• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 101 / 180 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.03. 20:54

//Elnézést rosszul írtam le a támadást , rossz sablont használtam , figyelmetlenül.
Karddal támadok tehát a helyes értékek:

1. Támadás:
1.kard:
Pusztítás –a túlütésküszöb 20
Ké :73+16=89
TÉ: 104+54=158
Sebzés 3+3 ép

2. kard:
Pusztítás : túlütésküszöb 20
Ké:76+64=137
TÉ: 104+92=196
Sebzés: 3+2 ép//
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.11.04. 2:10

Nagilla Ves Erhan

// Asszem mi nagyon kemények vagyunk... úgy látom, hogy kéne még vagy 5 vérfarkas, hogy egálban legyünk. Mivel mindenki meg tudni ölni egyet fél kézzel. ;) :) //

Miután félre lökött, és hatlamasatt esve hátra pattanok fel,véreset köpök a földre a felrepett seb miatt az arcomon , majd magamat és a fájdalmat meghazuttolva ugrok talpra...
A felrepedt számból folyik a vér.

< Akkora ereje van mint egy bivajnak, vagy egy óriásnak, még jó hogy azokkal legalább nem futottunk össze... >

A kardommal nem törödve már rohanok is a vérfarkas felé, hogy nehogy esélyt agyunk neki, még egy ilyen meglepetésnek.

< Ha megsebezni nem tudlak, akkor legalább akkorát ütök a ronda fejedre amekkorát csak tudok, hátha betörik vagy bekábulsz pokoli teremtmény! >

Ígyekszem nagy lendületett venni és egy ugrással próbálom meglepni.
Két kézzel fogom a pajzsomat és minden erómet beleadva ígyekszem fejbe vágni vele bele adva a lendület az erőm és a gravitáció erejét!.
Mivel mással foglalkozik és nem velem így gondolom meg kapom a meglepetés bouszt és a 3 k6 plusz sp t...

Ké:86+10=96
Té:118+80=198
Vé:198

sebzés:5+5+6+1=17

Elméletileg túlütés küszöbb 30.... :S
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.04. 11:23

Triptipol Kopt

Amikor meghallom , hogy a hatalmas harcos elkezd üvölteni és nekiiramodik, igyekszem elállni az útjából .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.04. 21:31

Lovag Perl Lawarin Solec

//Én azért írtam úgy hogy a tűz előttem van mivel én a lényhez érve még dumáltam így azt hittem a paplovag cselekedete előbb lesz.

Ám most mára mindegy. A vérfarkas felül írt mindent.//

*A szörny támadása váratlanul ért. Főleg, hogy figyelmét nem megosztva egyenesen rám rontott. Nem számítottam tőle ilyen célirányos és tudatos cselekvésre. Ahogy kigurulok alóla magamban számadást tartok.

<... Ez így nem lesz jó… Még a végé kudarcba fullad a küldetés…>

*Mivel a többiek átvették a harcot van időm talpra állni. Pajzsomat tartó kezemet a mellkasomon ejtett sebre szorítom. Onnan figyelem ahogy a többiek körbevéve, le - le sújtanak. Mikor Celestius Clash felkiált és nekiront a szörnynek nem igazán értem mit akar.

<... Hát ő meg még is mit heveskedik… Nincs is Domvik áldása a fegyverén…>

- Kőrt bezárni! Nem engedjük el a szörnyet. Csak akkor sújtsatok le rá ha közvetlen előtettek van.

*Adom ki a következő parancsokat ahogy magam is elfoglalom a helyem a körben.

- Clash vonulj hátrább, a fegyvered nem bírja Dovik áldását.

<... Vagy még is és csak nem szólt róral?...>

*Szolok a vad rohamban harcoló harcosnak. Ám útját nem állom. Nem áll szándékomban egyik hústorony útjába sem állni. Ám ha kettőjük párharca úgy alakul, hogy a farkas elém kerül és tiszta vágásra nyílik lehetőségem gondolkodás nélkül lesújtok.

//KÉ:77+8=85
TÉ:105+64= 171
VÉ:147
Sebzés: Dobás (5+6+5+2)+1=19//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.05. 15:33

Követem a parancsokat, és ha lehetőségem nyílik rá , szúrok, vagy vágok, a bestiára.
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.05. 19:43

//Apró módosítással élnék.

*Adom ki a következő parancsokat ahogy magam is elfoglalom a helyem a körben.

- Clash vonulj hátrább, a fegyvered nem bírja Dovik áldását.

<... Vagy még is és csak nem szólt róral?...>

Ez a rész a reagomból nem él.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.11.05. 20:16

Edwin Van Allen

Elszörnyedve tekintek Darla maradványaira, majd szemem a bestián halad végig. Tudom miféle lény és épp ez rémít meg egy pillanatra.

Meglep a harcos rohama, illetve a pap szavai.

Én magam egyelőre tartom a távolságot, lándzsámat előre szegezve. Közbe odaszólok Pelsonak.

- Esetleg egyszerre kéne támadnunk! A túlerő majd legyűri a szörnyeteget.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.05. 20:38

//off: Revoltz, kicsin múlott, hogy végleges njk legyen a karaktered.//

Még az előző kör végén

Marko Lestarn (Mindenki)

//off: Mivel nem jelezte Paga, hogy a karaktere felfigyel a nagydarab harcos utasítására, így úgy veszem, hogy nem foglalkozik vele.//

*Lassan felegyenesedsz, és a bestia felé fordulsz. Méreggel szívedben Domvik hatalmát hívod. Hirtelen ezüstfényben izzik fel a szimbólumod, és érzed, ahogy az erő átjárja a testedet. Egy pillanatra ezüstös aura izzik fel körülötted, majd végül érzed a „parazsat” szemedben. Hallod, ahogy a nevedet szólítják, de nem törődsz most semmivel, csak, hogy ez a teremtmény véglegesen eltűnjön Ynev színéről.

Celestius Clash

*Nem vagy biztos, hogy jó döntés volt a démonnak ilyen utat engedni, de úgy érzed most nem volt más lehetőséged. Oda kiáltasz a paplovagnak, de ekkor látod, hogy ezüstösen izzó szemekkel indul a dög felé, és mintha meg sem hallotta volna kiáltásodat. Szólnál még hozzá, de ekkora már a démon felülkerekedik rajtad. Görcsbe rándul minden végtagod, izmaid megfeszülnek, mintha szét akarnál szakadni. Majd elgyengülsz, és mint báb cselekszel a démon akarata szerint.

2. Kör

Mindenki

*A farkas félig leégett bundával, testének nagy részén lemállott bőrrel hörög, és fujtat. Vicsorra húzza pofáját, de nem hátrál meg. Egyenest az isteni fényben fürdő lovag felé veti magát, hogy karmaival letéphesse a fejét. Földarabokat szakít fel a lába, ahogy irdatlan erővel neki ugrik. Nagyot csattan a paplovagnak, de az pajzsát maga elé emeli, így a karmok hangosan csikorogva csúsznak le rajta, és közben a szájával próbálja elérni a lovag arcát, de az túlvilági erővel tartja vissza a bestiát. Hirtelen fordul egyet a kegyelt, és emberfeletti erővel veti arrébb a dögöt, mire az pár métert gurul a földön, egyenest megállva Clash lábainál. A nagydarab már nem önmaga. Szemei vörösen izzanak, bőrén át mintha vér párologna ki, izmai megfeszülten, támadásra készen áll. Mikor a szörny elé kerül, nem habozik. Puszta kézzel utána kap, és bal mancsos kezét megfogva magához rántja, mire a farkas felvonyít, és térdével megtöri a csontját, mire az a bőrt és húst felvágva, láthatóvá válik. Majd felüvöltve jobb könyökével, brutális erővel pofán vágja a bestiát, mire nagyot reccsenve a csontja, hanyatt esik, nagyot puffanva a füvön. Ekkor a paplovag egyenest a dög szívébe döfi felszentelt kardját, hogy végleg a túlvilágra küldje. Kirántja a kardot a testből, mire az gyors átalakuláson megy át. Csontja recsegnek, ahogy zsugorodni kezd, míg végül egy sebekkel teli, megégett meztelen férfi fekszik előttetek. Erhan, Kopt, Solec, Allen és a három zsoldos már nem támadnak, de még sem teszik le a fegyvert, mert olyat látnak, ami óvatosságra inti őket. (Celestius Clash akaraterő, asztrál próba sikertelen) A nagydarab harcos a fejét rázza, és dühösen magában beszél.

- Elég volt! Nem ebben egyeztünk meg. ELÉÉÉÉÉG VOOOLT!!!!

*Hirtelen felüvölt, és vörösen izzó szemei a paplovagra szegeződik, ki túlvilági aurával, és ezüstösen izzó szemeivel állja a tekintetet. A harcos felüvölt, és a lovagra támad.

Vége a 2. körnek

//off: Sirak, a karakteredet te irányítod, de a démon szemszögéből. Azt pedig PM-ben majd elmondom. Paga, a nagydarab harcos rád támad. Mivel most JK vs JK harc lesz, így ti írjátok le, hogy mit csináltok, de én dobom ki a kockát. A csalás elkerülése véget írjatok rendes reagot, de nekem küldjétek el Pm-en, és majd mikor reagolok, beillesztem a tiéteket. A többiek nyugodtan reagálhatnak ide. Természetesen amint megtámadtok egy JK-t, akkor nektek is én dobom ki a harcértéket.//

PM: Sirak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.11.07. 2:05

Nagilla ves Erhan

< Clash keményebb mint azt hittem, van benne valami ember feletti... >

Mad közeleb mennék, hogy grtuláljak a nagy darab harcosnak mikor látom, hogy valami nincs rednjén...

< Valami nem stimmel, most meg mi lelte??? Miért támad Markora??? Valami baj van, talán máágiát használt és rosszul sült el??? >

De már nem gondolkodom tovább,
Egyből megiramdok és furok Clash felé, majd mögötte fel ugrok, hogy pajzsommal egy hatalmas ütést mérhesek a fejére, mely lehetöleg lecsapja.

< Remélem beválik, mert ninc kedvem a társam ellen harcolni >

// Csak fp akarok sebezni, harc az ellenfél elfogása, minuszit kapom meg gondom, mert csak leütni szeretném és nem ténylegesen meg ebezni vagy megölni, de azért elég nagyott akarok ütni.. Ha mákom van talán meg kapom a meglepi bonuszt,,, Akkor a harc értékeket a km-re bizom! :) Remljük a szerencse engm pért fogol... :S //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.07. 5:46

Marko Lestarn

//off: Részemről pont azért nem reagoltam most mindenre, mert ősi nyelven imádkoztam ami pillanatokig tartott csupán. Ez az oka, hogy nem változtattam semmin. Sajnálom, hogy ez így jött össze, de egyetértek a KM. döntésével.

KM.! Akkor a reagom PM-be elkűldve.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.07. 21:13

Triptipol Kopt

Kicsit elszörnyedve figyelem a bestia haláltusáját. Láttam már durva dolgokat a harcmezőn, és láttam már a nagy harcost emberfelettin küzdeni, mikor a medvék megtámadtak minket, s akkor talán az életemet mentette meg, de ez most más…..valahogy ez most …
Mikor meglátom, meghallom vitáját önmagával, már érzem, hogy ennek nem lesz jó vége.
Szinte egyszerre mozdulok Erhannal
// ő nyilván kicsit előbb//
, s míg ő felugorva támad pajzzsával én kardomat elrakva
// vagy eldobva, ahogy a Km ítéli ha lehet egy mozdulattal elteszem őket //
lendülök társam felé, s lendületből egy erős söpréssel támadok a lábára, hogy kirúgjam őket alóla, s azonnal pattanok is fel és lépek megfelelő távolságba tőle.
Ha sikerül ledöntenem lábáról , akkor felállás közben már szólok is a többieknek:
- ADJATOK KÖTELEKET !!!FOGJUK LE!!
A továbbiakban azon ügyködöm , remélem a többiek is beszállnak, hogy sikerüljön megkötözni , lenyomni bajtársunkat, lehetőleg anélkül, hogy bárki komolyan megsérülne
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.08. 2:00

A vita magamban zajlik. Bocs, lehet hogy félreérthető volt, de ezeket a szavakat nem mondom ki. Azért van ott a kacsacsőrös zárójel, mert az gondolatnak számít. És azért írtam le nektek, mert így mégiscsak magyarázatot ad a cselekedeteimre és érdekesebb is így.

Ráadásul Thor azt kérte, hogy ha JK ellen cselekedtek, akkor azt PM-ben írjátok meg, ne rendes reagban a csalás elkerülése végett.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.08. 10:13

Lovag Perl Lawarin Solec

*Az előtem lezajló eseményeket döbbenten szemlélem.

<... Puszta kézzel tépi szét!!!?... Izzó tekintet?...>

*Döbbenetem nem akadájoz meg abban, hogy kardomat továbra is csapásra készen tartsam.

MARKO! KÉSZÜLJ FEL ELŰZNI EGY GONOSZ LELKET!

......

Elég volt! Nem ebben egyeztünk meg. ELÉÉÉÉÉG VOOOLT!!!!

<... Gonosz léleg?... Elűzni?... Milyen egysség? Kivel?... Gonosz lélek!...y

*Gondolataimból Kopt szavai rántanak vissza.

ADJATOK KÖTELEKET !!!FOGJUK LE!!

- A köteleket gond nélkül lerázná magárol.

<... Meg amúgy is a köteleket a táborban hagytuk...>

- Kört zárni! Ijat tölt! Íjászok öt lépést hátrál! Senkit nem támad míg parncsot nem adok rá! Kört zárni! Védekez!

*A parancsok után elfoglalom a helyem a körben és egy hosszú kilégzés kiséretében védekező állásba álok kardomat csapásra készen tartva.

pm.: KM
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.09. 17:47

//off: Holnap fogok írni, mivel ma suliban voltam, így kicsit fáradt vagyok. Revoltzal beszéltem, és jelenleg NJK lesz egy ideig. Ám én nem szeretnék senki karakterével játszani, ezért úgy vesszük, mintha itt sem lenne. Remélem senkinek nem gond. :) //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.10. 20:15

Celestius Clash írta

<-TAKARODJ VISSZA A HELYEDRE!
-Pedig olyan jól mulatunk. Te nem élvezed az előadást? Én csak azt teszem, amit a lelked legmélye akar!
-Te vagy a lelkem legmélyén, ezt csak te akarod!
-Hát nem emlékszel hogyan bántak veled az emberek? Hát olyan régóta rejtegeted az arcod, hogy elfelejtetted Domvik milyennek teremtette?! ÉN VAGY AZ EGYETLEN AKI SEGÍTENI AKAR NEKED!
-Ezeknek az embereknek ehhez semmi közük!
-Nincs?! Te is láttad hogy néznek rád! Félelemmel és undorral! Az a mocskos Nagilla még arra is rá akart venni, hogy megmutasd magad neki! Ő is csak röhögni akart rajtad és kigúnyolni!
-Nem...nincs igazad.
-AKKOR MIÉRT NEM SEGÍTETT NEKED ELTAKARNI MAGAD?!
-Kérlek ne kényszeríts erre!
-Először elpusztítjuk Domvik kutyáját, aztán összetörjük Nagilla csontjait, amiért megtagadta a kérésünket, Perl-t kettétépjük, mert sose hallgatott meg, Edwin..>
-ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

*Könny csordul le a szememből, ahogy a társaimra támadok tehetetlenül. Én nem ezt akartam...
Elkapom Marko pajzsát, majd mellkason rúgom, de a pajzsát nem engedem, az sem érdekel ha a kezét kell leszakítanom a rúgással, hogy eleressze, aztán hozzá vágom azt a legközelebb állóhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.10. 20:22-kor.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 101 / 180 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján