• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 96 / 180 • 1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.23. 19:08

//off: Ez egy szerepjáték, így egyáltalán nincs ellenemre, ha kijátsszátok a karaktereket. Paga Sker, akkor még mindig nem tudtad feltenni a nőnek a kérdést, hisz Pelso akadályoz benne. Pelso, az időre figyelj, nem csinálhatsz mindent egyszerre. Jelenleg főleg a paplovagra figyelsz, így már oda adta a nyakláncot Revoltz a nőnek. //

Edwin Van Allen (Mindenki)

*Átadod a nőnek az ékszert, mire ő bólint egyet feléd, és elveszi azt. Még látod, ahogy mosollyal a száján rakja fel a nyakába. Ezután Rászim felé fordulsz. Ő kérdésedre kicsit halkan válaszol, pedig így is halja mindenki, és közben behelyezi a nyílvesszőt a felajzott fegyverbe.

- Lehet még a közelben a dögökből, nemes uram. Nem akarok felkészületlen lenni.

*Majd feláll, de a fegyvert a föld felé tartja.

Mindenki

*A paplovag kihúzott háttal áll a nemes „ellenfele” előtt. Felemeli szimbólumát, majd mágiával átjárt, mély dörmögő hanggal szólal meg. Teste körül sárgás aura izzik fel, melyből felvillanni látszik élete. Az egyházfők, ahogy pappá szentelik, a bűnösök, ahogy sorra elhullnak. Domvik akarata áramlik végig mindenki tudatán, majd a fény kihuny, az aura semmivé lesz.

//off: Kegyelt, tizedik szintű, 49 kegypontja van. A világi hatalmak közt, az egyház miatt, rangja lovagi rang, de félik a nevét. Az egyháznál inkvizítor, ami nagyon magas rang. //

*Nem kell mélyen ismerni a lelkek tudományát, hogy lehessen látni a két szerencsétlenen, kik solec mellett állnak, hogy inkább még kétszer ennyi ork, mint ez a paplovag ellenségnek. Ekkor Solec odalép a nőhöz, és kezével int, hogy adja vissza a nyakláncot, miközben a paplovagnak intézi a szavakat. És csak mikor befejezte veszi észre, hogy a nő nem tesz eleget kérésének, és egyet hátra lép.

- Kérlek, ne vedd el tőlem. Csak ennyi maradt nekem, amivel Esstiosra emlékezhetem, hisz a mocsár lett a sírhelye. Kérlek, könyörgöm nagy uram. -* Majd zokogva borul térdre Solec lábai elé.

*Talán már épp válaszolna rá a parancsnok, de ekkor Nagilla Ves Erhan előhúzza a fegyverét, és mindenki le tudja olvasni az arcáról, hogy kezd ebből a vitából elege lenni.

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.24. 7:44

Marko Lestarn
//off.
Mivel nem ismerem, hogy milyen helyzetekben mit kinek, hova kell írni, ezért írtan közösbe. A KM meg tudja az előtörténetemet.
A Hatalom szavából igen kimaradt az, hogy max. Kegy pontom:49. Viszont a 261. oldalon írja zárójelbe, hogy „megismerik a kegyelt mivoltát, TSZ-jét, max Kegy p-ját, valamint tisztában lesznek minden világi és vallási rangjával, méltóságával”. Nos, ez volt az oka, hogy alkalmaztam ezt a fohászt, bízva abba, hogy a karaktered ráébred arra, hogy az én karakterem magasabb rangban áll. //

< Másodszorra szakít félbe egymás után és mindezek után ő oktat ki az udvari etikettről...? Már kezd összeállni a kép.>
Az arcomon most már nem a düh, hanem egy megértő mosoly látható.

Nagilla Ves Erhan jelzésére bólintok felemelem felé a kezem, hohy még egy kis túrelmet kérek, majd megpróbálom a vitát lezárni.

-Szóval erről van szó fiam. Azt hiszed, hogy a helyedbe akarok lépni… Eszembe sincs ilyet csinálni, hiszen nem értek ahhoz, hogy hogyan állítsak csatakendbe embereket. És itt van a probléma. Mivel az orkok ellen nem álltam be a pajzsfalba, nem azt jelenti, hogy megtagadtam a parancsodat. Szerinted jobban jártunk volna, ha közétek állok?... Tudod mit? Ne válaszolj! Amúgy sem erről van most szó. Mi lenne, ha most nem katonásdist játszanál, hanem magadba néznél, és úgy mérlegelnél?
Én nem a nemesi születésnek köszönhetem a rangomat és nem vettek körbe szolgák hadával, hogy elérjem a céljaimat. Ja… és tudtommal, ha én nem vagyok, akkor nem, hogy én, de senki se folytatna veled semmi féle kommunikációt, csak az aki – nyújtom Perl arcába a talizmánt- ezt felhasználná hideg tested mozgatására. De nem kell megköszönnöd, mert ez méltóságodon aluli. Mindezek után viselkedésemet becsmérled, holott kétszer is a szavamba vágtál. Exterminus-ra rátérve meg nem a te hatásköröd kiosztani. Milyen alapon ítélnéd meg az előttünk lévő csapatot? Arra nem gondoltál, hogy ők is csak parancsot teljesítenek?

Kicsi szünetet tartok, majd tovább folytatom. Ha közbe szólna, kezemmel leintem, és csak annyit mondok? –Még nem fejeztem!
Belekezdek egy litániába (Meggyőzés 30 Kegyp. 15 E 1s):

-Tehát! Te maradsz a csapat vezetője, ahogy annak lennie kell. Én megpróbálom az utasításaidat a tőlem telhetően végrehajtani. Viszont meg kell tennünk azt a kitérőt, mert éjszaka több félni valónk van az ork támadástól, mint egy mezei egérnek a baglyoktól. Ennek kell az elébe menni.

Körbenézek.

-Részemről ennyi. Viszont utunk elött még egy imát el kell mondjak Domviknak, hogy felkészűlhessünk a harcra.

Ha beleegyezik a csapat akkor még egy imába kezdek. (Ha sikeres 32 kegyp.-om lesz)
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.24. 10:14

//off: szerintem sem gáz, ha beszélgetnek a karik ...így élőbb , ugyan lassabb lassabb, de van amit jobb tisztázni ..és úgy látom, hogy mindenki a szerepében van , nem személyes a dolog, szóval ez így jó ...nekem tetszik, mert amennyire látom ügyesek mindketten ;) //

Triptipol Kopt

Kezd idegesíteni ez a nő. Van egy sanda gyanúm, hogy nem olyan ártatlan és védtelen, mint amilyennek látszik.

Drága jó nagyapám intése cseng fülemben : „Fiam! Akkor higgyél nőnek, mikor ló legel a sírján!!! „

Tartok tőle, hogy túl közel jutott Perlhez, ezért közelebb lépek a nőhöz, felkészülve rá, hogy veszélyes lehet, közben kihúzom a kardomat és egyértelműen jelzem neki, hogy ha nem adja át a láncot, akkor a fejével együtt veszem vissza :

-Hátrább némber! Vedd le azt a láncot és add oda a parancsnoknak!

Hanghordozásom csendes, nyugodt, de éppen ezért igen vészt jósló és fenyegető. Látható, hogy nem blöffölök, ha sokáig vacakol, nagyon megbánja.
Ha nem tágít Perl lábától és továbbra is hozzá ér, vagy hozzá akar érni, akkor lerúgom róla, csak finoman, épp csak annyira lököm meg lábbal, hogy leszálljon a parancsnokról. A testi kontaktus igen veszélyes lehet és Perlnek most megosztott a figyelme a „megbeszélés „ miatt.

…ha semmi nincs a nővel, csak egy nyafogós fehérnép, akkor ettől eléggé megijed, hogy azonnal levegye. Egy vacak lánc miatt nem fog meghalni. Viszont, ha nem stimmel vele valami, akkor erősen fog ragaszkodni a lánchoz, és akkor jobb, ha hamarabb meghal, mint hogy kárt tegyen bennünk…..nem szívesen ölném meg de megteszem, ha nagyon ellenkezik…. itt eszembe jut valami…:

Ha azonnal nem adja át, akkor mondom ezt, miközben a kardom hegyével a lánc alá nyúlok és elkezdem leemelni a nyakáról:
- Vedd le vagy elvágom!

//Dobások:
Érzékelés : 4,5,9
Gyorsaság: 6,6,18
Ügyesség: 18,7,8 //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.09.25. 14:09

Celestius Clash

//Asztrál: 9 dobás: 11, sikertelen//

*Csöndben hallgattam végig az egész beszélgetést, miközben aggodalmas szemekkel néztem Darlára, de közben a szégyen fogott el, a szégyen, hogy ezekhez az emberekhez tartozom, és kötelességem parancsot elfogadni tőlük, mikor belém nyilall a felismerés, és az aggodalmas tekintetből elszánt válik. Nevetésben török fel, ahogy Marko befejezi a monológját.

-Háhháhhháháháhá!! Háháháháháháháhá! Hát ez marha vicces! Domvik két kutyája ugat az udvar szélén! Ó, ez nagyon mókás! Az egyik makacs mint az öszvér, a másik meg rosszul közelítette meg a kérdést! Micsoda energia, micsoda szenvedély! Háhháháháháháh! //enyhény magasabb hangon beszélek mint szoktam, élvezettel beszélek//

*Rájuk nézek, s vörös szemem megcsillan a lepel alatt.

-Ez a gyilkos vágy, ez az irigység, kapzsiság, gőg, harag! Idáig érzem be...

//Akaraterő: 18, dobás: 4, siker//

*Ledermedek pár pillanatra, aztán folytatom.

-Belőletek csak úgy áramlik a negatív energia! //Most már normális hangon beszélek de úgy hangzik mintha kicsit erőlködtem volna hogy a szavakat kimondjam.//
-Ideje lenne épp ésszel gondolkodni, s szép szavakkal beszélni!

*Darla felé lépek, s ő hozzá szólok.

-Te ismered a mocsarat, te dönts!

//off: épp ésszel, mi? pont én beszélek :D//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.25. 16:38

off// Sirak! Nem akarom elvenni az összes jókedvedet, de ha minden igaz a "Meggyőzés" varázslat rád is hat (bár nem ismerem a karakterlapotokat :)) Így ha sikettelen a mágiaellenállásod, akkor nem így kellene szerintem reagálnod. Bár a döntés joga a KM-é, hogy kire hat vagy kire nem hat a varázslat.
Amúgy bocsi mindenkitől, hogy erre a lépésre szántam el magam, és mindenkire hat a varázslatom. Ha sikeres volt a litániám és mindenkire hat akkor ezzel azt érem el elméletileg, hogy Perl rangján nem esik csorba, viszont az én kérésem (akaratom) is érvényesűl. :)
Mégegyszer bocs mindenkitől.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.25. 17:44

Triptipol
// off : csak azért írok ide, mert ezt kihagytam a posztból, hogy én teljes tisztelettel állok az egyházi személyek felé, így a paplovagunk felé is , akárcsak a katonai vezetőim felé, akik nyilvánvalóan követendő példát adnak a fejlődéshez, tehát Perl felé ugyanilyen tisztelettel fordulok. A vitát nem tartom teljesen feleslegesnek, hisz tudom, hogy harci helyzetben kell EGY , aki vezet, ezt pedig le kell játszani, minél hamarabb , ezért nem szólok bele, és még azért sem, mert mindkettőnek igaza lehet. Jah és semmi gond Sker:)) //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.25. 18:55

PM: Hugilee, Pelso, Sirak, Revoltz, Gorodak

//off: Paga Sker, azért nem kapsz PM-et, mert akikre varázsoltál, azoknak írok, és nem akarom, hogy meg tudd, kinek mekkora lehet a védelme. :) //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.09.26. 7:12

//off: Sker, nem fogom megmagyarázni hogy miért, de nem változtatok azon amit írok, mindaddig amíg a KM azt nem parancsolja, hogy helytelen amit írok. Legközelebb ha valamit varázsolsz, írd le kérlek hogy mit csinál, mert nem fogom a könyvből bogarászni, ez a te feladatod, mint mágia használó és játékos. Mellesleg pedig, elme befolyásoló mágiát használni játékosokra nem szép dolog, de ha jól értem, és jól értem, hiába hat ránk a mágiát, amúgy sem szóltunk eddig bele a beszélgetésbe, és katonák vagyunk, ha úgy is gondoljuk, akkor sem dönthetünk úgy ahogy akarsz. És Pelsónak sem kötelessége, megérti hogy mi van most már a szívedben, de nem muszáj úgy döntenie. Másrészről pedig, úgy gondolom, nagyon is rossz oldalról közelítetted meg a vitát. És a KM-ünknek sem ártana egyeztetni arról, ki milyen rangon is van. Szerintem Sker vagy Revoltz-al vagy Gorodakkal van egy szinten, de inkább Revoltz-al. Tehát a hatalmi harcod logikátlan, ahelyett hogy erőszakkal győznél meg minket, mint egy inkvizitor, szép szavakat kellett volna használj, mint egy tanácsadó, mert a mostani helyzetben Pelso a "király", Revoltz és te, Sker a két tanácsadó, Gorodak és Hugi két tiszt és én Sirak a zsoldos katona. Személy szerint legszívesebben már rég leütöttelek volna mindkettőtöket és Gorodakékkal döntöttem volna afelől, hogy merre is tovább. Ja és legutoljára, azzal hogy domvik erejét használtad hogy meggyőzz, nem igazán nyerted el a tetszésemet.//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.26. 18:18

//off: Az ilyen vitákat pm-ben írjátok meg egymásnak. Jelenleg nem kell megváltoztatni a reagot. Mivel tapasztalt játékosok vagytok, így mindenki próbáljon minél többet leírni arról amit csinál, illetve utánanézni annak, amit a másik játékos csinál. A JK elleni mentál mágia pedig mivel magas szintűek vagytok, nem olyan gáz. Ráadásul a karakterek nem ismerik egymást.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.26. 19:55

Lovag Perl Lawarin Solec

// Off KM
Ha jól értem a nő siránkozása kb akkor van mikor befejezem a monológom. És még a paplovag válasza előtt siránkozásba kezd.//

*Ránézek az asszonyra. Tekintetem először kérdő majd újra határozottá válik. Kopt támogató szavai után meg is szólalok.

- Vissza kapod miután az is megnézte akit én kijelölök rá. Most pedig ide vele és hallgass míg nem mondom hogy szólhatsz!

*Határozottan és ellentmondást nem tűrően szólok és nézek rá. Miután a nyakék újra nállam van vissza fordulok a paplovag felé.

- Öné a figyelmem.

// Off. KM
És ha jól értem az időrendet akkor ekkor jön az amit Marko Lestarn mondott//

*A paplovag szavait az etikettnek megfelelően némán hallgatom végig. Ám mikor felfénylik a medál a mellkasán az eddigi szobor-merev arcom megtörik. Kérdő tekintet jelenik meg az arcomon. Majd az ezt követő szavai közben még egy lépést hátrálok is. Szavai végeztével először nem is szólok csak nézek rá.

<... Mi az ördög?... Még egy kinyilatkozás?... Nem nem érzem ugyan azt mint az előbb. Hmmm… Mi lehetett ez?…>

*Clash szavai rántanak vissza a világba. Először rá majd a paplovagra nézek aztán újra Clash-ra.

- A döntés joga még mindig a küldetés vezetőjénél van.

*Mondom határozottan majd vissza fordulok a paplovaghoz. Tekintetem ismét határozottan a szemébe fúródik.

- Szép ám üres szavak...Hmm… Szóval így biztosítja az egyház a királyi hadakat Domvik támogatásáról mikor azok saját testvérnemzetük, szomszédaik ellen kénytelen kardot ragadni.

*Tanácstalanul széttárom a kezem miközben megeresztek egy hitetlen szusszantást.

- Olyan lovagot küldenek aki még azzal sincs tisztában, hogy a főatya az egész tartományra kimondta az Exterminust. Mindazokra akik kardal vagy kard nélkül de védelmezik vagy támogatják az eretnek tanokat. Különben mi más okom lenne nekem vagy bármely királyhű katonának arra, hogy olyan emberek ellen emeljen kardot akiket testvéreinek tekint. Még akkor is ha hírhedten különc tartomány lakosai. Ám innen is vonultak katonák szép-számmal hadba Shadon érdekei szerint. Akikkel együtt harcoltunk vált válnak vetve a határvidéken a nomád betörések ellen. Corma-dina szigetein a gorviki söpredékkel.

*Itt kiköpök oldalra a földre.

- Olyanokkal akiknek apáival és nagyapáival vált válnak vetve küzdöttek eretnek szövetségeseink földjén Krán hordáival az apáink és nagyapáin.

*Ismét szét tárom a kezem és egy pillanatnyi szünetet tartok.

- Itt állok és nem hiszek a fülemnek. Bevallja, hogy maga szerint is én vagyok a küldetés vezetője ám ezzel egy időben olyan kinyilatkozást tesz amivel azt rögtön vissza is vonja és újra olyan nyilatkozatot tesz mintha az öné lenne az akarat, ami megszabja, hogy a királyi hadak merre haladjanak.

*Míg korábban mikor hátra léptem egy lépést mikor felfénylett a medálja, most egy lépést előre teszek.

- Ha parancsokat akar osztogatni azt megteheti de azt nélkülem és az embereim nélkül tegye. Mindaddig míg az ezred és annak katonái a királynak és nem a főatyának vannak felesküdve csak az egyház óhaját és javaslatát közvetítse a számomra. Én és az embereim tudjuk, hogy mit csinálunk. Harci helyzetben jobb ha követi azt amit mondok. Ahogyan most is jobb ha nem zavarja meg a döntéshozatalt elhamarkodott parancsosztogatással. Az egyház képviselőjének javaslatát és óhaját is figyelembe veszem még mielőtt döntést hozok.

//Nos ha a vitánkat lezártnak tekinthetjük akkor lassan mehetünk tovább. Ha még sem akkor az alábbi rész későbbre tolódik akkor.//

*A pappal folytatott beszélgetés végeztével magam is megnézem a nyakéket amit Edwin Van Allen talált. Megnézem, hogy van e rajta bármilyen jel. Ha igen akkor oda lépek Darla mellé.

- A nyakéknek van bármi köze amiért itt vagyunk?

*Ha nemleges a válasz akkor oda lépek a pap mellé is.

- Megnézné, hogy eretnek tanoktól mentes e a nyakék?

*Ha a nyakék mentes a gonosz mágiától akkor vissza adom a nőnek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.27. 9:41

//off: Üdv! Megpróbálom képekkel érdekesebbé tenni a játékot. Főleg a Skyrim-ből fogok sokat kivágni, mivel nagyon jó a karakter alkotó része. Természetesen másból is fogok hozzá tenni. Remélhetőleg jól fog sikerülni, és így sokkal élvezhetőbb lesz a játék. Nem tudom mikor fogom az első képeket berakni, de készítem őket. Addig is jó reag írást :) //
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.27. 20:36

Marko Lestarn

Kissé keserű mosollyal az arcomon megcsóválom a fejem.

-Az Exterminust lehet hogy a főatya mondta ki, de ez nem azt jelenti, hogy ezt szó szerint kell érteni. Magát az Exterminust nem hajthatja végbe nem felkent személy. Ráadásúl az emberek így a Shadlekiek többsége is egyszerű közemberek, parasztok, katonák akik parancsot teljesítenek fogadalmukhoz hűen vagy félelmükben, legyen jó vagy rossz az a felsőbb körökből jövő utasítás. Tehát az itéletet inkább a tartomány vezetőin kell végtehajtani.

Mondani valómat inkább tájékoztatás jelleggel tettem közzé és inkább mindenkinek szólt, mint Perlnek.

- Tudod mit?- nézek a nemesre- Dönts! Belefáradtam abba, hogy kiforgatod a szavaimat. Te a királynak esküdtél, és úgy forgatod a szavakat, mint egy diplomata, de Domvik tanait a saját szájízed szerint értelmezed. Én Domviknak esküdtem és aszerint élek, hogy törvényeit betartsam és betartassam. Ha ezt nem érted meg nincs miről tovább beszélgessünk. Engedelmetekkel...!

Azzal elindulok a cuccaimhoz. Összekészülök, hogy imádkozás után egyből inbulhassunk. Ha. Perl hozzám jön a medállal, akkor így válaszolok:

-Természetesen megnézem a medált, de utána kis időre van szükségem, hogy imádkozhassak. A nap nem rég kellt fel, de sok energiámat elhasználtam azóta.

Megfogom a nyakláncot, majd a talizmánmál alkalmazott szertartásokat csinálom végig. (Mágiaérzékelés 0 kegyp. majd Mágia kifűrkészése 0 kegyp.)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.27. 23:46

//off: Kezdésnek elküldök pár njk képet, és a két nyaklánc képét//

Darla
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Darl ... es.hu_.png

Idegen nő
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Isme ... es.hu_.png

Solec csatlósai
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/R_sz ... es.hu_.png

Ork medál
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Ork_ ... es.hu_.png

Fekete köves nyaklánc
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Feke ... es.hu_.png

//off: Egy végső választ szeretnék látni. Merre mentek? Az ork szent hely felé, vagy a küldetés irányába?//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.09.28. 5:01

Celestius Clash

*Darlára akartam bízni a döntést, azonban a vita folytatódott tovább, s Perl pedig makacsul nemleges választ adott. Amikor a válaszát adta felé fordultam, ám a felelet lelombozott, s így visszafordultam Darlához, a kudarctól mérgesen ökölbe szorítom a kezem, orrom alatt pedig még eldörmögök egy mondatot.

-Miért is próbálkozok...ezek is csak ugyanolyan emberek mint a többi..
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.28. 18:59

Mindenki

*A nő hátrébb csúszik, mikor Kopt karddal a kezében figyelmezteti. Lassan a nyaklánca felé nyúl, és mielőtt a harcos kardjával leemelné, ő maga veszi le a nyakáról, majd átnyújtja a parancsnoknak. Pelso odalép Darlához, és megkéri, hogy vizsgálja meg az ékszert. Ő rábólint. E közben a kedélyek megnyugodnak. A zsoldosok is megkönnyebbülten lépnek arrébb, hogy dolgukat végezzék. Darla meglepetten sokáig nézegeti, majd lassan felnéz, és olyan hangon szólal meg, mely a csodálkozását, és megdöbbenését mutatja.

- Soha nem láttam még ilyen gyönyörűen kivitelezett jeleket. Ezek itt Kyr motívumok. Nincs közük a küldetéshez, de gyönyörű szép.

*Majd visszaadja a parancsnoknak a nyakláncot. Solec, ezután a paplovagnak nyújtja át, hogy vizsgálja meg. Az inkvizítor átveszi a tárgyat, majd szavakat kezd mormolni.

Marko Lestarn

Kezedbe veszed a tárgyat. Tapintása hideg, de nem törődsz vele. Kimondod a szót, majd mély hittel koncentrálsz a lelked mélyén szunnyadó erőre. Ám döbbenetes dolog történik. Nem izzik fel sárgásan a szimbólum, nem történik semmi. Nem érzed Domvik jelenlétét. Megpróbálod újra, de nem jársz sikerrel.

//off: (asztrál próba sikertelen) Kérlek eszerint játszd e la karaktert. Nem tudod mi történt, de feldühít, vagy kétségbe esel.//

Mindenki (kivéve Marko Lestarn)

Valami nincs rendben. Eddig, ha a paplovag istene hatalmát kérte, felfénylett a szimbóluma, de most nem történik semmi. És úgy tűnik ez nem normális, mert ő is meglepődött arccal áll, kezében az ékszerrel.

PM: Hugilee, Sirak

Darla
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Darl ... es.hu_.png

Idegen nő
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Isme ... es.hu_.png

Solec csatlósai
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/R_sz ... es.hu_.png

Ork medál
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Ork_ ... es.hu_.png

Fekete köves nyaklánc
http://kepfeltoltes.hu/view/140928/Feke ... es.hu_.png
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 96 / 180 • 1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján