglátod a kamerákat. Összesen 14 kamera van kihelyezve. Elég sok, és látszólag a környéket teljesen lefedi, mármint ami az utcákat illeti.
Nem találkoztál senkivel sem.
Nincs az emeleten belül kamera, de ezt már Max is jelezte.

PM:Pelso
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.07.02. 18:40

Jhon Smith

- Nos akkor eddig Johnatan és én is az egyszerű és hatékony lerohanás taktika mellet vagyunk. Ha mindenkinek jó akkor szerintem pakoljunk fel mindent amire szükségünk lehet és menjünk a helyszínre. Találtam két elhagyatott lakást jó rálátással az épületre. Ha nem rohanjuk le őket 12 - 24 órán belül akkor onnan szemmel tarthatjuk őket.

*Ez után elkezdek összepakolni. Magamhoz veszem a két puskám, lőszert. Gyakorlatilag a felszerelés listámról mindent. Ízlésesen elpakolok mindent hordozóládákba/táskákba. Majd egy sport táskába bedobok némi száraz élelmet. Müzliszeleteket, kekszet meg ilyesmiket. Valamint váltó ruházatot. Ezt követően ha mindenkinek jó akkor mehetünk az egyik elhagyott lakásba. Az autómat ha van az épület alatt őrzött parkoló akkor ott hagyom. Gondolom tartozik az épülethez.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 142 / 180 • 1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján