Jhonatan dink
Míg el nem megy a megbízó addig nem szólalok meg. majd csak jhon után szólalok meg.
Nos ha van benne agytok akkor megyek egy kört a környéken.
Ha benne vannak akkor körbe motorozom a helyet, meg veszek egy környékbeli utcai térképet , amin be tudom jelölni a gyors ker távozási utvonalakat ha gyorsan kébe távozni.
Be ülök az egyik kocsmába is iszogatni, hátha hallok valamit, ha nem akkor csak iszogatok , illetve ha van akkor dárcozok és biliárdozok.
Majd estee után körbe sétálok, mintha részegen eltévedtem volna,, majd fel szálok a motoromra és valakinél találkozok
A megbeszélésre.
- Ha mindenki benne van, mivel én amugy is hajléktalan vagyok, lehet beköltözöm a 4 emeletre, az is üres elméletben.
-
Ha nincs ellenvetés akkor mikor mentem pár kört meg meg van a térkép és az átnézése a kocsma elött be ugrom a házba a 4 emelt meg vizsgálására, mint aki tényleg be akar költözni...
Poénból eljátszom a gondolattal is és keresek valami jó kis zugott hova költöznék.
Majd megvízsgálom az épületett az asztrál szememmel.
Ha találkozok lakókkal és normálisak, akkor meg kérdezem, hogy a 3 dokon vagy a 4 diekn van e heéy bekültözni, ha nincsne senki vagy nem bizalom gerjesztök, akkor csak be megyek, mint akko szállást keres.
A liftett haszálom, és véletlen meg állok a 3. on is majd nagyot szítkozodva tovább megyek anélkül, hoy kiszálnék, de azért fél szemmel körbe nézek.
Viszek magammal gránátott meg fegyvert bíztos ami biztos...
Illetve meg vizsgálom mi lenne ha a 4 emelet rá lenne robantva a 3 dikra, ott ahol alaszanak vagy egy része elterelésnek...
Ha lehetségesnek tartom akkor beszélek róla a többieknek.
Robbanás elmélet: 4 3 2
Illetve a környéken banda jeleket is keresek :
Mágikus csoportok ism : 5
A többikenek tudok robbantani van pár plasztik bombám, meg gránátom a bulira, és ha kell akkor tudok szerezni fegyver vagy robbanó anyagot, esetleg akna vetött vagy rakéta vetőt , de az már drága meg lehet túl löne a célon. szinte bármilyen fegyvert vagy löszert betudok szerezni csak idő és pénz kérdése.
Még mégiával át tudom nézni a helyet.
Illetve, egy kis időre láthatatlanná tudok tenni valakit, de ez kemény melo nekem vagy magamat...
Meg szükség esetén még lesz egy két trük a tarsolyban.
Illetve ha áram szünet kéne az épületbe , megoldhatom , hogy ki süsem a biztositékos szekrényt gy villám gömbel...
// Nekem enyi lenne írjátok , meg ha valami tetszik belüle és akkor nekem okés egy próbára. vagy ha valakinek kell valamilyen fegyver töltény vagy ilyesmi... //