• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 111 / 180 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.29. 21:29

Lovag Perl Lawarin Solec

*Amint lefejeltem már mennék is tovább és már emelem is a kezem a következő ütésre, ám látva, hogy nincs szükség több ütésre megvetem a lábam az inkvizítor felet. Ahogy ott állok látszik rajtam legszívesebben harcolnék tovább. Ám küzdőfél nélkül csak állok egy-helyben és mélyeket lélegezve engedem el a harchoz össze gyűjtött haragot. Helyére néhány légvétel után már nyugalom költözik.

- Hmmm.

<... Jobbra számítottam… Na mindegy így is jó lesz…>

- Erhan lovag lásd el a sebét. Nem szeretném ha ideje korán fulladna meg a saját vérében.

*Intem magam mellé Nagilla Ves Erhan lovagot. Majd lehajolok a paplovaghoz és leemelem a szent szimbólumát a nyakából. Fegyverét is leakasztom róla és azt is magamhoz veszem. Kezemben tartva kardját, tőrét és szent jelképét ahogy felemelkedem mellőle.

- Rászim kötözd meg a paplovag kezeit. Lathan őrizd és szólj ha magához tér. Kopt bármi gyanúsat látsz szólj.

*Mondom az embereimnek. Majd ezt követően rögtön Jerardo Monter felé fordulok.

//Na akkor fussunk neki újra a bemutatkozásnak. :) //

- Jerardo Monter? Igaz? Úgy érzem van mit megbeszélnünk.

*Kérdezem miközben a tűz irányában megindulva intek a kezemmel, hogy csatlakozzon hozzám.

- Először is had köszönjem meg higgadt viselkedését. Tehát mint az imént mondani akartam. Perl Lawarin Solec lovag vagyok, a királyi seregek alezredese és ennek a különítménynek a vezetője. Rendtársa Marko Lestarn.

*Intek az inkvizítor felé.

- Úgy tűnik a magányos küzdelemben töltött évek után nehezére esik a katonai hierarchia megértése és betartása. Remélem egyetért velem, háborús övezetben a Királyi seregek egyik magas-rangú tisztjéhez intézet halálos fenyegetés főbenjáró bűn.

*Igenlő válasz esetén.

- Akkor egyetértünk abban, hogy ezek egyenlőre nálam maradnak?

*Kérdem miközben a kezemben tartott fegyvert és szimbólumot enyhén megemelve jelzem, hogy azokra gondoltam. Újabb igenlő válasz után bólintok.

- Akkor ezt egyenlőre megbeszéltük.

//Csak, hogy rendezzük gondolataink. be másolom azt amit eddig irogatunk.//
Solec
Esetleg azt is elmondhatná melyik tartományból jött? Van e tudomása arról, hogy hadi állapot van a tartományban? Valamint mikor járt utoljára a Király vagy a Fő Atya oltalmát élvező városban?

Morter
A tűz mellé invitálást elfogadom, de láthatóan továbbra is az óriás köti le a figyelmemet. Aztán válaszolok a lovagnak:
Messze délről származom, a Felföldről, bár már rég láttam utoljára az otthonomat. Azokat a teremtményeket üldözöm, melyek fenyegetik Domvik népének lelkét. Feketemágusokat, kísérteteket, démonokat. Akárcsak Lestarn lovag, inkvizítor vagyok magam is. (itt, ha valaki igazolást kér, megint megmutatom a boszorkányvadász kasztmedélomat, amit a paplovag már láthatott és "hitelesített")Ezek a szörnyek nem tenyésznek Őfelsége vagy a Főatya fényében, így magam sem gyakorta járok az ő városaikban. Talán fél éve láthattam utoljára magas falakat, azóta ezt a arkast üldöztem árkon-bokron át.
Annak hallottam hírét, hogy itt hadiállapot van, de nem foglalkozhattam vele, ez nem érinti az én munkámat. A farkasember annál inkább - és nagytermetű társatok is, akivel igen szeretnék szót váltani. Furcsa érzetek rezegnek felőle, amiket még sosem tapasztaltam.

Solec
Ők az embereim. Shadlek irányába visz utunk. Ön merre megy tovább most, hogy célpontja távozott szeretet világunkról? Még mielőtt ide ért a farkassal már egyszer megküzdöttünk akkor egy másik ember tetét birtokolta a gonosz lélek. Clash a farkas legyőzése során és után furcsán viselkedett. Alig tudtuk ártalmatlanná tenni. Mindketten sötét dolgokat emelgettek vele kapcsolatban. Most Marko még is azt mondtad az imént, hogy elég ártalmatlan ahhoz, hogy elengedjük. Valóban ártalmatlan?

Morter
Én nem bírok az Egyetlen kegyével, csupán hideg vasat, a józan észt és a buzgó szerzetesek századokon át gyűjtött titkos tudását próbálom szembeállítani a sötét, külső világok szülötteivel. Feladatom végetértével általában megtérek a kolostorba, ám az itteni helyzetet figyelembe véve azt hiszem, ezen a vidéken is akadhat tennivalóm. Ha jól sejtem, nem egyszerű véletlen, hogy egy ilyen jól felszerelt, ám apró csapat az erdőben rejtezve tör előre az eretnekséggel vádolt földeken. Ha beavattok tervetekbe és célotokba, akkor talán segítségetekre lehetek, ha egybevág az én feladataimmal.

Mikor erre válaszolnak, figyelem a hozzáállásukat, kíváncsi vagyok, mik a reakcióik az ajánlatomra.

Az óriással kapcsolatban ezt mondom:

Azt hiszem, bármi is volt, ami rátört, most épp szunnyad, de legalábbis uralja a társatok.
Domvik különös látást adományozott nekem születésemkor, látok olyan dolgokat, amik a világok peremén egyensúlyoznak. És ez a látás azt mondja nekem, hogy a társatokban valami lakozik, ami idegen, nem való egy ember lelkébe - talán egy holt lélek * . Sosem láttam még hasonlót, nem is hallottam ilyenrő, így fontos lenne, hogy kiderítsük eredetét. Mind a ti megnyugvásotok, mind az Egyház tudásának érdekében. És mivel nem tudom biztosan megmondani, hogy ez-e a gonosz forrása, amit éreztem s hogy mint került belé, az óriásnak is jár egy esély, hogy méltósággal mondhassa el történetét.

//Nos akkor kürölbelül ennyi. A saját részeimből kihagytam sorokat meg egy helyütt bele írtam, hogy passzoljon a pillanatnyi helyzethez.

Ha van még valami amit a karaktered hozzá főzne azt kérlek írd meg.
Nekem pillanatnyilag nincs több kérdésem.//

*A hallottakat emésztem pár pillanatig majd Clash-re nézek. Néhány szívdobbanás erejéig csak nézek a nagydarab harcosra, majd határozott léptekkel oda lépek elé.

- Most nekem vannak magához kérdéseim. Ám a szemébe akarok nézni miközben válaszol nekem. Látni akarom a tekintetében az igazságot. Lefogom venni a fejéről köpenyt és maga egyenesen a szemembe néz. Megértette amit mondtam katona?!

*A köpenyt egyenlőre nem veszem le a fejéről. Várom a választ.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.12.31. 2:42

Celestius Clash

*Perl akciója vegyes érzelmeket vált ki belőlem, részben mérges vagyok, mert elvette tőlem a bosszúmat, részben pedig boldog vagyok, mert végül is...Marko megkapta amire vágytam. Nagyjából...csak éppen nem tőlem.
- Most nekem vannak magához kérdéseim. Ám a szemébe akarok nézni miközben válaszol nekem. Látni akarom a tekintetében az igazságot. Lefogom venni a fejéről köpenyt és maga egyenesen a szemembe néz. Megértette amit mondtam katona?!

-Van fülem, értem mit mondasz - mondom a földet nézve, majd felemelem a fejem és a szemébe nézek. - Van szemem, láttam mi történt... Tudod, ezek a kötelek szimbolizálják a maszkomat. Ha leveszed, akkor egy nagyon veszélyes emberré válhatok, azt pedig én sem és te sem akarod. Hajlandó vagyok úgy beszélni, hogy meg vagyok kötözve, de a maszkomat nem engedem levenni.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.01.01. 17:59

//off: B.Ú.É.K. mindenkinek! :) //

Egyelőre most nem szólok, várom, mit mond a férfi, miket kérdez a lovag. Ha végigmondta és lesz még hiányos pont számomra, kérdezek majd.
Arra figyelek, hogy látni-e valami feltűnőbb változást közben a testbeszédében, hangsúlyaiban, ami arra utalhat, hogy hirtelen már valaki (valami?) más beszél.

<A megfigyeléshez Lélektan 4., Érzékelés (17) 18, bukta (bár legalább nem túl nagy). :S >
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.01. 19:45

//Off. B.Ú.É.K- szintén mindenkinek.//

Lovag Perl Lawarin Solec

- Valóban mindennek megvan a szimbolikája. Ahogy a válaszának is. Egy igen, nem kérdést tettem fel amire egy olyan kitérő választ kaptam amire nem voltam kíváncsi.

*Egy pillanatnyi szünetet tartok a beszédben. Majd fojtatom.

- Adok egy esélyt az egyenes beszédre. Lehetőséget, hogy egy egyenes kérdésre a megfelelő választ adja. Megértette vagy nem értette meg azt amit az imént kérdeztem magától?!
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.02. 1:49

// Bocsánat, de át írtam, végül is csak ki töröltem az utolsó pár sort, mert etikai probléma lépett fel benne, és nem annak szántam , aminek értelmezve lett. Így most ezt csinálom ezen nem változtatok, ha a kérésemre nem leges választ kapok, akkor, nem csinálok az ég világon semmit!//

Nagilla Ves Erhan

Nos a meglepetéstől enyhén ledermedek.... S míg Perl nem szól hozzám addig, nem is nagyon eszmélek fel, hogy mik történnek.

Perl parancsára nem szólok semmit, csak fel állok, és csendben oda megyek MArkohoz s meg nézem, hogy nem e ölte meg elsőre.
Majd ha tudom ellátom legjobb tudásom szerint és meg állítom a vérzést.

< Ezt nem így kellet volna elintézzétek, ez rangon aluli volt. De Markonak nem volt joga megkérdőjelezni Perlt mint parancsnokot! De akkor is...hm... Talán így a legjobb egyelőre. De ez így nem lesz jó! >

Gyógiytás: 3 -as
Dobás:9

Majd vissza megyek Clashoz, Clas mögött állok meg két lépéssel, a kardommal a kezemben.

< Remélem Marko és Perl ezt lerendezik ez utána négyszemközt... >

MAjd hallgatom Clast és Perlt.

Clash válasza után, meg szólalok. Ha Perl nem egyezik bele abba, hogy a csuklya a fején maradhasson!

< Gondolkoz, mikor nem volt rajta, inkább elásta volna magát a föld alá, mint , hogy egyetlen szót szóljon! >

- PErl kérlek hagyd beszélni csuklyával a fején, igazat fog mondani, ebben biztos vagyok, hisz az előbb minket próbált menteni annak ellenére, hogy Marko majdnem Domvik elé küldte társunk.
Nemesi szívességként kérem!-

Hangom hidegen cseng az éjszakában.
Hangsúlyból pedig ki lehet venni, hogy mint nemes kérem.
Ékes szólás: 1
dobás: 14
// A km et meg kérem , hogy dobjon karizma próbát is helyettem! meggyőzésre //

< Rendben ne vedd le a köteleit, bár nem hiszem , hogy bármit is számítana, ha meg akarna ölni minket... >

Testtartásomból kivehető, hogy nem örülök a szituációnak.
Ha beleegyezik Perl akkor csöndben várok és hallgatok.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2015.01.04. 2:22-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2015.01.03. 0:23

Triptipol Kopt

Ok, látom, hogy a „gyógyítónk”, most el van foglalva, s a Clash „álarca” körül kialakuló feszkó sem segít, hogy hamarabb hozzájussak.
„..nem értem mit arcoskodik Perl. Láthatja, hogy mennyire fontos neki az a rongy a fején. Így legalább nyugiban van. Nem jó ötlet az oroszlán bajuszát húzogatni. Még az kéne, hogy megint bevaduljon….ah csak a vállam ne sajogna… „
Figyelem a környéket árgus szemkkel és érzékekkel, de a fülem félig a beszélgetésen van, s amint lehetőségem adódik, megkérem Nagilla Ves Erhant, hogy , ha tudja gyógyítsa meg a vállamat.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.04. 2:23

// bocsi, de a km ha egengedi akkor ay utcso reagom vége nem érvényes, többet nem fordul elő ha meg engedi ha nem. Modoaitva lett, csak a vége! tisztelettel : Gorodak! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.04. 11:34

//off: Mindenkit üdvözlök 2015-ben. Hála az égnek, most sem volt világ vége. Pár apró dolog van, amit szeretnék kérni mindenkitől. 1: Mindenkit megkérek rá, hogy a már megírt reagot ne változtassátok meg. Én megértem, hogy később másképp gondoljátok, vagy jobban is megírnátok, de ez így életszerűbb, hisz amit akkor írsz, azt éppen akkor gondolod. 2: Vége az ünnepeknek, így kérlek, most már tartsátok be a három napos idő korlátot az írásnál. 3: Pár dolgot nem követek rendesen nyomon, és ez azért van, mert nehéz mindenkit figyelemmel kísérni. Ezért azt találtam ki, hogy mostantól mindenki pontosan jegyezze (elméletileg eddig is kellett volna), hogy éppen mi, és mennyi fogyott a felszereléséből. Írja le a sérüléseit, de nem csak az ÉP-t és FP-t, hanem, hogy pontosan hol sérült. Majd az így módosított karakterlapot mindig küldjétek el nekem email-en, mert így könnyen tudom figyelemmel kísérni a karakterek állapotát. Még most jelezni fogom, mikor ilyen eset van, hogy küldjétek, de később majd büntetést kap az a játékos, aki ezt nem teszi meg. Jelen pillanatban például nem tudom, mennyi gyógyitala van a csapatnak, ami az én hibám is. Köszönöm.//

Mindenki (Kivéve Marko Lestarn)

*Erhan a parancsnok kérésére oda siet a földön fekvő lovaghoz, majd gyorsan szemügyre veszi. Döbbenten tapasztalja a sérülés mértékét, és ellenkezést nem tűrve, azonnal parancsokat kezd osztogatni a csapatnak.

- Jerardó, azonnal tedd kardod pengéjét a tűzbe, és izzásig hagyd benne, majd rögtön hozd ide nekem. Kopt, amennyi vizünk van, azt mind vedd magadhoz, és rohanj ide vele. Parancsnok, ott a felszerelésem, hozd ide, szükségem van az orvosi felszerelésre. Azonnal cselekednünk kell, különben Marko az urához kerül. Így is csak a halál markából tudom visszarántani. Régi arcát csak Domvik ereje adhatja vissza.

*A két zsoldos feszülten néz Erhan felé, és látszik rajtuk, hogy ők is azonnal ugranának, ha a lovag úgy parancsnol, ám jelenleg az utolsó utasításnak engedelmeskedve, őrködnek tovább.

Ha mindenki segédkezik a lovagnak

*Erhan kiveszi eszközeit, és hosszú perceken keresztül a paplovag arcát veszi kezelésbe. A hideg futkos mindenki hátán, ahogy haljátok a hús szakadását, a csont recsegését, ahogy a lovag megpróbál mindent társa megmentéséért. Sűrűn locsolja le a vért a sebről, majd végül a felé nyújtott izzó acélt Markó arcára rakja, mire hangos sistergéssel beégeti a sebet. Büdös égett bőr és hús szaga telíti be a tábort. Ezután bekötözi a fejét. Mikor végzett, véres kezét lemossa, majd megtörli, és csendben arrébb leül.

//off: Mivel nem tudom, hogy miképp cselekedtek, így a bemutatkozás lehet, elhúzódik, vagy akár meg is ejthetitek. A paplovagot egy gyógyital visszahozhatjátok az álmok világából. //

Marko Lestarn

*Hideg kövön ébredsz. Fény szinte alig pislákol, mely csak pár métert világít meg körülötted. Azon túl, csak a sötétség sűrű léte gomolyog. Körbe nézel, és azt veszed észre, hogy a fényt a szimbólumod halvány vibrálása adja. Kezedbe veszed, mikor meghallod Domvik szavait, ahogy hozzád beszél. Ám alig hallod, ahogy halkul, és néha hangosodik.

- A kos fátylat borít az elmére. Ám a varjú eloszlathatja azt.

*Nem hallasz többet, és lassan újra az ájulás kerülget. Ám amit biztosan tudsz, hogy a gyengén vibráló fény, és Domvik halk szavai csak egyet jelenthet: elvették tőled a szimbólumot.

PM: Pelso, Kieron, Gorodak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2015.01.05. 15:35

Nagilla Ves Erhan

HA Perl nem ad parancsot vagy nem mozdul senki akkor oda üvöltök nekik.

- Azonnal vagy még egy társunk fog az úr színe elé lépni ! -

Miután végeztem a Markoval, sóhajtok egy nagyot !
MAjd oda lépek Clashoz.

- Mond van esetleg még egy italod, mellyel MArkot vissza hozhatom az álmok birodalmamból, mellyel, nem lesz kétség, hogy túl éli e az éjszakát? -

HA igennel válaszol.

Akkor megkeresem a csomagjából és felhajtatom Markoval, majd újra ellenőrzöm a sebet és ha kell újra be kötöm !

MAjd Kopthoz lépek, hogy meg vizsgáljam a vállát, és azt is szakszerűn ellássam.
Gógyitás: 3 as: dobás 15
herbalizmus 2 es dobás 11
Ha van valami fájdalom csillapítom vagy gyógynövényem marko sebére azt is használom!

// Ez után még kb 15 sebhez van elég felszerelésem, asszem... //

Clash kihallgatásába, nem szólok bele mind addig míg Perl nem erősködik, hogy vegye le a csuklyát a fejéről...
A vég kimeneteltől függően, bármi is legyen az !

Illetve ha valakinek vagy Clasnak volt gyógy- itala, akkor azt meg köszönöm annak a személynek !
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2015.01.05. 18:51

Jerardo Monter

A gyógyításban segítek, ahol tudok, örülök, hogy van itt nálam jobban képzett egyén. Igyekszem precízen, biztos kézzel dolgozni.

//off: Kicsit módosítanék a korábbi hozzáállásomon, mert nem gondoltam, hogy egy fejelésből halálos seb lehet. Így Solec felé a következőt reagálom a dologra a sebesült mellől, a "megcsóválom a fejem, arcomon egyértelmű helytelenítéssel" helyett: //

A lovagra úgy nézek, mint egy eszementre, aki épp most írta alá a halálos ítéletét. Ennyire bolond nem lehet, hogy Domvik kiválasztottját csak úgy halálra sebzi holmi vita miatt.
Ha ezen múik a lovag élete, adok egy gyógyitalt, hogy megmeneküljön.
<Nem túl erős, 3 Ép-t gyógyít, de életmentésre talán jó lesz. KM, majd légyszi szólj, ha végül én adtam át a gyógyitalt, akkor lehúzom a karlapról!>

Miután a paplovagot elláttuk, így szólok Solechez: Ez nem volt bölcs dolog, Solec lovag. Félek, az Egyetlen ezt nem fogja szó nélkül hagyni. Itt az elkobzott szent szimbólumokra mutatok. Ezért is javaslom, hogy azokat mielőbb add vissza tulajdonosuknak. Nem halandók tiszte, hogy büntetésül megfosszák tőle Domvik szolgáját.

A többit (bemutatkozás, Clash kihallgatásának kezdete) a korábbiak szerint ejtem meg.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.05. 20:58

Lovag Perl Lawarin Solec

//Off. Gorodak. Teljesen felesleges üvölteni.//

*Mikor Erhan kéri a segítséget intek az embereknek, hogy tegyenek úgy ahogy az előbb a lovag kérte. Majd én is oda viszem azt amit mondott. Miután megkapta mindazt amit kért intek az embereknek, hogy mindenki a korábbi parancs szerint foglalja el a helyét.

//Nos ha nincs senkinek valami hozzá fűzni valója az eseményekhez akkor a korábbi írásom szerint jutok el Clash kihallgatásához.//

Kieron írta
*Miután a paplovagot elláttuk, így szólok Solechez: Ez nem volt bölcs dolog, Solec lovag. Félek, az Egyetlen ezt nem fogja szó nélkül hagyni. *Itt az elkobzott szent szimbólumokra mutatok. Ezért is javaslom, hogy azokat mielőbb add vissza tulajdonosuknak. Nem halandók tiszte, hogy büntetésül megfosszák tőle Domvik szolgáját.

*Jerardo Monter szavai nyomán fanyar mosoly jelenik meg az arcomon.

- Ha az egyetlennek fontos lenne eme szolgája már lesújtott volna rám a haragja. - *Itt megemelem a balomban tartott szimbólumot és kardot.* - Ezek meg különben is csak letétben vannak nálam elővigyázatosságból míg ítélet születik az ügyében. Ahogyan azt országunk törvényei megkövetelik. Különben végbevittem volna már az ítéletet is.

*Balomat újra a csípőm magasságában nyugtatom. Tekintetem a földön fekvő paplovagon pihen pár szívdobbanásnyit majd újra Jerardo Monter-re szegezem.

- A törvények alól csak a királyi család és Dovik igaz küldöttei mentesek. Mindenki más még ha az inkvizíció tagja is azokat köteles betartani és betartatni.

- Ám ez rá ér holnapig. Van más megbeszélni valónk addig is.

//Szerintem is akkor innen a már korában írt beszélgetés zajlik le a tűz közelében. Majd onnan megyek néhány lépést addig a fáig ahol Calsh van megkötözve.//

Gorodak írta.
- PErl kérlek hagyd beszélni csuklyával a fején, igazat fog mondani, ebben biztos vagyok, hisz az előbb minket próbált menteni annak ellenére, hogy Marko majdnem Domvik elé küldte társunk.
Nemesi szívességként kérem!-

*Mikor meghallom Erhan szavait megtorpanok a kihallgatásban. Pedig már ép újra szóra nyitottam volna a számat. Kérdőn nézek a lovagra miközben a kék hold és a tábortűzünk fénye kísérteties és remegő fénnyel borítja-be a kicsiny tisztást és minket.

<... Hmmm…>

*Néhány szívdobbanásnyi ideig elgondolkozva tekintek a lovagra, miközben két lépés távolságra megközelítem. Mivel a közelben áll így ez kimerül körülbelül egy két lépés megtételében.

- Magam sem kételkedem abban, hogy igazat szól. Ahogyan abban sem kételkedem, hogy az iménti utolsó szavait nem gondolta komolyan.

*Egyenletes, már - már barátságos hanghordozásban szólok. Ám könnyen kihallható, hogy az iménti szavaim kijelentésnek szántam nem kérdésnek.

- Ne zavarja meg a kihallgatást ha nem ismeri annak célját. Ön a király katonája, ne kéregessen szívességeket. Szóljon ha valami mondanivalója van. Ám míg tart a kihallgatás tartsa még magában. Majd utána öné a figyelmem, mint ahogy korábban kérte.

*Jobb kezemet felé nyújtom. Miközben balomban még mindig a paplovag kardját és medalionját tatom.

- Adna egy köteg gyolcsot //(fáslit)// a táskájából.

//Off. egy kicsit fáradt vagyok így most nem tudom ide írni amit Clesh-től akarok kérdezni. Sirak egy kis türelmet kérnék tőled. Köszi.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.01.05. 23:34

Celestius Clash

- Mond van esetleg még egy italod, mellyel Markot vissza hozhatom az álmok birodalmából, mellyel, nem lesz kétség, hogy túl éli e az éjszakát?

-Az a fekete angyal épp ki akart végezni. Megérdemelné az ostoba, hogy szembe nézzen istenével. De megakadályozni nem tudlak abban, hogy kutakodj...

Érezni, hogy eleinte megvetéssel beszélek a paplovagról.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2015.01.07. 20:09

Mindneki (Kivéve Marko Lestarn)

*Erhan kérésére gondolkodás nélkül mindenki segédkezni kezd a paplovag megmentéséért.
Mikor a lovag végzett, oda lép a nagydarab harcoshoz, majd pár szóváltás után, Clash csomagja közt kezd el turkálni. Két üvegcsét is talál, melyet gyógyitalnak vél. Egy pillanatra az összekötözöttre néz, reménykedve, hogy rábólint, ám látva testtartását, nem sok segítséget várhat Marko megmentésében. Így bízva Domvik erejében, odalép a földön fekvőhöz, majd kinyitja száját, és leönti az ájult torkán a szent italt.
Nem kell sokáig várni, hamar részese lehet mindenki a csodának. A lovag fején lévő kötés alatt ezüstösen felizzik az arca, majd kicsit később kihuny. Erhan óvatosan a kötés alá néz, és döbbenten veszi észre, hogy a paplovag sértetlen, és még a vér is eltűnt, csak a kötésen lévő barna foltok jelzik az alvadt vért.

Marko Lestarn (Mindenki)

*Már alig vagy tudatodnál, hamar ránt magával a sötétség, ám még az utolsó pillanatban érzed valakinek a kezét, és hallod Domvik hangját:

- Meggyógyítalak, hogy hozzám hű lelkeket mentsél!

*Felriadsz. A tábortűztől nem messze fekszel a földön. Elsőként Erhant látod, amint melletted guggol, és egy véres kötszert tart a kezében. Azonnal az arcodhoz nyúlsz, de nyoma sincs sebnek, vagy fájdalomnak. Körbe tekintesz, és látod, amint mindenki téged figyel.

PM: Sirak, Paga
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2015.01.08. 12:15

Lovag Perl Lawarin Solec

//Off. Sirak köszi a türlmet.

Off. KM. Legalább egy korábbi írásomban de lehet, hogy kettő, három írásban is írtam Marko meg van kötözve. A keze egészen pontosan. Remélem nem feledkeztél meg róla.//

*Mikor látom, hogy Marko magához tér, biccentek. Nem neki csak magamnak. Mikor látom, hogy már magához tért első döbbenetéből és már képes figyelni arra amit mondanak neki megszólalok.

- Országunk jogai értelmében közlöm önnel, hogy őrizetbe vettem a Királyi seregek egy tisztjéhez intézet halálos fenyegetés vádjával. Mely a tartományban uralkodó hadiállapotra való tekintettel helyszínen végbehajtandó azonnali kivégzéssel büntetendő. Felkentségére való tekintettel nem lett az ítélet azonnal végbehajtandó. Ügyére pirkadt után térek vissza. Addig is kövesse a hegyi remeték bölcsességét és csendben elmélkedjen.

*Marko őrizetére Lathart hagyom ott. Négy méterre állítom tőle felajzott számszeríjjal. Rászim vele tart Clesh-hez. Két méterrel mögöttem.

Én írtam
….
…
..
.
- Adna egy köteg gyolcsot //(fáslit)// a táskájából.

*Miután megkaptam a gyolcsot vissza térek Clesh-hez. Közvetlen előtte ereszkedem féltérdre. Paplovag kardját és szimbólumát magam mellé a földre teszem.

- Mint az imént is mondtam egyenes kérdésre egyenes választ várok…

*Miközben beszélek leveszem a fejéről a köpenyt, csuklyát vagy valamit amit még Erhan tett a fejére majd egy órája. Majd a gyolcsot elkezdem a fejére tekerni úgy, hogy a szeme, orra és szája szabadon maradjon ám az arcát teljesen befedje.

- Katonaként jobban szeretem a nyílt fenyegetéseket mint a burkoltakat. A dolgokat nevükön kell nevezni. Úgy ahogy vannak. A félreértést félretéve. Világosan. Ezt a katonáimtól is ugyanígy elvárom. Mellébeszélés nélkül a kérdésre válaszolva és csak is arra.

*Végezve az arcának lefedésével stabilan rögzítem a gyolcs másik végét, hogy nem bomoljon szét. Majd egyenesen a szemébe nézek.

- Kérdezhetném, hogy hogyan hívnak valójában? Honnan jöttél? Nevezd nevén azt ami benned lakozik. Hiszel e az igaz istenben. Ám…

*Közelebb hajolok hozzá és súgok neki valamint amit csak ő hallhat.
//Pm Sirak//

- … Csak két kérdésem van hozzád!

- Rád-bízhatom e az életem a csatatéren?

- Rád-bízhatom e az ellenségeim halálát?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2015.01.08. 17:47

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2015.01.08. 22:33-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 111 / 180 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján