//Tudtam én, hogy megakarsz ölni minket.

Na jól van akkor kiegészítem a támadásom. Valamint engedelmeddel a már közzé tett harcértékekre alapozom a cselekedeteim.
Ja igen. A tùlütésküszöböm még midig 20. Valamint elfelejtettem hozzá adni az áldás módosítóit.
KÉ:3+77=83
TÉ:100+105=205
TÉ:10+105=115
VÉ:147=141
Sebzés:10+1=11/9+3=12
Pusztakéz.
KÉ.: 3+71=73
TÉ:88+96=184
(VÉ:117)
Sebszés:4
Szinészet: 7
Hadvezetés dobás: 10 Karizma dobás 12 Taktika dobás 5 Lélektan dobás 9 Érzékelés dobás 11//
<... Francba... Hbiáztam!!!...>
*Villan át az agyamon ahogy lenézek a dárdára. Ezzel egy időben féltérdre ereszkedem. A lándzsa nyelét közvetlen a hasamnál alátámasztom a lábammal a jobb kezemet felülről is ráteszem. Ezt követőben a pajzzsal lesújtok és ketté töröm a lándzsa nyelét.
- RÁSZIM, SZÁMSZERÍLY!!!
- ROHAM!!!! ROHAAAAAAAA!!!!
*Üvöltöm el magam és rárontok az orkok-ra.
<... Futni nem érdemes...Csak harcolni... Úgy se hagynának elmenni... Ezzel a sebbel meg úgy sem tudok menekülni...>
*Annak biztos tudatában rontok rá az orkok-ra, hogy ha az elkövetkező fél órában nem látnak el akkor meghalok. Mozgósítom magamban minden lelkierőm. Az elsőt nemes egyszerűséggel lerohanom. A másodiknál már azt játszom, hogy az előző csapás kivette minden erőm és megtántorodok. Pajzsom és kardom úgy helyezem, hogy az ork ösztönösen is a fejemre akarjon lesújtani. Ám én csak erre várok. Minimálisan kilépek oldalra, hogy a pajzsommal csak rá keljen segíteni a csapás irányára, hogy még véletlenül se találjon el. Ezt követően, ezzel lényegében egy időben beletaposok az ágyékába. Kardommal csak ezt követően sújtok le.
//cél.: A meglepetés bónusz megszerzése a második támadásra. Igényelném még a harc felülről módosítóit is mikor az ágyékába taposva meggörnyed, ráfoghatjuk, hogy a második kardcsapásnál a támadáshoz képest lent van.
Az ágyékba taposással szeretném elérni, hogy egy helyhez kötött és védekezésre képtelen állapotban legyen.
Tehát igénylem neki a harc helyhez kötve mínuszait.//
//Off. A rohamot lényegében mindenkinek értem.
A karakter lapomon szerepel, hogy a zsoldosaim értenek a számszer íjhoz, így felszerelésük része.
Szeretném ha Rászim megfogná a saját számszer íját és elkezdené lelőni az orkokat.//