• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 93 / 180 • 1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.03. 5:56

Perl Lawarin Solec

//Tudtam én, hogy megakarsz ölni minket. 8) :lol:

Na jól van akkor kiegészítem a támadásom. Valamint engedelmeddel a már közzé tett harcértékekre alapozom a cselekedeteim.
Ja igen. A tùlütésküszöböm még midig 20. Valamint elfelejtettem hozzá adni az áldás módosítóit.
KÉ:3+77=83
TÉ:100+105=205
TÉ:10+105=115
VÉ:147=141
Sebzés:10+1=11/9+3=12
Pusztakéz.
KÉ.: 3+71=73
TÉ:88+96=184
(VÉ:117)
Sebszés:4
Szinészet: 7
Hadvezetés dobás: 10 Karizma dobás 12 Taktika dobás 5 Lélektan dobás 9 Érzékelés dobás 11//

<... Francba... Hbiáztam!!!...>

*Villan át az agyamon ahogy lenézek a dárdára. Ezzel egy időben féltérdre ereszkedem. A lándzsa nyelét közvetlen a hasamnál alátámasztom a lábammal a jobb kezemet felülről is ráteszem. Ezt követőben a pajzzsal lesújtok és ketté töröm a lándzsa nyelét.

- RÁSZIM, SZÁMSZERÍLY!!!
- ROHAM!!!! ROHAAAAAAAA!!!!

*Üvöltöm el magam és rárontok az orkok-ra.

<... Futni nem érdemes...Csak harcolni... Úgy se hagynának elmenni... Ezzel a sebbel meg úgy sem tudok menekülni...>

*Annak biztos tudatában rontok rá az orkok-ra, hogy ha az elkövetkező fél órában nem látnak el akkor meghalok. Mozgósítom magamban minden lelkierőm. Az elsőt nemes egyszerűséggel lerohanom. A másodiknál már azt játszom, hogy az előző csapás kivette minden erőm és megtántorodok. Pajzsom és kardom úgy helyezem, hogy az ork ösztönösen is a fejemre akarjon lesújtani. Ám én csak erre várok. Minimálisan kilépek oldalra, hogy a pajzsommal csak rá keljen segíteni a csapás irányára, hogy még véletlenül se találjon el. Ezt követően, ezzel lényegében egy időben beletaposok az ágyékába. Kardommal csak ezt követően sújtok le.

//cél.: A meglepetés bónusz megszerzése a második támadásra. Igényelném még a harc felülről módosítóit is mikor az ágyékába taposva meggörnyed, ráfoghatjuk, hogy a második kardcsapásnál a támadáshoz képest lent van.
Az ágyékba taposással szeretném elérni, hogy egy helyhez kötött és védekezésre képtelen állapotban legyen.
Tehát igénylem neki a harc helyhez kötve mínuszait.//

//Off. A rohamot lényegében mindenkinek értem.

A karakter lapomon szerepel, hogy a zsoldosaim értenek a számszer íjhoz, így felszerelésük része.
Szeretném ha Rászim megfogná a saját számszer íját és elkezdené lelőni az orkokat.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.03. 9:14

Marko Lestarn

Aszt.: 7 Ake.:12 Int.:14
Elmémet kissé beborítja a düh, be nem kerekedik urrá rajtam. Ajkaim egy fohász szavait formálja, hangom mágiával telítődik, ahogy a RETTEGÉS litániáját szavalom. (20 kegyp. 5s 10E) Rettegjenek ezek a torzszülöttek. Most idő kell, sok idő, hogy ezen a cselekménysorozaton túlessünk.

Ha a varázslat sikeres:
Amint az orkok megfutamodnak, megkérem Edwin-t, hogy szabadítson meg a vállamba fúródott dárdától. Majd kézrátétellel begyógyítom a sebeimet. Ezek után elkezdek mindenki sérülésén gyógyítani szintén kézrátétellel.(6kegyp./fö)

Sikertelemség esetén:
Hátrálok. Úgy hátrálok, hogy közben a sérült jobb válamat hátratartom. Pajzsommal csak hárításra használom, közben a Szent Tűz-ért fohászkodom. Ezzel a taktikával harcolok.(szent tűz: 3 kegyp. 1s 1E sp.:3, 5, 2)Jobb kezemmel ha tudom a kardom helyett a szent szimbólumomat fogom.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.09.03. 13:13

Celestius Clash

*Teljesen tehetetlenül nézem végig ahogy a dárdaeső zúdul a társaimra, és a látvány hatására teljesen maga alá ránt a düh. Lehunyom a szemem, hogy megpróbáljam összeszedni magam, de a szívem dobbanásával együtt hallom "ölj". Nagy levegőt veszek, majd újra "ölj".
Vörösen fénylik a szemem, ahogy felnyitom, s ahogy újra meglátom az orkokat, üvöltve rohanok nekik.

*Nem foglalkozom azzal hogy hol találom el az ellenfeleimet, és nem állok meg, folyamatosan támadok.

TÉ: 15+80+110=205 (20as túlütésküszöb)
TÉ: 15+31+110=156 (20as túlütésküszöb)
Sebzés: 18 (+2 túlütés esetén)
Sebzés: 18 (+4 túlütés esetén)
VÉ: 186-30=156
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.09.03. 20:25

Edwin Van Allen

Lándzsám a földbe szúrom, míg a vállamban lévőt kihúzom magamból. Sziszegve húzom ki, de nem tökölök vele, egyetlen rántás és már kint is van, majd megforgatom kezembe és visszaküldöm a feladónak. Ezek után a saját lándzsámat tépem ki a földből és azt is utána küldöm.

KÉ: 70 + 4 = 74
1.
TÉ: 109 + 63 = 172
VÉ: 164
SP: 11 + 8 túlütés bónusz
2.
TÉ: 109 + 81 = 190
SP: 9 + 8 túlütés bónusz
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.09.03. 23:53

Nagilla Vas Erhan

A dárda eső után:

< Hogy az a........... >

A melkosamba álló dárdán meg lepődök, de gyorsan cselekszem, mert már bennem van , hogy ha nem teszem hamar itt hagyjuk a fogunkat.

Egyből féltérdre ereszkedem és a pajzsommal megtámasztom a dárdát. Mivel a vértembe bele szorult és az fém lapokból áll így tudom, hogy az is tart valamit, majd a kardommal eltöröm a dárdát, hogy ne zavarjon a támadásba.

Sebgyógyitás: 3 -s Dobás:11 Intire, hogy normálisan törjem el és fölöslegesen ne szenvedjek sérülést ha nem muszály.
Fegyver ismeret: 3 -as Dobás: 13 A fegyverre , hogy milyen jó minöségü, hogy ne hogy megöljem magam a probálkozással
HA ugy érzem, hogy kihuzható és az a biztosabb megoldás akkor azt választom, amelyik kevésbé fájdalam és ésszerü a képzetségeim alapján.

Mikor eltöröm a dárdát valószinüleg ujra felüvöltök a fájdalomtól.
Asztrál: 13 Dobás:19
Akaraterő: 15 Dobás: 9
Állóképesség:15 Dobás: 11

Majd hatalmasat orditók. Majd a dütöl nem gondolkodva a lovagi kardomat a vezérükbe dobom!
Majd előhuzom rövid kardomat és már elborult elmével szívemben és testemben az adrenalinnal és dühvel rájuk rontok.

-Mind meghaltok kutyááááááááááák ! -

S a kardomat rájuk mutatva indulok meg feléjük.

Nem rohanok rájuk mint valami eszelös, de elég gyorsan közelitem meg őket.
A parancsnokot veszem célba elsőként, ha nem halt meg vagy nem találtam el, esetleg még állva maradt!

- Te vagy az első! -

Lovagikarddal:
Ké: 94+5=99
Dobás: ....
Té: 130+90=210 vagy Cé: mf h. 10+33+90=133
sebzés: 8
Té: 118+53=168+ fegyver té.
Sebzés:10+1
Pajzsal:
Té: 118+81=199
Vé:198
Sebzés: 5+ ha 6+5

Túlütés küszöbb: 20 pajzsal : 30
Rövid karddal: 30
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.05. 15:46

//Mea maxima culpa! Elnézést mindenkitől e kései posztért. //

Triptipol Kopt

Ha a nő mégis megszólalna , arra odafigyelek, egyébként pedig látva bajtársaim csúfos hátrányba esését nem állhatom meg, és kicsúszik a számon …nagyon durván elkerítem :

- Hogy az a büdös ..ku….mi…a..hü….tetves….rohadt….ba…..anyátok.
// a nyomdafesték nem tűrné, de természetesen kimondom a szavakat…bármik is legyenek, itt valóban az olvasó képzeletére bízom ..  //

Ezzel eléggé felhúzva magamat egyenletesen lépdelve indulok meg az orkok felé, egyre gyorsulva, s közben felmérem a színteret, az ellent és társaimat. Úgy próbálok meg támadni, hogy ha van fa, vagy szikla, vagy bármi, ami akadályt képezhet ahhoz közel legyek, hogy ne tudjanak egyszerre mind rámjönni, illetve, hogy amennyire tudom, elzárjam az útjukat a nő felé. Nem kaphatják meg, amit akarnak. Ha van olyan társam, akit épp támad egy ork és láthatóan nem tud védekezni, akkor ott segítek. // természetesen nem az orknak ....:) //

//Mivel eddig nem használtam fel ezért nem dobok újat, hacsak a Kedves Mesélő másképp nem rendeli. //

// Dobások:

Gyorsaságra:4,13,13,1
Ügyességre: 15,11,11,3,

Erő :12,14,6,
Érzékelés:4,2,18

harctéri gyakszi4
Fegyverismeret3

Akrobatika:20,

1. Támadás:…………………….2. Támadás
1.kard:………………………….1.kard:
Pusztítás –a túlütésküszöb 20….Pusztítás –a túlütésküszöb 20
KÉ :73+5=78…………………KÉ :73+5=78
TÉ: 104+81=185………………TÉ: 104+73=177
Sebzés 7/2 ép…………………..Sebzés 5/2 ép

2. kard:…………………………2. kard:
Pusztítás : túlütésküszöb 20……Pusztítás : túlütésküszöb 20
Ké:73+6=79……………………Ké:73+5=78
TÉ: 104+82=186……………….TÉ: 104+96=200
Sebzés: 11/2Ép…………………Sebzés: 9/1Ép

VÉ : 153. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.06. 16:59

Mindenki

//off: A lándzsa kihúzása, vagy eltörése egy cselekedetnek minősül. Aki nem dobott KÉ-t, az utolsó lesz a körben.//

Nagilla Ves Erhan

*Egy pillanatra mintha megállna az idő. A fegyverre nézel, és olyan fából készült, mely kissé rugalmas, így nehezebb eltörni. Így megérinted a dárdát, és gyengéden megmozdítod. Kisebb fájdalmat érzel, de úgy tűnik, szerencséd van, mert nem rogytál össze, nem érzel a helyzethez képest nagy kínt. Óvatosan rámarkolsz a nyélre, és lassan kifelé kezded húzni. Összeszorított fogakkal tűröd a fájdalmat, majd egy nyögés kíséretében kihúzod magadból a fegyvert. eltorzult arccal dobod le a földre, majd lovagkardodat felemelve, az ellenfélre mutatsz, és rájuk üvöltesz.

- Mind meghaltok kutyááááááááááááááák!

*Majd ahogy az erődből kitelik, a csatabárdos felé hajítod fegyvered. A súlyos kard forogva szeli át azt a pár métert, majd egyenest a mellkasába fúródik. Az ork felüvölt, majd térdre rogyva kap a melléhez.

//off. Vonj le 2 FP-t. A sikeres képzettség próbáid miatt ilyen kicsi a sebzés.//

Perl Lawarin Solec

*Ha meg is halsz, legalább csatában érjen a vég, ne menekülve, mint egy gyávát, ki nem mert szembe nézni a halállal. Fél térdre ereszkedsz, majd pajzsoddal rásújtasz a dárdára. A fegyver reccsenve törik ketté, ahogy az erődnek engedett, de abban a pillanatban kibírhatatlan fájdalom nyilall a testedbe, és előre hajolsz. (sikeres állóképesség próba) Remegő kézzel tartod magad, ahogy próbálod az ájulást legyűrni. Majd lassan felegyenesedsz, és felállsz. Egy ork már kiszemelt magának. Feléd fut, miközben egy kést húz ki az övéből. Pajzsodat védekezésre emeled, ám alig bírod megtartani. Az ellenfeled könnyű prédának néz, így egyáltalán nem foglalkozik a védekezéssel. Ez lett a végzete. Mikor melléd ér, egyszerűen felnyársalod fegyvereddel, mire ő meglepetten néz rád, majd eldől. Kihúzod a kardod belőle, mikor egy másik ork magasodik feléd. Tőrét két kézzel fogva, heggyel lefelé akar ledöfni. Esélyed sincs, hogy kivédd. Érzed már a halál szagát. Ám ekkor egy nyílvessző fúródik a nyakába, és hörögve borul hátra az ork.

//off: Vonj le 5 FP-t 1 ÉP-t. Már nagyon rossz állapotban vagy.//

Triptipol Kopt

*Karddal kezedben indulsz az ellenségnek. Azok mind késeket rántanak elő, és mint fenevad ugranak a sebesült társaidra. Ezt nem nézheted tétlen. Látod, hogy a csapat vezetője már szinte a földön van, és azt is, hogy egy ork épp most fogja ledöfni, de egy nyílvessző teríti le az ellenséget. Az irányba nézel, és látod, hogy Perl egyik csatlósa lőtt. Visszafordítod figyelmed a harcra, és már látod, hogy három ork elindult feléd. Megropogtatod válladat, majd nekik rontasz. Az első rád akarta vetni magát, ám végig vágott mellkassal esik tovább, majd a másik üvöltésre nyitott pofájába döfsz. Hörögve borul hátra. A harmadik elkapja a bal kezedet, mire te ágyékon térdeled, és ez még a híres ork fájdalomtűrésen is túlmutatott. Vonyítva esik össze, mire egy íves vágással megszabadítottad testét az ostoba fejétől.

Edwin Van Allen

*Erősen rámarkolsz a dárdára, és nagyot üvöltve téped ki bal válladból a fegyvert. A fájdalom végig cikázik az egész kezeden, mire káromkodva próbálod elnyomni a kínt. Felnézel, és azt látod, ahogy az orkok ragadozóként támadnak rátok. Felemeled a dárdát, és az egyiket megdobod vele. A fejét éri, de lepattan a koponyájáról vércsíkot húzva maga után. A harcos eldől, de pár pillanat múlva, véres fejjel feláll, és egyenest rád néz. Te azonnal a másik dárdádhoz nyúlsz, és felemeled, hogy bevégezd az ostoba sorsát. Az vicsorítva rohan feléd.

//off 4 Fp-t vonj le. Szerencsés voltál, mert kicsit dobtam.//

Celestius Clash

*Felforrósodik a tested, ahogy a lelked mélyén szunnyadó erő feltör. Alabárdodat oly erővel ragadod meg, hogy reccsen egyet a nyele. Nem nézve se istent sem embert, elborult elmével indulsz neki. A talpon maradt csatabárdos már kinézett magának, és üvöltve ront feléd. Te sem vagy rest, torkod szakadtából üvöltesz, mikor neki rohansz. Az utolsó pillanatban meglendíted az alabárdot, és teljes erőből lesújtasz. Az orkot a derekánál vízszintesen kettémetszetted. A darabjai a lendülettől melletted elszállnak. De nem állsz meg gyönyörködni, rohansz tovább, hogy levágd az összes orkot. Egy másik, látva vezetője csúfos bukását, dühtől égve ugrik neked. Túl közel van hozzád, hogy fegyvered használd, ő pedig már a torkodnak ugrik. Megfeszül mind a kettőtök izma, ahogy egymásnak feszültök. Érzed erős szorítását a nyakadon, ám te sem vagy rest. Megragadod mind a két kezét, és a pofájába üvöltve fejted le a torkodról. Majd kétszer megfejeled, és miután szédülten alig bír lábon maradni, vaskesztyűs kezeddel addig ütöd, míg az arca már felismerhetetlenségig szétszakadt.

Marko Lestarn

*Fegyverforgató kezed használhatatlan, és még legalább egy tucat ork a véredre szomjazik. Egy pillanatra a düh és kétségbe esés fura párosítása ostromozza lelkedet. Nincs más lehetőséged, az Egyetlen erejét kell megidézned, had tudja ez a söpredék, hogy kivel áll szemben. Mély torokhangon kezdesz bele a litániába. Ahogy a szavakat ejted ki a szádon, úgy töltődik meg erővel lelked. Hited megtántoríthatatlan, és így legyőzhetetlen vagy. Szimbólumod sárgásan felizzik, majd érzed, ahogy az asztrál világban megremeg a levegő, ahogy testedből szétrobban az erő. A litánia végére délcegen kihúzva állsz, és várod, hogy a félelem lyukacsossá rágja szét a bátorságukat.

Mindenki

*Hirtelen halálfélelem jelenik meg az életben maradt orkok arcán. Mind egy irányba néznek, és mintha egy démon jelent volna meg előttük, visítva iszkolnak el a mocsár mélyére. Egy pillanatig érthetetlenül néztek, majd meglátjátok a paplovag vértje alatt halványodó sárga fényt. A két csatlós nem hátrált el a fogolytól, így ő nem tudott elmenekülni. Rászim pedig, nyílpuskával a kezében rohan oda urához.

//off: Triptipol Kopt-ot és Celestius Clash-t kivéve, mindenki nagyon rossz állapotban van.//

PM:Sirak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.06. 17:50

Perl Lawarin Solec

//off.
Vissza olvastam és azt írtad, hogy 10-12 ork állt velünk szemben.
Ebből igazoltan most végeztünk 8-cal.
Edwin Van Allen egyet megdobott dárdával de az rohan tovább. Ha jól értem a bekezdést akkor ő még él. Így a 9-dik nem halt meg a kor végéig.
Tehát maradt még 2-4 ork akik menekülnek.
Ügye jól számoltam?
A miheztartás véget mi a pontos szám?//

<... Hmmm... Halott vagyok!...>

*Fut át az agyamon ahogy nézem a menekülő orkokat.

-Allen, Erhan, vigyázatok a fogolyra! Kopt, Clash **** Megölni mint!
//****És még kimondom a két zsoldos közül az egyiknek a nevét. //

*Maradék erőmet összeszedve mutatok kardommal a menekülő orkok után. Még rövid ideig figyelem az orkokat és az utánuk rohanó fegyvereseket. Bal kezem a pajzsot már ekkora elereszti. Az halk koppanással hull a földre. Miközben kezem ösztönösen is a sebre teszem.
Érzem a seben nem sok vér folyik ki mivel a dárda hegye még mindig bennem van. Jobb kezem lassan megremeg és ahogy a föld felé hanyatlik követi testem is a kardomat. Amikor az aljnövényzet közé dőlök agyamra sötétség borul ahogy eszméletemet vesztem.

//Off.
A karakterem nem utasítana vissza némi isteni segítséget Domvik valamelyik szentje közbenjárásának köszönhetően. :)//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.09.07. 8:11

//off: Ezek csak becsült adatok, és jelen káoszban, és ilyen súlyos állapotban nem tudod pontosan meghatározni mennyien is vannak. A többit jól számoltad :) De azt látod, hogy kicsivel többen voltak, mint először gondolták a karakterek.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.07. 10:58

//Ó én csak azért kérdeztem, hogy a többiek tisztában legyenek vele.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.09.07. 12:40

Marko Lestarn

Miután a a varázslat sikeres volt, szétnézek a társaságon. Pajzsomat a földre teszem, behunyom szemem s belső energiáimat a fájdalmam csaillapitására öszpontosítom, majd a szabaddá vált bal kezemmel kihúzom a jobb válamban fúródott dárdát. A fájdalommal, ami ezzel jár nem foglalkozom. Miután ezzel végeztem oda megyek Perl-hez, előhúzom a tőrömet (//off: majd sziven szúrom :) //). Letérdepelek mellé, közben Lingua Domini nyelven mormolom a Negyedik arc tanait. Megpróbálom kiszedni a belé tört dárdacsonkot, majd kézrátétellel meggyógyítom. Miután ezzel végeztem, magam köré hívom társaimat. Megkérem a 2 csatlóst, hogy a nőt is hozzák utánunk. Mikor mindenki körülöttem van, elmondom nekik hogy...

-Testvéreim! Úgy tűnik, hogy az elmúlt éjszaka nem hozott senkinek sem elegendő pihenést. Nem mérlegeltűnk pontosan. Az imént úgy viselkedtünk, mint a hitetelen barbárok csemetéi. Ezt a következökben el kéne kerűlni. Most egy olyan fohászhoz folyamodok, ami hatása egy óráig tart, de utána frissebbek leszünk tőle. Ezt az egy órát, kérlek titeket húsz lábon belűl töltsétek. Beszélgethettek, sőt jó lenne ha megismernénk jobban egymást, hogy fel tudjunk készűlni minden belső hibánkra.

Ezzel neki is látok a tökéletes harmónia dallamai megidézésere(szférák zenéje).
Míg tart a hatás imádkozok, majd másik kettő társam és az én sebeimet is ellátom (kézrátétellel). Ezek után ujjabb imába kezdek.

/off: ha minden sikerűl amit csinálnék, akkor 37 Kegypontom lesz a szférák zenéje befejezésekor, és mindenki teljesen meggyógyúl. És még amúgy is marad kb.: 20 percem a fohász lejáratáig.//

Miután végeztem a masodik imával is odalépek Perl-hez és mehszólítom.
-Ügye tudod, hogy ezek az orkok vissza fogmak térni. Csak időt nyertünk magunknak, hogy felkészűlhessünk. Nem lesz könnyű dolgunk átkelni a mocsáron, pláne, hogy egy ork törzs is ránk fog vadászni. Van hatalmam, Domvik segedelmével tudok hatni ezekre a lényekre, de nem papjaként, hanem lovagjaként szolgálom az urat. Korláltoltabbak a lehetősegeim, a papokéhoz képest. Szeretném ha megbeszélnénk, hogy hogyan tovább.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.09.08. 18:05

//Na ha már a KM nem írja meg, hogy hány homályos pacát látok akkor három forgatókönyv szerint megyek.

1
Ha 4-6 homályos pacát látok akkor továbbra is kiadom a támadáso parancsot.
2
Ha 6-10 akkor mindkét harcosomat Sirak és Hugilee mellé rendelem a parancsomban.
A többieket Gorodakot és Revoltzt a fogoly őrizetére.
3
10< vagy több akkor nem adom kia parancsot.

Még élnék annyi kiegészítéssel, hogy a két harcos is értenie kell a számszerly íjhoz.
Így még ha most nincs is nálluk a salyátjuk Raszim ijánt nyugodtan átveheti az aki a támadócsoport tagja lesz.//

- Kilőni mindet.

*Mondom miközben lassan eldőlök.

//Off mindenki.
Tehát szerintem nem kéne hagyni túlélőket.
Valamnt nem írtam de Revolts (Edwin Van Allen) a rangidős ha "halot" vagy eszméletlen vagyok.
Tehát most ő adhat ki a félhulla álapotomban kiadot parancsommal ellentétes parancsot.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.09.09. 0:20

Nagilla Ves Erhan

Mikor már indulnék feldühödve támadni rájuk akkor veszem észre, hogy félelem látható a szemükben melyet magam is érzek , s látom hogy Marko az ki ezt a félelmet meg indézte.

Majd látom, hogy az orok elkezdenek menekülni.

Ekkor hallom Pelso parancsát, hogy öljétek le mindet...

Már rohannék utánuk , hogy mindet a túlvilágra küldjem, de gyorsan a fogolyhoz rohanok ahogy birok a sebemmel, hogy a foglyot örizzem.

Ám ekkor látom, ahogy megfordulok, hogy Perl össze esik.

< Remélem nem olyan sulyos mint amennyire gondolom, hogy az... >

Gyorsan oda sietek, és megvizsgálom a sebet, majd ovatósan kihuzom a dárdát és ígyekszem elállitani a vérzést míg a felszentelt oda ér, hogy segitsen rajta, utána a parancsnak megfelelöen a fogolyhoz sietek, hogy még véletlenül se mehessen sehová!

Gyogyitás: 3 as: Dobás: 4
Fegyver ismeret: 4 A vértre és a dárdára.
Dobás: 11

< Ez kemény helyzet volt, remélem a többiek sikerrel levadásszák a többit. Valahogy nincs kedvem össze futni velük mégegyszer. De most már tudjuk, hogy ez az átkozot hely nem lakatlan... >

Magam sem vagyok túl jó börben , de ígyekszem várni, míg valaki át tudja venni az örzést, illetve ha Allen tud rá figyelni egyedül , akkor gyorsan elállitom a saját sebem vérzését is, majd meg vizsgálom Allen vállát is, és annak a vérzését is megállitóm.

A varázslat. Áldás, nyugtatóan hat rám és pihentnek is érzem magamat utána.
A megbeszélésen vagy min nem szólalok meg hanem csak várom Perl válaszát, hogy ő hogyan gondolja és mit szeretne.
Mivel a parancsnok dönt, s ezzel teljesen tisztába vagyok, még akkor is, ha egy felszentelt van köztünk!

Perl válaszának meg felelöen adok majd információt magamról .

// Majd a szerint irok egy plusz reagot, meg a többiek után. :D//
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.09.09. 18:32

Triptipol Kopt

Kirántom kardomat a mocskos orkból és már rontanék neki a következőnek, amikor látom, hogy mind vonyítva rohannak el … Lépteimet így sem lassítom, de sérült bajtársaimnál megállok, s mikor meghallom a parancsot , előkapom nyílpuskámat, s ha még úgy látom, hogy elég közel vannak, az orkok után lövök. Remélhetőleg eltalálok egyet, kettőt futtában, de mivel sokkal többen vannak, s nem csak a túlerővel, de a mocsárral is számolni kell, ami sokkal veszélyesebb, ezért nem látom értelmét utánuk rontani.

( Kivéve, ha más is rohan utánnuk, akkor természetesen nem hagyom egyedül, de lehet hogy megpróbálnám szóval meggyőzni, hogy hagyjuk őket , ha már tényleg csak távolból tudnánk üldözni őket)

Inkább visszafordulok társaimhoz, hogy tudok e valakinek segíteni, ha ferdén fekszik rendesen felültetni, ha már másra úgysem vagyok alkalmas. Azután, ha mindenkit rendben találok, vagy láthatóan jó kezekben, akkor újra az elfogott nő felé veszem az irányt.

// gondolom azóta közelebb hozták.//

Amikor a pap szól, akkor figyelek s nem megyek kívül a meghatározott területen.
Szememmel megkeresem gyorsan a másik nőszemélyt is , hogy nem esett e baja a nagy felfordulásban .

//Gondolom nem// ..szóval ha látom, hogy áll, odalépek a fogolyhoz és ezúttal alaposan szemügyre veszem. Majd megkérdezem, már nyugodtabban, s előszedve a lehető legnyájasabb modoromat, ami talán két fokkal kellemesebb, mint egy lópokróc simítása az arcon. Miközben beszélek elkezdem megmotozni a nőt . Mindent amit nála találok megnézek egyenként. Karjait felemeltetem vele oldalt és végigkutatom a ruháját. Ha fickándozik, vagy ellenkezni próbál egy határozott „NYUGI” felszólítással és azzal, hogy megfogom a kezeit, leállítom. Miután megnyugszik folytatom a kutakodást.

(Ha nem nyugszik megrázom, ha erre sem ál le akkor már hisztiznie kell, s olyankor bár nem kenyerem, nőket ütni, de lekeverek neki egy finomabb sallert. Remélem erre nem kerül sor.)

-Bocsáss meg, amiért nem futom le a szokásos udvariassági köröket – mondom hallhatóan érdektelen hangon- de az idő most igen csak sürget. Szóval, ha életben szeretnél maradni, válaszolj a következőkre:
-Ki vagy te ? Honnan szalasztottak? Mit keresel erre és miért üldöztek ezek az ocsmányságok?

Motozás és beszéd közben figyelek, nehogy előkapjon valami fegyvert, vagy olyan helyen találjon belém rúgni, ahol igencsak érzékenyen érinthetne.

„..Valaki , aki meglógott az orkok elől, az akár veszélyes is lehet, vagy csak szerencséje volt, de jobb a legrosszabbra várni, mint hogy meglepjenek…”

//a motozást valami írás, vagy olyan tárgy után folytatom , amit esetleg ellophatott, vagy ami igazolja kilétét. Nem bízom benne, hogy igazat fog mondani. //

//Ha csak a rangidős más parancsot nem ad, akkor így cselekszem//

// Dobások:

Gyorsaságra:5,16,13,10
Ügyességre: 3,14,15,18,

Erő :3,13,18,
Érzékelés:6,3,11,

harctéri gyakszi4
Fegyverismeret3

Akrobatika:27,

1. Támadás:…………………….
1.nyílpuska:…………………………
Pusztítás –a túlütésküszöb 20….
Ké :76+7=83…………………
CÉ: 76+77=153………………
Sebzés 10…………………..

2. nyílpuska:………………………
Pusztítás : túlütésküszöb 20……
Ké:76+10=86…………………
CÉ: 76+34=110……………….
Sebzés: 6…………………

VÉ : 153. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2014.09.10. 11:08

Edwin Van Allen

Mégsem dobásra emelem a lándzsám, amikor meglátom, hogy az orkot nem terítette le az előző lándzsa és üvöltve rohan felém. Ehelyett két kézzel erősen megmarkolom a fegyverem és türelmesen kivárom a megfelelő alkalmat a sorsának bevégzéséhez.

Annak ellenére, hogy folyamatosan hullanak az orkok meglep, hogy menekülőre fogják. Gyorsan körültekintek és ekkor látom meg a paplovagot sárgásan izzó medáljával, ahogy teljesen éppen harcara készen áll.

"Nos ez lehet engem is elbátorított volna" - gondolom magamba kis mosoly kíséretével.

Visszatekintek az orkokra. Ekkor látom Pelsot eldőlni és tudom, hogy én vezetem az egységet. Egy kézbe fogva a lándzsámat kocogásba indulok meg és futó helyzetből hajítom el a lándzsámat akkora erőt beleadva, hogy ezúttal keresztül menjen a célpontján. Ezután kardom elő rántva kiáltom:

- UTÁNUK!

KÉ: 70 + 3 = 73

Lándzsa:
TÉ: 109 + 84 = 193
SP: 5 + 7 (túlütés)
Kard:
TÉ: 104 + 40 = 144
VÉ: 161
SP: 8 + 9 (túlütés)
Wohoo! buli van!
revoltz