• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 135 / 180 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.05.16. 19:16

Vellir

Még alvás elött imátkozok Noirhoz. Reggel hasonló képen cselekszem, még reggeli elött. Miután megreggeliztünk, leülök meditálni egy pár percet, hogy az elmémet is frissítsem. Mikor ott tartunk, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

- Apa mielött a továbbiakról beszélnénk tudnom kéne a szökésed pontos menetét. Hogy jutottál ki a cellából, merre mentél, mit csináltál és milyen volt a mozgolódás, amíg el nem kaptak. Naklos, Eligor! Tőletek azt kérem, hogy az általatok bejárt területet vázoljátok le. Muszáj megtudnom mindent a szökési kisérletről amit csak lehet, mert csak úgy léphetünk mármint szerintem tovább, ha ismerjük a háttereket. Részemről még mindig Orvellánus összeesküvés van a háttérben. A Kitaszitot fel tudja ruházni fanatikus híveit a vér manipulálásával. Vannak olyan rituálék amik megakadályozzák hogy a vér megalvadjon és olyanok is amik a kiszemelt célpont minden csepp vérét összegyűjti. A birtokra betörők lázitója csak úgy találta azt a jelet; A börtönőrt nem volt hajlandó kész ital formájában meggyógyítani Noir; - Miközben felsorolok mutatom az ujjaimmal, hogy hanyadiknál járok.- A tanácsos felesége nem megy Kyel templomába; Valaki bepillantást nyerhet a jövőbe; Minden akkor történik amimor a város a legsebezhetőbb; Mágikus praktikák elsajátítása történik. Plusz amiket így hirtelen kifelejtettem. Ezeket összerakva, véleményem szerint a kalandozó csapatba lesz legalább egy Orwellánus vagy pap, vagy boszorkány, vagy -mester, vagy ezek kombinációi. Továbbá mindenképpen kell kardforgató is és íjjász is. Ez minimum három mindenre elszánt, hataloméhes, vagy manipulált, sok tapasztalattal rendelkező ember vagy törpe lesz. Egyenlőre én ezekre a következtetésre jutottam. Harmadrészt. Mivel nekem kettős életem van, ráadásúl Noir felkentje vagyok, ráadásúl nem voltam a család részese az életem felébe, elég sok esélyel zúzhatjuk porrá ezt a gondosan kitervelt, manipulált sakkjácmát. A másik fél arra épített, hogy van egy nagy nevű, de normál család. A családfőt szégyenbe taszítják, mire a legnevesebb gyermek lépéseket tesz. -Nézek Naklossra. - Összehívja a családot és máris megvannak a takarítók. Az is lehet, hogy a kalandozó csapatról csak azért tudunk, hogy öljük meg őket, majd a törvény értelmében, mivel nem is kicsit, de megszektük, elvehetnek tőlünk amit csak akarnak. Nem kell kifizetni a kalandozókat, és az egyetlen családtól ami elég erős, hogy felléphessen a város vezetősége ellen megszabadúl. Így dióhéjban ennyi részemről.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.05.16. 22:50

Nakloss Finteon.

Még a kiutnál-
Mikor hallom Velir kijelentését. Meghökkenek.

- Akkor magunkal visszük a férget, mert ha olyasféle akkor lehet tud arról , hogy miért jöttek a bírtokunkra azok a haramiák, meg az a szenny Orvellától. Ha válalod a kinvalatását Saginor, persze.? -

Itt rá nézek.

Majd fel kapom és kicipelem rohadékot.

Ha magunkal vittük akkor még este ki kérdezném, ha holnapra halasztodik akkor Unára bízom, hogy alaposan össze legyen kötözve, és hogy semmi se legyen nála. a ruháját le számitva, de mikor lefegyverezzük át nézem, hogy nincs e rajta valamilyen tetoválás...

A meg beszélésen.
- Igazad lehet Vellir abban amit mondasz, de ha meg nem megyünk eltakaritani a kalandózó csapatott akkor is rossz kezekbe fog kerülni a zászló. Azért el kell menni, és fel kell készülnünk rá , hogy csapdába sétálunk! Úg , hogy ha lehet mi csaljuk törbe a mocskokat, és utána pedig a földel tgyük öket egyenlővé.... -
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.05.17. 7:09

Vellir

* a kiútnál*

-Nem rossz ötlet, de nem merném megkockáztatni, hogy kettő ember súllya merűljön egy lépcsőfokra. A gyógyitalból kifogytam, az hatalmam meg pillanatnyilag elapadt apánk meggyógyításával.

* a megbeszélésen*

- A kalandozókat persze elintézzük. Csak arra akartam az elöbb kilyukadni, hogy nagyon is résen kell lennünk. ...-kicsit elgondolkozok- Lehet, hogy aki így belelát a jövőbe azt is tudja, hogy most merre tartunk. Így még az is megleheg, hogy már ott várják a rokonoknál a családot. Mi nem leszünk ott, tehát ha fogságba esnek anyáék, már minket is zsarolhatnak. Nem! Nem tartom jó ötletnek, hogy odamenjenek. Inkább az ilanori vándorcsalád életet kövessék egy hónapig, adunk annyi pénzt, hogy ne legyen gondjuk semmire. Ez tűnik a legbiztonságosabb megoldásnak. Una velűk tart igaz, de egyedűl egyikőnk sem lenne képes sokáig ellenálni. Akkor inkább maradjanak a természetben városokat városra járva. Egy hónap múlva, addigra csak végzünk ezzel a járvánnyal, visszaköltözhetünk a saját birtokunkra. Vagy a báró kastélyába. -itt egy cinkos mosoly megengedek magamnak.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.17. 11:05

Eligor Finteon

A börtönben

- Testvérek már kiszenvedett.

*Intek a katona teste felé miközben a többiek arról diskurálnak, hogy magunkkal kéne vinni kihallgatni.

//Pm. KM.//

Másnap.

- Vellír ne sértődj meg de az elméleted szerintem több ponton is vérzik. Példának okáért, hogy én tegnap nem azt mondtam, hogy biztosan van a tartományban egy nagy-hatalmú jós aki minden tettünket megjósolta és befolyásolta; hanem azt, hogy még a lehetőségét is képtelenségnek tartom. A másik, amiben szerintem tévedsz, hogy mi számítunk ebben a játszmában most. Azt mondod, hogy mi egy jó-nevű, ismert, befolyásos család vagyunk akit befeketítenek a zászló megszerzése érdekében. Nakloss tán tett olyan hőstetteket a csatatereken amiért nevét ismerik az ország más részein is mivel nemesi címet kapott értük. Una nevét is ismerhetik a harcos társai és mindazok akiknek meséltek róla a csapszékeken a katonák miközben harci történeteiket osztották meg egymás között. De más nem. Ám mi van velünk többiekkel. Te, Saginor vagy én. Nem tudja még anyánk sem mikor hol voltunk, vagyunk vagy leszünk…

*Egy pillanatnyi szünetet tartom ám egy rövid soron kívüli levegővétel után fojtatom is.

- … Enyhén szólva sok hűhó semmiért minket ide rángatni, hogy mi legyünk a fekete bárányok. Anyánkon és apánkon kívül senkit nem érdekel komolyabban a létünk. Ha már fekete-báránynak valót keresünk akkor a tartomány úr vagy a városi tanács tagjai esetleg a helyi pap sokkal jobb célpontok erre a feladatra. Először is mivel ők helyben vannak, nem kell értük fél Ynevet átkutatni. Másodszor van befolyásuk, az udvarban is van szavuk. Így az ő befeketítésüknek már is van értelme. Mivel az ő nevükre már olyan is felfigyelnek aki a zászló körüli játszmákban érdekeltek. A mieinkre nem figyelnek fel. Felőlük akár nincstelenek is lehetnénk az utcáról. Rang és befolyás nélkül csak parasztok vagyunk a sakk táblán.

*Eddig a tekintetem körbe körbe járt a testvéreim között ám most Vellír-re szegeződik.

- Ügye tudod, hogy ha bárki szerint is számítunk ebben a tartományban akkor a te kettős életed már fabatkát sem ér. Mivel akkor már tudnak rólad és Saginor-ról. Hisz a családban csak ti vagytok különlegesnek tekinthetők.

*Itt ráteszem a kezem a kardomra.

- Fegyver forgatókkal ha nincs politikai vagy katonai befolyásuk nem szokás számolni mint veszélyforrás. És ha tudják, hogy kik vagytok akkor a városban tett látogatásotok után de a te utad után a helyi alvilágban már biztosan tudja mindaz akit érdekel, hogy itt vagyunk.

*Tekintetem elszakítom Vellír-ről és újra körbe - körbe jár mindenkin.

- Az biztos, hogy már benne vagyunk. Ahogy az is, hogy valami nincs rendben a tartományban és már nem tudunk kimaradni belőle. Még ha akarnánk is. Abban egyet értek, hogy Una anyák és a szolgálók induljanak el a határ irányában. Azzal viszont nem értek egyet, hogy vissza térjenek ide. Az egyetlen kérdés ami bennem felmerül ezzel kapcsolatban, hogy hol telepedjen le élete hátralévő részén, hogy nyugalomban teljenek el.

*Még mielőtt fojtatom veszek egy mély levegőt.

- Ami viszont a kalandozó csapatot illeti. Egyet értek, hogy ne menjünk fejjel a falnak. Ám ha ennyire össze esküvést sejtetek apánk emlékei mögött. Akkor miért nem ellenőrzitek le azokat?! Miért nem nézitek megy, hogy apánk emlékei mentesek e mágikus beavatkozástól?! Javítsatok ki ha tévedek de ti ketten képesek vagytok belenyúlni mások gondolataiba. Akkor miért nem keresitek hasonló beavatkozások nyomát apánk auráján?!
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.17. 18:58

Mindneki

*Apátok bólogat Vellir kérésére, miszerint gondolja végig a szökését. Miközben visszaemlékezik, csendben hallgatja Nakloss, Vellir és Eligor mondandóját. Ám Az utolsó mondatokon felkapja a fejét, és bár nem tudja pontosan mit is akar jelenteni, amit Eligor mondott, abban biztos, hogy nem jelent jót. És úgy tűnik ő nem ezt bogozta ki Vellir mondandójából. Első reakciója, hogy elfehéredik az arca.

- Ez most mit jelent? Azt mondjátok, hogy ezek nem is az én emlékeim?

*Látszik rajta, hogy kezd kétségbe esni.

*Una mondani akar valamit, hogy javítson a helyzeten, de nem jut eszébe semmi.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.17. 19:15

Elugor.

-Szerintem a te emlékeid apám. Ám a többiek abból indulnak ki, hogy a családot valaki törbe akarja csalni. Innen nézve viszont az elékei akár hamisak is lehetnek. Egy ellenőrzést mindenképpen megér.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.05.17. 20:17

Saginor

A barlangban:

Ha látni, hogy az őr feldobta a talpát, Vellir aggodalmas arckifejezése után szépen csendben elteszem a fickó kisujját.
Eztán Naklossnak:
- Ó, igen, meglesz a vallatás... féle.

Eligornak:
Nem tudom te, hogy vagy vele de én nem veszem félvállról a tárgyszimpátiát.

- A tárgyszimpátiát nem játszhatod ki azzal, hogy megpörkölöd a tárgyakat. Szó szerint hamuvá kellene égetni mindent. Erre egy háztűz pedig nem elég.

Mikor reggel lesz, és összeülünk:

Eligor emlékekkel kapcsolatos okfejtését hallgatván bólogatak.
- Igen, nekem is a manipulált emlékek jutottak elsőként eszembe. Viszont én ezeket nem tudom ellenőrizni.
Apánknak:
- Meglehet, apám, hogy nem a tieid. De nyugodj meg, ha így is van, ettől önmagában nem lesz semmi bajod, nem árt neked! Ez leginkább olyan, mintha alaposan átvertek volna, csak mágiával tették.

Abban egyet értek, hogy Una anyák és a szolgálók induljanak el a határ irányában. Azzal viszont nem értek egyet, hogy vissza térjenek ide.

- Ezt én is támogatom. Itt nekünk már nincs helyünk.

- Tehát, ha jól értem, eldöntött tény, hogy nyomába eredünk ennek a rejtélynek.
Akkor először is nézzük meg, mit tudunk a vidékről, ahol a zászló érkezése várható! Van-e róla valakinek térképe, vagy ismeri-e eléggé, hogy rajzoljon egyet? Mit lehet tudni a kis utakról? Ha ezeket ismerjük, a tél segítségével nekünk kedvező helyre terelhetem őket. Tudjátok-e, milyen gyorsan lehet haladni alaphelyzetben arrafelé?
Eligor, Vellir, ti ismeritek az alvilágot - tudtok-e az országban tevékenykedő sötét alakokról, akik akár orwellánusok szolgálatába is állhattak? Persze csak feltételezzük az orwellánus jelenlétet, de valamire ez is jó lehet.

PM: KM-nek
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.18. 19:08

Mindenki

//off: Az eddigi játék alapján megítélek egy szintlépést. Tudom, hogy nem voltak komoly ellenfelek, és komoly feladatok, de a szerepjáték a lényeg. Tehát mindenki egy szintet feljebb lép. Mivel hosszú az OM játék, így instant szintlépést csinálunk. Lehet képzettséget is növelni, de nincs oktatás bónusz rá, illetve maximum 4-es fokig. Új képzettséget nem lehet tanulni, csak a meglévőket fejleszteni. Természetesen MP, pszi pont, FP, stb—t lehet növelni. A szintlépet karaktereket küldjétek el légyszíves. Amíg nem kapom meg, addig a régiek vannak érvényben.//

//off: Nem a zászlót hozzák a kalandozók, hanem az eleven vért. A zászló a tartományban van elrejtve.//

*Apátok elgondolkozik Saginor mondandóján, majd úgy tűnik hisz neki, hogy nincs semmi baj. Így figyelmét Vellirnek szenteli.

- Fiam, így is érdekel a szabadulásom emlékei, még ha lehet, nem is az enyémek?

//off: folyt köv Vellir válaszától függően.//

*Saginor kérdéseire bólint egyet.

- Én úgy ismerem a környéket, mint a tenyeremet. Elméletileg északról jönnek a főúton. Pont amerre tartunk. A zászló pedig a tartomány déli részén van, de fel kell készülnünk, hogy az útról majd le kell térnünk. Én amondó vagyok, hogy az északra lévő úti fogadó után csapjunk le a csapatra, ott elég könnyű lesből támadni.

*Majd türelmesen vár. Látszik rajta, hogy most nem tudja eldönteni, miért is akarjátok a zászlót megszerezni, ám nem szól erről egyenlőre.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.05.19. 6:47

Elfelejtettem:

PM: Paga, Pelso
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.19. 13:27

Eligor.

Még a börtönben.

Látva Saginor cselekedetét csak biccentéssel reagálok.

- Nakloss segíts egy kicsit kérlek.

* A nyílpuskám és a lámpám az egyik üres cella mellé rakom. Miután kinyitom megfogom az őr ernyedt testét és Nakloss segítségével becipelem. Arccal a fal felé helyezem el. A cella hátsó részén. Elvágo a torkát és a kést megtörlöm a ruhájába. Majd szalmát nyalábolok fel. Első lépésként elhelyezem a vérnyomokat a folyosón a lépcsőtől ki indulva mintha valaki nem végzet volna jó munkát a nyomok eltüntetésekkor. Valamit azt a gyanút keltse mintha valaki a lépcsőtől cipelte volna el az őr testét a cellába. Ezt követően a szalma segítségével feltörlöm a vért. A véres szalmát az őr testére dobom. Ezt követően utolsóként távozva felveszem a lámpám és a nyílpuskám. A nyílpuskát a hátamra akasztom. Majd a maradék vérfoltot levizelem. Csak ez követően távozom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2015.05.19. 19:53-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.19. 13:44

Eligor.

A sátorban.

Eligornak:

Nem tudom te, hogy vagy vele de én nem veszem félvállról a tárgyszimpátiát.

- A tárgyszimpátiát nem játszhatod ki azzal, hogy megpörkölöd a tárgyakat. Szó szerint hamuvá kellene égetni mindent. Erre egy háztűz pedig nem elég.

- Hát szerintem egy fa ház azért tud égni. Ám igaz maradhat valami hátra. Viszont szerintem még mindig jobb mint hátra hagyni egy teljes házat telis-tele szóba-jöhető tárgyakkal. Esetleg ezt a kérdést is hagyhatjuk holnapra mikor véglegesítjük a zászlóval kapcsolatos állásfoglalásunk.

Másnap.

*Megvárom míg apánk befejezi szavait.

- Még akár lehetnek is itt olyan szervezetek tagjai akikre gondolsz. Ám az ilyen alakok jönnek és mennek. Sokszor még a hatóságoknak vagy az igazab igéket hirdető vallások képviselőinek sem kell tenniük ezért semmit. Felemésztik saját magukat. Ám ha vannak akkor előbb utóbb rájuk akadok.

*Elgondolkozva tekintek Saginor-ra. Látszik rajtam, hogy meghányom magamban, hogy feltegyem a kérdést ami megfogalmazódott bennem. Végül fel teszem a kérdést.

-Viszont Saginor biztos vagy benne, hogy nem vagy képes ellenőrizni apánk auráját vagy emlékeit? Mint a témában valamennyire járatos személy ha nem is vagy képes megállapítani a behatást mikéntjét és célját. Azt szerintem észre veheted, hogy volt e vagy nem bármiféle behatolás apánk elméjébe ha vetsz egy pillantást apánk aurájára vagy az erővonalakra a testében, esetleg teste körül.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.05.19. 18:13

Vellir

*apánknak*
-Természetesen így is érdekel a sztorid, mivel sok megválaszolatlan kérdésem van. Viszont, ha nem bánod, akkor végig fürkészem a mondandódat, hátha valahol mágia nyomára bukkanok.
(Ha tudom, hogy Unánál van igazság amulet megkérem, hogy használja)

*Eligornak*
-Nem sértesz meg Eligor. Persze mint mindig igazad lehet, de nem tudok olyan mágiáról ami a szabad akaratot ilyen módon befolyásolhatja, hacsak nem vették rá apát ennek engedésére. Viszont ha ez történt, vagy nagyhatalmű mágiatudóra, vagy valamilyen nagy tudású áfiumosra utal.

*Saginornak*
-Eléggé... ühüm... nehéz válaszolni a kérdésedre Saginor. Amióta az Örökifjú nyugatra hadakozik, a hercegségben úgy bukkannak fel az alvilági klánok, mint a giliszták essőzés idején. A nagyja szinte azonnal széthullik, egyesek összeolvadnak. Akad azomban egy-két olyan klán is, aki akár Erent is elárúlva akar hírnévre, hatalomra tőrni. Ezek közűl bármelyik lehet Orwella szinpatizáns is. Ellenben van nem is egy olyan társaság is, amelyik nem lép át bizonyos erkölcsi küszöböt... Azaz... Hogy érthetőbb legyek, tudok van pár tippem, hogy kik jöhetnek szóba, de nem tudom most merre tanyáznak. Ha gondolod utánajárhatok, de ez nem kis időbe és pénzbe fog telni.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.05.19. 20:08

Eligor.

// Apró változtatással élnék.//

A börtönben

*Mikor látom , hogy testvérem készül levágni az őr ujját közbe lépek.

- Várj! Jobb lenne ha a lábáról vágnád le az egyik ujjat. Azt kisebb valószínűséggel veszik majd észre.

*Majd segítek neki levenni a lábbelit. Majd vissza is rakom rá.

//Ezt leszámítva a börtönbeli cselekedeteim változatlanok.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.05.19. 23:30

Nakloss Fnteon

A börtönben még kicsit furán nézek a többiekre, de mivel bízom bennük így nem szólok közbe csak, hagyom , hogy a dolgok történyenek , majd ki megyek velük...

Másnap reggel a meg beszélésen figyelek mindenkire.

- Akkor abban úgy nézem egyet értünk, hogy a csapatott akik jönnek a zászlóért megállitjuk és informálodunk, gondolom utána meg majd meg beszéljük, hogyan tovább vagy , hogy el kell e mennünk a zászlóért vagy sem ? -

Ay apámmal kapcsolatos dolgokra csak figyelek.

< Remélem nem változetatak az elméén vagy nem turkáltak benne, de ha ne lesz tüle semmi baja akkor ok. De azért ez kegyetlen, ez azt jelentheti, hogy ha meg történt , hogy aki ellenünk van az akár a estvéreim ellen fordithat, ha úgy alakul, remélem , hogy nincs igazuk.... >

Ha mindent meg beszltük akkor át ölelem anyákat, ha apánk velünk jön akkor meg igérem neki, hogy vissza hozom, ha nem akkor apámat is meg ölelem.

- A bosszúd késöbbre halasztjuk apám, de meg lesz ne félj ! Vigyázatok magatokra! -

Majd ha indulunk akkor ellenörzöm, hogy mindenünk meg van e meg élelem elég... :)
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.05.21. 17:22

Saginor

Várj! Jobb lenne ha a lábáról vágnád le az egyik ujjat. Azt kisebb valószínűséggel veszik majd észre.

Megvonom a vállam. - Egykutya. Akkor onnan nyisszantok.

Majd másnap közlöm a vizsgálat eredményét:
- A börtönbéli őrnek semmi köze Orwellához vagy az egyházához, és semmi más okát sem tudtam megállapítani, hogy miért nem tudtad meggyógyítani, Vellir.

-Viszont Saginor biztos vagy benne, hogy nem vagy képes ellenőrizni apánk auráját vagy emlékeit?

- Ezeket nem. Úgy hallottam, a papok meg talán a varázslók képesek erre. Legfeljebb a mágikus erővonalakkal tudok kezdeni valamit.

Ezt meg is teszem, elmormolok egy Mágiaészlelést, ha apánk is jelen lesz. Ezenkívül használom majd rá a Testfürkészés nevű saját varázslatomat, ha netán valami vérprofi alakváltó, akkor ez kideríti.
//off: KM, ha esetleg apánkon nem is, de valami más gyanús mágiát érzek, akkor azt se hagyd szó nélkül! :D

Zászló vs. vér: igen, bocsánat, rosszul emlékeztem. :S Légyszi, mindenki értse úgy a korábbi megnyilvánulásomat, hogy a vért említettem, nem a zászlót! //
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 135 / 180 • 1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján