• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 91 / 180 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.22. 8:42

//off.: hugilee
Hol ovastad, hogy elesett a századod?
Mivel én mem láttam olyan részt a KM írásában ahol részletezné veszteségeink//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.08.22. 10:59

//off Nem úgy van, hogy ne offoljuk szét ezt a felületet? Két posztban is jeleztem, hogy megkeresem az embereimet, de egyszer sem találtam meg őket ... Továbbiakat pm-ben légyszives, ha van még kérdésed. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.22. 14:49

Marko Lestarn

Ha lehet még reagolnék...

<Ezt elfelejtettem>A mágiával bíró személyek kikérdezésénél mindenkit egyszerre kérdezek ki. Akit bármiféle boszorkányságot művel ill. kiderűl róla, hogy ranagolita, azt további kérdés nélkül küldöm a másvilágra Domvik akaratából. Más vallás papjainak ha van ilyen elkoboztatom a szent szimbólumát. Későbbiekben amint lesz rá alkalom a LIGÁRA bízom őket.

Miután kijöttünk a sátorból, Nagilla Ves Erhan és Celestius Clash beszélgetésénél csak bólintok, majd mondom:
- Aki nem kéri tőlem Domvik segítségét. Annak nem tudok segíteni.- Félmosoly húzódik a szám sarkán.

Ha kéri Celestius Clash a gyógyítást akkor ott helyben egy gyors fohász segítségével meggyógyítom. Akár látom akár nem látom az arcát megjegyzem neki: -Fiam Ne rejtegesd azt amit az úr adott neked. Lehet, hogy valamiből kevesebb jutott, de mind a ketten tudjuk, hogy van amiből sokkal de több van, mint bármelyikünknek.- Majd hátat fordítok neki és úgy indulok a dolgaimra.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.22. 14:50

bocsi
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.22. 17:07

Celestius Clash

- Ha gondolod Celestius Clash gyere velem és ellátom sérülésedet, ha nem akarod igénybe venni papunk nagylekü ajánlatát!

-Jól vagyok! - válaszolom kissé mogorván, és egyenest a sátram felé veszem az irányt.
*Amikor egyedül vagyok, leveszem a "kendőt", majd jól átmosom az arcom, ha lehet először valami erős alkohollal, majd vízzel. Aztán valami mást nevezek ki ideiglenes kendőnek ami elfedi az arcom, reggel pedig ahogy már írtam, felkeresem a kovácsot, majd valami más raktárost, azért a sapkáért.

Hisz-e a 7 arcúban?

-Az egész hadjárat a hétarcú nevében van, nem igaz?
Eljár-e a templomaiba hálát adni? Ha igen, milyen gyakran?

-Az invkizíció már a mi sorainkban is a hitetleneket keresi?
Milyen körülmények között élt, nevelkedett és tanúlt?

-Már épp eleget kérdezett!
*Majd kicsit gyorsabb léptekkel előrébb megyek.

hová valósi vagy ? Merre van a család? Mivel látom, hogy nem mert a nőre nézni: Vár valaki rád otthon?

-A seregben mindenki ilyen kíváncsiskodó?

Az első örséget én, Rászim és Nagilla Ves Erhan állom. A második Triptipol Kopt és Markó Lestarn és az egyik zsoldosom. A harmadik Celestius Clash, Edwin Van Allen és a másik zsoldosom. Nincs tábortűz, nincs beszélgetés, őrségben nincs alvás. Aki alszik egy tömegben, egymáshoz bújva pihen. Aki örködik a tábor körül pár méterrel távolabb, három különböző pontról figyel. Fegyver a kézben.

*Biccentek.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.22. 23:11

Marko Lestarn

Caelastius Clash-val való beszélgetésnél, a másodi válaszát reagálom.
-Ne hidd, hogy az inkvizíció miatt vagyok itt és sajnálom, hogy te ezt így látod. Itt létem egy olyan nemes kérésének köszönhető, akinek az életemmel tartozom. Te sem gondolhatod komolyan,hogy az inkvizíció egy embert küldene a soraiból. Kérdéseim inkább ismerkedés jellegű, mert megeshet, hogy az életedet segmensekben mérik és csak én tudnék rajtad segíteni. Én téged társamnak fogadnálak, és felesleges előkészületeket spórolhatnánk meg ha az ember ismeri a társait.

Ha erre a monológra is hasonló módon reagál Celestius, akkor nem teszem fel a többi kérdésemet neki. Kissé lemaradok tőle, úgy folyatom az utunkat tovább.
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.23. 3:04

Celestius Clash

-Ha nem az inkvizíció céljaiért vagy itt, akkor miért faggatózol a hitemről egy a hétarcú által vezetett hadjáraton?
*Mélyen a szemébe nézek, majd otthagyom.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.23. 10:36

Mindenki

//off: Hugilee, nem haltak meg az embereid, csak most több idősíkot játszunk egyszerre, és elfelejtettem arról írni, hogy megtaláltad a századod. Bocsánat.//

A táborban

*Ahogy a túlélőket kutatjátok, meglepetten veszitek észre, hogy a ti osztagaitokból csak a medvék áldozatai vannak, az ellenség senkit nem küldött át az istenek színe elé. Ez jó érzéssel tölt el bennetek.

Markó Lestarn

*Kezedbe veszed áldott szimbólumodat, majd hangos fohászba kezdesz, hogy istened segítsen megtalálni az ártó tárgyakat. Imáid meghallgatásra találtak, szimbólumod fehéresen felizzik, majd kezedet felemelve körbe járod a foglyokat, és tárgyaikat. Fürkésző szemeiddel folyamatosan figyelsz, hogy észrevegyél bármilyen gyanúsat. A fény alább hagy, és már csak a felkelő nap sugarai világítják be a tábort. Nem éreztél semmilyen jelet, nem láttál semmilyen felvillanást, mely arra utalna, hogy mágikus tárgy lenne a közeledben. Ám valamire felfigyeltél. Az egyik fogoly, kit a saját táborában fogtatok el, idegesen nézett téged, mikor elléptél mellette. (sikeres észlelés) Közelebb lépsz hozzá. Középkorú férfi, rövid barna haja van, és egyszerű utazó ruha. Ránézésre inasnak tűnik. Ám észreveszel valamit a ruha alatt, mintha egy tetoválás lenne. Kardodat előhúzod hüvelyéből, és pengéjével félre tolod a mellkasát takaró posztót. (mínuszokkal nem sikerült az asztrál próbád) Amint meglátod a jelet, oly düh lesz úrrá rajtad, hogy azonnal szíven döföd a férfit. A fickó felnyög, majd elernyed a teste, és vére végig folyik Ranagol jelén, a mellkasán.

//off: Nem találtál varázstárgyat. Az aszkézised egy napig tartott, és megtisztult a lelked. Nem jelent meg senki, és nem kaptál pluszküldetést.//

Edwin Van Allen

*A századod ujjongva vesz körül téged, mikor a másik tábort elfoglaljátok. Már szájról szájra jár hősies harcod, ahogy egyként küzdöttél a katonákkal. Később kiadod az utasításokat, és az embereid a többi század segítségével elkezdik összegyűjteni a hullákat. Majd egy sebkötözőt keresel fel. Látva sebedet, rögtön egy flaska pálinkát vesz elő, és lelocsolja a sebedet.

- Ez egy medveharapás nagy uram, jobban tennéd, ha felkeresnéd a felkentet. Még a végén elfertőződik. Vagy van a seb kiégetés, ha esetleg nem akarsz egy inkvizítornak tartozni. Döntsd el jó uram.

//off: Döntsd el, hogy kéred az inkvizítor segítségét, vagy a seb kiégetés marad.//

Celestius Clash

*Mit sem törődve diadal örömeivel, egyenest a tábor kovácsát keresed fel. Mikor megjelensz nála, meglepődötten néz, hogy mit is akarsz, de nem mer ellent mondani. Kezébe veszi a két fél darabot, majd a fejét vakarva kezd keresgélni a holmijai közt. Elég sokáig kutakodik, majd feléd fordul, és izzadt homlokkal néz rád.

- Bocsáss meg nagy harcos, de én csak a fegyvü’rökhöz értek, nem tudé’k ám ilyet össze ková’csóni. Ám van a tábo’ban egy nemes féle, Ves Erhan családjábó’. Úgy tudom, ő igazi mesterembö’r, kérd őt meg.

//off: Sikerült sapkát keresned, mely elfedi homlokod. A maszkodat Nagilla Ves Erhan talán megtudja csinálni.//

Perl Lawarin Solec

*A katonák egyként üvöltenek veled, ahogy pajzsodra csapsz. Egyértelműen büszkék, hogy ilyen parancsnokot tudhatnak magukénak, ki nem fél a haláltól. A táborba, mint valami császár lovagoltál be, a nehéz gyalogság, és csatlósaid társaságában. Az ellenség mindenféle harc nélkül megadta magát. Látod, hogy a paplovag szimbólumával valamit csinál, mivel fehéresen felizzik. Talán megköszöni Domvik segítségét. Később hasznos holmik után kutatsz, mikor meglátod, hogy tőled nem messze, a foglyok társaságában, az inkvizítor haragból mellkason döfi az egyik megkötözöttet. Mikor oda mész, látod, hogy a halott mellkasára Ranagol jele van felfestve.

Triptipol Kopt

*Hamar rátalálsz a századodra, mind élnek, csak pár karcolás, s lila folt jelzi, hogy csatában harcoltak nem rég. Mikor megjelensz, mind csendben marad, és elismerően néznek rád. Az egyik oda lép hozzád. Őszes barna szakálla, és hasonló színű hosszú haja van. Ruhája bőrvért, és csizma. Oldalán rövid kard. Bal szemöldöke felrepedt, és vér száradt az arcára, de ő ezt büszkén viseli.

- Uram, láttuk mind, miképp harcoltál a csatában. A jóval feléd magasodó dögöt könnyűszerrel elintézted, és az ellenség sem bírt kifogni rajtad. Mindannyian örömmel vesszük, hogy te vagy a parancsnokunk.

*Majd a mellkasára csap, mire a többiek is azt teszik.

Nagilla Ves Erhan

*Harci éljenzéssel emeled fel a magasba fegyvered, mikor látod, hogy a parancsnok helyettes, pajzsára csapva kiált fel, és a többi katona boldogan követi őt. A pajzsok hangos csattogása hihetetlen jó érzéssel tölt el téged. Később odalépsz a halott mellé, majd kihúzod kardodat az oldalából. Magad sem hiszed el milyen tökéletesen dobtál. Letörlöd a pengét, majd visszarakod a hüvelyébe, és elindulsz a többi katonával az ellenséges táborba. Harc nélkül elfoglaljátok, és hamar már csak megkötözött foglyokból áll a helyi védelem. Te nem törődsz a zsákmánnyal, inkább próbálod hasznossá tenni magad. Kicsit később már kötszerrel, és egyéb szárított növényekkel a kezedben indulsz segíteni a rászorulókon. Szerencsére senkinek nincs komolyabb sebe, így csak zúzódásokat, és kisebb vágásokat kell bekötnöd. Jól érzéssel tölt el, hogy segíthetsz bajtársaidon, kik mind hálásak tettedért.

A megbeszélésen

Mindenki

*A nő kissé fáradtan, de késséggel válaszol Perl kérdéseire.

- Nem tudunk csónakkal menni, mert a láp nagyon sekélyes, könnyen megfeneklenénk. Igaz a mélyén nem jártam, így nem tudom, hogy ott mi vár ránk. Sajnos nincs település a közelben. Összepakolok néhány keserű kenőcsöt a rovarok ellen, és pár fiolát a kígyómarások végett. E mellett érdemes lenne viaszos vászont is hozni, mert nincs a mocsárban sok száraz terület, és az megkönnyítené a pihenést.

A misén

Mindenki

A paplovag szertartásosan megemlékezik a halottakról. Nem ismerte őket személyesen, de még is érzéssel beszél róluk. Bár az is igaz, hogy érződik a katonai élet minden szavában. Sok bajtárs arcán a bosszú látszódik, míg más inkább békével gondol halottaira. A mise végén elhantolják a holtakat külön sírokban, míg az ellenséget tömegsírba helyezik. A parancsnokon látszik, hogy nem örül egy elesett katonának sem, és így kicsit emberibbnek tűnik.

Indulás előtt

Mindenki

*A nő az incselkedésre mosollyal válaszol, egyébként szótlan. Valószínű az idegen társaság feszélyezteti, de majd feloldódik. Ami biztos, hogy kedves teremtésnek tűnik, és segítőkésznek.

*A csapat parancsnoka még három alakot hoz magával. Kettő egyértelműen harcos. Kardot, pajzsot, lándzsát és számszeríjat hoznak magukkal. A harmadik férfi kicsit idősebb, és tanultabbnak tűnik. Fegyverzete rövidkard, és számszeríj. Egyértelműen a csatlósai.

//off: Mindenki írja le, hogy viszi e a vértjét.//

Az erdőben

Mindenki

*Mikor a paplovag kérdezősködik, vegyes érzések költöznek mindannyi ótok lelkébe. Abban egyet érteket, hogy nem árt, ha kissé ismeritek egymást, de olyan dolgokról szeretne tudni, melyet csak a legkedvesebb barátotoknak mondanátok el.
A nő csendben hallgatja a beszélgetést, és közben jó néven veszi, mikor Perl segít neki a nehezebb terepen, ám inkább csendbe burkolózik, és udvariasan csak pár szót mond otthonáról. Mikor a nőnek is felteszi Marko a kérdéseket, egy pillanatra megszeppen, hisz eddig csendben volt.

- Természetesen hiszek benne. Ostoba az, ki nem teszi azt. Domvik nélkül a világ nem lenne más, csak káoszba fulladt kőtörmelék.
Már rég voltam templomban, hisz hónapok óta úton vagyok. Ám az Úr látja a lelkemet, soha egyetlen nap sem feledkeztem el róla, és imába foglaltam azt a csodát, hogy mindig mellettem áll.

*Mikro a családjáról, életéről kezdi el faggatni, kissé elpirul.

- Bocsáss meg nekem, de ilyen kérdéseket eddig csak azok tettek fel nekem, kik a kezemet akarták megkérni.

A mocsár mellett

Mindenki

*Letáborozva figyelitek a környéket, majd nyugovóra tértek. Akik őrködnek többször felfigyelnek zajokra, de vagy egy kis állat, kígyó, béka, vagy rágcsáló féle mászkál. Vagy egy madár reppen fel, miközben a sötétség elnyeli. Az éjszaka kissé hűvös, így jól esne a tűz, de nem gyújtotok.
*Másnap korán keltek, valahogy egyikőtök sem tudott rendesen aludni. Hogy most a mocsár ismeretlensége, vagy a nem rég folyt harc tombol még kissé bennetek, azt nem tudjátok. A mocsárra néztek, és látjátok, hogy sűrű pára, köd vonja be teljesen. Brekegő hangok, állati nyivákolások, és sivítások szűrődnek ki a ködből, és néha loccsanásra is felfigyeltek nem messze tőletek. A három csatlós összepakolja a felszerelést, és a ti is befejezitek a reggeli elfogyasztását. Ám ekkor felfigyeltek valamire. Mintha futna valaki a mocsárban, majd nem sokkal később egy alakot láttok. Csupa sár, és víz, így nem sokat tudtok kivenni belőle. Tőletek úgy 10 métere balra fog kiérni a mocsárból, de nem vett észre titeket. ez azért lehet, mert mintha az életéért futna. Nem sokkal utána a ködből egy kisebb csapat ork rohan ki dühödve. Pikkelyes bőrvértet hordanak, kezeikben lándzsák, kétkezes csatabárdok vannak. egyértelmű, hogy a fickó kell nekik. Egyik sem üvölt, vagy szitkozódik, minden erejüket beleadva futnak a férfi után.

//off: Az orkok többen vannak mint öt. Olyan távolságra vannak mindannyian tőletek, a fickót is beleértve, hogy akár a férfi útját is állhatjátok, de az orkokat is megakasztjátok. Ha a fickót akarjátok elkapni, akkor azonnal indulnotok kell, de ha az orkok útjába akartok állni, akkor van még plusz fél körötök. E mellett a szabad cselekedet az engedélyezett. Beszéd, stb.//

PM: Pelso, Paga Sker, Revoltz
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.24. 1:37

Celestius Clash

- Ha gondolod Celestius Clash gyere velem és ellátom sérülésedet, ha nem akarod igénybe venni papunk nagylekü ajánlatát!

-Jól vagyok! - válaszolom kissé mogorván, és egyenest a sátram felé veszem az irányt.
*Amikor egyedül vagyok, leveszem a "kendőt", majd jól átmosom az arcom, ha lehet először valami erős alkohollal, majd vízzel. Aztán valami mást nevezek ki ideiglenes kendőnek ami elfedi az arcom, reggel pedig ahogy már írtam, felkeresem a kovácsot, majd valami más raktárost, azért a sapkáért.

- Bocsáss meg nagy harcos, de én csak a fegyvü’rökhöz értek, nem tudé’k ám ilyet össze ková’csóni. Ám van a tábo’ban egy nemes féle, Ves Erhan családjábó’. Úgy tudom, ő igazi mesterembö’r, kérd őt meg.

-Köszönöm... - lesújtva sétálok el.

*Felkeresem hát Nagilla Ves Erhant, ahogy a kovács javasolta.
-Azt mondják megtudsz javítani dolgokat.
*Előveszem az összetört maszk darabjait, s megmutatom neki.
-Mit kérsz cserébe, hogy újra hordhassam?

//off: Természetesen a vértemben megyek, és az egyéb felszereléseket a hátizsákomban hozom.//

*Elfut mellettünk a fickó és az orkokat is látjuk érkezni, először az fut át az agyamon, hogy a segítségére kéne sietni, két kézre markolom az alabárdomat, de...aztán körbepillantok a társaságunkon, és inkább úgy döntök, hogy nem lenne jó ötlet harcba bonyolódni. Ellazítom a kezeimet, és inkább megvárom, hogy a többiek cselekedjenek.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.24. 3:10

Nagilla Ves Erhant

A táborban még este.

Mikor Celestius Clash felkeres kicsit meglepödök, majd egy kis mosoly jelenik meg az arcomon.

< hm... >
- Nos hadlássám. -
Majd alaposan szemügyre veszem és ha meg tudom javitani akkor bolintók felé.

- Nem lesz gond, holnap meg kapod. Az ára, pedig egyszer mutasd meg az arcod. -
// Már ha szinte mindig rajta van a maszk ha nem akkor semmit. //

Majd mikor befejztem a sulyosabbak ellátását, neki is látok, hogy másnap reggelre el is készüljek vele, még akkor is ha nagy zajjal járna vagy esetleg nagyobb tüzet kell rakjak egy egy szegesz készitéséhez... :D

Az uton még azért kicsit jobban szemügyre veszem társaim felszerelését: fegyverzet, páncélzat...

Alkar lábszár védő és bőrpáncél amit az ellenségtől vagy a raktárból kölcsönzök az enyémért cserébe aminek persze nagyon nem örülök. fegyverzet felszerelés, ami fel van irva, némi plusz felszerelés sebek gyogyitásához, 10m eres kötél és meg fogadom a tanácsot és némi bigyót........... is hozok magammal, hogy szárazon tarthassuk magunkat a mocsrban.
Az élelmem.

A mocsárnál:

Mikor meglátom a futó embert már reflexból huzom elő kardomat és fogom bal kezemre a pajzsot roham parancsra várva.
Egyenesen állok kardal a kezemben és a pajzsal várva a feletesim parancsát!

< Segiteni kéne neki, gyanus , hogy ismeri a járást, de porul is járhatunk hszen nem látjuk pontosaan hány ork van ! Meg mit is tett, de az orkok is segithetnek nekünk bár azt kevésbé hiszem... De majd a parancsnok eldönti, hogy mi a fontos! Hiszen ez egy titkos küldetés...>
Gondolataimba mélyedve ugrásra készen állok, hogy ha kell, s közben várom a parancsot.

// Brgantinban és az alkar és lábszár védökkel összesen plusz 20 kiló vagyok kb... mert 15 a brigantin, meg néztem szóval marad ez, mert a börbáncél meg 8 kg és az a 12 már nem oszt túlsokat szerintem, de ha az aktúális parancsnoknak nem tetszik akkor börpáncélal, bár úgy összesen13 kg ram a páncélom alakar és lábszár védővel... :D //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.25. 8:12

Celestius Clash

*A megdöbbenés tisztán kivehető a szememből, kevés félelemmel tarkítva.
-Felejtsd el...
*Megfordulok és elsétálok.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.25. 19:45

Perl Lawarin Solec

*A hűvös éjszaka után megnyújtóztatom végtagjaim. Ezt követően kiteritem a földre minden holmimat, hogy ellenrőrizzem megvannak e mind és megfelelő álapotban. A mocsárból menekülő alak rohanását egykedvő csodálkozással követem, mindaddig míg fel nem tünnek az orkok a nyomában.

<... Orkok!... Ez nem jelent jót. Még a végén kiszagolnak, vagy később futunk össze velük... Jobb lesz még most végezni velük...>

- Rászim maradj a nővel. Kapjátok el a fickót!
*Szólok a két zsodosomnak és kezemmel a menekülő ismeretlenre mutatok. Majd pajzsomat magamhoz véve a holmim mellől, előrántom magam is akardom.
- Egy ork sem tapodhatja büntetlenül Domvik szent földjét. Küldjük vissza őket Ranagol mocskos kebelére az átkozottakat.

*Azzal meg is indulok az orkok felé.
- Zárt alakzatban támadunk rájuk. Pjazs a pajzsnak. Ha szét kel bomlanukn akkor is párban harcolunk tovább.

//off.
Én amellet vagyok, hogy harcoljunk. Lehet megtudunk valami fontosoat. Az orkok meg lehet hátba támadnak később ha most nem végzük velük. Lehet kiszagolják, hogy itt vagyunk. Tartóztassuk fel őket.

Támadni szerintem alakzatban harcojunk. Nincs okunk egy az egy ellen harconunk. Maradjunk együtt védjük egymást és lépésről lépésre vágjuk le az orkokat.

KÉ:6+77=83
TÉ:38+105=143
TÉ:75+105=180
VÉ:147=141
Sebzés:12+1=13/12+3=15

Hadvezetés dobás: 9 Karizma dobás 14 Taktika dobás 3 Lélektan dobás 10 Érzékelés dobás 13//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.08.26. 10:14

Marko Lestarn

Természetesen a vértem minden darabja rajtam marad amíg száraz talajon vagyunk. A mocsárban csak a lábszárvédőimet veszem le. Esti imádkozásom után, csak meditatív állapotba várom meg az őrségemet. Őrség közben megpróbálom a gejzír kitörések közötti időt lejegyezni, ha ez lehetséges. Váltásomat megkérem, hogy ő is és az őt váltó is cselekedjék így. Ehhez adok neki(k) tollat és papírt is.

Reggel ha sikerült elvégezni minden előkészületet, akkor pajzsomat megragadva figyelem az eseményeket. Perl vezényletére kérdőn felvonoma tekintetem.<Nem vagyok jártas az ilyesfajta harcmodorban.> Felé nézek. -Nekem nee...- mondon. Megindulok az orkok felé csak sétálva. Feléjük kurjantok -Héj!!!-, majd széttárom a kezeimet. Remélem sikerül magunkra vonnom a figyelmüket. Ha sikerül kardomat előveszem kezeimet a mellkasomhoz teszem, hogy a csapás nevű fohászt alkalmazzam. A varázslatot úgy időzítem, hogy a nekem rohamozó első ork még előttem torpanjon meg. Kardommal egyenesem a fejére sújtok, majd ezt követve a pajzsommal félre lököm egy másik támadó felé. Ha lehetséges a harmadik támadással egy harmadik orkot célzok, ha nem akkor a másodikat.

Csapás varázslat (4 kegyp., 1 s., 1k6=4 sp. fal forma)

KÉ:48+10=58
TÉ(kard):126+79-30=175 sp:16(+40-nél túlütés, -30 célzott támadás)
TÉ(pajzs):107+89=196 Sp:2 Erő:5
TÉ:(kard):126+47=173 Sp:12 (+40-nél túlütés)
VÉ: 197

Ügy:8
gy:17
int:4
ake:4
Érz:13
aszt:15
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.08.26. 13:54

Triptipol Kopt

„- Uram, láttuk mind, miképp harcoltál a csatában. A jóval feléd magasodó dögöt könnyűszerrel elintézted, és az ellenség sem bírt kifogni rajtad. Mindannyian örömmel vesszük, hogy te vagy a parancsnokunk.
*Majd a mellkasára csap, mire a többiek is azt teszik.”

Érzem, hogy megtört a jég és örülök ennek, s az embereimet elnézve, hálát adok a hétarcúnak, hogy őket kaptam magam mellé.
Jobb kezemet a jobb vállára teszem :
- Köszönöm. Láttam az ellenséget, és most, hogy így látlak titeket( a karcolásokra utalok) , örülök, hogy veletek harcolhatok.

Velük maradok és közösen az osztagparancsnokaimmal átbeszéljük a dolgokat.

Az útra teljes felszerelésemmel megyek, ahogy szoktam és beszerzek néhány vég viaszosvásznat is, amin kényelmesen elfekhetek majd, vagy / és amivel a felszerelésemet védhetem.
Az úton a legbarátságosabb oldalamat veszem elő, igyekszem összekovácsolódni a többiekkel, elvégre az életünk múlhat rajta. Mindeközben figyelek mindenre és mindenkire, a reakciókra, a viszonyokra és arra, hogy ha valaki ( pl az óriás harcos Cel) inkább a távolságtartást kedveli, akkor meghagyom neki a távolságot. Amikor a nő beszél , beszélget valakivel, ha épp ott vagyok, akkor figyelek rá, s ha nem zavaró belefolyok a társalgásba is.
Minél többet beszél, annál többet lehet tudni róla.

Amikor látom a menekülőt és az üldözőit nem teketóriázom , azonnal cselekszem.
Valaki aki kifelé tart a mocsárból, az nagy valószinűséggel ismeri a járást. Ezért azonnal szólok, halkan a körülöttem lévőknek, miközben már indulok is futva :

- El kell kapjuk a férfit! Én megállítom őt az orkok a tieitek !

Valószinű, hogy már nem hallom a választ, de bízom benne, hogy velem tartanak társaim, ha nem az sem gáz, mert néhány büdös orkkal majdcsak elbánok. Csak a fickó el ne tűnjön!

Tehát futok, hogy elkapjam/ megállítsam a férfit. Ha lehet elé állok és „megkérem”, hogy álljon meg . Ha tovább akar futni , akkor elfogásra megyek. Vagy így vagy úgy de meg kell állítanom.
Elé állok :
-Hé pajtás állj meg !
Előhúzom a kardokat, jelezve, hogy megvédem.
- Csak maradj itt, ne fuss tovább!
Remélem közben a társaim is ideértek és kezelésbe veszik az üldözőket.
Ha valóban így van, és láthatóan az orkok állnak vesztésre, akkor vigyázok, hogy a fickó velünk is maradjon, ha akar, ha nem. Természetesen első a szép szó, de ha arra nem hallgat, akkor megtámogatom kis erővel is .

Ha harcra kerül a sor:

// Dobások:
Gyorsaságra:4,13,13,1
Ügyességre: 15,11,11,3,

Erő :12,14,6,
Érzékelés:4,2,18

harctéri gyakszi4
Fegyverismeret3

Akrobatika:20,

1. Támadás:
1.kard:
Pusztítás –a túlütésküszöb 20
KÉ :73+5=78
TÉ: 104+81=185
Sebzés 7/2 ép

2. kard:
Pusztítás : túlütésküszöb 20
TÉ: 104+82=186
Sebzés: 11/2Ép

VÉ : 153. //
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.26. 20:54

Perl Lawarin Solec

//Még mielőt el felejtem.

Paga Sker kb két regnyi rövid beszélgetésre plusz idősíkot nyitnék veled a Ranagol tetoválással el látott halott mellet.//

Még az ellenséges tábor elfoglalásakkor. A halot Ranagol tetoválásos ember mellet.

*Mikor látom, hogy Marko Lestarn leszúrja az egyik fogjot gyorsan odasietek mellé.

<... Oké, hogy pap akarom mondani paplovag vagy mi a fene... De azért ezt még sem kéne a fogjokat csak úgy ledöfni...>

*Mikor oda érek már nyúlnék is a vállához, hogy magam fel fodítsam de még előte vetek egy futó pillantást, a halotra. Mikor meglátom a tetoválást rajta megtormpanok és pár szívdobbanásig csak a vérmocskos tetoválást nézem.

- Nem mintha nem a halál leg volna osztályrésze végül, de azért kikérdezhettük volna előte.

*Hangom monoton, színtelen. Még nem tértem magamhoz teljesen a jel látványából.

<... Egy ranagolita... Itt!... Erről minenképpen szólnom kell majd a tágbornoknak...>

- Még mielőt meghalt modot valmi érdemlegeset ez a söpredék?

Kiegészítés a mocsár melletti eseményekhez.

*A paplovag szavai melepnek és elsőre nem is akarom elhinni, hogy jól hallotam. De mikor megindul kivont karddal az orkok felé egyedül már tudom, hogy jól hallotam. Karomant felemelve jelzem a többieknek, hogy álljanak meg.

- Menjen előre ha akar.

*Mondom hangomban némi lemondással a többieknek.

- Pajzsot a pajzshoz! Kardot szegez! Előre!

*Adom, ki a parancsokat amit Marko Lestarn már pár lépéssel előtünk jár.

//Akkor minden más marad úgy ahogy az előző írásomban írtam.

Szerintem jobban járunk ha most harcoluk az orkokkal.
Maradjunk együtt.
Védjük egymás harc közben
Ha későbbiekben szét is kell majd bontani az alakzatott akkor is legalább párban harcoljunk.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 91 / 180 • 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján