Míg mindenki össze szedi magát addig Clash mellet maradok ahogy Perl rendelkezett.
Majd mikor Clash ra kerül a sor, a nem tetszés jele ül ki az arcomon, mikor nem eloldozva, adhatja elő történetét.
< De hisz meg akart minket menteni... >
Katonai mivoltomnak hála, nem szólalok, meg. De az érzelmeim kiülnek az arcomra. A kíváncsiság és a nem tetszés keveréke...
< Majd később meg kérdezem... Viszont a miért engem is érdekel Clasról... >
Végig hallgatom a beszélgetést anélkül, hogy meg szólalnék és Clasnak a történetét.
< Ha clash nem eretnek és miért lenne az ha Gilla hagyta, hogy megmentsem, és ennek ellenére halálra ítélik, akkor nem tartozom ide. Nem szolgálok olyat aki megöli társait, de Shadonért segítek teljesíteni a küldetést utána is!>
< Érdekes ez a jövevény, ráadásul onnan jött ahonnan én is, kíváncsi lennék honnan is pontosan.. >
// MAjd írok a Clas története után neked Pelso, mert az még befolyásol pár dolgot... akkor Most Clasnak a történetére várunk ?? //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
Mikor Perl megint megszólít, ráripakodok. Oly közel lépek hozzá, hogy szinte a személyes aurámnak érrezzem a jelenlétét.
- Mikar harcos volt! Tudta jól, hogy kicsi az esélye annak, hogy öregen párnák közt hal békében. És nem csak a te embeted volt, hanem Domvik hívei közűl egy. Úgyhogy ne játszad itt nekem a nagy hatalmú nemest, mert amióta úton vagyunk csupán háromszor kérdőjelezted meg tekintéjem. Ha még egyszer így mersz velem beszélni, Domvikra mondom, a következő sírt neked ássuk majd. Ráadásúl Dalra és Mikar halála inkább uraságod hibája, mint bárki másé. Ezzel a tudattal én inkább behúznám fülem farkam, mint hogy itt pattogjak... Edvin!- fordulok a másik nemes felé- Eloldozhatod Calsh-t. És ha már itt tartunk -fordulok vissa Perlhez- Celestius Clash nem a csapatra, hanem rám támadt. Ergó egyház foglya kellene, hogy legyen. Ellenben mérlegeltem a történtek és a körűlményeink között, és úgy gondolom, hogy ennyi bizalmunk lehet még benne. ...És nem vagyok kíváncsi a további érveléseidre!
Ezek után ott hagyom a lovagot és megyek a töbiek felé. Tekintetemet mindenkin végignézek, ki memmyire sérűlt. Akin kell, (Ép-s sérülés) gyógyítok. Ha minden OK, akkor megidézem a szférák zenéjét, majd imádkozom.
Mikor MArko, azt mondja, hogy eloldozhatom, Clast, kicsit meg örülök, és mosoly jelenik, meg az arcomon, de még sem teszem meg, hanem Perl felé nézek, hogy bólint e.
< Remélem bele egyezik, még is csak az életét kockáztat értünk, persze meg értem Markot, én is ideges lennék ha rám támadnak, ok nélkül, de most bizonyított, Clash és talán tud valami érthető magyarázattal is szolgálni. >
De azért kicsit furcsán nézek Markora. < Nem kellet volna a mindenki előtt megsértened a parancsnokot. Akár milyen is, a sereg vezére , nem véletlenül jelölte ki vezérnek, még ha nem is értünk Perlel egyet mindenben. Tudom, hogy tudja mit csinál, de az biztos, hogy hibáztunk ma, nem is keveset! Több ilyeen nem lehet, mert az életünkbe fog kerülni legközelebb...>
Ha Perl bólint akkor mosolyogva kikötözöm , majd segítek neki felállni.
- Gyere haver, és mondj egy esti mesét a tűznél... a temetés után. -
Itt a halottak felé nézek kicsit szomorúan.
// Boldog Karit mindenkinek és majd boldog uj évet! //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
Sajog a vállam, s a vállvédőm már csak dísznek lesz jó….vagy annak sem, de nem izgat most csak, hogy figyeljek. „franc belé!!....kár érte, jó kis darab volt...” Túl gyorsan történnek a dolgok, nem érek rá nyavajáskodni. Összeszedem magam. Visszateszem a kardokat a tokjukba, miután egyenként letöröltem őket, aztán Clasht figyelem, hogy él e. Megkönnyebbülve látom, hogy igen. Amíg rendbeszedem magam és már a környéket kezdem figyelni, nehogy valami megint meglepjen minket, azért nem kerülik el a figyelmem Marko szavai a parancsnokhoz. Örülök, hogy „hegyomlásnyi „ bajtársunkat veszélytelennek látják ismét és eloldozzák. Perl válasza , bár ő a parancsnok , kényelmetlenséget okoz. „ …ó hogy mennyire tele a tököm ezekkel a hatalmai „ki a faszagyerek „ szövegekkel ...én vagyok a főnök, mert nemes vagyok nye nye nye ….nem én vagyok mert nekem hosszabba farkam !!! basszátok meg …!!! ..” Nagy levegőt veszek és a tábor közeli erdő felé fordulok , hogy figyeljem a környéket . Hang nélkül szinte, elmormolok egy imát a hétarcúhoz, amit még kisgyermekként hallottam nagyanyámtól , s egy rövid kívánságot tett mindig a végére , akárcsak most én : - …add jelét, hogy kit kövessek, ha ellenségeiddel szembe kell szállni, mert kétfelé nem szakadhatunk! …. Perl kérdésére megfordulok felé és mutatom a kezemben tartott íjat: - Igen értek hozzá…. visszafordulok és tovább figyelem az erdőt. Minden pillanatban kiugorhat valami újabb "mókus" hogy a torkunknak ugorjon.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
//Hugilee Még a KM előtt emlékeztetnélek rá, hogy egy már egyszer közzé tett reag-ot nem törlünk és nem tesszük x nap elteltével újra közzé picit átírva. Ahogy nem módosítunk rajta ha már közzé tettük.
Paga Sker írtam korábban pm-et még nem olvastad el. //
//off: Jelen pillanatban jk vs jk harc alakult ki. Így aki részt vesz benne, nekem küldje el a reagját, és én majd kidobom a harcértéket. Természetesen, ha nem harcol senki, akkor nyugodtan reagolhat a normális módon. A karakte képzettségeit és értékeit maximálisan figyelembe véve alakítom a harcot, és természetesen a helyzetet is beleértve. Hugilee, kérlek, ne módosíts már egy írt reagodon. Természetesen helyesírási hibát átírhatsz, vagy az elküldött reag után még kis idővel átírhatod, de később már ne. Köszönöm.//
Perl Lawarin Solec írta
Lovag Perl Lawarin Solec
//Paga Sker írásának fényében kénytelen vagyok azt mondani az előző írásom másodig fele semmit. Mivel nem történik meg annak fényében ami alább fog történni.//
*Mikor fordulok el Marko Lestarn-tól, hogy rendezem a táborban a helyzetet. Döbbenten tapasztalom a paplovag hisztérikus kirohanását és a rangsorral szembeni tisztelet teljes hiányát. Ahogy belemászik az aurámba testhelyzetem ezt tükrözi is. Meglepet és a döbbenettől elsőre enyhén megadó.
<... Ez megháborodott… Meghasadt az elméje Domvik fekete angyalának útját követve… HOGY MIT ÁSOL NEKEM?!!!...>
Paga Sker írta - Mikar harcos volt! Tudta jól, hogy kicsi az esélye annak, hogy öregen párnák közt hal békében. És nem csak a te embeted volt, hanem Domvik hívei közűl egy. Úgyhogy ne játszad itt nekem a nagy hatalmú nemest, mert amióta úton vagyunk csupán háromszor kérdőjelezted meg tekintéjem. Ha még egyszer így mersz velem beszélni, Domvikra mondom, a következő sírt neked ássuk majd. Ráadás….
*Döbbenten ám egy arcizom rezdülés nélkül hallgatom és tűröm az inkvizítor káosztól terhes szavait és leheletét. Ám mikor megfenyeget már nem késik a válaszcsapás. Nem hagyom, hogy befejezze mondandóját.
//A KM-nek megírtam, hogyan cselekszem és ő írja ki mi is történik most.//
*Káosztól terhes sértő szavaira adott válaszomat követően határozottan és csapásra készen állok előtte. Kezem a kardom markolatán nyugszik.
- Perl Lawarin Solec lovag vagyok! A királyi seregek alezredese és ennek a különítménynek a vezetője! Egyetlen szavamra ezer ember és tisztjei ragadnak fegyvert! Téged az egyház vezetői a királyi seregek támogatására küldtek az ezredemhez! Nem parancsokat osztogatni! Neked itt nincsenek embereid mivel a mi eskünket az Király bírja!
*Hangom határozott és erőt sugárzó. Nem rikácsoló. Nem üvöltöző. Hanghordozásom mély és dörgő.
- Ha ezt nem vagy képes az eszedbe vésni háromszori figyelmeztetés ellenére sem. Akkor két választásod van. Vagy megküzdesz velem lovagipárbajban, ahogy azt az imént tapasztalhatad az arculcsapással ki is hívtalak az imént. Vagy!...
*Csak egy pillanatnyi hatás szünetet tartok. Ám ahogy eddig most sem állok meg a beszédben. Viszont mikor tovább fojtatom mondandóm, hangom határozottságához már egy csipetnyi megvetés is párosul.
- ... Távozz!!! Arra van a mocsár és az ork törzs amit a küldetésnél is fontosabbnak tartottál. Menj és küzdj meg velük.
*Nem tartok szünetet ám hangomból távozik a megvetés. Csak a határozotság és az erő marad.
- Mit választasz?!
//Kieron Jerardo Monter és Perl Lawarin Solec között lezajló beszélgetés pillanatnyilag félre kell tegyem.
Itt most aszerint kell cselekednem ahogy a karakterem személyisége szerint cselekedne. Utána vissza térhetünk a megkezdett beszélgetésre.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
//off: Jelzem, a parancsnoknak még sisak van a fején.//
*A csapat még kicsit feszült, bár elüldözték a vérfarkast, még van bőven válaszra váró kérdés, ráadásul a két halott sem emeli a kedélyt. Rászim, és Lathan a parancsnak engedelmeskedve felajzzák nyílpuskájukat, majd a vájatba helyezik a halálra szánt vesszőket. Kopt is ekként cselekszik, így már kissé jobban érzi mindenki magát, hisz mindenki tudja a dolgát. Erhan türelmesen vár, miközben segít felülni rendesen Cash-nek. Szíve szerint már rég eloldozná, és a paplovag enyhülése kezd békét hozni a lelkére. Rá néz a parancsnokra, és reméli, hogy egyetért a felkent kijelentésével. Az idegen inkvizítor is türelmesen a tűz mellé telepszik, és várja, hogy elmesélhesse történetét, ám ekkor olyan dolog történik, amire senki sem számított.
*A parancsnok valamit oda mond Markonak, ám csendesen, így senki nem hallja. Viszont a paplovagnak nem tetszhetett, mert halhatóan leteremti Solec-et, és meg is fenyegeti. Lefagy a levegő a táborban, szinte egyértelmű, hogy valaminek történnie kell. És meg is történik. A parancsnok hátrahőköl Marko hirtelen jött szóbeli támadásán, majd kihasználva helyzetét, erejét belevéve egyszerűen lefejeli a paplovagot. A sisak nagyot csattan Marko fején, mire a felkent eldől mint egy zsák, és nem mozdul. Azt mindenki látja, hogy ömlik a vér az orrából.
//off: Pelso támadás utáni része így nem történik meg.//
PM: Paga sker, Hugilee, Kieron
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.12.28. 13:40-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
A fejelést csak fél szemmel látom , mivel épp a környéket pásztázom, és sajgó vállam is eléggé zavar, de egy szempillantásnyi döbbenet után, majdnem hangosan elnevetem magam . Ezt azonban nem lenne ildomos kimutatni , ezért inkább faarcot erőltetek magamra és csak az orrom alatt, hálát rebegek , hogy imám meghallgattatott. Miközben folyamatosan a körülvevő erdőt figyelem, lassan elsétálok Nagilla Ves Erhan-hoz. Megkérem, ha tud segítsen helyrehozni sajgó vállamat, és rajta a sebet. Amikor odaérek hozzá, jól megnézem magamnak a "nagyfiút " is .Vajon milyen állapotban van? //.....a továbbiak attól függnek mit tesznek a többiek szóval egyenlőre csak ennyi ....de még változhat ...//
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
Az inkvizítor és a lovag kirohanása finoman szólva is megdöbbent. Nem igazán értem, épeszű embereknek hogy lehet ez fontosabb, mint az a fenyegetés, ami körüllengi az egész csapatot. Mikor az inkvizítor összeesik és a lovag (felteszem) körbenéz, hogy mindenki vette-e a lapot, megcsóválom a fejem, arcomon egyértelmű helytelenítéssel. Szólni nem szólok viszont semmit az esethez. Ha Domvik így akarta büntetni a paplovagot, akkor megkapta, ami járt neki. Ha nem, akkor majd Ő "jutalmazza" a vezért "érdemei" szerint.
Egyelőre várok, hogy akar-e még valaki felfordulást csinálni vagy rátérhetünk az óriás ügyére. Ha ez utóbbi, akkor fellocsolom a taleioszt, és azt mondom neki halkan: Testvérem az Egyetlenben, tedd most félre haragod, mert hív minket a szent kötelesség! Ha kitudtuk, mi társatok baljós titka, és igaz módon rendeztük az ügyet, talán Solec úrral is dűlőre juthattok. De Domvik akarata előrébb való!
//off: Az inkvizítor fellocsolása előtt még megejthetjük esetleg a korábban leírt bemutatkozós részt.//
PM: KM-nek
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!