• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 33 / 54 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.07.27. 20:52

Mitaboshi Fuutame

*Folytatom a szabdalást szemrebbenés nélkül, érzések nélkül.

KÉ: 66+2= 68
TÉ1: 108+00= 208
TÉ2: 108+58= 164
TÉ3: 108+32= 140
Sebzés1: 14
Sebzés2: 8
Sebzés3: 17
VÉ: 185
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.07.28. 20:16

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM.: Pelso
Riegoly városállamok Sueso állam határától 115 -120 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Guray, Mitaboshi

*Az élen haladva vágtátok át magatokat a halottak során. A túl oldalra érve megtorpantok, ahogy észreveszitek, hogy előttetek már nincs ellenfél. Visszafordulva látjátok, hogy a harcosok lendülete megtört, ahogy a két csoport találkozott. Guray parancsokat osztogatva indul meg az összekeveredett forgatagban vagdalkozni. A hozzá legközelebbi emberéhez lép, aki egyedül veszi fel a harcot egy kövérkés paraszt földi maradványaival. Oda lépve egyetlen csapással szakítja át a gerincét, lapockáját és a bordákat. Az eldőlő test felet átlépve halad tovább a katonával az oldalán.

*Csak egy pillanattal lemaradva indul meg Mitaboshi is egy másik katona segítségére. A vékony magas testet válltól csípőig egyetlen vágással hasítja ketté. Majd a szétváló test mellet elhaladva megcélozza a következő emberi porhüvelyt. A katona pár lépéssel lemaradva követi.

*Miközben Guray és Mithabosi az élőholtak közt már vissza fele haladva, vagdalkozva úgy tűnik, a katonák magukra találnak. Miközben ügyesen félre mozdulnak a feléjük hadonászó „karmos” kezek elől, mély vágásokkal hasítják fel a halottak testét. A párban harcoló katonák csapásai nyomán tíz halott hanyatlik a földre mozdulatlanul.

*Guray parancsokat osztogatva lép oda a második halotthoz. Egy határozott mozdulattal hasítja ketté a koponyáját. Majd egy erőteljes rántás kíséretében szabadítja ki kardját a mellkas közepéből. A katonák a papot utasítások szerint támadnak a még talpon lévő testekre.

*Mithabosi miközben egy újabb testen volt alkalma gyakorolnia, hogyan kell egyetlen mozdulattal átvágni egy embert. Négy katona társaságában szembesül vele újabb ellenfél már nincs elérhető közelségben.
*A halottakkal egyedül harcolók miután újra kitértek a feléjük maró kezek útjából másodszor is lesújtottak. Többjükhöz segítségül siettek közelükben található társaik. Sorra hanyatlanak a földre az elvágott gerincű és lefejezett testek.

//Végeztetek a 40 halottal. 2-2 halottal Guray és Mithabosi végzett.//

Gwon, Thirn

*Némiképp lemaradva figyelitek az eseményeket. A támadás megtorpanásának nem örültök. Gwon még nem esik kétségbe és figyeli az eseményeket tovább. A tanácsos viszont cselekvésre szánja el magát. Kezei előre lendülve jeleket rónak fel a levegőbe és mágikus szavakat mormolva koncentrál. Miközben folyik a harc lassan az igék végére ér, de egyszer csak egy szó és mozdulat közepén megtorpan.

*Nem láttok több élőhalottat a közelben. A maradék katona csatlakozik hozzátok a lovakkal.

//A testeket itt hagyjátok, temetetlenül vagy esetleg eltemetitek?

Ha van temetés, akkor itt éjszakázok.
Ha nincs temetés, akkor felmásztok a túl oldalt a hegyre és a paraszt által emlegetett barlangban száltok meg éjszakára.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.07.29. 11:25

Gwon Malor

*Számomra inkább izgalmas, mint félelmetes, ami nem messze előttem zajlik. Mintha egy arénában ülnék, és a rabszolgák harcát figyelném. Természetesen a két vezér harca a leglátványosabb, ahogy könnyű szerrel tapossák el a mocskokat. Sajnálattal tapasztalom, hogy nem jön létre mágia, kíváncsi lettem volna, hogy mivel segít a katonákon, később jó lett volna ez a tudás.
Mikor végeznek az ellenséggel, nyugodt tempóban sétálok feléjük. És bár nem vagyok elragadtatva a harctól, de végül felülkerekedtek a holtakon, igaz mi voltunk túlerőben, és így szép szavakkal illetem őket.

- Szép volt, harcosok! - *Mondom hangosan. – Most már mind ott van, ahová valók. Hajdan egyszerű polgárokként élték az életüket, de mára szörnyetegekké tette a gonosz átka. Ám ti nem hajoltatok meg az ellenség erejétől, hanem bátran küzdtetek, és elsöpörtétek ezeket a bestiákat. -*Ekkor kissé visszább veszem a hangom erejét. – Most pedig hantoljuk el a holtakat. Had nyugodjanak békében.

//off: karizma: 12, dobás 7 //

*Ha esetleg valaki nem támogatja az elhantolást, mert sok idő, akkor figyelmeztetem a pestis veszélyére, illetve előfordulhat, hogy újra feltámadnak, ha nem temetjük el őket.

*Természetesen a hantolástól kissé messzebb táborozunk le. A sólymomat körbe reptetem, míg nappal van, hátha lát a környéken bolyongó holtakat, vagy egyéb dolgot. Este küldetek mindenkiért, hogy tanácskozzunk. Mikor megérkeznek, udvariasan köszöntöm őket, és borral kínálom mindet. Majd bele kezdek mondandóba.

- Köszönöm, hogy itt vagytok. Figyeltem a mai harcot, és hála az égnek, győztünk. Ám úgy látom, hogy komolyabb hordát már nem tudnánk megállítani, legalább is a katonáink mind odavesznének. Ezért szeretném, ha kitalálnánk egy tervet, komoly túlerővel szemben. -* Egy kicsit várok, hogy mindenki megeméssze, amit mondtam, majd folytatom. – Képes vagyok egy olyan rituáléra, mely hozzám csalja a holtakat, tőlem száz méterről, ám nem tudok sokat irányítani belőlük, csak egyszerre tízet. Szerencsémre bennem nem tudnak kárt okozni, de még soha nem próbáltam ki, hogy egy harc közepén hogyan is működik ez a mágia. Tehát lehet, hogy mind ott hagyva jelenlegi prédáját elindul felém, ám az is lehet, hogy nem. Az elmélet az mondja, hogy nem bírnak ellenállni e hatalomnak. Tehát, ezzel ideiglenesen el tudom vonni a holtak figyelmét, ám nem sokáig.

*Ezután csendben hallgatom a hozzá fűzni valójukat.

//off: A tanácskozás után lepihenek, és természetesen másnap folytatjuk urótunkat.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.07.30. 9:39

*A holtakat hamar feldarabolták így meg is szakítottam a készülő varázslatomat.

A holtak eltemetésének ötletét én ellenzem:

/Karizma próba:8 karizma érték:12/

- Nem szeretnék ellenkezni a túlvilági életformák ismeretének mesterével, de szerintem ha valamiképp a mágus kapcsolatban áll a teremtményeivel, vagy ha csak egyéb módon is érzékelték a holtak az előbbi csatát, vagy ha nem is a holtak akkor a tónál látott szellem lény, esetleg az erdei leány akiről nem tudni mi szerepe van. Tehát ebben az esetben éjszaka támadásra készülhetnénk és ezt szeretném egy biztonságosabb barlangból fogadni, ahol nem számít a holtak túlereje és a védelmet is egyszerűbb kiépíteni ellenük.
Azt meg hogy feltámadjanak esetleg úgy is kivédhetjük, hogy a testeket egy halomba rakjuk és felgyújtjuk, esetleg rá áldozhatunk egy korsóval az olajból, és úgy hagynánk magunk mögött minél gyorsabban ezt az átkozott helyet.

A megbeszélés alkalmával (ha elmegyünk is valószínűleg meg lesz tartva nem?)

- A holtakkal szemben azt javasolnám, hogy a katonák közt osszunk szét tömlőket egy-egy kupányi olajjal, és valószínűleg nem jutna így mindnek efféle gyújtó bomba, de a bombátlan katonák tudnának fegyverrel védeni, míg a társaik távol harci egységkén támadhatnák a holtakat a lángoló tömlőkkel. Esetleg ha megtudnánk oldani, hogy felrajzolok egy bezáró pentagrammát, egy nagyobb viaszkos vászonra, vagy bőrre úgy hogy maradandó legyen, ha a bőr elég vastag akár égethetném is egy izzó fémmel így kevesebb az esélye hogy a rajzolat megszakad. Ebben az esetben a rohamozó holtak elé csak ki kéne teríteni ezt a darab bőrt, és azok akik kívülről behatolnak a rajzolatba nem tudnának a túl oldalt ki jutni, így ezzel a rajzolat méretétől függően tudnánk végleg fogságba ejteni holtakat. Ebből akár többet is elő tudnék állítani, bár a legyártásuk maradandó esetén fárasztó és hosszadalmas lehet.
Az utolsóként így hirtelen eszembe jutott ötlet az, hogy sima mágikus támadásokkal, és támogatásokkal tudnék segíteni. Ez alatt azt értsétek, hogy vagy lángoló falat húznék a holtak elé, vagy a katonák némelyikét vonnám a lángok oltalmazó körébe esetleg fegyvereit.
Lennének egyéb ötleteim is, de azok bonyolultabbak mintsem hogy letudjam írni így gyorsan.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.07.31. 5:33

Guray

A csata után hangosan felüvültök a gyözelémünkrekardomatmagasra emelve.

< Majd magamban mosolygok, legalább tudom, hogy mit tudok elvárni tölük ha szátvagyunk szorodva a csata téren, és akkor ha csata rendben állva tudnak harcolni... >

Míg oda hozzánk érnek a többiek addig végig nézem a katoákat, hogy mennyire viselte meg őket a csata lelkileg...
lélektan: 2 es Inti : 12
Dobás: 10

MAjd megjallgatom Gwon és parancsát,mad végig hallgatom Thrin tanácsát is.

Utána a katonákhoz fordulok.

- Mozgás tábort felűllitani őrséget a helyére és a sebesólteket a ellátni.
Utána kezdünk neki a hantolásnak. -

Mikor a katonák elmennek oda fordilok a többiekhez.

- Szép munka fuutame, nem lennék az ellenséged gyorsaságodat átva -
MAjd biccentek felé.
- Nos Trin tanácsos, egyet értenék veled normál esetben, de ez nem normális hadjárat itt nincs után potlás és nincshova vissza vonulnunk megértem aggályaid és magam is szivesebben szállnék meg a barlangban, de a nagy tűz túlmesszire ellátszik és ki tudja mit vonz vagy hoz ide esetleg ki látja meg.
Pontosan nem tudom, hogy a holtak elvesztését érzi e a feltámasztojuk, de szerintem nem, mert ha igen joval többel kellet volna össze futnunk.
S ha lehet akkor még egy darabig szeretnék észre vétlen maradni az ellenséges területen, persze lehet máris késö, de hátha. -

Fejezembe a mondatott enyhe ércelödéssel a hangomba és mosolyal a számon.
- Azért jó buli volt... -
Vigyorodom majd megyek pakolni intézkedni és meg beszélni a stratégiát a tisztekkel rajta ütés esetén illetve a késöbbiekre, hogy legközelebb hatékonyabban végezhessünk a holtakkal.
Ki küldök néhány felderitöt a kornyékre, h ne érjen minket meglepetés az éjjel amilyen messze csak tdnak lovagoljanak ki nézzenek körbe és sötétedés elütt érjenek vissza!

A megbeszélésen.:

Megvárom amíg Thrin is meg Gwon is elmondják ötleteiket.

- Nos.Akatonáink elbánnak az élőholtakkal mind addig amig maximum 1 jut fejenként, addig jók vagyunk tehát maximum 100 fős sereget vagyunk kéoesek legyözni, ha ennél többen támadnak akkor bajban leszünk trükök nélkül.
HA csata rendben támadunk talán 150 el is feltudjuk venni a harcot de ha rajtunk üt egy 100 fös sereg akkor máris bajban vagyunk.
Öszintén ha csak 20 másodpercre is eltudod vonni a holtak figyelmét arról , hogy megöljék a katonákat azzal máris a mi oldalunkra billented a csatát, de ha csak néhány másodpercet nyersz már azzal is meg tudjuk dönteni a csata kimenetelét.-

- Nos Thrin, tetszenek az ötleteid ,bár ha tüzzel élsz akkor a felgyulladt holt még nem biztos , hogy meghal és nem gyujta fel a katonáimat, bár ha meg tudod oldani, hogy a hot nem jönn ki a gömböl vagy miböl amit mondtál akkor nagyon jó ötlet, illeve az a tűzfalat is támogatom, mivel ha látjuk a terepet akkor elég ha valakit lóval arra küldök és máris elvágtuk a holtakat, hogy elérjenek minket illeve talán elég egyetlen katona is hogy felgyujtson egy egész sereget.
Úgy gondolom, hogy ha nem fárszt el tulságosan. akkor hasznát vennénk mind kettőnek. -
Illetve ha van még néhány ötleted akkor kérlek szólj mert ha úgy van tudok rá stratégiát is épiteni. -

Az éjszakára pluz testöröket állitatok Thrin sátrához és Gwonéhoz is.
MA este én is örködöm és elötte meg utána milött nyugovora térek még beszélek a katonákkal a tisztekkel meg figyelem öket z árnyékból, hogy tudjam mennyire vannak jól rosszul, milyen akedvük hangulatuk...
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.01. 19:57

Riegoly városállamok Sueso állam határától 150 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak NJK(Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

*Miközben a hegyoldalon maradt katonák libasorban lejönnek a hegyoldalról a hátra hagyott lovakkal tanácskozásra gyűltök, hogy mi legyen. A tanácsos nem támogatja Gwon javaslatát, de az ő javaslatát meg Guray százados nem támogatja. Így a megbeszélés hamar véget ért. A csapat a parancsok nyomán két részre oszlik. Egyik fele valamivel arrébb nekilát a tábor felállítására éber őrökkel. A másik fele meg neki lát egy tömegsír megásásához.

*Még mielőtt nyugovóra tértek ötletetek hogyan is kéne harcolni majd nagyobb csapatok ellen, de végül úgy határoztok, a részleteket majd holnap beszélitek meg pihent elmével.
//Pm. Mindneki.//
*Madárdal és reggelijüket csendes beszélgetés közepette fogyasztó katonák zajára ébredtek. A különös álom még élénken kitölti, agyatok miközben lassan beszivárog az amit a szemetekkel láttok. Valóban álom lehetet, mivel ott vagyok és abban a helyzetben ahol az éjjel nyugovóra hajtottátok a fejetek.

*A nap még csak épp, hogy elő merészkedet, de a katonák már majdnem végeztek a táborbontással. Mire a nap delelőre járt magatok mögött hagytátok azt a barlangot, amit a vezetőtök említett még tegnap.
Ahogy haladtok az erdei csapáson átnéztek a szemben található hegyoldalra. Némán próbáljátok felfogni a látvány léptékeit. Több mérföld hosszan csúszott meg a teljes hegyoldal. A tetejétől az aljáig. Több tíz méter magas fák fekszenek egymás hegyén, hátán mintha csak egy kazal rőzse lenne. A szurdok, amiben tegnap éjjel éjszakáztatok a felső részeken teljesen fel lett töltve.

*Másnap délre ki értek a hegyi csapásból. Az ösvény bele torkollott egy szélesebb útba. Ekkor elő lép Elran és balra mutat, az út arra felfelé halad a hegynek.
- Arra kell menni a várhoz. Napszálltára ott is lehetünk. Legkésőbb éjközépre.

*Először arra néztek amerre a paraszt mutat majd jobbra fordultok amerre az út lefelé tart a hegyről. Furcsán ismerőnek tűnik. Száz méterre lefelé ahol az út elkanyarodik, balra láttok egy kunyhót. Mellette a hegyoldal elég széles része lapos ahhoz, hogy egy nagyobb csapat megpihenjen ott éjszakára.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.08.01. 22:08

Mitaboshi Fuutame

-He?! -ülök fel hirtelen, az álomból kirévülve.
*Keresni kezdem magam körül az álomlányt, de nem találom sehol, s rádöbbenek, hogy ez már a valóság, az pedig csupán álom volt. Viszont nem hagy nyugodni olyan könnyen a furcsa éjjeli jelenés. Meditációval feküdtem, hát meditációval is kelek.

*Magamhoz veszek valamit, hogy pár méterrel a csapattól elhatárolódva leülhessek, s magamba fordulva elmélkedhessek.

//off: A varázslók bele tudnak nyúlni az elmémbe meditáció vagy alvás alatt, hogy hamis álmot mutassanak? int: 14 dobás: 12 magasmágia: 1//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.03. 2:01

Guray

Az álomból kirévedve hirtelen felülök és körbe tekintek...

< E meg még is mi a fene volt...>

Majd megnézem, hogy minden rendben megy és ha igen akkor oda megyek Gwonhoz és mesélek az álmomról neki, hátha van valami ötlete, hogy még is mi a fene lehetett vay jelenthet e valamit...

Az uton figyelek, az emberekre és a környékre is.

Mikoe az elágaáshoz érünk gondolkodoba esek, melyet meg osztok a többekkel is.

- Mit gondoltok ne táborozunk le itt és nézünk körbe, holnap meg ha a várhoz érünk legalább ki pihenten mennénk harcba ha úgy van, vagy gondoljátok, hogy nincs vesztegetni való idönk és máris mennyünk a várhoz? -
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.08.03. 9:59

*A csapat döntését viszonylag hamar elfogadom, de a másnapi látvány kicsit idegesít:
< Ebbe mind bele hallhattunk volna>

*Az álmom is zavar, olyannyira, hogy lovaglás közben megosztom félelmeim Gwonnal:
- Álmodtam az éjjel, máskor nem vennék róla tudomást de a témája és a hely ahol álmodtam elég meggyőző, hogy úgy érezzem, a vár mágusa figyel minket, és most már az álmok síkján is felénk nyúljon, vagy csak látomásokat okozzon. Az álmok síkját nem tudja egyszerű ember mágus járni, de ez és az hogy talán van egy harmadik fél is ebben a küzdelemben talán sokkal elfogadhatóbb nekem mint az hogy az elménket tartja a kezében ilyen távolról. Az előbbi óvatosságra adhat okoz, az utóbbi viszont azt jelenti, hogy az aki ezt csinálja nem tart tőlünk, azért nem vagyunk még halottak.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.03. 12:37

Gwon Malor

*A sátrat nézem, ahogy még a gondolataim az álmon járnak. Megnyugtat a tudat, hogy a sólymom tőlem nem messze van, és az is, hogy életben vagyok. Van némi rálátásom az asztrális világra, így tudom, hogy látomásokat küldeni könnyebb, mint megölni valakit az álmok síkján. Ám az, hogy áttörte az elmém köré épített védelmet, igen csak elszomorít.

<És vajon miért üzent nekem?>

*Végig pörgetem az álom emlékeit, majd összeráncolt homlokkal gondolkozom.

<Tudni akarja, mit akarok tőle. Ez viszont jó jel. Hisz vagy úgy érzi, hogy nem biztos a győzelme velem szemben, vagy nem gyilkosak a szándékai. Legalább is rám nézve.>

//off: Én szívesen megnézném azt a barlangot, hisz lehet, hogy az álomban lévő barlang, és e között összefüggés van. Ám úgy érzem KM-i ösztökélés történik, így úgy veszem, hogy nincs ott semmi.//

*Ahogy a katonák összepakolják a tábort, én kicsit arrébb, a nyugalom magányában állok, és a messzeséget figyelem. A sólymom a jobb vállamon pihen. Mikor odalép hozzám a parancsnok, biccentek felé, és meghallgatom mondandóját. Ám amint meghallom, az arcomon egyértelműen látszik a döbbenet.

//off: Nem írtad le Gorodak, hogy mit álmodott Guray. //

- Ez különös. Én is álmot láttam az éjjel. Egy leány szolt hozzám, és arról faggatott, hogy miért vagyok itt. Ez nem véletlen. Amint lesz egy kis nyugodt időnk, ezt meg kell beszélnünk. Hisz lehet, a többiek is álmodtak.

*Zavartan indulok el a csapattal. Így már, hogy nem csak én láttam e különös álmot, egyértelmű, hogy komoly dologról van szó. Amikor Thrin lovagol felém, valahogy érzem, hogy mit akar, majd hallva beszédét, egy pillanatra elgondolkodok, és utána szólalok meg.

- Guray parancsnok, és jó magam is láttunk álmot. A következő táborozásnál összeülünk, és átbeszéljük a tegnap este történteket.

*Mikor sorra kerül a döntés, hogy már ne álljunk meg, hanem egyenest a várba menjünk, vagy táborozzunk le. Parancsot adok a letáborozásra.

- Parancsnok, az éjszaka megkettőzött őrség legyen! És küldj ki a várhoz néhány embert. A legjobbakat, és nézzenek körül. De nem fedjék fel ott létüket! Ha még is észreveszik, de nem támadják meg őket, akkor mondják el, hogy Gwon Malor, a király küldötte, érkezik meg holnap a vár urához. -* Egy kicsit várok, majd folytatom. – Fuutame, Guray, és Thrin. Kérlek gyertek a sátramba pár dolgot megbeszélni.

A sátorban.

*Vízzel fogadom őket, és nem engedem, hogy bort adjanak a katonáknak, illetve nekünk.

- Először is meg kell vitatnunk egy fontos dolgot. Előző este álmot láttam, és nem csak én. Thrin, és Guray is. Fuutame, te álmodtál valami szokatlant? Én egy lányról álmodtam, amint egy barlangban arról faggat, hogy miért érkeztem ide?. Illetve, hogy az apját meg akarom e ölni.? Először kissé megijedtem, hogy könnyűszerrel látomásokat küld nekünk valaki, ám ez azt is jelenti, hogy nem biztos az erejében. Talán szövetségeseket keres. Bár, hogy is legyen, nekünk fel kell készülni erre. Én úgy gondolom, hogy fondorlattal győzzük le. Nem tudjuk, hogy a magiszter az ellenség, vagy egy démon, ám ha jól csináljuk, bármelyiket legyőzhetjük. Meg kell győzni az ellenséget, hogy nem akarjuk a halálát. Ám az is lehet, hogy nem tudjuk szavakkal megnyerni a csatát, és akkor azonnal, amint lehetőség nyílik rá, végezni kell vele. Holnap elérjük a várat, és én előkészítek egy rituálét, mely hatalmas pusztítást képes végezni, ám így kissé védtelen leszek a támadásoktól. Tehát, Thrin, a te feladatod lesz a mágikus védelem. Guray, a katonák parancsnoklására ügyelj. És Fuutame, te engem védesz.

*Majd türelmesen megvárom a válaszokat, érveléseket.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.04. 19:42

//Előre is köszönöm a türelmet a reagot holnap teszem majd közzé.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.05. 1:04

Guray

Mikor meg hallom, hogy Gwon is álmot látott kicsit össze ráncolom homlokomat,majd mikor mondja hogy majd este meg beséljük , csak bolintok és megyek intézni a katonákat és a dolgomat...

Utközben figyelek a résletekre hátha észre veszek valamit.

Az elágazásnál Gwon parancsának örülök, mivel magam is erre gondoltam.

Parancsa után csak bolintok, és megyek is meg szervezni a felderitő csapatott akikel megtisztitjuk a terepet a tábor helynél, majd ha minden tiszta, jelzek az embereimnek hogy kezdjék meg az örség felálitását és a táborét.

Majd személyesen választom ki az embereket a vár és környékének felderitésére.
2 dara két fős csapatott választok ki és az egyikbe a királytól kapott felderitöt is bele rakom.

- Nem akarok hös hallotakat, szóval csak ovatosan, a felderités a lényeg, ha tlálkoztok élőholtakkal csak kerüljétek ki ha ez nem lehetséges találjatok másik utat a várhoz ha ez sem megy gyertek vissza és jeletsetek, ha várban valaki észre vesz titket, jeletsétek, hogy a király küldött tieket és hogy holnap meg érkezünk. Pontos számokat ne mondjatok, ha ég is kell mondjátok , hogy úgy 50 en vagyunk... Az egyikötök ebben az esetben is jöjön vissza és jenetsen , de legyetek biztosak benne , hogy nem követ senki.
Nap nyugtára térjetek vissza... -

Ha van még kérésük azt meg válaszolom, majd keresek még két embert akikel a vissza fele vezető utat deritetem fel, hogy biztos legyek benne, hogy nem várható, hogy hátba támadnak minket, illetve, hogy mennyi, holtat találnak vissza fele.

- A ti dolgotok, hogy körbe nézetek a hátunk mögött hátha az élőholtak uj hordájába botlotok ha igen akkor nézzétek meg merre megy, titeket ne vegyenek észre, valamint térjetek vissza napnyugta előtt, ha nem muszály nkeveredjetek harcba és maradjatok észre vétlenek. -

A parancsnokokkal is beszélek és különos éberségre hivm fel a figyelmüket valamint arra, hogy bárki bármit lát egyből jellezen nekem még ha alszok is. Valamint ma este senki nem ihat bort, csak is vízet!

Majd ellenőrzöm a tábort a kettős örséget, végül valószinüleg utoljára meg érkezem Gwon sátrába.

Végig hallgatok Gwon szavait.

- Nos valami lehet a levegőben, mert úgyanazt álmodtuk.. Ami számomra furcsa, ami még furcsbb számomra, hogy ez a nő kérdőre vont, hogy meg akarom e ölni az paját...Nos ez jelentheti, azt hogy az apja ellenség, de lehet, hogy barát. -
Majd körbe ordozom tekintetemet.
- Mondjátok ti válaszoltok a lánynak és ha igen mi volt a válaszotok.
Az enyém az volt, hogy attól függ, hogy ki az apád, mi volt a tiétek? -

Majd várom a többiek hozzá füzni valóját é válaszaikat.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.08.05. 20:10

Riegoly városállamok Sueso állam határától 150 km-re, légvonalban. Shanice hegyei közt. Az abbit órája (11óra).
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak NJK(Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

//Nos mivel az előző helyszín óta két nap is eltelt. Ha gondoljátok, a megbeszélésnek nyithatunk egy második idősíkot. Miszerint az előző táborhelyen éjszakázva beszélitek meg azt, amit most írtatok.//

Megbeszélés. Erdő közepén a hegyen.
*A hegyoldal egy kevésbé lejtős részén áltok meg pihenni. Nincs se sátor állítva, se tűz rakva. A lovak és katonák szorosan egymás mellé feküdve pihennek. Az összes ló most a földön fekszik. A lovasuk meg mellette a felszereléssel.

*Ti egy szikla tövében gyűltetek össze a tábor fölött. A tábor éber őrök figyelik váltásban.

//A következő beszélgetések zajlottak le itt akkor eddig.//

Thor
- Először is meg kell vitatnunk egy fontos dolgot. Előző este álmot láttam, és nem csak én. Thrin, és Guray is. Fuutame, te álmodtál valami szokatlant? Én egy lányról álmodtam, amint egy barlangban arról faggat, hogy miért érkeztem ide?. Illetve, hogy az apját meg akarom e ölni.? Először kissé megijedtem, hogy könnyűszerrel látomásokat küld nekünk valaki, ám ez azt is jelenti, hogy nem biztos az erejében. Talán szövetségeseket keres. Bár, hogy is legyen, nekünk fel kell készülni erre. Én úgy gondolom, hogy fondorlattal győzzük le. Nem tudjuk, hogy a magiszter az ellenség, vagy egy démon, ám ha jól csináljuk, bármelyiket legyőzhetjük. Meg kell győzni az ellenséget, hogy nem akarjuk a halálát. Ám az is lehet, hogy nem tudjuk szavakkal megnyerni a csatát, és akkor azonnal, amint lehetőség nyílik rá, végezni kell vele. Holnap elérjük a várat, és én előkészítek egy rituálét, mely hatalmas pusztítást képes végezni, ám így kissé védtelen leszek a támadásoktól. Tehát, Thrin, a te feladatod lesz a mágikus védelem. Guray, a katonák parancsnoklására ügyelj. És Fuutame, te engem védesz.

Gorodak
- Nos valami lehet a levegőben, mert úgyanazt álmodtuk.. Ami számomra furcsa, ami még furcsbb számomra, hogy ez a nő kérdőre vont, hogy meg akarom e ölni az paját...Nos ez jelentheti, azt hogy az apja ellenség, de lehet, hogy barát. -
Majd körbe ordozom tekintetemet.
- Mondjátok ti válaszoltok a lánynak és ha igen mi volt a válaszotok.
Az enyém az volt, hogy attól függ, hogy ki az apád, mi volt a tiétek? -

Thrin
- Álmodtam az éjjel, máskor nem vennék róla tudomást de a témája és a hely ahol álmodtam elég meggyőző, hogy úgy érezzem, a vár mágusa figyel minket, és most már az álmok síkján is felénk nyúljon, vagy csak látomásokat okozzon. Az álmok síkját nem tudja egyszerű ember mágus járni, de ez és az hogy talán van egy harmadik fél is ebben a küzdelemben talán sokkal elfogadhatóbb nekem mint az hogy az elménket tartja a kezében ilyen távolról. Az előbbi óvatosságra adhat okoz, az utóbbi viszont azt jelenti, hogy az aki ezt csinálja nem tart tőlünk, azért nem vagyunk még halottak.

Az út mellet.

*Gwon parancsa nyomán Guray kivezényli a századot az útra a hegyi ösvényről. Négyes menet oszlopba fejlődnek fel, mögöttük a málhás álatokkal a kísérők szintén. Ti a menet oszlop jobb oldala mellet elől lovagoltok. Négy lovas a kapott parancsnak megfelelően kiválik a sorból és a hegynek fel balra elindul a vár irányában. A felfejlődött menet oszlop jobbra, a hegynek le megindul a kunyhó irányában. Durván ötszáz métert lovagoltok mire végre oda értek a kunyhóhoz. Az út mellet itt a hegyoldalon van egy szélesebb lankás rész, ami alkalmas a század éjszakai megpihenésére. Valamint az út balra elkanyarodik élesen.

*Ahogy megközelítitek a házat, a lovak idegesen kezdenek viselkedni. Első gondolatotok, hogy újabb élőholtak vannak a házban, ám ekkor az egyik katona balra mutat amerre az út elkanyarodik. Durván száz, százötven méterre emberek tömegét látjátok ácsorogni. Nagyon rongyosak. Némelyiknek mintha még az egyik karaj is hiányozna. Durván százan lehetnek esetleg többen. Ahogy nézitek valami szikla omlás tartja vissza őket, hogy tovább haladjanak a hegynek lefelé tartó enyhén lejtő úton. Még nem vettek észre titeket.

//Köszönöm a türelmet.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.08.06. 19:31

Gwon Malor

//off: Akkor a megbeszélés külön idősíkon. //

A megbeszélésen

- Az én válaszom az volt, hogy nem akarom az apja halálát. Úgy gondoltam, talán így lesz esélyünk közelebb férkőzni hozzá.

*A tanácsos elmélkedésére én is bólintok.

- Én is úgy érzem, hogy nem tartja senki markába az elménket, ám ettől függetlenül abban sem vagyok már biztos, hogy a magiszter él, vagy legalább is élő. Előfordulhat, hogy most más irányítja a várat, de mikor oda érünk, majd megtudjuk. Amit még el akartam mondani. A mágikus rituáléval egy energia gömböt fogok létrehozni, ami komoly pusztításra képes, még démon ellen is. Csak rá kell gondolnom, és azonnal létre jön. Természetesen nem akarom addig előidézni, amíg biztosan nem tudjuk, ki az ellenség. Ha a magiszter az, és ott lesz, akkor nem kegyelmezünk. Természetesen fel kell készülnöm erre a bonyolult mágiára, így a várhoz érés előtt kis időre lesz majd szükségem.

Az útnál

*Meglátva a holtak tömegét, elhúzom a számat.

<Én ostoba. Miért nem reptettem Ifart?>

*Végig nézek a katonákon, majd úgy döntök, itt az ideje kipróbálni valamit. A többiekhez lovagolok, halkan szólalok meg.

- Nem akarom, hogy a katonák összecsapjanak velük. Én magam intézem el, illetve, ha van kedvetek, csatlakozzatok. Nem fognak erre jönni, azt most megmondom. Guray, parancsold a katonáknak, hogy kissé vonuljanak vissza, és addig ne táborozzanak le, míg itt nem végzünk. Nehogy arrébb is legyenek.

*Ezután leszállok, a lovamról A sólymot felreptetem a levegőbe, és amíg világos van fürkéssze a környéket. Ha már este, akkor szálljon le a kis házikó tetejére. Útnak indítom, majd lassú léptekkel elindulok a holtak felé, miközben az élőholt idézés rúnákat frissítem fel emlékezetemben. Ha a többiek is jönnek, akkor mosolyogva bólintok feléjük. Amikor észrevesznek engem/minket az élőholtak, belekezdek a mágiába. Reménykedve, hogy sikerrel járok, magam köré gyűjtöm az összeset, majd tíznek azonnal utasítást adok, Támadják meg a többi élőholtat. És ezt addig játszom, míg mind el nem hull, vagy csak egy marad. Természetesen folyamatosan figyelem a hordát, hátha van köztük értelmesebb.

//off: Élőholt idézés: 1 kör, időtartam 10 perc mana pont 10. A tetoválásom miatt egészen a 4-s fokú élőholtak sem támadhatnak meg. nekromancia+IQ= 17+3, dobás 7, észlelés 14 dobás 8//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.08.06. 23:44

Guray

A megbeszélésen:

- Azt jó tudni hogy senki nem tarja a markában az elménket, de azért kicsit zavar, hoy csak úgy bele nyult az álmunkba...
Az én válaszom az volt, hogy: Attól függ ki az apád....
Gondoltam válaszolni is fog... -

Gwon beszámolojára, hogy mire lesz képes a várnál, végig fut a hátamon a hideg.
< Még jó hogy a társam, de ki tudja mire képes az ellenséges varázsló, de talán nem lesz mitől tartanunk hiszen Gwonon kivül még Thrin is tud egy két jó kis trükött. >

Az uton.:

Mikor meg látom a holtak seregét felemelem a kezemet ezzel meg ájt parancsolva a katonáknak.

Majd Gwon parancsára bolintok és kicsit hátrébb lovagolok a katonákhoz és halkan mondom nekik, hogy csendben vissza 200m ert és ott vrjanak ránk védő gyürüben és mind ezt halkan tegyék.

- Vissza 200m ert olyan csendben amilyen csendben csak tudtok védü gyürüben várjatok míg vissza nem térünk a terep meg tisztitása után ! -
- 50 ember álljon csata rendbe, és várjon a jelzésre, hogy ha még is szükságünk lenne erősitésre. -

Mondom hallkan.

Majd fegyvereimmel leszálva a lóról kisérem el Gwont, hogy ha észre vesznek minket vagy őt, utána feltudjuk tartoztatni az élőholtakat a többiekkel míg kell.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 33 / 54 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján