//off.: hugilee
Hol ovastad, hogy elesett a századod?
Mivel én mem láttam olyan részt a KM írásában ahol részletezné veszteségeink//
Moderátor: Admin
- Ha gondolod Celestius Clash gyere velem és ellátom sérülésedet, ha nem akarod igénybe venni papunk nagylekü ajánlatát!
Hisz-e a 7 arcúban?
Eljár-e a templomaiba hálát adni? Ha igen, milyen gyakran?
Milyen körülmények között élt, nevelkedett és tanúlt?
hová valósi vagy ? Merre van a család? Mivel látom, hogy nem mert a nőre nézni: Vár valaki rád otthon?
Az első örséget én, Rászim és Nagilla Ves Erhan állom. A második Triptipol Kopt és Markó Lestarn és az egyik zsoldosom. A harmadik Celestius Clash, Edwin Van Allen és a másik zsoldosom. Nincs tábortűz, nincs beszélgetés, őrségben nincs alvás. Aki alszik egy tömegben, egymáshoz bújva pihen. Aki örködik a tábor körül pár méterrel távolabb, három különböző pontról figyel. Fegyver a kézben.
- Ha gondolod Celestius Clash gyere velem és ellátom sérülésedet, ha nem akarod igénybe venni papunk nagylekü ajánlatát!
-Jól vagyok! - válaszolom kissé mogorván, és egyenest a sátram felé veszem az irányt.
*Amikor egyedül vagyok, leveszem a "kendőt", majd jól átmosom az arcom, ha lehet először valami erős alkohollal, majd vízzel. Aztán valami mást nevezek ki ideiglenes kendőnek ami elfedi az arcom, reggel pedig ahogy már írtam, felkeresem a kovácsot, majd valami más raktárost, azért a sapkáért.
- Bocsáss meg nagy harcos, de én csak a fegyvü’rökhöz értek, nem tudé’k ám ilyet össze ková’csóni. Ám van a tábo’ban egy nemes féle, Ves Erhan családjábó’. Úgy tudom, ő igazi mesterembö’r, kérd őt meg.
Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó