• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 27 / 54 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.05.25. 16:52

Gwon Malor

//off:Mivel nem jelezte a KM, hogy valami gond lenne, így úgy veszem, hogy szerencsére semmilyen átkot, vagy betegséget nem kapott a tanácsos.//

*Csendben hallgatom végig, ahogy Thrin tanácsos játszik a szavakkal. Nem tudom, hogy most sértegetni akarta, vagy csak a félelmét próbálja palástolni, melyet a rátámadó holtak keltettek benne. Mikor Fuutame elvonul, udvariasan bólintok, majd a tanácsos felé fordulok, és csendben szólok hozzá.

- Hidd el nekem Thrin Mechil, ha azt mondom, Ő mellette biztonságban vagy. -*Majd otthagyom, hogy kicsit rágódjon ezen a mondaton.

*Mikor a vadász jelzi, hogy nem találja a lány nyomait, kissé csóválom fejem, majd mikor kifejti, hogy az a nyom meg van, míg oda ment, csak utána vált kámforrá, kissé megtorpanok.

*Este összehívom a többieket az egyik sátorba. Mikor megérkeznek, a térképet fürkészem. Arcom kissé gondterhelt. Látva őket felállok, és a sólymot a vállamról arrébb tessékelem a szék támlájára.

- Köszönöm, hogy itt vagytok. Őszinte leszek hozzátok. Nem biztos, hogy el fogunk bírni azzal az erővel, mely itt uralkodik. A lány fizikailag ott volt, majd kámforrá vált, de közben nem éreztem a mannaháló rezdülését. Ilyet akkor tapasztaltam, mikor Thrin tanácsos megjelent mellettünk. Talán ő többet tudna arról mondani, hogy ki képes hasonló trükkökre. Talán így könnyebb beazonosítani a lányt. -*Majd csendben maradok, várva a tanácsos válaszát.

A szurdoknál

*Csendben állok az árok szélén, ball vállamon álló sólymommal. A katonák azt hihetik, csak a leégett tájat szemlélem, de igazából egy pillanatra összpontosítok, hogy a mentális képességeimmel a szellemvilágot vizsgálhassam.

//off:Tudatbyitás 1 szegmens 1 pszi pont, időtartam 1 perc, a környéket vizslatom, hátha meglátok valamit. A katonák bátorítását Gurayra bízom.//

PM:KM
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.05.26. 1:09

Guray.

Mikor végeztünk a holtakkal nem is próbálok meg nyomot kreseni vag segiteni benne. A keresésben természetesen segítek amit csak tudok.

Este a gyűlésen kivancsian várom thrin válaszát.

Maj utána ellenőrzok mindent ahogy írtam és részt veszek az aznapi orkodesben...

Másnap egy gondolat kezd meg fogalmazodni a fejemben a helyet és a gödröt nézve.

^ vajon ezimd csak véletlenül történt. Valami nagyom gyanus nekem persze lehet h csak tul aggódom, de a lány nem lehetett véletlen....^

Ellenőrzok mindent és par őrrel többet állítok a gödörhoz es a tabor köré.
Mivel nagyon nyugtalanit a dolog igy meg keresem Gwunt.

Meg is találom valahol.... // valahol valamikor a táborban. Ha a többiek is ott vannak az sem baj hátha van valami véleményuk az ügyben. ..//

- bocsáss meg nem akarlak zavarni, de úgy érzem hogy az ellenségünk tud jöttünkrol, mivel úgy gondolom, az a nő nem volt annyira elveszve. Szerintem akarta , h rá találjunk. Valami pedig nem hagy nyugodni. Nem tudom meg fogalmazni, de úgy érzem hogy ha hibázunk, túlsók embert fogunk veszteni. S ha az bekövetkezik akkor bajban leszunk.... Viszont ha egyet értesz velem akkor ma estétől az örök kettesével lesznek, hogy ha baj lenne az egyik mindig tudjon erősítést kérni vag riasztani.

Te mit gondolsz arról a nőről? Szerinted lehetséges lenne az ellenség felderítőjekent érkezett volna néhány kísérővel tesztelni minket? -

Majd intézkedem az uj őrségi felállásrol. Este a godorhoz megyek kicsit körbe nezni miután aludtam kicsit, igy pihentebben tudok orkodni és gondolkodni a másnapi utvonalon.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.05.26. 13:42

A vadász szavai kicsit elgondolkodtatnak, így ha a tudat nyitás nem hoz sikert elvégzek a sziklánál egy Mágia érzékelést is 15E erősítésig:

/15 mp 4E, 15 szegmens felfedi a zónában található rejtett varázslatokat ha az E meghaladja a varázslat E-jét/

//Ha érzékeltem valamit, akkor a sátorban a válaszomhoz azt is hozzá teszem illetve még azt is amint a tudatnyitás eredményeképp kapok válaszul, mert még nem kaptam rá PM-et se válszt://

A sátorban a kérdés elhangzása után:
- A mozaikmágiában ismeretes egy úgy nevezett leplezési metódus. Ennek lényege, hogy egy varázslatra alkalmazva annak minden a mana hálóra való kihatásár fedi így nem lehet érzékelni. Természetesen ha van természetes látásra való kivetülése azt nem takarja el. Termesztésen mint mindennek ennek is van megoldása, képesek vagyunk a leplezést erősebb mágia érzékeléssel felfedni, ha a közelében tartózkodunk. Ehhez kell hozzá tennem ,hogy míg egy viszonylag gyenge harci mágiát hasonló erőfeszítéssel lehet leplezni, de egy annál sokkalta erősebb összetett varázslatot már természetesen sokkalta nehezebb elfedni.

A szurdokban:
Kicsit nyugtalanít a látvány és így a tábor közepén igyekszem helyet találni a sátramnak. Gwonnak én is felvetem az őrség számának növelésének a gondolatát.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.05.26. 21:52

Mitaboshi Fuutame

//Magasmágia próba dobás: 5//

Gwon: - Köszönöm, [...] mellettünk. Talán ő többet tudna arról mondani, hogy ki képes hasonló trükkökre. Talán így könnyebb beazonosítani a lányt.

Thrin: - A mozaikmágiában [...] de egy annál sokkalta erősebb összetett varázslatot már természetesen sokkalta nehezebb elfedni.

-Szerintem Gwon inkább arra kíváncsi, hogyan volt képes eltűnni oly hirtelen a semmibe. A leplezésről hallottam már, igen hasznos technika, de a lány eltűnése nem egyszerű leplezéssel lehetséges.
*Felállok, kifejezvén, hogy átveszem a szót.
-Találkoztam már olyan személlyel, ki képes volt egy szempillantásnyi idő alatt eltűnni, majd megjelenni másutt. Szerintem itt is ilyesmi történhetett. De hogy mégis honnan pattant elő a hölgy, és merre ment...Mi céllal mutatkozott meg...Egyszerűen nem tudom hova tenni. De van egy olyan sejtésem, hogy nem utoljára láttuk.
*A kastély felé fordulok, majd folytatom.
-Egyenlőre folyassuk az utunkat a célpontunk felé.

*Nem kívánok semmi szóra érdemlegeset cselekedni, a lánnyal nem foglalkozom tovább, de tudom, hogy még találkozunk vele.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.05.28. 19:15

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM.: Pelso
Riegoly városállamok Sueso állam határától 40-60 km-re. Shanice hegyei közt.
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Éjszakára letáboroztok a szurdok bejáratánál. A számotokra felállított nagy sátor előtt üldögéltek a tűz körül. Meredtem bámultok a lángok mélyére. Egészen megnyugtatja háborgó lelketek. Köröttetek a táborban a katonák is ugyanígy figyelik a lángok nyugtató táncát és halk pattogó dalát.

Thrin arcán a kötést Gwon cseréli ki a megbeszélés után. A seb szépen gyógyul. Az időben érkező kezelésnek köszönhetően nem fertőződött el. Várhatóan rövid időn belül begyógyul a seb. Mikor Thrin tanácsos egy tükör segítségével megnézte magának sajnálkozva megrázza a fejét.

- Ez meg fog maradni.

//A bal arcfeleden négy csík van. A karmolás nyom ahol az élőhalott körmei végig szántották az arcod. Jelenleg heg van ott. A későbbiekben viszont négy vékony csík marad majd utánuk vissza.//

Másnap lassan végig poroszkáltok a szurdokon. Mindenütt a felismerhetetlenségig összeéget tönkök és farönkök. A föld mindenfelé fekete korom. Az égetés viszont nem mostanában lehetett mivel itt-ott már elkezdte kidugni a fejét egy – egy hajtás.

A szurdokból kiérve egy kis tisztásra érkeztek, aminek a közepén egy kristálytiszta tó van. Itt megálltok megitatni a lovakat. Amíg a lovak isznak az előtettek álló emelkedőt nézitek. Újabb 500 m emelkedés. Meredek lejtőn. A nap meg már túl van a zeniten.

//Tovább mentek vagy letáboroztok?//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.05.29. 19:26

Gwon Malor

Gurayval beszélgetve

*Csendben szemlélem a tájat, mikor társam keres fel. Bólintok felé, hogy egyáltalán nem zavar, majd végig hallgatom mondandóját, és utána válaszolok.

- Egyetértek a kettős őrködésen. Talán így kevesebb esélye lesz az ellenségnek a meglepetésre. Ámbátor úgy érzem, a holtakon kívül nehezebb talányt tartogat nekünk az idő. A lány komoly aggodalomra ad okot, ezért is jó ötlet a kettős őrség. -*Fejezem be mosolyogva.

A táborban a megbeszélésen

*Borostás államat dörzsölve figyelem a beszélgetés. Mikor Fuutame befejezi, átveszem a szót.

- A legfontosabb kérdés, hogy van e módja érzékelni a legközelebbi érkezését? Tanácsos uram, téged bízlak meg ennek a rejtélynek a megoldásával. Találd meg a módját, miképp deríthetjük ki, hogy kivel van dolgunk. -*Normál hangsúllyal beszélek, de érződik, hogy most ez nem kérés, hanem utasítás.

Az úton

*A nap már lefelé ballag, és nemsokára az éjszaka lesz úrrá a vidéken. Oda lovaglok Gurayhoz.

- Parancsnok, táborozzunk itt le. Van víz, és hely a pihenéshez. Ha holnap jól haladunk, délre elérünk egy falut. Ott talán már több mindent megtudhatunk.

Ha letáborozunk

*Míg a katonák tábort vernek, én a madarat reptetem, és közben kinyúztatom elgémberedett végtagjaimat. Miután végeztem, az egyik katonának szólok, hogy holnap reggelre készítsenek elő nekem a borotválkozáshoz éles borotvát, és egy tál vizet. Majd mindenkiért küldetek egy szokásos eszmecserére.
Türelmesen megvárom őket, kivételesen nem egy sátorban, hanem a tó szélén. Mikor megérkeznek, bele kezdek a közepébe.

- Innen pár órányira egy falu található. Az egyik hely, ahol embereket égettek máglyán. Nem tudom mi vár ott ránk, így készüljünk fel mindenre. -*kicsit várok, majd Thrinre nézek. – Tanácsos, sikerült a lánnyal kapcsolatban dűlőre jutnod?

//off: Gondolom mi még nem látjuk, hogy a tanácsosnak megmarad a helye a sebnek?//

PM:KM
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.05.30. 2:12

Guray.

Biccentek Gwun felé.
- egyet értek veled ez egy jó hely a letaborozashoz. De ha nem bánod amíg ti kinyujtoztok 12 emberrel körbe nézek egy kicsit meg felmegyek a dombra is körbe nézni kicsit , nincs szüksége az embereknek mosr meglepetésre. Mivel kezdik megerteni mi ellen is kell majd harcolniuk..... -

Majd intézkedek is.

Miután körbe neztem az emberekkel a megbeszélésre én is elmegyek természetesen és ott megosztom a többiekkel mit találtam vagy mit nem.

A megbeszélés után körbe nézek a táborban és kicsit jobb kedvre deritem az embereket.
Majd a parancsnokoknak meg hagyom hogy mind azok akik nincsenek orsegben, ihhasanak két kupa sort vagy bort.... amink van. Illetve ma a tisztek és én őrkodunk éjszaka! Hogy figyeljünk az emberekre is nehogy többet igyanak mint amennyit engedünk.
Nem akarok reszegeket . De holnaptól bármikor embert veszíthetek

^ talán sokuknak ez lesz az utolsó éjszakája megérdemlik, h kicsit jól erezzek magukat. .. ^
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.06.02. 7:49

Ha kérdezek a táborozással nem értek egyet, mert ha támadás érnem minket nem sok mindent használhatnánk fedezékül és még a rohamozó ellenfélnek is kedvezne a meredeken felénk lejtő utak, még ha azok csak zombik is.

Gwon kérésére sokat töprengek a lány által jelentett feladványon:

// És mivel én nem jöttem rá, és ha rá is jövök az külső infó lenne, ezért várom a KM válaszát, ha addig is nem érkezik meg akkor kérek még időt a következő postik (tehát egy napot ) a gondolkodásra.//
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.06.02. 10:56

Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak NJK (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

A táborverésnek örülnek az embere, főleg a kiéget szurdok nyomasztó hangulata után. Napnyugtáig hátralévő időben megtisztítják a lovakat, a felszerelést és végül önmagukat. Ez alól csak Guray és egy tucat katona kivétel. Még a tábor felállításának kezdetén elmentek körbe nézni.

Thrin tanácsos ellenezte a letáborozást de Gwon, Guray és a század tisztjei is elvetették javaslatát. Az éjszakára felállított tábor viszont most másként nézet ki a szokásoshoz képest. Először is sátrakat nem állítottak most. Tüzek köré gyűltek szorosan és csak a pokrócokat terítették köré. Valamint a lovakról levették éjszakára a nyergeket. Az őrség a kétszerese volt a szokásosnak valamint a tavat körbevevő tisztáson és ligetes erdőben két lovas folyamatosan járőrözött.

Napszállta után tért vissza Gray az embereivel. A tábortűhöz érvé rögtön bele is kezdet a jelentésbe. Talált egy jól járható ösvényt az emelkedőn. Úgy néz ki rendszeresen járnak rajta. Széles és letaposott. A tavat körbe vevő ligetes erdő üres némi apróvadat leszámítva. Az emelkedő végén az ösvény tovább folytatódik. Valami fennsík mélyére vezet, de nem tudni van e rajta valami veszély. Mivel látták, hogy mindjárt lemegy a nap inkább visszafordultak.
Ezt követően némi beszélgetés után nyugovóra tértek. Mitaboshi meg leül meditálni a tópartján.

Éjközép idején teljes vaksötétben arra ébredtek, hogy egy katona költöget titeket. A táborban nem ég már egy tűz sem. A hamu és a tűzbe meg köré helyzet kövekből áradó meleget érzitek már csak, mikor lassan bevilágítja a második hold fénye a tó környékét. Mitaboshi a tó szélén áll miközben a másik oldalra tekint. Még mielőtt szólhatnátok nekiiramodik a tónak.

A hogy a tiadlani után tekintetek két alakot vesztek észre a tó másik oldalán. Az egyik a földön fekve kúszik kétségbeesetten a tó irányában miközben a másik lassan felé közeledik. Mikor be érte lenyúlt a kúszva menekülő felé és felrántotta. A nyakánál és a vállánál fogva tartja maga előtt.

//A tó másik partja kb 100m//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.06.02. 18:28

Gwon Malor

//off: Vegyük úgy, hogy amint a KM válaszol Thrinnek, akkor visszatérünk a kérdésre. :) //

*Felülök, és egy pillanatra azt sem tudom, hol vagyok. El kell telnie pár pillanatnak, mire tudatosul bennem, hogy mi is történik. Felállok ott ahol még az előbb aludtam, és abba az irányba nézek, amerre a katona mutat. Szinte semmit sem látok, de ez szerencsére nem okoz nekem gondot. Egy pillanatig koncentrálok, és szabadjára engedem a szemem köré rajzolt tetoválást.

//off:bagolyszem, 6 órán keresztül tökéletesen látok. Ha megszüntetem a hat órán belül, bármikor működésbe hozhatom újra.//

*Emlékszem, hogy apám mesélte, miképp vált vakká egy óvatlan boszorkánymester. Az ő hibájából tanulva nagyon oda figyelek, hogy senki se világítson a szemembe. Megvárom, míg látásom érzékenyebbé válik, majd a tó felé nézek. Első dolog, amit megfigyelek, hogy miféle élőlény a támadó.

//off: érzékelés 14 dobás: 1, inetlligencia 17+3 nekromancia dobás: 5, démonológia 2 intelligencia 17 dobás: 10//

*Ha úgy látom, hogy nem komoly ellenfél a harcosnak, akkor körbenézek, hátha többen is vannak. Majd elindulok a harcos után. Nem szólok Guraynak, elég talpra esett parancsnok, tudja mit kell tennie.

*Ha komoly ellenfélről van szó, akkor azonnal a harcos segítségére sietek.

//off:Várom a KM-et, hogy mi lehet ez, ezért nem írtam le a harcértéket, vagy mágiát. Meg gondolom minimum egy kör, hanem kettő, mire harci közelségbe jutok (20 m)//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.06.03. 15:54

Mitaboshi Fuutame

//Mivel egy tó választ el minket a két alaktól, ezért nehezen fogtok ti harci közelségbe érni. mivel a tó maga 100m és nektek körbe kéne mennetek ahhoz, hogy odaérjetek//

*Történt pár dolog, amin el kellett hogy gondolkozzam, és ezt nem tudom máshogy, csak tiszta fejjel. Ezért ki kellett ürítenem a gondolatokat az elmémből. Éjszaka, mikor már mindenki lefeküdt, a tó partjára ültem török ülésben, hogy neki kezdjek a meditációmnak.

*Épp hogy végeztem, újra eszembe jutott a lány az erdőből. S mikor felnyitottam a szemem, a tó másik oldalán két alakot pillantottam meg, ahogy az egyik menekül a másik elől. Mivel tudom, hogy hol vagyunk, valószínűsítem, hogy az egyik egy élőholt, s a másik egy túlélő. Azonnal felállok, s az egyik őrért kiáltok, hogy segíteni tudjak a túlparton menekülőnek.

-Keltsd fel a parancsnokokat!

*Majd egy gyors meditációba kezdek. Kiegyenesedve állok szemben a tóval, összecsapom a tenyereimet, hogy kört formázva elősegítsem a pszí áramlást a testemben, így létre hozva magát a diszciplinát. A kardomhoz kapva iramodom neki a víznek, s a 100m távolságot úgy 9-10 másodperc alatt teszem meg.

//Levitáció: 16 pszípont 2 körre, meditáció ideje 1 szegmens//

|Stílus: Leopárd tánca. Bónusz: +10gyorsaság.|

*Amikor odaérek, és ha a támadó élőholt, nem habozok kérdezősködéssel vagy figyelmeztetéssel, ketté vágom.

*Amikor odaérek, és ha a támadó nem élőholt, levágom az egyik karját, majd a nyakához szegezem a kardot, s ultimátumot adok neki:

-Add meg magad, vagy a másik karod is elveszted!

KÉ: 65+10+5=80
TÉ1: 30+10+111=151
TÉ2: 53+121=174 //habár valószínűleg erre nem lesz szükség, azért kidobom//
VÉ: 177
Sebzés: 9+2=11
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.06.06. 9:05

*Este egy katona rázott fel amúgy is nyugtalan álmomból, és gyorsan meg is láttam az okát.

<Túl messze, van, hogy csak úgy elrohanjak, túlságosan is messze. De mi van ha pont ez a lényeg.>

*Guray parancsnokhoz lépek:

- Ketten elegek arra, amit ott látunk, de lehet hogy csak figyelem elterelés, javaslom tartsunk egy sorakozót létszám ellenőrzéssel, felkészülve arra, hogy az csak a csapat szét választására kieszelt terv. Úgy vélem az a hatalom ami játszadozik velünk, felmérni kívánja a képességeinket. Nem szeretném, ha tévednék de ha ez így van akkor esetleg a sorkatonák is lehetnek célpontok.

Ha bele egyezik és akkor is ha nem, mana látással kutatom a környéket, és ha nem látok semmit érdekeset, a parancsnoktól engedélyt kérve pár embert magam mellé véve járom körül a tábort működő varázslat jelei után kutatva a tábor határai pár méternél messzebb nem elhagyva. A veszély első jeleire vissza vonulok, és jelentek, vagy riadóztatok a helyzettől függően.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.06.06. 20:40

Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

Mitaboshi a hozzá intézet szavakkal mit sem törődve indul meg lassú léptekkel a tó felé. Amint lába vizet ér futásnak ered. A pár lépére mögötte álló Gwon mozdulatlanul mered a tiadlani harcos után. Példáját a fél tábor követi miközben figyelik, hogyan szalad a vízen.

A nem mindennapi látvány hatására majdnem meg is feledkeztetek a tó túloldalán tanyázó veszedelemről. Ellenben a harcos hamar gondoskodik arról, hogy eszetekbe jusson. Ahogy át ért és lába szilárd talajt ért a hátralévő három métert csapásra emelt kardal a kezében tette meg. Az alak mellé érvre könyörtelenül lesújtott. Nem láttátok túl jól de mintha válltól ágyékig vágta volna ketté.

A tiadlani a lendülettől még két lépéssel tett a csapást követően, még mielőtt megállt volna. Pár szívdobbanásnyi ideig még mindhárom alak mozdulatlanul áll. Végül a menekülő lába újra talajt ér, ahogy a támadó kezei elernyednek, de nem marad állva. Mint egy lisztes zsák egyszerűen eldől.

pm.:sirak
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.06.07. 18:27

Én leírtak szerint cselekszem, a továbbiakban is, hátha lelek valamit.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.06.08. 18:14

Gwon Malor

*A döbbenettől pár pillanatra annyira sebezhetővé válok, hogy egy tíz éves is könnyen legyőzne.

<Úgy látom, vannak még titkaid a tarsolyodban. Nem lepődöm meg barátom.>

*Kirázom a bénultságot magamból, és enyhe mosollyal a számon nyugtázom, hogy a harcos megint könnyűszerrel végzett ellenfelével.

Ha az ellenfél meghalt

*Ahol megálltam, ott körbe tekintek, és keresem a közelben ólálkodó veszélyt. Mivel a mágia érzékenyebbé tette a szemem, talán könnyebben észrevehetem a ránk leselkedő ellenséget.

//OFF: érzékelés: 14 dobás: 12//

*Ha nem látok ellenséget, elindulok a harcoshoz. Odaérve egy pillanatra végig mérem a halottat, és ha nem látom veszélyesnek, a menekülőhöz fordulok.

//off: nekromancia 5, IQ: 17+3 dobás 1 :) . Még folytatom, csak nem tudom, hogy Sirak karaktere mit csinál, hisz neki bőven van ideje cselekedni.//

Ha az ellenfél nem halt meg

<Újabb élőhalott.> *Gondolom magamban izgatottan. Ám félve, hogy Fuutam komoly bajba kerülhet, lépteimet futásra cserélem, és sietek a segítségére.

//Off: Nem írok harci helyzetet, mert még gondolom messze vagyok.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 27 / 54 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján