• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 116 / 180 • 1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.22. 8:51

Na Srácok!
Hogy felgyorsúl az élet. :-)
Ami engem illet az az, hogy biztosan van 1-2 kari akinek meglesz a pszi 4. fokon. Thor mondta, hogy engedi azt,
hogy "pszi-mail"ezhetünk (:-)) is egymással. Vellírnek van annyi KEGY pontja, hogy "Segélyhívás"-t kérjen valakitől.
Tök jó volna ha ezt a fohászt tudnám is használni egyszer. Csak gondoljatok bele Pszi-vel megbeszélem a kiválasztott
tesóval, hogy mikor koccanunk és HOPP... :-) Akár be is törhetünk bárhová. Én beosonok, tesó hopp.., aztán ketten ki.
Vagy a tesó börtönbe, én meglátogatom, elvégzem a rituálét, hazamegyek és hopp.. stb...
De ez sajna csak 1 személyre hat. Egy olyanéra aki jelleme nem ellenkezik az enyémmel.

Az hogy ki legyen a család vezetője, szerintem Pelso jó volt az előző party-ban, csak tényleg teljesen ellentétes felfogású karikkal jöttünk, amivel nincs gond, de sajna ez lett belőle. Kerion ha tényleg bm-mel jön (ami az én üzleteimen is dobhat), akkor nem nagyon tanácsolom, hogy ő legyen a vezetőnk. De tényleg gyorsan kéne reagálni egy irányt mutató embernek.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.22. 15:53

A pszi üzenet váltás valòban jó ötlet.

Nekem van. Szòval a részemről nincs akadája.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.22. 15:55

Nekem az a véleményem, hogy a BM is tud jó vezető lenni. Pelso egyik kalandjában BM-mel voltam, és egyben vezető is. Elméletileg működöt. :)

A kaland egyelőre úgy néz ki, hogy télen fog játszódni, de nem magyar télen, hanem az igazi hóval megpakolt télen. :) De erről folynak még az egyeztetések :D

Persze jó a kérdés, hogy télen hogy voltatok képesek hazaérni, de majd ezt is le fogom írni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2015.01.22. 16:11-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.22. 16:10

Pelso--nak van egy jó ötlete. Csinált egy közös exsel táblázatot, amit én is látok, és így nem kell mindig elküldenie, mikor változás történik rajta. Majd kérlek Pelso ezt írd le, hogy miképpen csináltad, hogy mindenki tudja, és így egyszerűbb lesz. Természetesen nem kell péntekig oda átírni, de ajánlott megcsinálnia mindenkinek, ha csak nem akarjátok mindig elküldeni nekem. :)
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.22. 18:02

Csak a Google drive - on készítettem egy excel táblázatot és megosztottam veled.

Igaz a táblázatot már tavaly elkészítettem. Amit csak feltöltöttem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.22. 21:22

hát marha jó vagy Thor mondanom sem kell :DDDDD Az előző játékban mondtam, hogy legyen drivon a karakter , de neked nem volt jó , ragaszkodtál , hoyg küldjem el külön :DDDDDD ezért szo..tam vele egy hetet, hogy rendesen meg csináljam exelben.
Ne haragudj, de most nem fogom átvezetni vissza drivra hogy most megint szo..jak vele . talán majd később igen, de januárban tuti nem lesz rá fél napom ...mert a két táblázat nem kompatibulásos szóval igazítani kell .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.22. 21:23

Jah pszim nekem is van 4. szinten direkt az üzengetés miatt , eddig nem igen volt partner most örömmel látom, hogy többen is vagyunk. :))

jah és örülünk mert elment a karilap Thornak ! Remélem hibátlan :)
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.22. 21:47

a Finteon mint családnév nekem is tetszik
Una Finteon :)) jól hangzik
( Pelso: én már jeleztem, lehet hogy félreértetted, hogy én NEM szeretnék vezető lenni, de a legidősebb fiúra szavazok , most női karakterem van)
Naklost javaslom vezetőnek, de ha Kieron lesz az , az sem baj, csak őt nem ismerem még ,bár abból a kevésből , amit tapasztalhattam a játékából/játékodból, szerintem jó lehet.
Ezen kívül bárkit is választ végül a tömeg vagy a KM természetesen azt fogom elfogadni.
Paga ! Milyen a jellemed , amivel nem szabad teljesen ellenkezőnek lenni? az enyém halál-rend :)

Bárki is legyen végül a vezető, mivel a kisöcsém lesz, ha nagyon hülye lesz elcsattanhat egy kedveskedő tasli, egy nővéri suhintás , vagy mondjuk mikor a patakban fürdünk egy kis hátulról becserkészés és hangos whááá kiáltással ráugrás és kis vizibunyó vátrható ne is csodálkozzatok majd :DDDD kicsit visszahozni a gyerekkori játszadozást ;) Persze csak akkor ha nem látja idegen .

CSak azért hozom ezt most fel, mert jó lenne ha vinnénk a játékba egy kis humort is. Ha már testvérek leszünk akkor szerintem pláne lehet néha lazítani is , nem kell mindig vérkomolyan venni magunkat főleg 10. szinten már olyan faxa gyerekek vagyunk úgy is, hogy ezt megengedhetjük magunknak :)) és a játék is elbírja a poénokat hisz azért játék .
természetesen nem bántó beszólásokra gondolok, egymás sértegetésére. :)
csak kedves humorra
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.22. 23:34

Ha a km úgy kivánja, akkor beszélek az illetékessel és amikor lesz egy kis időm át nézem
Illetve fel rakom a karit.
A vezető kérdésben én pm - ben meg írtam a km. nek...
De bárki is lesz az azt majd vezetőnek fogja elismerni a karim és úgy is teszek majd a játékban , hogy ővé lesz az utólsó szó !
Még akkor is ha rosszul dönt majd a karim szerint :D !
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.23. 7:59

Hugilee, megmondom őszintén, nem emlékszem rá, de biztos így volt. Ebben az esetben elnézésedet kérem. Most sem kötelező, csak ha valaki akarja. Ennyi.

Ma délután megnézem az elküldött karaktereket. Eddig egy karakter lett elfogadva, tehát még 4-et várok. Láttam emailon, hogy Hugilee, és Pelso, illetve Gorodak is küldött email-t.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.23. 12:39

Hugilee nem értettelek félre. Írtam is, hogy: " olvastam, hogy annak elenère, hogy a te karaktered a ledisősebbmek megírt nem szeretnèd a posztott. ".
Ehez főztem hozz, hogy még feltételsen is rossz ötlet lenne. Mivel nem dudsz rötön KM utàn irni megbízhatò stabilitással.

Erről jut eszembe.

Akkor ha jòl értem a postokat akkor mindenkinek megfelel, Keiron karaktere a vezető?

Nekem igen szòval részemről OK.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.23. 13:02

Semmi gond nincs Thor , nem azért mondtam, hogy bocsit kérj, csak röhögtem , hogy ....na mindegy már többször kerültem az életben ilyen helyzetbe és hát ilyenkor már csak nevetni tudok. Nem gáz tényleg. A lényeg, hogy jó a drivos megoldás és biztos, hogy át fogom tenni oda a karit, csak egy kis idő kell hozzá. :DDDD mert most el vagyok havazva kicsit . :)
Amúgy nagyon izgi bizgi,a karakterekkel, remélem az enyém jó lesz :)
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.23. 16:30

Eddig: Hugilee, Kieron karakterei elfogadva.

Paga Sker karaktere 99%-os. Csak pár apróság hiányzik: háttere felírása, és a tolvajkészlet részletezése, illetve, hogy mennyi pénze van, és azt miképpen váltotta. (arany? ezüst? réz?)

Pelso karakterének még a felszerelést kell összeírnia, és a pénzét.

Goradak karaktere 99%-os. Pénz elosztása, és a mechanikus tárgy felírása a karakterlapra.

Mivel majdnem készen van mindenki, így ez azt jelenti, hogy hétvégén, ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, akkor elkezdem a játékot.

Az időpontot nem azért találtam ki, hogy szívassalak titeket, csak tudom, hogy elhúzódna akkor a karakteralkotás. Természetesen aki kicsit elcsúszott volna, vagy elcsúszik, még játszhat. :)

Még egy dolog, csak, hogy legyen az időre készen lévőknek egy kis plussz.

Aki ma estig befejezi a karaktert, az ajándékba kap egy varázs italt. Választhat vagy egy boszorkány, vagy egy boszorkánymester által készített varázsitalt, manától függetlenül, ám csak egyet.

Tehát eddig: Hugilee és Kieron már választhat egy mágikus italt.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.23. 18:14

Sziasztok!
Az a szitu, h. most utazok haza Bajáról. Az exel-ben meg nem tudtam változtatni a karimon, ma éjszakázom majd, de megpróbálok sietni, hogy még ma végezzek vele. Viszont nem tudom mennyi a kezdő tőkém.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.01.23. 18:30

Ha rám szavaztok, akkor leszek én a vezető... aztán majd meglátjuk... :)
Lehetek a legidősebb fiú is, végül is az életkor annyira nem számít most nekem.

A Finteon névben én sem találok kivetni valót, szóval akkor Saginor Finteon leszek.

Pszi nekem is van 4. fok Tudat ágon, így a mentális SMS-eknek nincs akadálya nálam sem.

Amit a karakteremről dióhéjban tudni érdemes:

Gyerekként nyugis, biztonságos élete volt, bár nem vágyott arra, hogy belőle is gazda legyen, inkább az ország védelmében "elkövetett" hőstettekre vágyott katonaként, ez volt a gyermekkori álma. Azonban kb. 17 évesen súlyos beteg lett (hirtelen kómába esett, napokig úgy volt, és utána is hetekig delirizált), és mikor felgyógyult, többé már nem volt ugyanolyan, mint régen. Azelőtt normális, barátkozó kedvű gyerek volt, érdeklődő, beszédes. De most már sokszor komor, csendes, nem szereti szaporítani a szót (azt sem bírja, ha más teszi) - a szóvirágokat különösen utálja. Nem igazán tűri az ellentmondást, legfeljebb ha tényleg értelmes javaslat formájában érkezik és nem a másik egóját hízlaló hiszti képében.
Pár hónappal később pedig nyomtalanul eltűnt, csak a szülőktől búcsúzott el, de még nekik sem mondta, hová megy. Az évek során olykor-olykor felbukkant otthon, kincseket és híreket hozott messzi földekről - és olykor baljós, titokzatos kijelentéseket tett valami távoli, ám egyre közeledő veszedelemről, amit nem volt hajlandó elmagyarázni. Személyisége is ilyen lett, egy kissé távolinak tűnő, enigmatikus, nem igazán érdeklik a köznapi dolgok.
De azért megvan neki is a "napfényesebb" oldala, szeret új, érdekes dolgokat tapasztalni, olykor kikapcsolódni a hozzá közelebb állókkal. Ha jobb napja van, tud nevetni és nevettetni (bár kissé szarkasztikus a humorérzéke), sokra becsüli a hűséget. Nincs ellenére a barátkozás, bár nagyon megnézi, kivel is ismerkedik meg.
A vallási hevületre, a nemesek önajnározására és hasonló önigazolásokra nem sokat ad, ezek általában idegesítik. Ha teheti, elkerüli az ilyesmit, ha az arcába másznak vele, annak nem szokott jó vége lenni.
Idővel kiderült, hogy különös hatalomra tett szert, és a szintén sokat látott testvéreknek nem tartott sokáig rájönni, hogy Saginor boszorkánymesterré lett, míg távol volt. Elsőre valószínűleg nem igazán aratott nagy sikert ezzel a családban, de reméli, hogy mára ha nem is boldogak tőle, a többiek elfogadták a helyzetet.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 116 / 180 • 1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján