Gyanítom most egy hosszabb szünet lesz nyár elejéig Quator.
Con említette hogy májusban három hétre Japánba utaznak. Nos, mivel a májusból már eltelt egy hét, kizárásos alapon azt gondolom, hogy az úti előkészületekkel vannak elfoglalva, ha ugyan el nem utaztak már, de gondolom egy "elmentünk" üzenetet azért még beírnak majd.

Előkészület volt sajna, elcsúsztunk vala, bocsi. Dia írt, én is fogok még ma vagy holnap, (repcsin szerintem lesz idő
 Előkészület volt sajna, elcsúsztunk vala, bocsi. Dia írt, én is fogok még ma vagy holnap, (repcsin szerintem lesz idő  ) de utána legközelebb csak május végén tudjuk folytatni. És akkor most  ez az üzenet az elmentünk, mert délután indul a gép, jók legyetek. ^^
 ) de utána legközelebb csak május végén tudjuk folytatni. És akkor most  ez az üzenet az elmentünk, mert délután indul a gép, jók legyetek. ^^

Ja ás ilyen-olyan gyengítő (debuffoló) aurái voltak. És ezeket nem varázstárgyak segítségével érte el, hanem a karijánál ez alapból az "original genetika".
 Ja ás ilyen-olyan gyengítő (debuffoló) aurái voltak. És ezeket nem varázstárgyak segítségével érte el, hanem a karijánál ez alapból az "original genetika". )
 )