//off: Egy kis hibát vétettem. A tábor nem a tisztáson van, hanem kicsit beljebb az erdőben. A kicsiny tisztáson temetitek el Darlat, és most Clasht a tisztás szélén kérdezitek ki, és a tüzet a tisztáson gyújtottátok meg. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Miközben Clash beszél figyelek. Arcom szigorú vonásokat ölt. Amikor Perl hozzámszól, csak lassú pillantás közben, enyhén meg megcsóválom a szemem. Ezzel azt jelezném, hogy tudom mit csinálok.
Clash-nek: -Mi lenne ha a kérdésekre felelnél és ezzel segítenél minket? A helyett, hogy elmomdanád amit tudnunk kell, csak köntörfalazon, kitérő válaszokat adsz és engem rágalmazól. Mi lesz még...? Én tehetek arról, hogy rámtámadtál? És ha már a kérdésnél járunk, Domvik milyen adománya támadja meg szólgálóját? Figyelmeztetlek...! Ha nem működsz együtt, az egyház törvényei szerint kell cselekedjek és elhiheted, hogy ezt egyikünk sem akarja.
- Ha jól emlékszem kék hold van...ha igazam van, akkor amint a felhők elúsznak a hold elől, valamelyikünk vérfarkassá válik. Csak a halál az egyetlen megoldás, vagy életet is tudsz menteni?
CSendesen hallgatom őket, s figyelek, meg figyelem az eseményeket is.
< Na mondjuk nem szívesen küzdenék meg még egyszer azzal a vérfarkassal, ha nem lenne muszály, ennyi pofon pont elég volt mára úgy gondolom mindenkinek... >
Majd Pelsora nézek.
- Ha nem bánod, járnék egyet, hogy kicsit körbe nézzek, minden rendben és semmi sincs a tábor körül, nem akarok meg lepetést, ha egyet értesz vele Uram? -
Majd segítek Clasnak felállni, hogy úgy beszélhessen a többiekkel, illetve Markoval, közben halkan a mondom, neki. A köteleken nem lazitok és nem vágom el!
< Úgy se tudna elmenekülni, úgy meg van kötve, úgy is még a csapat társam tehát neki is kijár a tisztelet. >
- Szerintem, kicsit több tisztelettel Marko felé mond el még egyszer, hogy mit tudsz a vérfarkasról, és azt is honan tudod, hogy milyen erővel rendelkezel és miért?! és miért nem tudtad irányítani a saját tested, miközben egy Démon erejével küzdöttél és dobáltál el minket, mint a faleveleket! Az után, hogy puszta kézzel megölted a Vérfarkast.-
Majd bolintok felé, és ha Pelso engedélyezte, akkor, eltávolodok a tábortól, sréhen, hogy körbe nézzek.
< Remélem, nem az ellenség jön vissza fele, mert akkor bizony nagyon gyorsak voltak és nincs kedvem ahhoz , hogy meglepjenek! >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
*A földbe szúrod a fáklyát, mire az sértődötten elalszik, majd az éjszaka sötétjét kihasználva, elindulsz a fényforrás felé. Lassan haladsz, hogy nehogy óvatlanságod miatt felfigyeljenek rád, ráadásul nem vagy bagoly, így nem látsz jól a sötétben. Közeledve beszélgetésre leszel figyelmes, mintha valakit vallatnának, de nem vagy benne biztos. Már elég közel vagy a fényforráshoz, hogy lásd, tábortűz, és egy kisebb csapat van a környékén, de ekkor elvonja valami a figyelmed. Olyan érzés kerít hatalmába, mely nem kecsegtet jóval. Nagy levegőt veszel, és a fák felé tekintesz, majd meglátod egy földön fekvő alak körvonalát, nem mozdul. Tudod, hogy halott, meg sem kell nézned, az érzéseid elárulják. Nem tetszőn megcsóválod a fejed, majd újra a táborozók felé koncentrálsz. Egészen a kicsiny tisztás határáig merészkedsz, nem vettek észre, vagy nem adják jelét. Kinézetre a csapat jól képzett harcosoknak tűnnek. Az egyik két kardot forgat, és bőr vértet visel, magas, inas férfi. A másik mesterien megmunkált kardot fog a kezében, nemesi fegyvernek tűnik. Egy gúzsba kötözött „óriás” mellett áll, majd arrébb megy, és mintha megérezné, hogy figyeli valaki, mert kissé ellép a tűztől, és arra tekint, amerről jöttél. Még látsz egy bőrvértes fickót, egyértelműen nemes, tőle nem messze egy másik bőrvértes, kinek a mellkasán azonnal meglátod Domvik szimbólumát. A tűztől pár lépéssel a tisztás közepén három zsoldos kinézetű, bőrvértes alak ásott egy sírt, mely mellett egy női halott fekszik. Ekkor hirtelen erős fájdalom mar beléd. Olyan intenzíven kapaszkodik a lelkedbe, hogy csak komoly összpontosításodnak köszönhetően nem ájultál el. Fogalmad sincs mi volt ez, de oly gonosz van a közeledben, melyhez képest a lény, kit üldözöl, egyszerű öleb. Ha itt is van a vérfarkas lelke, a tisztást körbe ölelő sötét erő elfedi.
PM: Kieron, Gorodak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Mikor Clah újra figyelmeztet a "holdfény veszélyére" , felállok és kicsit a "vallatástól távolabb lépek, hogy újra , alaposan körbenézzek a táborhelyen és környékén. Fülelek, lesek, szagolok, figyelem akár a levegő rezdülését is, akár egy vadászeb, vagy ragadozó...vagy egy üregi nyúl Nagyon nem szeretem, ha olyasmi les ránk, amit nem tudok kettévágni, vagy állon vágni. //off: Kérlek Kedves Mesélő dobj nekem értékeket ( észlelés) , gondolom nem lenne jó , ha tudnám, hogy sikeres volt e és mégsincs semmi ..stb érted Harctéri gyak, nyomolvasás vadonjárás, lélektan , minden tudásomat összeszedem:D Köszi . //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
A sötét erő érintésére elvonom figyelmem kicsit a tábortól, mert úgy tűnik, tényleg préda lett belőlem, még ha nem is a vérfarkasé. Fordítok pár pillanatot arra, hogy biztos ne vegyenek észre a táborból (főleg, ha valaki elindul körbenézni - nyomeltüntetésre most nincs időm), azután kiélezem a misztikus érzékeimet és ezek segítségével próbálok rájönni, mi lehet az, ami már a puszta jelenlétével ilyen fájdalmat okoz. Ha sikerül kiderítenem valamit, akkor majd aszerint cselekszem. Ha ez esetleg csak egy pillanatnyi érintése volt valaminek, amit egyelőre nem találok, akkor némi elővigyázatos várakozás után (1-2 perc) visszafordulok a táborbéli eseményehez. Ha innen már hallom, miről beszélnek, akkor kicsit fülelek, ha nem, akkor fordítok némi időt arra, hogy mentálisan felerősítsem a hallásomat és hasonló módon meg is vizsgálom a táborozókat - kezdem azzal a harcossal, aki pont felém néz.
<Használni fogom a Manalátó és a Holtak szeme képességeimet, hogy felderítsem, mi lehet ez az gonosz érintés. Talán arról is megtudok valamit, hogy mi lett azzal a nővel. (A halott fickóról, ha jól gondolom, tudom, hogy őt követtem.) A Holtak szeméhez a dobásom: Asztrál (17)-re 16, siker. Ezek után, ha nem találok veszélyt, Érzékélesítés hallásra, figyelek 1 percig. Közben Tudatnyitással megnézem először a felém pillantó embert, majd a többit is - ez felderíti a pszi-pajzsok jelenlétét (de másfajta elmevédelemét nem). A Tudatnyitást kizáróag akkor csinálom meg, ha teljesen biztos vagyok benne, hogy a sötét jelenlét csak pillanatnyi volt, és nem találok semmit - nem szeretném, ha valami a nyitott elmémbe költözne. A harcosok kihallgatása, fürkészése közben igyekszem nem merőn bámulni egyikre sem, csak 1-2 pillanatra, nehogy az esetleges Membránjuk felfedje a jelenlétem - bár már lehet, hogy késő. Ha ezzel végeztem, és nem jött közbe semmi, gyorsan visszapakolom a Dinamikus pajzsaimat a maradék pszipontokkal, azután azt hiszem, ideje kapcsolatba lépni a csoporttal. A Manalátás elvileg felfedi a csapat képességeit, tárgyait is, így majd erre is kíváncsi vagyok.>
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!
-Természetesen, mint Teremtő, mint Forrás, mint Védelmező, mint Gyógyító, mint Tanító és mint Ostor is képviseltetem magam Domvik tanaiban, de a Sötét Angyalt követem elsősorban. Ám mindaddig míg nem mondasz el mindent amit kell, tehetetlen vagyok. Taníttatásaim inkább fizikai jellegűek voltak, mint elméleti. Ha nem tünt fel még senkinek,- tekintek körbe, hogy ezt a kijelentést mindenkihez intézzem- nem pap vagyok. És most jól figyelj Celestius Clash! A türelmem kezd a végéhez érni. Vagy válaszolsz a kérdésekre, és így veled együtt folytathatjuk az utunkat, vagy meghalsz! Ha tényleg Domvikot szolgálod ahogy azt mondod, ne hátráltass minket!
//off: pm-et már írtam neked, Paga Sker. De ezt nem írhtom le a karakterem szavaival. most írok egy választ, olvasd el a PM-em amit korábban írtam, s erre válaszolj/cselekedj a karaktereddel//
-Már mondtam, a vérfarkas nem más, mint egy kóborló, elkárhozott lélek. Én a vérfarkas ellen végső megoldást nem tudok biztosítani, mágikus és isteni erők hiányában a tudásom sem ér semmit. Azonban te rendelkezel Domvik hatalmával, igy ezüst fegyver és ember ölés nélkül is megtisztíthatjuk a megszállt gazdatestet. Innen jössz te a képbe. Én tudom, hogy mit keress és mit lehet ellene tenni. Te pedig elűzöd. De ha egy egyszerű lélekűzést sem tudsz csinálni, akkor halálra vagyunk ítélve.
*Összeszorított fogakkal küzdesz a bódulat ellen, soha nem éreztél eddig még ilyet, de végül sikerrel úrrá leszel érzéseiden. Úgy döntesz Domvik adományát használod fel, hogy mihamarabb felkutasd az ellenséget. Nagy levegőt veszel, és koncentrálsz. Elsőre a domvik szimbólumot hordó mellkasa körül kavarog fel a mágia örvény, majd nem sokkal később a nemesnek nézett fickó öve környékén kavarog meg a mana. Ahogy sorra körbe tekintesz, nem érzel máshol mágiát. Ekkor még mélyebb állapotba kerülsz, és lassan kezd a halál szaga körbe lengeni. Végig futtatod a tekintetedet a csapaton, és először az egyik zsoldos kinézetű fickón akad meg a szemed. Először nem vetted észre, de aztán felfénylik a lélek mögött megbúvó bestia, a vérfarkas, kit már régóta üldözöl. Ám az öröm, hogy végre utolérted nem önti el jó érzéssel szívedet, mert most egy nagyobb vad is a közeledben van. Tovább fürkészed az embereket, majd a gúzsba kötözött óriáson akad meg a tekinteted. Olyan érzésed van, mintha lenne ott valami. Összpontosítasz, majd hirtelen kitárul eléd, mi ott megbújik. Kavargó fekete pára tőr elő, és mintha ezernyi koponya sikoltozva úszna e párában, hangos üvöltésük mintha mind hozzád szólna. Nem bírod ezt a terhet, dobhártyát szinte azonnal szétrobban, csak komoly koncentráció árán tudsz erőt venni magadon, majd kirévedsz, és eltűnik minden. Ám látod, hogy mindenki feléd néz, legalább is ebbe az irányba. A három zsoldos már a kardjukért nyúlnak.
//off: A tudatnyitást nem csináltad meg.//
Mindenki (kivéve Jerardo Monter)
*Clash válaszai egyáltalán nem tetszőek a paplovagnak, ez érződik a levegőben is. Szinte mindannyian azt várjátok, hogy mikor elégeli meg a nagydarab válaszát Marko, és végez vele. Ám ekkor neszre lesztek figyelmesek a kicsiny tisztás széléről. Még a három zsoldos is felfigyelt a hangra, és azonnal fegyvereikért nyúlnak.
//off: Nagyjából 3-4 lépésre vagytok a tisztás szélétől.//
Igencsak erős lehetett az a sötét érintés, ha még óvatlanul el is árultam magam. Így vigyázva, fejemet fogva tápászkodom fel, nehogy elzuhanjak a szédüléstől. Mivel már úgyis észrevettek, felesleges tovább rejtőzködnöm, nem akarom a gyanújukat szítani. Ezért kilépek a fák rejtekéből (vigyázva azért, hogy kardtávolságon kívül maradjak), kezemet eltartom a fegyverektől és pár lépésnyire a csoporttól megállok, innen szólok hozzájuk.
- Ne riadjatok tőlem, jó urak, nem ártó szándékkal jöttem. Épp ellenkezőleg, segítségetekre lehetek, mert még annál is nagyobb veszély leselkedik rátok, mint eddig hittétek. Kérlek titeket, senki ne cselekedjen hirtelenül, fontos, hogy mielőbb féket vessünk a gonoszra!
Itt megállok és megvárom a reakcióikat, felkészülök a kérdésekre. De arra is, hogy valaki megtámad - ügyelni próbálok a hátam mögé is. És külön ügyelek annak az embernek a rezdüléseire, akiben a vérfarkas rejtőzik.
<Ha esetleg szükséges a farkas viselkedésének "elemzéséhez" dobás, akkor Lélektan 4., Érzékelés (17) 14, siker. >
//off: A karakter a következőképp néz ki: Feketébe öltözött, ösztövér férfi, majd két láb magas. Elsőre idősnek tűnik, mert arca megviselt, barázdák szántják. De aki jobban megnézi, rájöhet, hogy ez az ember még fiatal, és a kor helyett megpróbáltatások véstek rá árkokat. Szeme beesett, mintha rég nem aludt volna, de éberség csillan benne. Fején megviselt kalap, alóla szabadon hagyott hajtincsek ereszkednek a válláig. Valaha barnák lehettek talán, de mostanra majdnem teljesen megőszült. Többi ruháján is meglátszik az út pora, elnyűtt bőrkabátja felett dísztelen bőrvértet hord, hosszú ujjait kesztyűbe bújtatja. A vért felett keresztben fegyveröv, rajta tucatnyi tőr. Övén rövid kard függ, hátán vigasztalanul lóg fekete köpenye.
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!
//off: Karakterleírás: Magassága meghaladja a két métert, ehhez pedig jókora izomtömeg is társul. És ha hatalmas mérete még nem lenne elég feltűnő, egy fából készült maszkot is visel(t) (Thor-nak köszönhetően, már nem), melyen csupán szemének van hagyva két lyuk, illetve orr rész is van faragva rá, teljesen elfedi az arcát, de csak azt, hátul pedig bőrszíjjal van a fejéhez erősítve. Habár úgy tűnne, egy ekkora hústoronynak nem lenne szüksége páncélra, ránézésre inkább pattan le róla az acél, minthogy kárt tenne benne, Clash még is rákozott félvértet visel. Az alapjául egy láncing szolgál, azon helyezkedik el a rákozott mell- és hátvért, amihez szimmetrikus vállvédő párosul, valamint két oldalt csataszoknya lóg le és persze a lábszár- és alkarvédők. Nála nagyobb, úgy két és fél méter hosszú alabárdot forgat, melynek végén majd fél méter hosszú a bárd része, a szára pedig vassal van megerősítve. Barna szövetnadrágot, és hasonló színű gyalogos bőrcsizmát hord. Más fegyvert nem látni nála. Szeme vörös, bőre kreol, haja fekete. Szeme és különc megjelenése miatt amerre jár, démonnak, vagy annak leszármazottjának titulálják, nem is csoda, hogy nem keresi a társaságot.//
//off: Harmincas éveiben járó középmagas (180cm), sötétbarna vállig érő hullámos haja van, arcszőrzetként igényes borosta takarja arcán lévő, papi hatalommal nem gyógyított hegeit.(Karizma 10) Testalkata inkább szálkás izomzatra, mint zsíros hústoronyra emlékeztet. Ruházata egyérfelműen elárúlja róla, hogy a hétarcú harcos felkentje. Vértje acél sodronyok és keményitett bőrök rugalmas de erős kombinációja, amit elől és hátul egy Domvik címeres fehér selyem anyag takar. Ez utóbbit egy széles, bíbor színü ezüst díszitésü selyem öv fog össze. Fegyverforgató kezén és lábain is acéllemezek találhaóak a 7. arc motívumával. Fegyverként egy lovagkard van a hátához szíjjazva, egy nyolcszögletü (Domvik7 arca, de a fölső 2 nyolcad cikk a 7. arc mintája) közepes pajzs van a dal kezén. Övében egy tőr. Istene szent szimbóluma a vért és az szövet között helyezkedik el. Harcban sodronyból készített szűk kámzsát húz a fejére amire egy bőr sisak is kerül. A vértezet bőr részeit forró halolajban edzették, ezért ezeknek is fémes (ezüstös) színhatásuk van.//
Bal kezembe veszem a szent szimbólumomat, jobb kezemmel a kardom markolatához nyúlok közben elkezdek egy "szertartás" rituáléját (exterminusz kihirdetése) mormolni. Közben Calsh felé lépek kardtávolságra.
-Én, Marko Lestarn, Domvik hetedik arcának követője...-Tartom istenem szent szinbólumát jól láthatóan mellkasom magasságába, de fohászom itt megakad, mert felfigyelek a mögöttem történő eseményekre.(//off: Jössz egy sörrel Sirak! //) <Tán az Úrnak tényleg vannak terveiezzel a fickóval, hogy eltereli a kinyilatkozásomról a figyelmemet?> Megfordulok, de fordultamba a kardomat is előhúzom.
-A farkasember lelkéről, vagy erről az emderről beszélsz fiam? -Kérdezem a jövevényt.- Tudunk mindkettőről. Miben tudnál segíteni?
Arcomon a vegyes érzelmek vonása keveredik a kérdő tekintettel.