• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 104 / 180 • 1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.23. 3:48

//off: hogy megkönnyítsem a keresést, ami nem tartana sok időbe, tessék, itt van amit írtam korábban

-MARKO! KÉSZÜLJ FEL ELŰZNI EGY GONOSZ LELKET! //Ezzel a mondattal igyekszem megakadályozni egy újabb támadásban, hogy ne késlekedhessen a litánia létrehozásával.////
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.23. 7:48

-Nézd lovag uram! Nem tudom észre vetted-e, de paplovagként az én hatalmamat amit Domviktól kapok más mércével kell mérni, mint a hasonló posztú papokéét. Egy démoni lélek kiűzése, ha nem kardommal teszem,- emelem fel fegyverem- olyan mennyiségű erővel kell rendelkezzem, ami nekem még nem adatott meg. Csak akkor járhatok sikerrel, ha Clash elárúlja a lelkébe költözött fertő nevét. Ha erre nem hajlandó, -közelebb hajolok Perlhez- akkor a csapatunk létszáma kettővel lesz kevesebb. Relélem ezt megérted.

- Nem is vonom kétségbe, hogy tisztában van képességei határával. Ám oda haza a pap mikor démonokról prédikált a "démon" szót használta. Amikor meg visszajáró lelkekről akkor a "gonosz lélek" kifejezéssel élt. Pont mint Clash. Ez azért szerintem fura. Szóljon ha rosszul gondolom de szerintem ez megér egy tüzetes vizsgálatot még mielőtt rátérnénk arra mi legyen Clash esetében az eljárás.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.24. 20:02

Mindenki

//off: A farkasember már visszaalakult egy sebekkel teli férfivá.//

*Felhők kúsznak a kék hold elé, ahogy a csapat kicsit szusszanhat a harc után. Mikar gyújt elsőnek fáklyát, majd tisztelettudóan közelebb lép a társasághoz.

- Hagyják ránk a gödörásást nagyurak, majd mi gondoskodunk róla. Csak annyit kérünk, hogy szép szavakkal küldjék Darlát az útjára.

*Majd, mint aki szégyellné, hogy közbe szolt, visszahátrál társaihoz.

//off: A temetési ceremóniát rátok hagynám. Természetesen itt még nyugodtan beszélgethettek.//

kicsit később

//off: Darla felszerelés: grafit darabok, papírok(rajzolva, írva), papírok(üres), néhány üvegcse amiből kettőt tudtok, hogy a vérszívók ellen van, de négyről fogalmatok sincs, hogy mi. Tejszerű folyadék mind a négy, kötszerek, gyulladáscsökkentők, alma, sajt, kissé száraz kenyér, egy ezüst gyűrű, amibe egy rózsaszín kő van foglalva.//

*Teljes sötétség borítja be az erdőt, ahogy a felhők átvették az éjszaka uralmát, csak a tábortűz ad vigasztaló fényt. A három zsoldos még a sír beföldelésén dolgozik, míg a többiek Clash ébredező mozgását nézve várnak. A harcos teljesen gúzsba van kötve egy fatörzshöz ültetve. Egy pillanatra meglepődik a helyzeten, de mintha lassan visszajönnének az emlékek. Felnéz, mire a tűz megvilágítja az arcát. Erhan gondoskodásának köszönhetően, már nincs úgy bedagadva az arca, ám a ruhadarab, ami eddig fedte az ábrázatát, már harc közben lefoszlott, látni hagyva, amit eddig titkolt. Szemei vörösen kidülledtek, arca mintha emberi, és démonikus keveréke lenne. Bárhogy is nézitek, mindenképp negatív érzést kelt mindenkiben.

//off: Most ti jöttök :) //

PM: Paga
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.24. 21:48

Celestius Clash

*Kezdek magamhoz térni, de az ébredés fájdalommal jár. Fáj a fejem, fáj a hasam, fáj a karom, de még a lábam is. Az erős fény elvakít, ahogy pislogok a tűz felé, a tűz mellett pedig árnyakat látok. Lassan rajzolódik csak ki a formájuk, s mire felismerem alakjukat, rájövök, hogy le vagyok kötözve.
Próbálok megmozdulni, de mind hiába. Semmi erőm nem maradt, a csomók pedig túl szorosak. A szememre azonban nem félelem ül ki, hanem megbánás és beletörődés.
Próbálom felidézni, mi történt az után, hogy elvesztettem az önkontrollom, és emlékképek törnek elő. Domvik jele villan be a fejemben, eszembe jut róla a gyűlölet melyet éreztem iránta, de az érzéssel nem tudok teljesen azonosulni. Mintha nem is én lettem volna. Ahogy az alakokra nézek, beugrik ahogy rám támadnak, csatakiáltással és fegyverekkel. Végig nézek a társaságon, s minden beugrik. Amikor Pelso katonáira nézek, felrémlik, ahogy nyilak repülnek felém.
A sok emlékkép megrémít, az arcomon keverednek a szégyen, félelem, és sajnálat érzései.

*Végül eszembe jut, hogy hogy indult el az őrjöngésem. <A vérfarkas!>
-A vérfarkas! - kiáltok fel, ahogy reménykedő tekintettel nézek a többiekre.
-Elüldöztétek a gonosz szellemét? Marko, elüldözted?

*Ahogy az arcomat a meleg és a szél simogatja, és abból, ahogy rám néznek, rájövök, hogy az arcomról leszedték a maszkot. Hirtelen düh és szín tiszta rémület lesz úrrá rajtam, vonaglani kezdek, ahogy minden erőmet bevetve próbálom leszakítani a köteleket, s közben minél messzebbre kerülni a többiektől, arcomat pedig próbálom minél jobban elfordítani tőlük.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.11.25. 1:32

Nagilla Ves Erhan

Miután végeztem Classal magamat és a többieket is ellátom, hogy ha kell...

Ezek után mikor látom hogy átnézzük Drala holmijait, amit tudok használni vagy úgy érzem azt elkérem, ha másnak nincs ellen vetése, mint pl: kötszer , láz csökkentő ilyenek.
Az üvegcséket is szemügyre veszem, hátha felismerem öket.
Sebgyógyítás: 3 -as
Próba dobás: 2
Herbalizmus: 2 -es
Próba dobás: 20

Pelso emberének hozzá szólására csak élismerően bólintok felé!

< Vajon mi lett volna ha Clas nem intézi el ily könnyedén a vérfarkast, minden estre, legalább nem harapott meg senkit, így nincs mitől tartanunk, de maga a tény, hogy Clas puszta kézzel elintézte ezt a bestiát, megrettent kicsit, félelmetes erő lakozik benne, bár mi is legyen az! >

Kicsit később mikor még körbe nézek, a tábor környékén, minden rendben e...
Észlelés: 16
Próba dobás: 17
<Vajon Clas, bántani akart minket, amikor ellene küzdöttünk... hm... De ha igen akkor miért csak eldobált minket ahelyett hogy agyon csapot volna minket ahogy a vérfarkassal tette...?Bárhogy is még igy sajog egy két tagom ahogy a földhöz végott!!! Vajon próbált meg állni és azért, talán mégsem volt annyira öntudatlan? Bárhogy is, mit értett az alatt, hogy űz el egy gonosz lelket, Lehet meg tud idézni gonosz lelkeket magában, és ha igen vajon Gilla vagy Domvik egyet értene, ilyesminek a használatával??? >

Mikor észre veszem, hogy Clas ébredezik oda megyek a többiekkel vagy elöttük, és Clas mellet állok meg bal oldalt szemben a többiekkel, kardomon tartva kezemet!
Tartásom, higgadt, nem ellenszenves, vagy védelmező, inkább várakozó!

< Talán bízzuk Gillára a döntést!!! Dönts jól nagy hatalmú istenem! >
Majd felnézek az égre és tovább haladok Clashoz!

Amikor először megszólal kicsit meglepődök...

Majd mikor látom viselkedését, gyorsan leakasztom a csuklyámat és a felére rakom, hogy valamennyire takarja az arcát...
A bal kezemet a vállára rakom.

- Nyugodj meg Clas, minden rendben ! -

A mondat befejeztével, ellépek tőle. Mind e közben igyekszek nem az arcára nézni, hogy ezzel is megnyugtassam...
Hangom nyugodt és igyekszik nyugalmat és bizalmat sugallni, ahogy egy orvos beszél a sebesültekhez, ha meg akarja nyugtatni őket!

Karizma: 12
Karizma Próba dobás: 7

Majd vissza állok a baljára egy lépesre tőle ugyan úgy szemben állva a többiekkel és várom a feletteseim döntését és kérdéseit, illetve enyhe kíváncsiság is bujkál bennem a rossz érzéseimmel egyben...

< Dönts jól nagy hatalmú Gilla ! >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.25. 16:40

Celestius Clash

Majd mikor látom viselkedését, gyorsan leakasztom a csuklyámat és a felére rakom, hogy valamennyire takarja az arcát...
A bal kezemet a vállára rakom.

*Minden erőmmel azon vagyok, hogy Nagillát távol tartsam magamtól. A félelmem és idegességem csak nő, ahogy közeledik felém, és mint a sarokba szorított vadállat török ki. (ha tudom, elrúgom magamtól)
-MENJ A KÖZELEMBŐL! - üvöltök rá (igen, rá is nézek és ha sikerül megmozdulnom, akkor meg is rúgom)
Ezt követően, mintha kicseréltek volna, összekuporodva igyekszem minél többet eltakarni magamból.
-Kérlek! - mondom könyörgően.

//Asztrál: 9, dobás: 16, sikertelen; Akaraterő: 18, dobás: 10, sikeres//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.25. 21:30

Marko Lestarn

//off: Mivel párhuzamba folytatódnak a cselekedetek, gomdolom joggal, nem emlékezhet a karakterem bizonyos dolgokra. Harci közben, abból kikerűlve éppen másra koncentrálok. Még mindig tart a harc amikor egy fohászt mormolok (hozzá tenném, hogy ősi nyelven amit Marko-n kívűl mem hiszem, hogy ismer v.ki még a csapatban), ami 1sz-es. Ekkor elhangzik a felszólítás. Játékosként követem az eseményelet, és vannak helyzetek amikor visszaolvasok akár több tíz oldalt is, de ezt most direkt nem tettem./

Perl-hez:

-Viszont Clash nem pap! Ha már a lelkeknél járunk, Yneven alapvetően minden lélek makulátlannak születik. Vannak sajnos olyan körűlmények amik rossz útra térítik, illetve megfertőzik. Azokról a lelkekről beszélünk úgy , hogy "gonosz lelkek", amik itt rekedhettek az élők között, hogy tovább szórják fertőjüket. Ellenben nem hiszem, hogy ilyen hatalmat tudna adni egy nem démoni lélek egy harcosnak, hacsak nem isteni eredetű. Ezt az utóbbit ki is zárom, hacsak nem Ranagolita.

a táborba:
Amíg a csatlósok Dalra testét eltemetik, én a fegyverzetem tisztításával foglalatoskodom. Mind eközben halk imát mondok. Imádkozom a lány üdvéért, a csapat sikeréért és nem utolsó sorbal a harcos (Clash) eggyütműködéséért. Amint Clash magához tér, megvárom, hogy Nagilla befejezze nyugtatását. Meglátván erőszakos viselkedését, megemelt hangnemben mordulok rá.

-Ezzel a viselkedéssel nem könnyíted meg a helyzetedet Celestius Clash! A helyedben hálás lennék, hogy még életben vagy.-Próbálom kerűlni a szemkontaktust, mert látszik rajta, hogy nagyon zavarja kiszolgáltatottsága. Hangnememet barátira váltom.- Nem hoztam még itéletet veled kapcsolatban, ezért alkut ajánlok fel neked. Ha együt működsz és elárulod amit tunom kell, élheted életedet tovább. De ha nem... -kis szünetet tartok- ...Így vagy úgy, de megszabadítjuk a Domvik földjét a testedben rejtőzködő mocsoktól. Nos Barátom! Te döntesz! Elárulod, hogy mi, lakozik bemmed, mióta, és hogy hívják, és örök hűséget foadsz az Egyetlennek, vagy az azonnali halált választod?
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.26. 20:19

Lovag Perl Lawarin Solec

//szerintem is Perl és Marko között lezajló beszélgetés külön idő sík kb. mikor az embereim elmennek a köteleimért.//

Harc vége utáni percek. Beszélgetés Solec és Marko között.

Perl-hez:

-Viszont Clash nem pap! Ha már a lelkeknél járunk, Yneven alapvetően minden lélek makulátlannak születik. Vannak sajnos olyan körülmények amik rossz útra térítik, illetve megfertőzik. Azokról a lelkekről beszélünk úgy , hogy "gonosz lelkek", amik itt rekedhettek az élők között, hogy tovább szórják fertőjüket. Ellenben nem hiszem, hogy ilyen hatalmat tudna adni egy nem démoni lélek egy harcosnak, hacsak nem isteni eredetű. Ezt az utóbbit ki is zárom, hacsak nem Ranagolita.

- Nem kívánok önnel a démonok és gonosz lelkek hatalmának mértékéről vitát nyitni. Már csak azért sem mert ez nem az én feladatom. Az én feladatom tiszti és nemesi pozíciómhoz méltón ellátni a kötelességem a haza érdekében. A mostani kötelességem, hogy legjobb képességeim szerint lássam el tiszti feladataim, hogy az alám beosztott emberek közül a lehető legkevesebb hulljon el a küldetésünk és a kapott parancsok teljesítése során.

*Egy pillanatnyi szünetet tartok, hogy levegőt vegyek.

- Mint tiszt tudom, hogy az információ birtoklásán élet és halál múlik. Még ha eretnekség bűnében erős gyanú áll fenn Clash esetében. Jobb ha elméleti tudásunk felcitálása helyet Dovik segedelmét kérve bizonyosságot nyerünk a környezetünk tisztaságáról. Szakrális értelemben legalább is.

*Elfordulok Clash és Marko - tól a farkasember teteme felé és jobbommal felé intek.

- Itt van például ez a ….

<... Hova lett a szörnyeteg?!?!?!...>

*Az arcomon a döbbenet jele jelenik meg.

Idézet a KM korábbi reagjából. 101 o. közepe.

Ekkor a paplovag egyenest a dög szívébe döfi felszentelt kardját, hogy végleg a túlvilágra küldje. Kirántja a kardot a testből, mire az gyors átalakuláson megy át. Csontja recsegnek, ahogy zsugorodni kezd, míg végül egy sebekkel teli, megégett meztelen férfi fekszik előttetek.

104 o.
//off: A farkasember már visszaalakult egy sebekkel teli férfivá.//

<... Vörösen izzó szem… Brutális erő… Ketté szakadó test...Vörösen izzó szem… Gonosz lélek, izzó szem… "Készülj fel egy gonosz lélek elűzésére." Gonosz lélek, farkas, emberi tetem, farkas, emberi tetem, izzó szem, farkas, emberi tetem, elűzni, ... MI A RANAGOL KORMOS SEGGE FOLYIK ITT?!?!?!?!...>

- Hogyan és mikor került ide ez a test?! És még is ki ő?!

Clash tárgyalásánál. Miután mindent megbeszéltünk a harc színhelyén.

*Csendben várakozok oldalt. Kezem a kardom markolatán nyugszik nem szólok bele a kihallgatásba egyenlőre. Kivéve mikor Clash elkezd mocorogni, hogy szabaduljon a köteleitől.

- Kár a fáradságért. Magam kötöztelek meg és alapos munkát végeztem. Ám ha a legapróbb jelét is látom annak, hogy kötelékeid lazulnak gondolkodás nélkül sújtok le a fejedre. Maradj nyugton és beszélj. Országunk bölcs szokásai szerint ítéljük meg tetteid. Igaz inkvizítor uram.?

*Mikor a paplovag felé intézem az “Igaz inkvizítor uram.?” kérdést, a hanghordozásomon érezni kijelentésnek is szántam. Ezt leszámítva amúgy csendben várom a fejleményeket.

//Mivel most két idősík is van, amondó vagyok a temetés leírását halasszuk az-utánra, hogy ezt a kettőt megbeszéltük.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.28. 13:02

Triptipol Kopt

//Off: Bocsi egy kicsit elvesztettem a fonalat, hogy hol is vagyunk , ezért írtam butaságokat . Elnézést . Most már képben vagyok . //

Miután sikeresen megfékeztük bajtársunkat, próbálom összeszedni magam . Kicsit zavaros, hogy pontosan mi is történt, ezért inkább csak csendben figyelek. Körbenézek, és próbálom összerakni magamban a történteket. azt az egyet nem értem, hogy veszíthette el az önuralmát Clash ennyire? De megint a jól bevált módszert alkalmazom, megvárom, míg az "okosabbak" kitalálják, avagy , ha magához tér majd remélhetőleg magyarázatot ad viselkedésére.
Darla halála, elszomorít kissé. Bár nap mint nap ölünk és halnak meg köröttünk katonáink, mindig megérint ha egy "katonát " vesztünk. Na persze nem dőlök a kardomba miatta, hisz alig ismertem , de mégiscsak ránk volt bízva . Inkább Clahshoz megyek. Néhány méterre tőle keresek egy alkalmas helyet, ahol leülhetek és nem vagyok útban az inkvizitornak , sem a parancsnoknak. Miközben összerendezem ruházatomat, és letakarítom fegyvereimet , figyelem, ahogy Clash magához tér. Sokáig nézem az arcát, mert ilyen furát még nem láttam életemben. Nem csoda, hogy nem egy nagy társasági ember.
"hát öregem jól elbánt veled a sors..."
Mikor feleszmél és Nagilla nyugtatgatja, és eltakarja az arcát, reménykedem, hogy ez valami olyan dolog, amit meg lehet oldani. Egy ilyen erős harcost nem kéne elveszítenünk.
Egyenlőre csak figyelek .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.28. 18:32

Mindenki

Még a harc után

*Mikor Solec meglepődötten tekint a földön fekvő idegen halottra, és kérdőn néz körbe, Rászim szólal meg, miközben ő is fáklyát gyújt.

- Parancsnok úr, Ő volt a farkas lény. Saját szememmel láttam, ahogy Domvik hatalma elvette tőle az erejét, ahogy a nagytiszteletű Lestarn uram a szívébe mártotta kardját. ÉS azonnal ezzé az emberré vált.

*Majd közelebb lép, és a fáklyát közelebb emeli a sebekkel tele lévő, égett halotthoz.

A táborban

*Clash idegesen feszíti meg izmait, mire a kötél hangos recsegésbe kezd. Ösztönösen készül mindenki a harcra, de a parancsnok valahogy ügyesen kötötte meg a harcost, mert nem bír vele. Végül abba hagyja. Csak a tűz ropog, minden más csendes. A csapat a nagydarab válaszára vár. Mindannyian kíváncsiak rá, hogy mi a válasza.

PM: Gorodak, Sirak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.30. 18:25

Marko Lestarn

Perl-vel való beszélgetés:

- Perl Lawarin Solec! Én Domvik 7. arcának követője vagyok.-Mutatom a jobb kezemen levő vas mintázatát a parancsnoknak.-Egyike azok közűl, akik a legkissebb, de egyházat sértő bűnért is kiitélhetem az exzetminuszt. Clash esetében, legtöbbünk gondolkodás nélkűl végrehajtotta volna az itéletet. Tehát a helyes kérdés az lenne, hogy miért van még életben. Én meghagyom neki a választás lehetőségét. Ha Clash jelleme megegyezik a benne levő mocsok jellemével, akkor nem tudok mit tenni, de ha nem egyeznek meg, akkor olyan előkészületeket kell tennem ami időigényes, egy olyan rituálé elvégzéséhez ami nem is biztos, hogy sikeres lesz. Ezért nem kérem Domvik segítségét, és inkább várok, hogy Clahs magához térjen. A vérfarkasokról megy annyit tudok, hogy hatalmas, szinte megtörhetetlen átok van rajtuk, ami fertőzés terjed. Hogy hogy, azt szerintem mindenki tudja.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.30. 20:34

Celestius Clash

*Mindaddig amíg Nagilla le nem takar, teljes erőmből küzdöttem, hogy kiszabaduljak és eltakarjam az arcom, azonban miután mindenki befejezte a mondandóját, s csak rám várnak hogy válaszoljak, és az arcom is eltakarták, megnyugszom és veszek pár mély levegőt.
<Azt hiszik, hogy én vagyok a legnagyobb probléma...meg tudom érteni, de most ez nem így van, valahogy tudatnom kell velük...Remélem hisznek nekem!>

-Megértem hogy miért vagyok megkötözve, s nem is kérem hogy oldozzatok el, de először feltennék pár kérdést, csak utána válaszolok.

*Kis szünetet tartok, mivel nem látom őket, ezért nem tudom, hogy szólhatok-e, de ha pár másodpercig nem szólnak, vagy engedélyt kapok, úgy folytatom.

-Marko, elüldözted a gonosz szellemet ahogy mondtam?

//Tudom hogy a válasz: nem; ezért így folytatom.//
<Ez nagyon nem jó...fogalmam sincs hogy ki lehet-e űzni a megfertőzött testből a vérfarkas lelket.>

-Így viszont, ha nem lennék megkötözve, akkor sem én lennék a legnagyobb veszélyforrás rátok nézve. - sóhajtok, azon gondolkodom, hogy mondjam el nekik, hogy valamelyiküket megszállta egy vérfarkas.

-Az egyikünket megfertőzte egy vérfarkas lelke. Legalábbis nagyon-nagyon valószínű, hogy így történt. A tünetek még nem jelentkeztek senkin, ami jó jel, de ez nem azt jelenti, hogy nem is fognak. Az egyetlen megoldást amit én ismerek, hogy meg kell ölni a gazdatestet egy ezüstből készült fegyverrel, de a gonosz lélek még így sem hal meg. Viszont, talán Marko tud még egy lehetőséget. El kell űznie, illetve ki kell űznie a lelket, hogy visszakerüljön a körforgásba.

<Remélem van köztük legalább egy, akinek van egy kis esze...>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.12.01. 8:17

Lovag Perl Lawarin Solec

Marko és Perl közötti beszélgetés. Még a csata helyszínén. Clash és a Vérfarkas mellet.

*Mikor Rászim felvilágosít, hogy az emberi torzó a vérfarkas bólintok.

<... Hmmm... Értem... Akkor Ranagol csókolta meg a lelkét ezeknek az átkozott lelkeknek...>

- Köszönöm. Kérlek lásd el a sebeim.

*A paplovag válaszát figyelmesen hallgatom végig miközben Rászim a sebeim látja el.

- Én meg a kard és vér jogán van hatalmam önmagam és családom földjei felet. Ám nem címeink felcitálására utaltam az imént. Hanem arra, hogy én Doviktól mindig útmutatást kérek. Melyben számomra csak a szentírások és a papok prédikációi nyújtanak támasztékot. Ám önnek Domvik közvetlenül képes útmutatást nyújtani. Ebben a helyzetben szerintem hasznos dolog ha legalább megkísérlünk információt szerezni vagy ellenőrizni. Ugyan is az segítheti dolgunk. Még az esedékes kihallgatás esetén is amiben Clesh fog részesülni az ítélet hozatal előtt.

*Szavaim végeztével feltápászkodok. Mostanra Rászim valamennyire elláthatta sebeim.

- Most megyek és rendelkezem a sír helyét illetőleg. Mikor Clash magához tér a kihallgatásra vissza térek.

*Azzal Rászimnak és embereimnek intek, hogy vigyük Darla testét odébb. A tisztás közepére visszük és ott kezdünk sírt ásni. Amíg a katonáim sírt ásnak és letelepedek és hagyom, hogy Rászim befejezze a sebek ellátását. Valamint hunyt szemmel relaxálok.

Clash kihallgatása során.

*Clash szavait csendben hallgatom végig. Szavait követően egyenesen a paplovagra nézek. Tekintetemből könnyek kiolvasható a "Na csak jogos volt a gyanúm". Majd tekintetem Clesh felé fordítom és lehunyom a szemem.

<... Na tessék... Ennyit arról, hogy nem kérünk útmutatást Domviktól...>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2014.12.04. 18:00-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.12.01. 15:30

Triptipol Kopt

A kihallgatás során , belemerülök Clash mondókájába. Igyekszem felfogni szavai értelmét. Mikor arról beszél, hogy a farkas lelke átszáll másba ..én teljesen hiszek neki, s automatikusan körbenézek a társaságon, hogy látok e valakin valami furát. Ha senkin nem akad meg a figyelmem, akkor magamba nézek, hogy vajon egyedül vagyok e, vagy belém bújt a "kisördög"?
Mikor Clah befejezi a mondandóját, kibukik belőlem egy kérdés, amit már nagyon szeretnék tudni.
- És te miért támadtál meg minket? ?!!
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.12.01. 21:10

//off: Ezt a jelenetet nektek kell lejátszani, nem kell rám várni. Ha úgy adódik, akkor majd közbe avatkozok. :) Még valami. Egy játékos szegődik majd hozzánk, ha kész lesz a karaktere. Tapasztalt játékos.//

PM: Pelso
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 104 / 180 • 1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján