• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 137 / 180 • 1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.27. 17:31

Ma este válaszolok minden kérdésre, és írok pár sort a városról, és egyéb dolgokról.

Ám olvasva a mostani sorokat muszáj most is írnom.

Sirak, nagyon gyorsan vegyél vissza. a KM én vagyok, és nem te. E mellett konkrétan a megbeszélés helyett kijelented, hogy mi lesz. Ezért két lehetőséged van. Vagy nem játszol, vagy kompromisszum kész leszel. Ebben pedig én nem engedek.

Kieron, és Paga Sker légyszíves maradjatok.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.27. 18:19

Nos ha lesz kaland akkor én a KM általi vezetést támogatom.

Ha JK vállal vezető posztot vagy nem tudja el látni vagy a többiek nem figyelnek rá. Esetenként meg egyenesen szembe mennek vele. Gátolva a játékot azzal, hogy nem tudnak a játékban besorolódni és követni a megbeszélt vezetőt.

De ez csak akkor lenne érdekes ha azt kéne megbeszélni, hogy legyen e a csapatban vezető.
Én a KM általi irányítás mellet vagyok. Az ő története és ő tudja merre kell haladnunk.

Szóval a karakterek össze egyeztetése igen szerintem is fontos és ezt kéne nekünk is tenni most. Ahogy a KM kör pm-e után elkezdődött. Én azért kérnék több információt az esetleges játékosoktól, hogy ki lesz a
- tank
- szakrális dolgokért felelős.
- biztosító és fedező ember (ezt szerintem a mester lövészemmel le fedem.)
- stb

Karakter koncepcióm.

Ahogy pm-ben már írtam.

Mesterlövés.
Változatos ismeretekkel a világról.
Jól lő. Jó sofőr. Tud harcolni. A közelharcban nem a "tank" stílust kedveli. Ellenben képes megvédeni magát.
Ember. Kiberverektől nem idegenkedik de nem is mániákus hívük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2015.05.27. 21:18-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.27. 20:16

Üdv. Akkor pár dolog

Kieron kérdései:

Csak a 3. kiadású alapkönyvet használjuk, mert nekem csak az van meg.

A szellemek által használt elrejtés mágiát engedem, mert az ellen elég jól meg lehet dobni a védelmet.

Sirak kérdése:

Bizonyos esetekbe van lehetőség változtatni, de van, ahol nem engedek, mert különben nagyon megváltozna a már leírt reag.

Leírom nagyjából miképpen is gondoltam a játék menetet:

Valamelyikkőtök az egyik kapcsolatától munkát kap. Felhívja a többieket, hogy pénz áll a házhoz. A Jonsonnal való találkozásig én mesélek. Itt rendes párbeszédes jelenetet játszunk, ahol írhattok a megszokott formában. És persze a reag elején leírjátok, hogy mit visztek magatokkal.

Miután megbeszéltétek Jonsonnal a dolgokat, újra átveszem az irányítást, és megkérek mindenkit, hogy írja le egy raegban szerinte miképpen kell megoldani a kalandot, és kinek mi lenne a dolga, és azt is, hogy mi az, amit mindenképpen vinni akar az akcióhoz. Én átolvasva, és a három legjobb ötletek közül (hisz én ismerem a kalandot), kockával eldöntöm, melyik legyen, és játéktechnikailag ezt úgy kell értelmezni, hogy az a karakter meggyőzte a többieket, hogy így legyen. Azért nem engedek az OM-en megbeszélést, mert az nem megy. Mivel jó ötletről van szó, nem kell attól félni, hogy nem sikerül az akció. Tehát mindenki a szerint fog cselekedni, ahogy kérték tőle. Oda megy, azt teszi. Én egészen az akcióig elmesélem mit tudtatok beszerezni, és mennyiért. Ezután jön megint a normális szerepjáték, tehát az akciót rendesen lejátsszuk. Természetesen mikor ki kell találnotok, kinek mi lesz a dolga, és hogy miképpen oldjátok meg a feladatot, én előtte PM-en a képzettségek alapján infókat, és ötleteket adok az akcióval kapcsolatban.
E mellett külön idősíkon lehet beszélgetni, hisz azzal még jobban megismeritek egymást.

Fontos: mindig az a csapat vezetője, akinek a kapcsolata hozza a munkát. Ez nem azt jelenti, hogy csak ő beszélhet Jonsonnal, csak övé a felelősség. Ezt figyelni fogom, és aki ezt nem veszi figyelembe, az nem kap újabb jó karmát.

Kaland

Pár apróság

Lesz egy hírnév mutató, amivel látni fogjátok miképpen álltok az árnyvilágban. -10 és +10 között lehet lenni.

A 0 semleges, ismeretlen vagy az árnyvilágban.

+1…+10 Minél magasabb a szám, annál jobb, és zsírosabb melókat kaptok, illetve könnyebben tudtok bizonyos dolgokat beszerezni.

-1…-10 Ez inkább a hírhedtséget jelenti. Minél „magasabb” a szám, annál több ellenséget szereztetek be magatoknak, és kevésbé kaptok jó melókat. Illetve -8 „felett” érdemes elgondolkodni, hogy elhagyjátok a várost.

Minden sikeres kaland +1 pontot jelent.
Minden sikertelen kaland -1 pontot jelent.
E mellett még egyéb cselekedetekkel lehet + vagy – pontot kapni.

Ezt a szabályt csak akkor fogjuk használni, ha lesz kedvünk több akciót is végig játszani.

Ti +2-vel fogtok indulni.

A kalandok rövidek, és ”egyszerűek” lesznek. Az OM-en nem igazán jó gondolkodó, nyomozós kalandot indítani. Max, ha mindenki tudna minden nap írni, de azt még én sem tudnám most bevállalni.

Csapat háttér story:

Úgy találjátok ki, hogy nagyon jóban kell lennetek, és meg kell egymásban bíznotok.

Én arra gondoltam, hogy az U.C.A.S. zsoldos seregének katonái voltatok. Ott találkoztatok, majd kialakult a bajtársiasság, mert többször megmentettétek egymás életét. Később leszereltetek, majd árnyvadászok maradtatok, és együtt dolgoztok.

Nem kell ezt venni alapul, de fel lehet használni.

A városról:

Csak felszínesen beszélek róla, és mikor készen lesznek a karakterek, akkor az ismeretek szerint mindenkinek PM-ben leírom, mit tud a cégekről, bandákról, stb.

A város konkrétan az U.C.A.S. és az Amerikai szövetségi államok határában található. Itt van egy pár kilométeres sáv, ami semleges, és egyik hatalomhoz sem tartozik. Néhány cég, akik meg akartak szabadulni a figyelő szemektől, és főleg az adóktól, ebben a sávban megalkottak egy ipari telepet. Idővel kissé kinőtte magát, hisz hihetetlen nyereségre tettek szert. A két nagyhatalom pedig azért nem tették rá a kezüket, mert itt olyan dolgokon is kísérletezhettek, amit az államokban nyűgös volt elérni. Néhány év alatt nagyvárossá nőtte ki magát. Ám a pusztulatban élő bandák is felfigyeltek rájuk, és komoly harcot vívtak velük, és 5 év folyamatos háborúskodás után végül megegyeztek a bandák és a város, és kialakult egy különleges együttélés.

A város neve: Freedom
Ismert népesség: 9 millió
Humán: 59%
Tünde: 21%
Törpe: 8%
Ork: 7%
Troll: 5%
Beszélt nyelvek(nagy részt): Angol, Mexikói Spanyol
A közbiztonságért a Lizard Shield Security a felelős

http://kepfeltoltes.hu/150527/Freedom_w ... es.hu_.png

Ez a térkép csak elnagyolt, majd készítek rendeset.

Leírás a térképhez:

1: Bizalom negyed.
Nagysága, kb. Budapest fele

Itt vannak a cégek irodái, és a gazdagabb városlakók házai. Golfpályák, uszodák, stb. Szinte minden cégnek van saját helikopter leszálló helye.

A közbiztonság kivalló. Majdnem minden utcában van kamera, és a járőrök is jól fel vannak szerelve, illetve felébredtek(mágia használók) is segítenek a rend fent tartásában. Ezt a területet 15 méter magas, és 5 méter széles fal veszi körül, melynek minden szegletét mozgásérzékelő és kamera figyel. Behatolás esetén lebegő drónok, és automata gépágyútornyok válaszolnak, illetve hamar kiér egy egység is. Az utak kiválóak.

Csak a Luxus, és a gazdag életvitelt élőknek lehet ide rasszuk. Más csak külön engedéllyel léphet be. A hamis raszt elég jó aránnyal kiszűrik.
Akinek gazdag, vagy luxus életvitelük van, automatikusan kapnak egy GPS-t, mely megnyomásával vész jelet lehet leadni, és egy jól felfegyverzett csapat érkezik meg a segítségére.

2: Ipari negyed

Itt van az összes gyár, és hozzá tartozó egyéb létesítmények. Raktárak, kísérleti telepek, stb.

A közbiztonság szintén kiváló, akár csak a bizalom negyedben. Talán még több fegyveres és felébredt őrzi az itt lévő titkokat. Csak engedéllyel lehet bejutni. A területet 15 méter magas és 5 méter vastag fal védi, melyet kamerák és mozgásérzékelők figyelnek. Automata fegyvertornyok tartják távol a nem kívánt látogatókat. Az utak kiválóak.
A városban csak ebben a negyedben van egyedül repülőgép leszálló pálya.

3: Remény negyed

Itt élnek a gyárakban dolgozók, és a bizalom negyedben dolgozók.

A közbiztonság mérsékelt. Bárki hordhat magával fegyvert, de a Lizard Shield Security emberei itt is figyelnek a rendre. Ettől függetlenül elő fordul a bűnözés. A negyedet 10 méter magas és 3 méter vastag fal veszi körül. Pár kamera figyeli a falakat, de közülük jó néhány nem is működik. Az utak hagynak némi kívánni valót maguk után. Néha előfordul az áramszünet.

A szegény és a középszintű életvitelt élőknek van ide rasszuk, de a luxus és a gazdag rasszuak is beléphetnek ide. Az idegenek egy napos ideiglenes raszt kapnak ide. A hamis raszt nem annyira könnyen szűrik ki. E mellett a falak nincsenek jó állapotban, így nem csak a kapukon lehet bejutni, hanem pár lyukas részen, vagy át lehet mászni rajta.

4: Lánc perem

A város ezen részén élnek a pusztulat bandái, és a rabszolgák. Itt termesztik az élelmet, legeltetik a húsállományt. Szinte mindent a rabszolgákkal végeztetnek.

A közbiztonság nem létezik. Ha úgy lép ide ki valaki a remény negyedből, hogy fizetett valamelyik bandának, akkor az megvédi. Egyébként meg farkas törvények uralkodnak, és könnyen lehet bárkiből rabszolga, vagy hulla. A házak romosak, int a háborúban bombázás után. Ám azért van pár lakható is.

A nincstelen és a hajléktalan életvitelt élők laknak itt.

A várossal szimbiózisban élnek. Ők látják el a lakosokat élelemmel, míg a város fegyverekkel, és egyéb ipari dolgokkal. E mellett komoly védelmet nyújtanak a messziről érkezett pusztulati banditák ellen.
Bizonyos időnként komoly kamion szállítmányokkal érkeznek ide az árukkal, vagy éppen mennek be a városba az élelmiszerek, zöldségek, húsok, gyümölcsök.

Egyelőre ennyi.

Nyugodtan lehet bármiről véleményt írni, vagy kérdezni.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.05.27. 23:50

Az én karakter ötletem a következő:

Nem erős, inkább gyors és ügyes lenne, aki pisztollyal és szamurájkarddal osztja a halált. Az ellenfelek megzavarására előszeretettel használ füst- és villanógránátokat. Ha ez lehetséges, akkor a szeme cyberszem lenne, (egy régi bevetésen egy gránát miatt megsérűlt a szeme, ami miatt kellett ez a beavattkozás) amit nem befolyásol a füst. Remek megfigyelő. Kazizmája és Inteligenciája nem mondható jónak, be a képességei ellensúlyozzák, ellenben (nem tudom, hogy van ez) bölcs és hű a barátaihoz. Vezetés tekintetében inkább motorpárti. Az a csöndes fajta fickó, de ha kell azért megosztja véleményeit, de a maga "nyers, dióhéjban" formályában. Ahogy a csapat dönt, úgy dönt ő is, mert idáig ez mindig bejött (de azért nem pucol WC-t senki után :) ). Technika tekintetében egy telefon használata (hedset-ezés), számítógép alap ismeretén kívűl ne támaszkodjon rá senki, mert még "a Szuper Mário-t sem játszotta végig". (Ez a vicc helye volt) Azért GPS-t még tudja kezelni.

Szóval egy olyan utcai szamuráj, aki bal kézzel pisztollyal lő, jobbal meg egy suhintással kettévágja röptében a legyet. Keveset beszél, így többet mond. És a szó szoros értelmében BAJTÁRS.

Ebbe szeretnék segítséget kérni.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.05.28. 10:01

Nos, én legalább nem kertelek, és,kijelentem nyiltan, hogy mit akarok.
Nem pedig jaték közben kezdem el bomlasztani a játékot és a csapatot. Ugy gondolom, ezt minden karakteremmel igy tettem, világosan megirtam h mit akarnak és hol helyezkednek el a "ranglétrán". Minden mindig benne volt a háttértörténetbe és én mindig biztattam mindenkit ennek elolvasására, valamint a sajátotok közzétételére.
A karakterek közül nem az érdemli meg a vezető szerepet, amelyik nemesi származásu vagy magasak a szociális képességeik. Ez mind nonszensz ha játékosokrol van szo, ugyanis azt szinte el sem tudjuk játszani, h vki felettünk áll mert nemesnek született, ugyanis ugy nőttünk fel, h ezt ellenezzük. Tehát ezek csak az NJKk ellen érvényesek. JKk között 2 dolog számit csupán: 1/ Karizma 2/ karakter ambicio.

Mindehhez hozzátenném azt is, h Pelsonak igaza van abban, h csak a KM tudja miröl szol a kaland, igy az a legjobb, ha ő vezet. Azonban ugy gondolom és a tapasztalataim azt sugják, h ismerem Thort és a történeteit annyira, h előre meg tudom mondani, mi következik és h mire számithatunk attol függően, hogy hogyan cselekszünk.
Tehát ugy gondolom, ezt a problémát ki tudom küszöbölni.

Utoljára még hozzátenném, hogy érdemesebb lenne a karakterkoncepciokra épiteni a kalandot s nem forditva, vagy pedig teljesen vakon a kettőt függetlenül. Végezetül pedig megértem h ki miért orrol a megnyilvánulásomra, azonban ugy gondolom, sikeresen kezelném a helyzetet ha megkapom a lehetőséget és mindenki számára élvezhető játékk
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.05.28. 10:17

...Játékot nyujtanék.

Mellesleg a SR egy olyan világban játszodik ahol mindenki önző és csak magával foglalkozik, s kevesen vannak akik a sajátjaikkal is. Szinte senki sem foglalkozik ezen kivül mással, igy a karakterem tökéletesen beleillek ebbe a posztapokaliptikus világba. Ja, és az SR JKk nem mások, mint zsoldosok. Elszánt, elkötelezett zsoldosok.

/bocs, kifogyott a hely telon, ezért a 2 poszt/
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.28. 14:03

Nem azzal van gond, hogy akaratos karakterrel szeretnél jönni, hanem még az esélyét sem adod meg annak, hogy a többiek mit szolnának hozzá. És természetesen a stílus sem volt igazán kedves.

Abban egyet értek, hogy a kaland és a karakter legyen összhangban, ám az előző mágus kaland sem sikerült, pedig ott én úgy érzem a kaland összhangban volt a karakterekkel.

A mostani játékban elég sok mindenben én fogok dönteni, és kiküszöböljük a fölösleges reag váltásokat.

Én szeretném, ha játszanál Sirak, de ne rontsd el a többiek hangulatát a túlzott akaratossággal.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.05.28. 15:59

Mert az a tapasztalatom h itt folyton vita van és nem haladunk egyröl a kettőre. De ha meghatározok egy pontot és mindenki ahhoz igazodik, nincs ilyen probléma
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.28. 20:25

Ahogy olvasom itt egy meddő vita kezdetei vannak.

Az OM-en a játékok azért fulladnak be folyamatosan meglátásom szerint, sokszor vita miatt. Mivel a JK-k amikor elkezdik nem tudják pontosan mit is akarnak a játéktól.

Egy kicsit furán fogalmazva.:
"Szerintem mind úgy képzeli, hogy fennkölt frázisok közepette megmentik majd a királykisasszonyt. A bajtársakkal meg "Gyűrűk ura" belli kocsmaidézetekkel élcelődve bohémkodnak."

Ám ez a hozzá állás rossz. Ahogy most a tied is Sirak. Nem ide való és nem ebbe a társaságba.
Ahogy többszöri teszt után az OM-re csapat vezető választása, kijelölése vagy önjelölt módú kikiáltása is értelmetlen.
Valamiért azok közt akik itt játszanak ami élő asztali játéknál segíti a játék gördülékenységét itt valamiért mindig csak hátráltatja.
Csak egy hangra van csak szükség és az a KM-é.

És szerintem csak egy kérdés van amit meg kell válaszolnunk.

Sirak, Kieron, és Paga Sker
Akarunk e a szabadidőnkből néhány órát SR világában tölteni, hogy kiszabaduljunk a mindennapi mókus kerékből.
Én igen. Azért is játszok Thor kalandjaiban.
Ti mit akartok?

Paga Sker
A Km szívesen segít a karaktered össze rakásában. A felvázolt karakter a rendszer szabályain belül van.

Kieron
Az utolsó írásában azt írta nem játszik.
Valaki tud róla valamit?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.05.28. 21:54

Egész pontosan azt írtam, hogy ha a vitát kiváltó karakter mellett és vezetése alatt kellene játszanom, akkor hagyom ki. Ez a probléma egyelőre bizonytalan állapotban van, ezért nem szóltam még semmit.

Viszont úgy látom, inkább harcban jeleskedő karakterek vannak, így én végül a tolvaj mellett döntöttem. Mestersége címerei az észrevétlenség, a kiváló elektronikai és számítástechnikai ismeretek (nem dekás, csak ért a géphez) és hogy nincs fal vagy kis lyuk, ahol ne mászna át. Sok embert ismer, kb. bármiről képes infót szerezni. Harcban nem a tank stílus híve, eldugott sarkokból "orvlövészkedik" hangtompítóval.

Paga: írtam neked egy PM-et a karialkotásos segítséggel kapcsolatban, lehet, hogy véletlenül nem láttad. Nézz majd rá légyszi!
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.05.29. 5:48

Elszomorít, hogy mennyiszer igazam volt, s Thor el is ismerte azokat, de még igy sem hisz nekem senki. Sőt, mint mindig is, ugy kezeltek mintha én lennék itt az idegen, aki csak ugy idejön és elkezd dirigálni.
Nem esik tul jol, h mindenki ellenségként kezel. Így nem hiszem h volna kedvem veletek játszani.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.05.29. 7:35

Sziasztok!

Pelso!
Szerintrm mindenki azért van itt online, mert szereti a szetepjátékot. Részemről tudok fordítani időt ezekre a világokra.

Kieron!
Megkaptam a PM-edet, de talán te nem tudod egyedűl, hogy én csak a telefonom tudok játszani, ezért nem mindig tudok a PM-ekre rögtön reagálni. Ha megadod a számod, akkor rugalmasabban tudunk egyeztetni.

Sirak!
A szerepjáték tudtommal társasjáték, ahol leginkább az a cél, hogy mindenki jól érezze magát. Úgy kell karaktert választani, hogy a megszemélyesítésével színt visz a többiek játékélményébe, és nem árnyékot vetni rá. Szívesen játszunk veled (szerintem), de jó lenne ha kompromisszu képes lennél. Igen vannak szituációk amik súrlódást okozhat 2 vagy több játékosnál, de hát felnőttek vagyunk... Tudjuk már ezt is értékelni! Pl.: Pelsóval igen is ellentétek vagyunk a játék terén, mégis élvezzük (azaz én mindenképpen). Kérlek, így tekints erre te is. Ezt ne baszogatásnak, hanem jótanácsnak vedd!
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.05.29. 10:59

Hiába hangzik ugy, a karakterem nem vetne árnyékot senkire. Nem azt mondtam, h minden rola szol. Azt mondtam, h kapzsi és megszerzi amit akar. Ebben a kietlen, kegyetlen világban pedig könnyen maga köré gyűjt egy csapatot a határozottsága miatt. És nemcsak a legjobbat hozza ki a másikbol, de a legjobbat is nyujtja. Nem egy fukar emberről van szó és nem is egy egoistárol aki azt akarja h minden rola szoljon. Persze van pofája rendesen, de amilyen felületesen egyszerű, annyira törődik is az övéivel. Semmit és senmit nem akar feladni, az embereit pláne nem. Egyedül a pénz az, amivel ugy bánik mintha semmi sem lenne.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.29. 13:55

Ez a megbeszélés pont azért van, hogy most legyen vita ne játék közben. :)

Amint érzékeled Sirak, nem szeretnék ezt a banda ötletesdit, így mást kell kitalálnotok. Abban az esetben, ha nem tudtok összehozni valamit, akkor marad az én írásom, tehát katonák voltatok. Ott ismertétek meg egymást, és leszerelés után árnyvadászként tevékenykedtek.

Azon is gondolkodtam, hogy lesz egy dekás fickó, aki szintén benne van a bandába, és ő segít az irányításban. Ő lesz a csapat vezető.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.29. 15:05

Keiron.
Pont azért kérdeztem mivel nem írtál semmit.

Paga Sker
Nyugtázom az azonos véleményt.
Csak Keiron hallgatása miatt elbizonytalanodtam e téren.

Ha tényleg csak telefonról tudsz játszani akkor lehet jobb lenne ha valaki megírná. Utána meg vagy az om-en vagy a google drivon közzé tenné.

Akkor.
Eddig vagyok én egy mesterlövésszel.
Van egy utcai szamuráj izom ember.
És ha minden igaz akkor lesz egy tolvaj, besurranó ember.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 137 / 180 • 1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján