• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 105 / 180 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.12.02. 0:06

//off: Tudni lehet, mi az igazi neve az illetőnek? //

Celestius Clash

- És te miért támadtál meg minket? ?!!

*A hirtelen vádaskodó kérdés teljesen kizökkent az eddigi összeszedettségemből, fogalmam sincs hogyan és mit válaszolhatnék erre. <De hogy is magyarázhatnék meg valamit, amit én magam sem értek, csupán a létezéséről tudok...Hinnétek nekem egyáltalán? Még a vérfarkas mesémet sem bírálták el, és már is visszatértünk az eredeti témához.>

*Hebegve-habogva próbálok válaszolni, de épp mondat csak nem csúszik ki a számon.
-Én...De hát...izé...a vérfarkas...én...én nem...
*Könyörgő tekintettel keresem a megmentőt, ki átveszi a szót, aki nem újra vádló kérdéseket zúdítana.
<Még egy természetfeletti veszélyforrással szemben is én vagyok a fő kérdés...Nem értem...nem értem ezt az átkot. Miért súlyt ez a rontás, ha mellette pusztító erőm van? Céllal, vagy büntetéssel gondolt rám Domvik, mikor megjelölt?>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.12.02. 10:33

Triptipol Kopt

Clash bizonytalanságát látva , összevetem a farkasról elmondottakkal ...elmém fogaskerekei eszeveszettül próbálják feldolgozni a kevéske információból, amit ismerek a világból , hogy mi is történhetett...
"....lehet, hogy őt szállta meg a farkas lelke ?? ezért támadott ránk??"
Clashhoz kezdek beszélni:
-..lehet, hogy beléd szállt a lelke?!...- majd hirtelen ráeszmélve, hogy ő talán nem is tudhatja ha megszállták, a paplovaghoz fordulok :
-Lehet, hogy belé szállt a lelke?!
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.02. 15:09

- Clash tekintete már rég elborult mikor szétzèpte a vèrfarkast. Ám azt se feledd, hogy most az inkvizítciò kèpviselője tesz fel kérdéseket. Ne vágj a szavába. Csak hamárneki nincs több kèrdése, csak akkor teszünk fel mi kérdéseket, rangsor szerint.

*Szavaimat hunyt szemmel mondom el. Egyenletes hanghordozásban.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.12.02. 21:31

Triptipol Kopt

//off: Lécci lécci írjátok a poszt elejére a karakter nevét, ahogy szoktuk! //

A parancsnok hangjára rádöbbenek , hogy izgatottságomban elragadtattam magam, ráadásul egészen furán előredőltem . Miután szól, zavartan megköszörülöm a torkom és éppen csak a bajszom alatt, szinte hallhatatlanul mondom ,miközben viszacsúszom ülőhelyemre.
-..khhm ...igen ..persze ...
Újra egyenesen ülök , fejemet lehajtva tovább csiszatolom a kardomat . És most már nem szólok , csak figyelek .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.02. 23:33

//off: Bocs srácok, de egy kicsit elcsúsztam most mindennel.(amit piszkozatként felvezettem az is eltünt :-( ) Holnap megpróbálok reagolni mindenre.
Mégegyszer bocsi.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.03. 11:32

Marko Lestarn

Perlel való beszélgetésnél:
-Kard és vér...- Ízlelgetem a számba a szavakat- Csak, hogy ezt a kettőt első sorban az őseidnek köszönheted. Engem Domvik saját magam miatt emelt a címemre. Még nem döntöttem szára nem tetszően, és ha úgy alakul a dolog, akkor kikérem az Úr segítségét. A rám ruházott kegy véges. Szerintem te se szórod két kézzel a családi vagyont, vagy tévedek?

Clash kihalgatásánál:

Amit látom, hogy visszafogta társunk az indulatait, közelebb lépek hozzá.
-Mond Clash! Milyen gonosz lélekről beszélsz most igazán. Honnan tudsz az vérfarkasokról, óriásokról ennyit. Tudtommal ha egy vérfarkas meghal, a lelke is megtisztúl. A fertő amit továbbadhat az csak harapás álltal terjed. De nem emiatt vagy amúgy lekötözve. Mi hatalom van a te lelkedben? Mit titkolsz a Birodalom elől, hogy ilyen dolgokra vetemedsz, ha elveszted az önkontrolod?
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.12.03. 17:38

Celestius Clash

//Mennyire van elfedve az arcom? Egyáltalán ki se látok alóla?//

Mi hatalom van a te lelkedben?

Cseng a fejemben a kérdés.
<Hatalom? A Fekete Angyal lenne a hírvivő? Őrajta keresztül üzen nekem Domvik? De miféle utat szán nekem a Hétarcú, hogy ily megrögösítette az odáig vezetőt?>

-Te nem ismersz mást, csak a halált, Fekete Angyal. Számodra egy élőlény megölésével a lelke megtisztul, s útja Domvikhoz vezet. Ti Fekete Angyalok mind így látjátok, s mind így terjesztitek! A tévedés lehetőségét kizárjátok, a hitetek az, mely elvakít benneteket! Ebből ered a nevetek is, nem láttok túl a halálon. A tudásomra vágysz? Az erőm érdekel? Én elszámolással nem tartozom Domvik hóhérjának!
- emelem meg a hangom - De tudd meg, ha velem végzel, a küldetésünket pecsételed meg, mert mind meghaltok! S ha engem megölsz, úgy Domvik ellen cselekszel, mert ha úgy kell megtérnem hozzá, hogy a küldetésem nem teljesítettem, a hatalom, mit megosztott velem a kárba vész, s a felelős te leszel!
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.03. 19:31

//off: Úgy rakta a fejedre, hogy te kiláss, de mégse lássák az arcodat.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.12.04. 16:51

Marko Lestarn

-Ennyi erőve a 6. és a 3. arc is csak a halált választja a lelkek megfisztitására. Vigyázz a szádra barátom, mert kezdesz istenkáromlás felé sodródni! A hetedik arc követői igenis jogot kapnak, hogy kiosszák az exterminus-t, de sosem élünk vissza a kiváltsággal. Amúgy meg, ha jól emlékszem az utolsó két ember, aki nyíltan az életemre tört, még él. Ennek ellenére te, ki puszta kézzel tépsz darabokra lényeket és a birodalom leghalálosabb közelharci fegyverét forgatod, vagdalkotol olyan szavakkal hogy hóhér. Te sem vagy jobb egyikünknél sem, sőt... mi még nyílt lapokkal is játszunk, ellenben veled. -Kis hatásszünetet tartok.- Megmentetted egyszer az életemet, én is egyenlőre életben hagylak. Ezzel kvittek vagyunk. Viszont nem csak nekem, hanem a csapat összes tagjának tadtozol magyarázattal.... Hallgatunk. A kérdéseimet már tudod.

Clash viselkedését és reakciói minden részletét figyelemmel követem.
(Lélektan 3, érz.:6 int.: 12 aszt.:1)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.04. 18:39

//off.: Paga
Semmi gond, ha van net a telefonodon ilyenkor elég ha onnan írsz egy rövid üzenetett.//

Marko és Perl közötti beszélgetés. Még a csata helyszínén. Clash és a Vérfarkas mellet.
Marko Lestarn

Perlel való beszélgetésnél:
-Kard és vér...- Ízlelgetem a számba a szavakat- Csak, hogy ezt a kettőt első sorban az őseidnek köszönheted. Engem Domvik saját magam miatt emelt a címemre. Még nem döntöttem szára nem tetszően, és ha úgy alakul a dolog, akkor kikérem az Úr segítségét. A rám ruházott kegy véges. Szerintem te se szórod két kézzel a családi vagyont, vagy tévedek?

*Miközben emberim felemelik Darla testét figyelmesen hallgatom Marko válaszát.

- Én a családi vagyon költését és Domvik segedelmével juttatott hatalmat nem említeném egy lapon. Ám valóban nem pazarlom. Ám amit meg kell fizetni azt megfizetem. Ahogy katonaként még a bizonytalan informátortól származó félmondatokat és elejtet szavakat is leellenőrzöm, ha a legcsekélyebb gyanú is fennáll annak, hogy elmusztása esetén annak hatása van a küldetésre, az embereimre, vagy rám.

*Egy pillanatnyi szünetet tartok míg intek az embereimnek, hogy induljanak el a tisztás közepe felé. Majd vissza fordulok a paplovaghoz.

- A Clash magához tér előkészítettem a sírt.

*Azzal embereimet követem a kicsi tisztás közepére.

Clash kihallgatása során.

*A beszélgetést hunyt szemmel hallgatom. Nem szólok közbe. Továbbra is csendben követem az elhangzó kérdéseket, válaszokat és érveket.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.12.04. 19:00

Nagilla Ves Erhan

Csendben végig hallgatom a kérdéseket, és válaszokat.

Maga a tudat, hogy Clash meg nyugszik miután rá rákom a csuklyát a fejére kicsit meg nyugtat...

A beszélgetés folyamán a gondolataimba merülök...

< Szóval, a vérfarkas lelke bárkit megszállhatott. hm... Talán engem is meg szállhatott. hm... Remélem Marko meg tudja találni ezt a gonosz lelket vagy mit... DE vajon Clash honnan tud ilyenek. >

< Igen, vajon hogyan tet szert ekkora erőre... >

< Isten káromlás, hm ... Nem hiszem, bár az biztos, hogy nincs kibékülve a mi nagy hatalmú urunkkal.
Halál osztok, épp ezt mindenkiről el lehet mondani a csapatban, elég kegyetlen egy csapatott alkotunk, De Clas valahogy mindenkit felül múl... Örülők, hogy a társam és nem az ellenségem, de valahogy ugyan akkor meg is rémiszt a dolog... >

< Bizony magyarázattal tartozik, bár mit is tett, vagy bárhogyan is. Kicsit nyugodtabb lennék ha tudnám mire számíthatok legközelebb ha esetleg eldurvulna a helyzet vagy mivel lehetne meg állítani, kicsit gyorsabban, mint most! >

< Remélem azért Marko nem feledkezik el a válaszok után , meg keresni ezt a vérfarkas lelket, mert ha Clasnak igaza van , akkor bármelyik éjszaka, kiderülhet majd , és ha nem leszünk résen talán túl késő lesz , jobb lenne megelőzni. De érdekes, hogy ezüst fegyvernél nem keres új gazda testet vagy mit, vajon miért... ? >

A beszélgetés során néha körbe nézek, hogy nincs e valami a közelben.

Észlelés: 16
Dobás: 12
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.04. 20:57

//off: Üdv mindenkinek. Kieron néven fog játszani az új játékos. Remélhetőleg pár reagváltás meg fog történni, mielőtt harcra kerülne sor :) //

Mindenki (kivéve Kieron)

A harc után

*A három zsoldos felnéz Solec parancsára, majd ott hagyva a sírt, fáklyát fognak a kezükbe, és elindulnak a kicsi tisztás felé.

//off: A kicsiny tisztás a tábor. Mivel máshol nincs csak fa. :) //

A kihallgatáson

*Halkan ropog a tűz, ahogy a meleget ontja magából. Ez az egyetlen dolog most, ami jó érzéssel tölt el benneteket. A szél, csendben járja körbe a kicsiny táborhelyet, és hideg kezei végig simulnak mindannyi ótok nyakán, mire akaratlanul is összébb húzzátok a ruhát magatokon. A felhők továbbra is eltakarják a holdakat, így csak a tűz, és a fáklyák adnak fényt. És még csak a kihallgatás közepén jártok, a gyomrotok jelez, hogy éhesek vagytok. A harc és az izgalom meghozta az étvágyat.

Kieron

*Hosszú utat tettél meg a parasztház óta, ám még mindig kísértenek az ott látottak. A sok vér, és a holtestek. Mikor fáradság vesz erőt rajtad, csak emlékezned kell a szörnyűségekre, amit ez a bestia okozott, és már is elég erőt ad, hogy megállítsd, mielőtt újabb ártatlanok esnek áldozatául.
Hideg szél mozgatja meg a fákat, mire azok ágai recsegve szólalnak meg. A felhők lassan teljesen bekebelezik a kékholdat. Talán itt az ideje még is csak pihenni. A fáklyáddal körbe világítod a környéket, hogy megfelelő helyet találj magadnak az éjszakázásra. Ám ekkor meglepetten veszed észre, hogy tőled talán 100lépésre mintha tűz égne. Erőlteted a szemeidet, és biza, talán tábortűz lehet.

//off: Döntsd el mit csinálsz. Ha lopakodsz és rejtőzöl, azt most én dobom ki. Jelenleg egy erdőben vagy. Az aljnövényzet nem sűrű.//

PM: Gorodak, Paga Sker
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kieron » 2014.12.04. 21:25

//off: Sziasztok! Köszi az invitálást, remélem, jó kis csapat leszünk. Nekem ez az első fórumos játékom, szóval előre is sorry, ha kicsit bukdácsolok. :) Olvasgattam a kalandot, ami eddig történt, kezdek azért képbe kerülni.//

Jerardo Monter

Megvizsgálom a helyszínt, akár hasznos nyomra is lelhetek. De óvatos leszek, mert a tábortűz akár a fenevadat is jelezheti, ha éppen nem tört rá a tomboló gyilokvágy és most emberi oldalát mutatja. Ha pedig mégsem ő, hanem egyszerű vándorok, akkor veszélyben lehetnek, így érdemesebb előbb ezt felmérni, hátha elháríthatom.
Ennélfogva halkan, észrevétlenül igyekszem megközelíteni a tüzet. Minden érzékemet megfeszítve figyelek, mert tudom, hogy az igazi vadász itt nem én vagyok, hanem a szörnyeteg, még ha én is űztem eddig őt.

<Lopakodás/Rejtőzésen kívül igénybe veszem még a Veszélyérzékem és az Érzékelésemet is, ha van rá mód. Ezekre nem tudom, szeretnél-e te dobni. Dobok rá, azért, max felülírod, ha mástként szeretnéd. Veszélyérzék (alap 102%) 18, Érzékelés (alap 17) 1.>
Nem futhatsz el a Halál elől - de jól megizzaszthatod az átkozottat!

"Ami ennél döglöttebb, az csal!" - Han Solo
Kieron
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.12.05. 14:01

Celestius Clash

*Mély levegőt veszek, mielőtt bármit is mondok, nehogy eluralkodjanak rajtam az indulatok. Kezd ugyanis bosszantani, hogy nem a problémával foglalkozunk, hanem szóhasználati és vallási vitába kezdünk torkollni.

- Életek megkíméléséről papolsz, nyílt lapokról és igazságról. Igazságról, miközben a füled mellett megy el az igaz szó. Én közvetlen Domviknak tartozom elszámolással, nem a hóhérjának! Tudni akarod honnan az erőm? Milyen titkaim vannak és honnan? Előbb segíts megmenteni a csapatot és engedj felülnöm! Nem kell eloldoznotok, de nem vagyok féreg vagy kutya, hogy talpmagasságból beszéljek!
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.05. 19:33

Lovag Perl Lawarin Solec

//Off KM.
Jelezném, hogy már pár oldallal korábban már jeleztem, hogy nem táborozunk a tisztáson.
Darla sírját szánom a pici tisztás közepére. Amúgy ott most a kihallgatás céljából rakhatunk tüzet. És Clash lehet az egyik tisztás széli fa mellet.
A részleteket PM-ben írom meg.//

A kihallgatásnál.

*Csendben emésztem magamban a hallottakat és látottakat. Mikor Clesh szóvá teszi, hogy ne a férgek magasságából tegye meg vallomását, a semmibe révedő tekintetem rá szegeződik és elgondolkodva tekintek rá.

<... Igaz, magam se lennék hajlandó a sárban fetrengve beszélni…>

*Egy szó nélkül oda lépek mellé, megragadom a vállainál és ülő helyzetbe emelem. Hátát a legközelebbi fának vetem. Majd oda sétálok Marko mellé és halkan, hogy csak ő hallja szólok hozzá. Valamint fejemmel finoman Clash felé intek.
Markonak súgva
- Kérte már Domvik segedelmét, hogy bizton igazat szóljon?

*Nemleges választ halva a következőt mondom.

- Szerintem kéne.

*Majd vissza állok oda ahol a korábban álltam és gondolataimba merülök.

//Szerintem a temetést a kihallgatás után írjuk majd meg.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 105 / 180 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján