• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 48 / 64 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.06.20. 8:47

Amica írta:
HugiLee írta:Boldog viharnapot neked is :DDDDD
Ez a szegény eltévedt valahogy , majd valaki megszabadítja a szenvedéseitől...remélhetőleg :)

Húúúú, vmit benéztem és most látom h hülyeséget írtam, ezer bocsi ^^" Hozzászólás javítva :)

Amúgy így utólag is kellemes húsvétot mindenkinek ;) és remélem beindul a forgalom!

Szia ! Gond egy szál se ! Részemről kedvelem ha sok hülyeséget olvashatok , hisz végül is ezért vagyunk itt nem igaz ?
Bár még vissza kéne olvasnom, hogy mire is írtam ezt a megjegyzést, de biiztosan nem a nőnapi köszöntésre :DD Hanem volt ott valami értelmezhetetlen szöveg , arra volt a megjegyzés :)) de az is csak viccből természetesen.
Örülök, hoyg végre mások is benéznek ide :))
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.06.20. 9:18

Nézünk-nézünk, csak ritkán látunk bármit is :D
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.06.20. 9:30

A Keleti Legendák találkozóra vissza térve...
Komoly jelentkezők hiányában kénytelen voltam máshonnan verbuválni egy csapatot :( De legalább sikerült! Mondjuk vicces lesz, mert 4-en leszünk és vadidegenek :) Viszont így lesz még izgalmasabb. Sikerült a karaktereket is úgy össze állítani,hogy idegenek és csak véletlenül verődtek össze.
A jövő héten majd közzé teszek egy kis élménybeszámolót az eseményről.

Ui.:
Köszönöm mindazoknak, akik válaszoltak a felhívásomra! :)
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.06.20. 9:38

Hát sajnálom, hoyg már túlvagyunk a dolgon...:) és mint az egyszeri lány megkérdezem:
-és jó volt ?...Nekem is ?
:DDDD
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.06.23. 20:12

Ha sikerül elmennem, se javítottam volna a dolgon, mármint a vadidegen társakon xD
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.07.03. 9:51

megint elcsendesedett a taverna...gyanúsan csendes....ez amolyan vihar előtti cucc lehet....még a végén kénytelen leszek valami mesét összedobni ......
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.07.07. 10:14

Sziasztok,
Akkor, íme egy rövid élménybeszámoló a Keleti Legendák találkozó és „verseny”-ről.
Az egyik csapattag késett és a KM is, így kezdtünk neki. Sőt a KM akkor reggel kapta el a modult… :)
Mint már említettem ez volt az első közös játékunk, ami érezhető is volt végig. Egyetértés nem volt semmiben :) A csapat varázslója (sokadjára is bizonyította, hogy nem JK kaszt!) sokszor lassította a játékot az OFF-os kérdésekkel, problémákkal. Az ET olvasgatása minden pillanatban jelen vol, Mi mennyi MP, mennyi szegmens, tud-e a föld alá süppedni és onnan láthatatlanul gigászi lángoszlopot lövellni 20 percig… meg hasonlók… Véleményem szerint, aki bármilyen kaszttal varázsolni, akar, az tanulja meg fejből a varázslatait. Mert Én mint KM azonnal elintézném azzal, hogy „a JK érthetetlen okból, harc közben elővett egy míves bőrkötésű vaskos könyvet és lapozgatni kezdte. Ellenfele először megtorpant és csak bámult, de 2 szegmenssel később halk puffanással ért könyvet a míves könyv és a varázsló feje, majd egy újabbal a teste…” :twisted:
Ezeket a hátrányokat leszámítva a kaland elvezhető volt. A modul írója szép munkát végzett, minden infó és adat a KM kezében volt pontról pontra. Volt logikai rész és harc is kellő mennyiségben. És köszönet a szervezőknek is a munkájukért. Ha összeszokott társaságként mentünk volna, akkor szerintem kifogástalan játék lehetett volna. De így sem panaszkodom, sok év után nagyon jól esett ismét önfeledten szórakozni.

Ui.:
A héten szeretném a Taba-el-Ibarát újra éleszteni és az amundokkal leszámolni, ha esetleg érdekel valakit… :)

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.07.07. 10:29

Castor de Vinter írta:Bocs Huor hogy eddig nem írtam, de már nagyon rég jelentkeztem be ide.
A PM-edre válaszolva: sajnos nem hinném hogy eljutok mostanában akármilyen szerepjátékos találkozóra. Kissé megváltozott az életem a gyermekem születése óta nem igazán tudnám megmagyarázni egy 20 hónaposnak hogy miért tűnik el egész napra az apja. :D Talán online Skype-on még csak-csak, de úgy érzem hogy a szerepjátékos találkozósdi egy ideig kiszorul az életemből. Majd valami öreg fiúk találkozóján a nyugger klubban vagy ilyesmi... :D

Pont az a jó a 20 hónapos gyerekben, hogy neki még semmit sem kell magyarázni (Eszik-iszik-alszik-játszik-wczik, mindezt teszi bárkivel, aki kicsit is szimpatikus neki)! :D Az anyjának annál többet... :D
Javítsatok ki, ha tévedek, de az Istenek a gyermekáldást boldogság gyanánt adják, nem rabláncként... :D
Sértődés ne essék, ezzel nem ítélkezni vagy vitát nyitni akartam, mindenki a maga és az Ő-rá utaltak sorsának kovácsa.

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.07.07. 11:21

Én inkább úgy mondanám, hogy Castornak most jobb dolga is akad, mint képzeletbeli kalandokat átélni, hisz van neki saját kaladmestere otthon, a a másfél éves gyermekdedó :DDD Én meg is értem . ;) Én is inkább egy kis totyogó kakigyárat választanék . A kis cukkerok jól lekötik az embert és a sok hülyeség, amit összehordunk nekik megmarad és továbbviszik :)))
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2014.07.09. 18:10

Ha jól tévedek Huor, még nincs gyermeked. Majd ha lesz, szólj, hogy felülbírálnád a nézeteid... :)
Nos, fórumos szerepjátékra van időm, így hogy ne haljon be teljesen ez a fórum, (Csak sok emlék köt ide.) esetleg mesélhetnék D&D-t 3.5-ös kiadás szerint. Ha van rá jelentkező.
(Magust egyenlőre hanyagolom addig a bizonytalan ideig, míg végre kiadnak neki valami normális játékrendszert.)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2014.07.10. 7:55

Castor de Vinter írta:Ha jól tévedek Huor, még nincs gyermeked. Majd ha lesz, szólj, hogy felülbírálnád a nézeteid... :)
Nos, fórumos szerepjátékra van időm, így hogy ne haljon be teljesen ez a fórum, (Csak sok emlék köt ide.) esetleg mesélhetnék D&D-t 3.5-ös kiadás szerint. Ha van rá jelentkező.
(Magust egyenlőre hanyagolom addig a bizonytalan ideig, míg végre kiadnak neki valami normális játékrendszert.)

Bocsánat Castor, nem akartalak bírálni! Csak leírtam az általam igaznak vélt gondolataimat. Viszont annak örülök, hogy nyomát sem látom sértődésnek :) Nagy tisztelője vagyok sok éves fórumtagságodnak. A jövőben igyekszem megtartani igaznak vélt gondolataimat :)

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2014.07.10. 10:20

Semmi gond, nem vettem támadásnak.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rahim al Dzsahh » 2014.09.19. 10:38

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Helyszín alapú játékokkal mi a "helyzet"? Esetlegesen szívesen vállalnék helyszínt, moderátorként. Ezt kifelé kellene jelezni? Milyen procedúrája van ennek?
Rahim al Dzsahh
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 12
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2014.09.19. 20:35

A helyzet annyi, h mostanában nagyon elnéptelenedett a fórum. Azelőtt valaki gondolt egyet és a hasára ütött h neki kell a Taba el Ibara, jelezte egy adminnak, aki megadta az adott helyszín moderátorának a jelszavát és újra aktiválta az accuntot. (Persze csak akkor ha még nem volt foglalt) Ezután már azt tehetett az illető amit csak akart. Vagyis majdnem, mert 1.tsz-ű karaktert kellett csinálni csak úgy lehetett játszani. Aztán a hm (helyszínmoderátor) meghirdette h mennyi jk-nak tud mesélni, erre jelentkeztek és máris indult a játék. A modul, pedig az adott helyszínen játszódott, máshová nem vitte a km a jk-it a kaland folyamán. Nagyjából ennyi. :D
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rahim al Dzsahh » 2014.09.23. 7:06

Érdemes lehet bárkifelé is jeleznem? :shock: :)
Rahim al Dzsahh
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 12
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 48 / 64 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 64

Vissza: Csevegõ