• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 121 / 180 • 1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.02.06. 22:13

Vellir

Ui.: A faág letörést és a ló farára csapást minnél gyorsabban oldom meg, hogy a köztes idő a lehető legkissebb legyen.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.02.07. 19:15

Saginor

Ha Vellir pszi-üzenete még Una távozása előtt érkezik, akkor elmondom neki:
- Vellir itt van a közelben, észrevett 6-8 idegent a környéken. Talán jobb lenne rá hagyni a felderítést, mi meg védjük a házat és a családot.
Ez esetben küldök Vellirnek egy választ pszivel:
- Una is észlelte. Őrizzük a házat, nézz körül, aztán jelents!

Ha Una már elment, akkor ezeket üzenem:
1., Unának
Vellir itt van, 6-8 idegent lát, le ne szúrd véletlenül!
2., Vellirnek
Una kiment, szóltam neki a veszélyről. Le ne szúrd véletlenül!
Küldök egy képet is a szavak mellé, hogy Una melyik ajtón ment ki.

Még annyit megtennék, ha lehet, hogy vetek egy Tudatnyitásos pillantást a szolgálólányra, mielőtt elbújnak, sose lehet tudni...

<Az üzengetés, ha minden igaz, 1 pszipont, ha Una még bent van és 2, ha már kiment. És még 1 a Tudatnyitás.>
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.02.08. 5:39

NAkloss Finteon.

Egyelőre nem ülök le, de tisztelettudóan megállok az asztal másik oldalán, miután elvettem a poharam, és magam elé leraktam.
Tisztelettel végighallgatom gondolatait és közben végig a szemébe nézek.

< Szép beszéd uram, és jól is forgatod szavaid és bizony, ha nem érdeklődtünk volna utána a dolgoknak, most bizony innám szavaid és esdekelhetnék apám életért, de a sors megadta az esélyt szembeszállnom veled! >

Igyekszem higgadtan és egy enyhe mosoly keretében beszélni hozzá!

- Nos, Nem vitatom jogodat az adó beszedésére, melyet maga a király rendelt el, mely az utolsó rézig beszedendő. Se nem több se "nem kevesebb" nem illeti a királyt annál, mint amit meghatározott a hadjárat fedezésére, mely határainkat és családjainkat óvja a veszedelmektől! -

- Itt mindenki hősnek gondol, de a hősök most a határon harcolnak, hogy védjék családjainkat. Legyen szó nemesről, akár a fiadról vagy "Eren" szülötteiről! -

Beszédem közben végig a szemébe nézek, majd lassan helyet foglalok.

- Bölcsességednek és nagylelkűségednek hála, nem végezted ki a foglyaidat, kik a törvény szerint halálra ítélendők! -

Hangom ugyan tárgyilagos próbál maradni, de az érzelmeket lehet látni arcomon!
Ahogy a sebhelyeimet is...

- A Jobbágyid felől magad döntesz. Kedved vagy belátásod szerint. Viszont apánk szabad Ereni, így számomra még kényelmetlenebb a helyzet, mivel az apám és annak földje a te hatás köröd alá tartozik.
Mindenki hűsségél és adóval tartozik nemes urának. S ha a kék herceg úgy rendeli, hadi adóval tartózik az országnak! -

- Amit viszont nem értek, hogy apámnak mi oka lehetett volna fellázadni a királyi adó ellen, hiszen l az elmúlt 40 évben , amiről tudok, zokszó nélkül megfizette a király adóját, ha kellett. -

- S mivel apám lázadásért a tömlöcben van, így anyámra hárul a földeknek az intézései //Intézései?// . Illetve legidősebb testvéremre, de mivel ő nem lehet jelen, így én jöttem el hozzád, hogy a király adóját biztosan megfizesse családom, az utolsó rézig.
Anyám sajnos túl öreg már és nem tudta megmondani, hogy mennyivel tartozik a birtok, így első sorban azért jöttem, hogy, ha lennél oly nagylelkű , és megmutatnád a király levelét, melyben meghatározza az adót amivel tartozunk őfelségének.
Hiszen minden ezüst számít, ha a fegyverek minőségéről vagy a vértekéről van szó!
Jó anyám azt mondta, hogy megfizettük az adót, viszont sosem volt otthon a számokban, így kötelességemnek érzem, hogy személyesen járjak utána a dolognak, hogy valamelyest letisztázzam nevemet előtted Altemor di Calendir. -

Majd kortyolok egyet az italból.

< Nézzük erre mit lépsz, mert ezután jön a második kör, remélem, ebből is megértette, hogy pontosan tudom, hogy jogtalan volt adója nagysága, és hogy a lázadás nem véletlen volt ! Valószínű így is nagy szívességet kell majd tennem apám életéért, de így 2 szer is meggondolja, hogy mit kér, hiszen én nagyon szívesen elmegyek a királyhoz is !>

- Miután rendeztük az anyagiakat, szeretném megkérdezni tőled, Altemor di Calendir e hatalmas vár ura, mivel válthatnám meg tőled apám életét? -

// Bocsi srácok, de már vagy 20- adjára írom át és kb 100 szor át futtattam a lehetőségeket a fejemben az elmúlt napokban, miután utána néztem pár dolognak. Remélem célra vezető lett... :D //

// átfésülte : Hugi//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2015.02.08. 23:05-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.02.08. 12:54

Eligor.

*Amikor látom, hogy a testvérem és a nemes félre vonul magam is velük tartok. Mikor látom, hogy az őrök utamat akarják állni meg állok. Nem várom meg míg szólnak. Ám nem is megyek sehova. Megállok velük szemben. Csendben az ajtót figyelve.

<... Hmm... Jól van eddig semmi szokatlan...>

*Rövid várakozás után, nemsokkal az ajtó záródása és az őrük finom jelzését követően megszólalok.

- Nos ha már én oda nem mehetek be. Megmondanák merre van az árnyék szék?

*Azzal a kapott útmutatást követve megindulok.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.02.08. 18:37

//off:
Gorodak, nem kötekedni akarok, csak az alkupozíciónk miatt írom:

A Jobbágyid felől magad döntesz. Kedved vagy belátásod szerint. De számomra kényelmetlen a helyzet, mivel az apám a te földed jobbágya.

A család szerintem nem állhat jobbágyokból, hanem szabad közrendűekből; különben mi sem hagyhattuk volna el a földet (amihez röghöz lennénk kötve), hogy kalandozzunk.//
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.02.09. 17:31

Mindenkinek

//off: Kieron jelezte, hogy meghalt a gépe, és nem tudja mikor lesz kész. Így most ő NJK lesz. Nem szeretek játékos karaktert irányítani, de jelen helyzetben muszáj lesz. Remélhetőleg mihamarabb tud újra írni. A másik. Hugilee teljesen jogosan térképet/leírást kért a paraszt házakról. Jelenleg nincs erőm és időm megrajzolni. Ilyenkor helyismeretet 3-5-ös szinten dobunk, dobok, és az alapján tudtok csapdát csinálni, elbújni, persze én ezt majd szépen megfogalmazom. Előre is elnézést, ha fogok még ilyet csinálni.//

Nakloss Finteon

*A nemes homlokán egyre mélyebb barázdák jelennek meg, minél jobban haladsz mondandódba. Már kezded azt hinni, hogy őrökért kiállt, és önkéntelenül is úgy helyezkedsz, hogy harcra kész legyél. Ám olyan arckifejezésre vált az előtted ülő vén róka, hogy kezded kényelmetlenül érezni magad. Lenézően mosolyog rád.

- Nemes vagy, ám harcosként gondolkodsz, és a mellkasodban földműves szív dobog. Nem kell ahhoz tartoznia atyádnak, hogy elvegyem a földet tőle. Bármikor földönfutóvá tehet, csak egy parancsomba kerülne, és szüleid állatai mind az én istállómban lennének. És igen csak ostoba vagy, ha azt hiszed a király az összes tartomány minden földet túróját számon tartja, és levélben külön kitér róluk. -* Ekkor kicsit közelebb hajol, és saját mellkasára bök. – Én vagyok a tartomány úr! Amit mondok olyan, mintha maga a király mondaná! Én tartom számon az összes söpredéket! És én vagyok, aki jól tudja, hogy a mocskos kis ganajtúró atyád törvényt sértett! Csak azért él még, és a szajha anyádat is csak azért nem vágattam le mint egy vágó barmot, mert a jó érzésű tanácsadó, és a tekintetes főatya térden csúszott előttem értük! -*Végére már nagyon feldühítette saját magát, és az utolsó szavakat állva hörgi, miközben nyál fröcsög dühödt arcából.
- És most takarodj, a szemem elöl „hős” harcos, meg ne lássam még egyszer a mocskos pofádat!

*Oly szinten ledöbbensz a viselkedésén, hogy pár másodperc eltelik, mire felocsúdsz. Közben kinyílik a szobaajtó, mely előtt két felajzott nyílpuskás, vaskos bőrruhás katona áll. Egyértelmű, hogy azért vannak, hogy a hátsó ajtón kivezessenek. Véred zubog a megaláztatástól, és szíved szerint a nemes mellkasába döfnéd sokat próbált kardodat, ám tudod jól, hogy a leggyorsabb penge sem vetekedhet a nyílvesszővel. És itt kettő is van. (sikeres asztrál próba) Eljön még a te időd, csak élve kijuss innen. Talán nem ölet meg, az már tényleg ostobaság lenne tőle.

//off: Szabadon cselekedhetsz, hisz sikeres volt az asztrál próbád, akár harcolhatsz is. Jelen pillanatban a fotelban ülsz, a nemes veled szemben áll, míg neked jobbra, a bejárati ajtónál a két fegyveres áll. Nem tartják rád a felajzott nyílpuskát.//

Eligor Finteon

*A két katona egymásra néz, majd a neked jobb oldali kicsit gyanakvó arccal szólal meg.

- Kissé olyan érzésem támadt, hogy csak azért keresi a pottyantóst, hogy ürügyet találjon a nemesi udvar körbejárásához, esetleg későbbi behatolás miatt. Mit gondolsz Derat barátom. – *És kérdőn néz társára.

- Nos-*Szólal meg társa.- Igazad lehet sokat olvasott barátom, de csak akkor, ha az előttünk álló harcos egy ereni embervadász lenne. Ám jól tudjuk, hogy Nakloss Finteon hű zsoldosa, ki bizonyára több csatában is részt vett, és esze ágában sem állna a mi urunkat megkárosítania. Inkább csak a finom borok hívogatásának nem tudott ellenállni, és már felettébb feszülhet a hólyagja.

- Mint mindig Derat, most is helytállóan gondolkodsz. Ebben az esetben zsoldos uram, -* Néz rád a katona, miközben az irányt mutatja. – Az árnyékszék kint az ól mellett, a falnál találod.

*Kilépve a mulatságból az előtérbe kerülsz. Egy pillanatra átfut a fejeden, hogy a fegyvereidet magadhoz vedd.

//off: Döntsd el, hogy visszakéred e a fegyvereket, vagy sem.//

*Kilépsz a hidegbe, az éjszaka már leszállt. A sötétséget fáklyákkal, és kisebb tábortüzekkel kergetik el. Rettentő hideg van idekint, a katonák már mind bebújtak a vackukba, vagy az őrbástyákba. Megállsz az udvaron, körbenézel, és teljesen egyedül állsz a tér szélén. A kapu zárva, és még az állatok is csendben vészelik át az estét. Egy kicsit elmosolyodsz, talán nem is volt még ennyire könnyű dolgot egy nemesi udvarban körbe járnod. Hamar megtalálod az árnyékszéket, és kedvedet is leled, hogy enyhíts a hólyagodon. Míg ekképpen teszel, végig gondolod mit is láttál. Több kisebb, nagyobb faházakat, melyek a szolgák, és külön a katonák szállás helye. A nemesi ház egyetlen főépület, melynek négy tornya van, és sok bejárata. Láttál még pinceablakokat is. A pottyantós mellett egy szép nagy istálló áll. Rengeteg állatot belehet zsúfolni oda. A végeredmény, rengeteg hordó, láda és egyéb dolgok könnyítenék a lopakodást, ha kellene. Könnyen át tudsz mászni a falakon, ám a börtön bejáratát még nem találtad meg, és van egy olyan érzésed, hogy nem a nemesi házból nyílik. Ám még nem jártad teljesen körbe a helyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2015.02.09. 17:40-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.02.09. 17:33

Vellir Finteon

*Nagy levegőt veszel, becsukod a szemed, és összpontosítasz. Hirtelen a sötétség szertefoszlik körülötted, és teljesen láthatóvá válik a környezeted. Ám tőled 20 méterrel messzebb a sötétség uralkodik. Azonnal feltűnik az inasok parasztházának falánál sorban álló néhány alak. Mind vaskos bundában vannak, és kezükben rövid kardot szorongatnak. Ekkor útjára küldöd a lovat, majd a sötétség biztos menedékében rohansz a ház felé. Egyelőre ügyet sem veszel a hidegre, de kabát nélkül egyszer majd észre fogod venni Az idegenek meglepetten néznek a hang irányában, de mivel nem világítanak semmivel, csak a sötétséget kémlelik. Téged egyáltalán nem vettek észre. Ekkor a parasztházból két inas lép ki. Az egyik kezében lámpás, míg a másiknak egy balta. Ahogy kilépnek, hogy megnézzék mi történt, a falnál állók azonnal elkapják őket, és "hangtalanul" betuszkolják a házba.

PM: Paga

Una és Saginor Finteon (NJK)

Una, ahogy indulnál kifelé, a bátyád megálljt int.

- Vellir itt van a közelben, észrevett 6-8 idegent a környéken. Talán jobb lenne rá hagyni a felderítést, mi meg védjük a házat és a családot.

*Ebben a pillanatban hangos lónyerítés, és egy ág törésének a hangját halljátok. Nem tudjátok mire vélni a dolgot. Ekkora már édesanyátok, és a kicsi elbújtak. Mindketten egymásra néztek, és Una szemében látszik a tettvágy. Saginor nagyot sóhajt, majd int testvérének.

- Menj, de óvatosan. És ne feledd, hogy öcséd is kint van.

Una Finteon

*Boldogan hajtod végre testvéred utasítását, és már a hátsó ajtóban állsz, mely egy kamrából nyílik. Óvatosan kilesel, ám csak a koromsötétség fogad téged. Teljesen be van borulva az ég, így még a csillagok és a holdak sem adnak fényt. Ha nem csinálsz valamit, akkor a második lépésed után neki fogsz menni valaminek.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.02.09. 22:38

//off.: Hugi, Keron! Légyszi várjatok a reggal! Köszi. Thot Pm.!//

Bocsi az off-ért. Ja és Keiro! Semmi para
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.02.10. 9:38

Vellir Finteon

A napszámosaink szállásánál kicsit várakozok. Kopogásra emelem a kezem.
Lélegzetemet megszaporázom, mintha lélekszakadva futottam volna majd elkiálltom magam.
-Nakloss urunk hazatért! Megsebesűlt! Noetnif és Rillev! - dörömbölök az ajtón, majd fordulok is ki onnan- Hozzatok gyorsan kötszert!

Az itáló felé orientálódok.
<Megkaptam a mentális üzenetet, de nem tudtam rá máshogy reagálni. Remélem Uma veszi a lapot, hogy a nevemet visszafelé mondva szólítottam két nem létező szolgánkat és errefelé tart.>

Ha útközben találkozok Umával, akkor halkan felészólok.
-Az istálónál rajtukütünk Uma, csak lapulj az istálón kívül!

Ha nem, akkor is elbánok egy-két ilyen söpredékkel.

Szinte bisztosra veszem, hogy e hír hallatára legalább ketten kijönnek. <kicsit érzem már a fagyos szelet> Kiszórom a hengerdobozomból a vassúlymokat a vas golyókkal. Megvárom amíg kijön az első hullám és elér az istállóig. Bellűről a kezemben a savval már várom is az első ismeretlen arcot. És spricc...

Ha Uma az első, akkor ráripakodok:
-Be ne gyere! Kint várj a jelre, de ne ölj!
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.02.12. 0:58

Eligor

*A harcosok okfejtésén magamban csak mosolygok.

<... Nocsak még sem agyatlan barmok vigyázzák a nemes életét. Ezt jó tudni...>ű

*Az útbaigazítást megköszönöm. A vacsora színhelyéül szolgáló épületből kilépve nem kérem vissza a fegyvereim, mivel úgy is jövök vissza és akkor újra le kell majd adnom. Az árnyékszékhez vezető úton nyitott szemmel járok. A látszat kedvéért még be is megyek a budiba egy kis időre.

<... Egy meggy... Két meggy... három meggy... négy meggy...>

*Ezzel végezve kilépek. Vissza másik útvonalat választok, hogy jobban szemügyre vegyem az épületet. Ám a feltűnést minden körülmények között kerülöm.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.02.12. 5:10

Nakloss Finteon.

< Nagyon jól tudod , hogy tudom, a király levelet küldött, melyben meghatározta a tartományban a hadjáratra szánt adót, és ha tudod, hogy az kell nekem, akkor azt is tudod, hogy ki tudom számolni mennyivel vágtad meg a népet ahhoz képest, mint amennyit fizetniük kellet vagy amennyivel apámnak kellet többet fizetnie!! > // Számtan mértan : 2 es //

A földre nézek s eközben felemelkedem székemből, majd a tartományúr szemébe nézek.
Miközben az enyémből csak a halált lehet kiolvasni.

Szememből ezt olvasni ki:
Az az arc látható rajtam, mely a csatatereken volt mikor őrjöngve rontottam az ellennek, az első sorokban lemészárolva ellenségeim! Kíméletlenül és hideg vérrel.

Majd meghajolok a nemes előtt!
Szembe vele az asztal másik oldalán.

- Bocsásd meg szavaim, ha sértők voltak, soha nem állna szándékomban megsérteni téged tartományúr! -

Kiegyenesedek, és a poharamat az asztalra rakom.

<Ha apámon egy karcolás is esik a következő napokban míg vissza jövök érte, kiirtom az egész családod és minden embert megölök aki az utamba áll! >

S elindulok egyenes háttal a katonák felé, vállmagasságba vagy abban a magasságba tartva a kezeimet amely a nyíl magasságában van, hogy rá tudjak fogni ha kell, elterelve a nyíl útját, ha kell...

De azért is teszek így, hogy mutassam a katonáknak, hogy nem áll szándékomban harcolni,vagy ellenkezni!

Mikor pontosan egy lépésre vagyok tőlük. háttal a nemesnek.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.02.13. 16:52

Nakloss Finteon

*Látszik a tartomány úr mozdulatán, hogy kissé megijedt a tekintetedtől, ám nem hátrál meg. A két katona eláll az utadból, mikor kilépsz a szobából, majd mutatva az utat, szívéjesen előre engednek. Hideg, szürke folyosón haladtok, pár fáklya adja a fényt. Nem sokkal később egy ajtó előtt megálltok. Az egyik katona kinyitja, mire fagyos szellő csapja meg az arcodat. Az udvarra nyílik, és csak a pár lámpás fényének köszönhető, hogy mikor kilépsz, nem esel hasra. A két katona megáll az ajtóban, és az egyik hozzád szól.

- Bocsáss meg nagy uram, hogy ily módon kellett kikísérnünk téged. Mi imába foglaljuk a neved, de a tartomány úrnak hűséggel tartozunk.

*Egy pillanatra várnak, hátha mondasz valamit, majd meghajolnak, és becsukják az ajtót.

Eligor Finteon

*Lassan sétálsz az udvaron, mindent jól megfigyelve. Lépteid során felfigyelsz egy pince bejáratára. Olyan, mintha boros pince lenne.

http://kepfeltoltes.hu/150213/Bej_rat_w ... es.hu_.png

*Ám ami gyanús neked, hogy semmilyen lábnyomot nem látsz az ajtók előtt, pedig a ma esti mulatságra biztos hoztak fel pár hordóval, ha tényleg ez a borospince. Ám nincs sok időd ezen töprengeni, mert tőled 15 méterre, a nemesi ház oldalában lévő egyik ajtó kinyílik. Ösztönösen ugrassz egy szekér árnyékába. Meglepetten veszed észre nemesi testvéredet, amint két felajzott nyílpuskás katona vezeti ki az udvarra, majd mondanak valamit:

- Bocsáss meg nagy uram, hogy ily módon kellett kikísérnünk téged. Mi imába foglaljuk a neved, de a tartomány úrnak hűséggel tartozunk.

*Majd becsukják az ajtót a testvéred előtt.

PM: Pelso
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.02.13. 16:54

Vellir Finteon

*Terved szerint cselekszel, és bedörömbölve az ajtón elkiáltod magad, majd sietve az istállóba futsz. A lovad, kit ide küldtél boldogan megy be veled, ha engeded. Bent az állatok egy része alszik, másik része felpillant érkeztedben, ám mivel nem nagyon látnak túl sok mindent, feszült csendben szaglásznak a levegőben. Most nem törődsz velük. Kicsit megrázod a fejed. Hiába a sok éves gyakorlás, az abszolút látást nagyon nehéz így is fen tartanod. Gyorsan előkészíted a csapdát, majd vársz. Ám ekkor olyan dolog történik, amire nem számítottál. Valaki kiáltva szól hozzád. Hangja érdes, és vészjósló.

- Akárki is vagy, ha kedves a szolgák élete, előbújsz! Hallod?! Mutasd magad, vagy a kitaszított férgei fognak a szolgák beléből lakmározni!

PM: Paga

Una és Saginor Finteon

*Két dolgot is hallotok. Először ismerős hang, mintha Vellir lenne.

-Nakloss urunk hazatért! Megsebesűlt! Noetnif és Rillev! Hozzatok gyorsan kötszert!

*Majd később, úgy két perc múlva egy ismeretlen érdes hangon kiált valaki.

- Akárki is vagy, ha kedves a szolgák élete, előbújsz! Hallod?! Mutasd magad, vagy a kitaszított férgei fognak a szolgák beléből lakmározni!

PM: Hugilee
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.02.14. 0:51

Nakloss Finteon

Lassan ki sétálok a katonákkal a szobából és szótlanul megyek a katonákkal egészen a kijáratig.

Mikor hozzám szólnak.

Rájuk nézek és egy barátságos mosolyt eresztek meg feléjük!

- Ti nem tehettek semmiről. De meg köszönném ha apámat üdvözölhetném vagy csak láthatnám, hogy jól van e, de ha tudnátok, szólni apámnak, hogy Nakloss haza tért.Azért is hálás lennék! -

Majd egy gondolat szökik a fejembe!

- Illetve tudtok nekem biztosítani itt valahol egy szobát ahol megírhatnék két levelet! Gyors leszek és utána, csendben elhagyom a várat! -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.02.14. 13:22

Una Finteon
Már épp nekikezdenék egy abszolut látást létrehozni, bár nem veszélytelen, amikor meghallom az első kiáltást ,amiben felismerem testvérem hangját, s mikor látom az alakot az ajtóban , úgy érzem elég elég fény lesz ez , hogy cselekedhessek. Elindulok hát , óvatosan lopózva , a sötétségben , ( ha jó oldalon vagyok, akkor) az istálló felé, ahonnan nem feltűnő, ha neszezés hangját hallhatják, hisz az állatok is mocoroghatnak. Kardomat kahrei nyílpuskámra váltom //2 lövés /kör// s ha kb 10m távolságba érek , megviszgálom, hogy közelebb tudok e jutni , és lehetőleg úgy, hogy a hátába vagy legalább oldalt tudjam megközelíteni a gaz támadót. Amint megfelelő helyzetben vagyok megcélzom a fejét , vagy a combját, esetleg a nyakát, attól függően, hol vehetek olyan célpontot, ahol a nyilam ha áthatol nem öli meg a szolgát is. Ha egyébb megmozdulás nem történik közben , pl , megtudom, hol van Vellír, akkor lövök . Ha történik valami, akkor lehet hogy még nem fedem fel magam.

//Thor ! Kérlek , ha most írsz , dobj helyettem, mert most nem a saját gépemnél vagyok, hanem a főiskolán és nagyon későn érek haza lehet ma nem fogok tudni dobásokat hozzáírni, holnap eset 20 előtt valószinűleg nem jutok hozzá a karilapomhoz és kockákhoz. Elnézést, hogy így alakult , ha mégis sikerül, akkor majd idebiggyesztem az értékeket . //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 121 / 180 • 1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján