• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 103 / 180 • 1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:35

Celestius Clash Írta

*Alkarvédővel előre rohanok neki Markonak, azzal igyekszem hárítani a támadását, arra készülve, hogy újra a pajzsa mögül alulról fog vágni.
Az alkarvédőn lecsúsztatom a pengéjét, de nem állok meg, még közelebb lépek hozzá, két kézzel körbefogom a testét, megszorítom ahogy csak tudom, miközben a magasba emelem s olyan erővel vágom a földhoz, ahogy csak tudom. (hogy fejjel, háttal vagy pajzsal előre érkezik a földnek, nem számít)
Marko fölött állva az ég felé kiáltok, kezeimet szorosan ökölbe szorítva.

<-Hát ennyire félsz mindenkitől, hogy még önmagadat is megtagadod?
-
. . .>

<"hogy önmagadat is megtagadod"> -cseng a fejemben a kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.19. 20:41-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:38

Nagilla Ves Erhan írta

< Ez nagyon fájt, erősebb mint azt hittem és a vérje is sokat véd... >

Ahogy földet érek meg rázom a fejem, majd egyből talpra ugrok, és gyorsan körbe tekintek.

Ezek után ujra meg iramodok a nagydarab harcos felé.
Gyorsaság proba:
Amikor oda érek a jobb kezemmel a torkára szoritok és a ballal pedig meg fgom a csuklomat, hogy nehezebben tudjon le szedni magárol, valamint a pajzs is gátolja valamit a látásban is...
A lábaimmal, pedig rá kulcsulodok a derekára, hogy ha elakarna hajitani, akkor azt csak magával egütt tehesse.

Mikor rajta vagyok, ha lehet akkor a fülébe üvöltök:

- Térj magadhoz! -
< Gyerünk már, nem hiszem el , hogy ekkora ereje van, remélem, most majd sikerül meg akadályoznom, hogy lélegezzen >

// Amugy amikor a parancsot adta Perl én nem valószinü, h meg hallotam mivel épp bele csapodtam a földbe.., :S //
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.19. 20:49-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:39

Marko Lestarn írta

Amint a pajzsom a kezembe van, rögtön a nagy darab harcos felé fordulok.
<Eretnekség, árulás!!!> gondolatok villannak át az agyamon, de nincs időm elmélkedni.
<Domkik! Vagy ő, vany én.>
Kardomat a hátam mögött magasba emelve, pajzsomat arcom magasságába magam elé tartom, hogy a felső testemet takarjam. Amint van lehetőségem, rögtön lesújtok. A támadás az eddig volt társam fejére mérem, de úgy hogy ne a kard élével, hanem a lapjával találjam el a célt. Ha tudom, akkor ezt követően ütök a pazs élével. A harmadik támadásom ha még erre is kerűl sor, egy hasbaszúrás lenne, amit a vért sérült részén keresztűl próbálom kivitelezni.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:40

Perl Lawarin Solec írta

*Ahogy lassan feltápászkodok újra körbenézek. Kopt ténykedését látva felkiáltok.

- Kopt dobd el azt a rongyot. Amilyen könnyedséggel tépted le magadról úgy fogja ő is leszaggatni magáról.

<... Vajon miért nem kéri Domvik segedelmét az inkvizítor.>

*Ezúttal egyetlen rohamba adok bele mindent. Figyelek és várom a kínálkozó alkalmat. A testemet a harcok során ellepő harci kedvtől feszülve keresem a megfelelő pillanatot a támadásra. A hogy látom, hogy tiszta célt szolgál és én is támadhatok felkiáltok.

- Vál! Lő!

*Adom ki a parancsot a még mindig várakozó embereimnek. Ahogy hallom az útra kelő vesszők hangját támadásba lendülök. Clash mellé érve felugrok, hogy a magasból sújtsak le fejére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.19. 20:48-kor.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:42

Gyorsan körülnézek látok e valamilyen alkalmas növényt indákkal, amiből megfelelő kötelék lehet, ha nincs semmi a közelben, akkor az övemből elvett tőrrel gyors vágást ejtek az inkognóm alján, kb 4 újnyi vastagságot lehasítok belőle körben
„” ha ennyivel megrövidül , attól még csinos maradok :D „
Ezzel nyertem kb 2 méter kötelet . Gyorsan megsodrom, s újra csak megpróbálom ledönteni a harcost , anélkül, hogy meg akarnám ölni. Igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne legyek a szeme előtt, mert a lábról ledöntős forgórúgást , csak így tudom ismét bevetni, ha nem látja.
Mire ide eljutok sokminden történhet a küzdőkkel, ezért a kialakult szituációtól függően tudok majd cselekedni.
Harc közben , ha azt látom, hogy az életére törnek, tehát konkrétan megölni akarja valaki, akkor ha tudom, próbálom megóvni a nagy harcost a halálos fenyegetéstől, legalább szóban , hogy odakiáltok pl: -Ne öld meg! … végül is az életemet mentette meg nem kívánom a halálát semmiképp.
Ám első mégis csak az inkvizitor védelme. Illetve az, hogy megállítsuk a tombolást.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.19. 20:44

Mindenki

5.kör

*Clash épp hogy eldobta a parancsnokot, újra támadóra figyel fel. Erhan ugrik neki megint elszántan. A nagydarab, a nemes felé lendíti a karját, hogy elkapja, de az félre hajol, és közvetlen elé kerül. Azonnal a torka felé kap a nemes, de meglepetésére, mintha számított volna rá a megszállt barát. Félre löki a felé kapó kezet, és már ragadná meg, hogy újra eldobja. Ám ekkor fejetetejére áll a világ. Clash hatalmasat esik, ahogy Kopt egy technikás rúgással kisöpörte a lábát. A nagydarab egy pillanatra azt sem tudja hol van, és ezt kihasználva, Kopt a leszakított ruhadarabbal elkapja mind két kezét, hogy gyorsan gúzsba kösse. Talán egy rúnákkal telerótt, mágiával átitatott vaslánc megállítaná a dühödt harcost, ám a ruhadarab, mintha ott sem lenne, hasad szét a tomboló erő alatt. Clash éktelen haragtól bugyogva üvölt fel, mikor hallani hátrébb a parancsot. – Vál! Lő! *Hirtelen nyílvesszők süvítenek a földön ülő harcos ellen, ki védekezőül arca elé emeli karját, majd a nyílvesszők ártalmatlanul csapódnak neki a vértnek. A megfékezhetetlen harcos leengedi kezét, és csak annyit lát, hogy Solec üvöltve ugrik felé, kardjával csapásra készen. Clash újra védőn emeli a kezét, és ekkor mintha lelassulna a világ körülötte. Kopt a parancsnok felé kiált:- Ne Őld meg! * Erhan lassan néz az új támadó felé, és közben Solec már a levegőben van, hogy még nagyobb lendületet szerezzen a csapásra, míg a háttérben a paplovag tomboló hittel rohan, hogy végleg megállítsa a megszállt harcost. A parancsnok kardjának lapja telibe találja Clash homlokát, mire vér fröccsen a földre, és hátra hanyatlik a nagydarab. Nem mozdul többé, és a vörös izzás is kihuny a szeméből. Ekkor ér oda a paplovag. Szeme ezüstös fényben izzik, ahogy Domvik ereje lüktet a testében. Kardját még csapásra készen tartja. Nem lehet tudni, hogy mi a célja. Felkészülni, hogy még fel kell e a harcos, vagy csak a fejét akarja venni, hogy végleg megoldja a problémát.

*Ám Clash nem mozdul, talán már lehet soha többé nem fog. Ekkor ér oda a három zsoldos felajzott nyílpuskával. Kopt ráteszi a kezét a nagydarab nyaki verőerére, majd halkan megszólal: - Él még!

*A paplovag arcáról nem igazán lehet leolvasni, hogy ez most jó, vagy rossz hír.

//off: Vége a harcnak, lehet már rendesen reagolni.//

PM: Pelso, Sirak
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.19. 21:31

//off: Semmi WoW szerű nincs a fejléc képében. Ha már játékhoz hasonlíttatjuk, akkor már inkább LineAge2//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.11.20. 1:05

Nagilla Ves Erhan

Miután a nagy darab harcos össze esett és elájult, majd mikorKpot mondja , hogy még él egy mosoly jelenik meg az arcomon...

< Úgy néz ki senki nem akarta meg őlni, de azbiztos, hogy magyarázatra szórul tetéért miután felébredt... >

Majd a pajzsomat a hátamra dobom, és egyből lehajolok a nagy darab Clashoz, hogy meg vígygáljam sérüléseit, és hogyan tudom azokat ellátni!
Mennyire sulyosak, meg iyenek...
Sebgyoitás: 3-as dobás: 13 élet tan: 4 es Dobás: 7
Illetve mennyire sulyosak, ha kell a vértet is leszedem róla...
Ha mozgatható, akkor meg kérem a töbieket, hogy segtsenek el vinni a táborba, vagy csak Kopt ot, és majd a táborba ellátom...

- Kopt kérlek segits vissza vinni a táborba, -

- Perl mond: El akarod temetni Darla maradványit? -

Majd ha indulás mellet döntenek a többiek, gyorsan meg keresem a lovagi kardomat, majd Valakivel vissza viszem Clast a táborba ahol el látom a sebeit ha tudom...
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.20. 19:44

Triptipol Kopt

Örülök, hogy a bajtársam, bármily veszélyessé is vált, még életben van.
Kérdő tekintettel nézek az inkvizitorra és a parancsnokunkra, hogy vajon milyen sorsot szánnak neki.
Kérdésemmel mindkettőjükhöz szólok, bár nem tudom igazán kitől várhatok választ :
-Uram! Milyen sorsot szántok neki? - aztán a paplovaghoz fordulok- Te ugye tudod mi baja lett? Tudsz segíteni rajta ?
Igen erős harcos, kár lenne érte.
// Természetesen megvárom a válaszokat, és ha ellentétesek a következőkben leírtakkal, akkor majd innentől változtatok//
Látom, hogy Erhan gyógyítja. Örülök és, ha kell segédkezem neki. A kérdésén kicsit meglepődöm.
-Úgy érted a fához?
Rápillantok Perlre, s ha senkinek nincs ellenvetése, akkor természetesen segítek .
Várom a parancsokat illetve, azt , hogyan döntenek hatalmas és veszélyes bajtársunk felől.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.11.20. 20:17

Nagilla Ves erhan

- Nem a fához, úgy gondoltam vissza a táborba... -

Közben én is hallgatom, hogy mit dönt a parancsnok Perl...

- Mond Marko, szerinted valami mágiát használt , hogy puszta kézzel legyözte a vérfarkast, és csak hibát vétet a mágia közben és ezért támadt mi ránk is ? -

Közben ha tudom, gyorsan ellátom, a többit meg majd a táborunkban, ahol a felszerelésem is van, Clash komolyabb ellátásához.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.22. 11:26

Marko Lestarn

* A harcos a földön eszméletlenűl.*
Amint észre veszem, hogy nem mozdúl, lassan közelítek. Kardom markolatát oly erővel markolom, hogy az ujjaim belefehérednek. Amint kard távolságba érek, olyan erővel súlytok a földre, hogy egy jókora darab szakad ki belőle Clash mellet egy kicsivel. Szemem behunyva koncentrálok a fohászom megszakitására, majd kitisztúlt fejjel nézek körbe a többieken. ( Arcomról, a "ne szólj hozzám, mert felnégyellek" és a " halhass, gondolkozom" kifejezéseket lehet leolvasmi.) Tekintetem egy pillanatra megáll a parancsnokon.
(A célom, hogy mindenki pillanatnyi lelkiállapotát mérjem fel. Lélektan:3) Az eszméletlen katona mellett, a gondolataimba révedek, amiből Nagilla Ves Erhan zökkent ki.

-Szeretném én is ha ez így lenne, de akkor is vétett volna a Shadoni törvények ellen. Ebbe a helyzetbe meglátásom szerint, szeráfi paktumot kötött egy démonnal, aki mély gyűlöletet érez és/vagy éreztet az Úr birodalmával szemben. Mint e csapat egyházi képviselője,(szólok mindenkihez) kérlek titeket, temessük el Dalra maradványait. Celestius Clash itéletét későbbre hagyom, addig csak a vérzése legyen elállítva.

Megindulok, hogy kivegyem a részemet a feladatokból, de hirtelen megakadok...(Hogy temetjük el a lányt?)...
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.22. 17:07

Triptipol Kopt

-Végül is egy mocsárban vagyunk nem ? Az is föld, csak kicsit vizesebb. Vagy egy nagyobb zsombékon áshatunk is neki egy helyet, ha ezt szeretnéd. Csak azt nem tudom mivel ... Mivel elég sok időnk ment már pocsékba, én a tisztes mocsárbaeresztés mellett vagyok inkább.

"- Nem a fához, úgy gondoltam vissza a táborba... -"
- Elfelejted, hogy küldetésünk van?! Inkább itthagyom sorsára, ha más megoldás nincs, de még miatta sem fordulhatunk vissza ! Különben is már túl sok időt vesztettünk így is....
// ez a párbeszéd persze mellékesen csendben, vagy legalább is akkor hangzik el, amikor már a fontosabb dolgokon túl vagyunk . Gondolom Gorodac is egyetért velem ebben:) //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2014.11.22. 17:19-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.22. 17:15

Lovag Perl Lawarin Solec

- Él még!

*Ezt hallva biccentek. Kardomról egy rongy segítségével letörlöm a vét, majd hüvelyébe vissza helyezve a zsoldosaimhoz fordulok.

- Hozzátok ide a köteleim a zsákombol.

//
Gorodak írta:
- Mond Marko, szerinted valami mágiát használt , hogy puszta kézzel legyőzte a vérfarkast, és csak hibát vétet a mágia közben és ezért támadt mi ránk is ? -

őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
:) :) :) :)
Shadonban vagyunk vagy nem?//

*A többiek közt lezajló beszélgetésre nem igazán figyelek. Magam is elgondolkozva figyelem a nagydarab harcost.

<... Lélek… Gonosz… Elűzés… Nem ebben egyeztünk meg… Lélek, elűzés…>

*Gondolataimból a temetés megemlítése térít vissza.

- Még szép, hogy segítünk a temetésben. Ám előtte lenne egy kérdésem Lovag Marko. Még mielőtt neki ugrott volna a farkasnak és szét tépte volna mondott valamit.

//Erről jut eszembe. Off. KM.
A vérfarkasunk még mindig farka alakban van vagy már vissza alakult emberi formába?//

- Mintha valamilyen gonosz lelket említett volna és, hogy készülj fel az elűzésére. Nem tudod esetleg, hogy mire gondolt?

*Megvárom a választ.

- Szerintem amíg mi előkészítjük a sírt addig te ezzel foglalkozz. Hát ha fontos.

*Mikor az embereim vissza térnek a kötelekkel. Olyan szorosan kötözöm meg Clash-t, hogy az ereit még nem szorítsam el de ne is tudjon mozogni. Kezét, lábát szorosan a testéhez és jól látható legyen a kézfeje ha mocorogna. Nem bízok semmit a véletlenre. Konkrétan kötözött sonkát csinálok belőle.

- Egyenlőre ő itt marad míg Lovag Marko ki nem deríti mire is utalt Clash korábban.

*Ezt követően oda lépek Darla testéhez és megindulok vele oda ahol eltemetem majd.

//Azt, hogy hol és hogyan temetem el majd a következő reagban írom meg. Nem rohannék tovább míg nem tudom mit válaszol a paplovag.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.22. 17:26

"- Nem a fához, úgy gondoltam vissza a táborba... -"
- Elfelejted, hogy küldetésünk van?! Inkább itthagyom sorsára, ha más megoldás nincs, de még miatta sem fordulhatunk vissza ! Különben is már túl sok időt vesztettünk így is....
// ez a párbeszéd persze mellékesen csendben, vagy legalább is akkor hangzik el, amikor már a fontosabb dolgokon túl vagyunk . Gondolom Gorodac is egyetért velem ebben:) //

//A KM-re bízom, hogy ezt a beszélgetést meghallom e? Valamint, hogy lezajlott e? Ám ha lezajlott és meghallom akkor a következőt mondom.// :

*Ahogy kötözöm Clash-t megüti a fülem amit Kopt mondott. A kötésben megállva egy pillanatra feléjük nézek.

- Azt majd én döntöm el.

*Majd meghúzom az utolsó csomókat. Szerencsére többével gyakorlatomnak gyorsan haladok a kötözéssel.

- Inkább figyeljétek míg a paplovag leellenőrzi azt a gonosz lelket amiről beszélt. És szóljatok ha magához tér.

//Ezt leszámítva mindent úgy csinálok ahogy a fenti reagban írtam.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.23. 0:31

HugiLee!
A mocsaras részt már magunk mögött hagytuk. Erdős, fökdes terepen vagyunk már vagy fél napja. Ásónk híján kicsit nehezebb lesz a temetés.

Marko Lestarn

Perl kérésére reagálok:

Ránézeka lovagra, majd egyhangúan formálom válaszom szavait.
-Nézd lovag uram! Nem tudom észre vetted-e, de paplovagként az én hatalmamat amit Domviktól kapok más mércével kell mérni, mint a hasonló posztú papokéét. Egy démoni lélek kiűzése, ha nem kardommal teszem,- emelem fel fegyverem- olyan mennyiségű erővel kell rendelkezzem, ami nekem még nem adatott meg. Csak akkor járhatok sikerrel, ha Clash elárúlja a lelkébe költözött fertő nevét. Ha erre nem hajlandó, -közelebb hajolok Perlhez- akkor a csapatunk létszáma kettővel lesz kevesebb. Relélem ezt megérted.
Azt hogy mit mondott arra nem emlékszem, mert nagyon összesűrüsödtek a dolgok. Valami elűzésről beszélt.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 103 / 180 • 1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján