• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 114 / 180 • 1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.17. 0:02

Hali.

Nos én nem nagyon tudom vállalni a két napos írást, de meg próbálhatom...

Lovaggal akartam jönni eredetileg ,de a csapat ahogy látom inkább a sötét oldal felé , huz...
Mindenesetre, ha nektek bele fér a lovag akkor azzal leszek...
A nemesi hátteret is lesz, arra még nem jöttem rá , hogyan is szereztem meg, de majd ki találok valamit.
Az én karakterem is tud, gyógyítani, úgy hogy ha nem akartok nem kell arra költenetek...

De ez rajtatok múlik.

Minden esetre ha mindenki tolvajjal meg fejvadásszal lesz... akkor lehet mással jövök, de ezt még meg gondolom.

Vasárnap át olvasom a dolgokat a helyről ahol játszunk és el küldöm a km. nek a karit és az elő sztorit...

Amúgy ha már tesók leszünk és 10 es szintű a kaland, gondolom, nem vagyunk már túl fiatalok, szóval ti mit mondtok?
Arra gondoltam, hogy ha lovaggal leszek akkor én lennék úgy 40 vagy 45.
Ti ?

Az én karim szerintem most nem lesz vallásos...
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.17. 7:50

Gorodak!

Mivel Thor közölte, hogy Ereniek vagyunk, így nem muszáj felvenned a "Nemesi vér" hátteret. Erenben mindenki aki harctetteiért kapott kitüntetést, nemesi címet is kap mellé. Csak az előtörténetedbe kell eggyeztetni a KM-mel, hogy milyen tettet hajtottál végbe. Ami az én "tolvaj" karakteremet illeti, nem az a lopok, csalok, hazudok kari (kivéve a bűnbarlangokba). Lesz egy nemesi menlevelem is ami, bár nem nemesnek ismer el, de megengedi hogy szabadon felválaljam ki/mi vagyok ha akarom. Tehát részemről nem lesz karakter ellentét leszámítva, hogy piszkos közelharcot fogok vívni, ha arra kerűl a sor. Jellemem inkább... ha lehet így fogalmazni teljesen semleges és mégis minden. :) Ez hűen tükrözi a Kettős Úrnő (Noir) személyiségét is.

Az én karakterem már elbírálás alatt van, de az előtörténetem kissé foghíjas a családi helyzetet nézve. Ha Thor rábólint és érdekel titeket feldobjuk ide az előtörténetemet amihez, ha akartok beilleszkedhettek. A családi háttér még változhat, hiszen mindannyiunkat érint.

Ami meg az életkort illeti én karim 28 éves. Szerintem nyugodtan gondolkozhattok ti is ilyen korban, mert Erenben rendszeres a harc a szomszéd (Fekete Lobogós) területek fékentartáya miatt.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.17. 11:23

Azért nem kell összekeverni, hogy sok a 100-300 holdal vagy földnélküli nemes Erenben azzal, hogy minden fegyverforgató az lenne.
Szerintem van értelme a nemesi hàttérnek. Àm szerintem ha már van nemesi háttered Gorodak akkor esetleg hadvezetésed is lehet mellé. Amùgy szeintem simán önmagában is hasznos tudd lenni hisz még így is, hogy Erenben sok a kis nemes, igen vastag még így is a nemesi címmel nem bíró társadalmi réteg.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.17. 11:25

Én arra gondoltam, hogy 30 - 35 évesnek írom a katakterem ám idősebbmek néz ki.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.01.17. 16:48

Sziasztok!

Én valószínűleg boszmestert hozok majd, most egyeztetek Thorral. A gonoszság miatt nem kell aggóni, ez nem az a fajta, aki elmebetegen vihogva meg mwuhaházva leigázná a világot. :)
Életkorára nézve olyan 30 körüli lesz.

Szvsz a fejvadász sem egy sötét oldali karakter az ÉSZ-ben, mert ha mondjuk egy via shen-i vagy hasonló klán tagja, az még akár megbecsülést is jelenthet neki (már persze tájékozottabb körökben).

edit: Thor időközben elfogadta a koncepciómat, így végleges, hogy bm leszek.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.17. 19:00

Sziasztok!

Az én előtörténetem a következő:

név: Vellir Finteon becenév: Falin (elf) Árnyék

28 éve született egy kis faluban (valamilyen nagy város) mellet. Apja, anyja állattartással és földműveléssel foglalkozik. 5 évesen egy városi ünnepségen Vellír elcsatangol, és elveszik. Egy Noir pap talál rá. Mivel a fiú nem tudta elmondani pontosan hol is lakik, ezért a papnál maradt, aki megismertette vele hite szépségeit. Azonban hamar kiderült, hogy az álmok világa nem a fiúnak rendeltetett. Így az idős pap alvilági kapcsolatainak köszönhetően a Szürkecsuklyások kezdték gyakorlati képzését. Itt már észre vehető volt, hogy a Kettős Űrnő minek is szánja a gyermeket. Hamar kitanulja a besurranás, zárnyitás, hazárdjátékok csínját-bínját. 14 éves korában a fiú véletlenül szülő falujába kerül, amit szinte azonnal megismer. Viszont találkozik szüleivel, akiknek időközben lett még egy gyerekük. Nagy a boldogság meg minden, de az ifjút szólítja kötelezettsége. Attól függetlenül tartja a kapcsolatot (szoros és jó) egész családjával. 21 évesen egy nemes kérésére besurranást vállal a nemes birtokára, hogy kiderítse, milyen óvintézkedéseket kelljen tenni a birtok biztonságosabbá tételében. Ettől kezdve sorra jöttek a felkérések. Mindmára már a felsőbb körök is a szolgálatát kérik. Gianag labirintus városát is megjárta többször is, Erenben Eligor palotájába is betörhetett, Erigowban még a Legendák Tornyának is kipróbálhatta biztonságát 6X is. A valódi nevét már csak a családja és nevelője használja. Arcát nem mutatja megbízóinak, de tudja igazolni kilétét. Szent szimbóluma, maszkja, pecsétgyűrűje, karpántja, és nemesi menlevele elégségesnek bizonyul a szövetségen belül, hogy megfelelő bánásmódba részesüljön. Mind a mai napig szívesen látogatja a bűnbarlangokat Noir tiszteletére. Nyereményei egy részét fel is áldozza a szerencse asszonyának.

Varázstárgyait (gyűrű, karpánt) munkáltatóitól kapta.

Részemről ennyi. Thor láttaés elfogadta, be halaki kiegészítené vagy változtatna rajta akkor szóljon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Paga Sker 2015.01.18. 22:31-kor.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.17. 23:48

CSá.

Akkor most mindenki elf lesz????

Mert csak elf elf gyereke lesz elf minden más esetben félelf születik és tutommal én ember vagyok illetve nem tudtam , hogy az apánk elf.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2015.01.18. 7:11

Bovsi, ha nem voltam világos. A becenevem elf eredetű, és a jelentése árnyék. Amúgy meg nem életbiztosítás Erenben elfnek lenni. :-)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.18. 8:55

.......................................................................
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.18. 22:36

..bocsi vizsgaidőszakban vagyok, és ez a ....xxx ...megint nem küldi az üzeneteket , hogy poszt érkezett.
Nagy vonalakban az én karim hasonló lenne , mint Triptipol egy két pici változtatással csupán. 43 évesnek gondoltam.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.19. 8:28

Akkor összegezük.
Hugilee 43
Gorodak 40-45
Pelso 30-35
Keiro. 30
Paga sker 28
Évesmek képzeli a karakerét.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.19. 10:44

na még a végén én leszek a legöregebb :))) és tényleg :DDDDDDDDD
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.19. 18:44

Pelso, elfelejtetted a KM-et is beírni.

KM: 0-végtelen :D

Ne feledjétek, hogy péntekre már az elfogadott karakternek és előtörténetnek kell lennie.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.20. 20:22

Üdv Mindenki!

Kérdezni szeretném, hogy van e aki szívesen bevállalná a csapat vezetői posztot? Aki bevállalja, annak kellene a legidősebbnek lennie, mert arra jobban hallgatnak. Nyugodtan lehet PM-en is válaszolni. Remélem nem lesz ellenségeskedés, ezért jó lenne, ha pár dolgot itt megbeszélnétek, hogy később ne legyen gond. A kaland elején mindenkiről írok pár sort, hogy mit tudhattok egymásról. Illetve leírom a játék szabályait, amit kérek az om-en betartani :).

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.20. 22:31

Elvileg én leszek a legidősebb, és szívesen vállalnám a vezető szerepet de tartok tőle, hogy nem vagyok elég tapasztalt játékos valamint női karakterként szintén necces lenne, viszont javaslom Laci karakterét, aki utánam a legidősebb fiú. Szerintem ő jó vezető is lehetne.
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 114 / 180 • 1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján