Mikor Sasori felhív kicsit meglepödök.
- Persze, hozok én is pár sört akkor hamarosan találkozunk. -
Még gyorsba össze pakolok, meg a holnapi felszereelést is. Megtankolom, vagy feltöltöm a motoromat és indulok is.
Tisztán és kiválsztva a megfelelő ruhát az amugy is hatalmas ruha táramból... ha ha...

A találka elött kidobom a mobiloma valahol a kukába, eltörve a szim kártyát majd veszek egy ujjat.

Ezt általában melok elött teszem vagy pár havonta ha már túl régota van nálam a mobil. így nem is veszek tul jókat csak valmi olcsot...
A helyszinen szívesen besélek mindenről amiről csak akarnak, de csak nagy vonalakban, az utcán nem osztok meg részleteket, bíztos ami bíztos...
A helyszínre érve meg nézem magamnak az asztrál vlágot, de messziről tisztes távolságból, mivel nincsen kedvem vacsora lenni.
Ha semmi komoly akkor megnyugszom.

Mágia: 5d6 + 2 varázs tartalék a többi tartalék kockát talonba rakom , hátha még is védekeznem kéne:
dobások érzékelésre: 4 2 4 4 2 5
Dobások kimerülés ellen:4 5 3 6 5 3
Így ha valami van akkor is marad 3 om tartalék kockám védekezésre...

Így fel is készülük kicsit inkább lények elleni harcra, mint hogy valaki most rám támadna mágikusan.
Nem akarok harcolni lények ellen ha nem muszály, csak körbe akarok nézni az asztrális sikon, hogy nincs e valami nagyobb rémség a közelben, ami megzavarhatja a tárgyalást.

Ha kibámészkodtuk magunka, mehet a sörözés valahol....
Másnap akkor ha Sasori felkelt akkor időben érkezünk a találka pontjára!
Ott Jhon t hagyom beszélni, hiszen az ő kapcsolata.
< Rendezze ő a tárgyalást...

Ha Jhon rá bolint nekem is, jó...
< Annyira azért megbízom benne, hogy jól fog alkudni, ha meg nem akkor majd a következő munkából akasztunk. Legalább akkor séta galop ha nem adnak túl sokat ha meg mégsem majd felszámolok eksztra költséget, ha ha >
// Bocsi, h ilyen késön írtam... Remélem nem volt nagyon gáz... //