• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 26 / 54 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.05.12. 15:36

*Idegesen néztem körbe, nem találtam semmi nyomot, és mikor Gwon felegyenesedett az arckifejezéséből arra gondoltam, hogy ezzel ő is így van.
~ Ez így nem lesz jó. - *néztem az egyre közeledő holtakra.

Gwon felé pillantottam támogatásért, a mana háló egy pillanatra felbolydult körülötte mintha varázsolni készülne, majd hirtelen félbe hagyta és kérdést intézett hozzám:

- Mi, mármint, hogy én? - * pillantottam zavartan a tántorgó holtakra * - A képességeim nem oly hatalmasak mint Zefiré én nem vagyok csatamágus, hol van amikor szükség lenne rá?

- Úgy mondanám, hogy a képességeim inkább csak támogató jellegűek mint, tömeg pusztításra alkalmasak, úgy értesültem hogy az én és te hatalmad közti különbség olyan mintha én doronggal csapkodnám őket, míg a tied egy frissen élezett szabja. Nem csak felesleges pazarlás lenne, de még talán nagyobb bajt is okoznék itt a sűrű erdőben ha megpróbálnám. - *Léptem hátra kezemet széttárva míg kissé sietősen elmondtam érveimet * - Én inkább a lánnyal foglalkoznék hátra átsiklott a figyelmed valamin, fejeztem be immár a sziklánál állva.

//Tudat nyitást alkalmazok,hátha esetleg megláthatom a közelben a lány elméje vetette fodrokat. 1 PP 1 perc ható idő meditáció ideje 1 szegmens//
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.05.14. 15:55

Mitaboshi Fuutame

*Érzem magamban ahogy átjárja az egész testemet az elmém ereje, minden porcikámat átjárja a akarat, hogy végezzek ezekkel a szörnyekkel.
-Cshi! -elengedtem párat magam mellett. <Nem engedhetem őket a többiek közelébe!>

//stílus kombináció ideje: 1/5 sárkány tánca ideje: 1/4
Diszciplina bónuszok:
-Viharfelhő: 5 helyett 3 az ideje a fegyveremnek.
-Kos rohama: +25TÉ
-Sárkány tánca: +6KÉ +15TÉ +15VÉ//

*Hátat fordítok az 5 néhai parasztnak, és a többi 7-re támadok. A kardomat folyamatosan pörgetem, így lendületben tartva a támadás erejét, bármikor képes vagyok egy-egy csapást bevinni. A kombináció miatt nem csak a kardomat, de magamat is folyamatosan mozgásban tartom, ezzel fenntartva a rohamot.

KÉ: 65+8+6=79
TÉ1: 85+25+15+111=236
TÉ2: 87+151=238
TÉ3: 56+151=207
VÉ: 189+15=204
Sebzés1: 6+2=8
Sebzés2: 6+2=8
Sebzés3: 10+2=12

Harc közben szabad cselekedetként a többiekhez szólok:
-Mire vártok még? Menjetek! -kiáltok rájuk.

//nem tudom hogy most hányszor támadhatok egy körben, szóval leírtam többet, és most ráhagyom a KM-re hogy eldöntse mennyi valósul meg//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.05.16. 19:49

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM.: Pelso
Riegoly városállamok Sueso állam. Sanice-hegység. Erdő közepén egy csermely közelében.
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

//Jut eszembe a harci kör 5s. Gondolom Thor és Sirak is egyet ért, hogy ezt a házi köridőt használjuk.

Egy másik kérdés. A törvénykönyvben többszörös túlütés esetén nem ad bónuszt. Vagy legalább is én nem találtam azt a részt ahol ez van leírva. Így, hogy legyen értelme a többszörös túlütésnek én adok minden egyes plusz túlütés küszöb átlépéséért +1ÉP sebzést.
Vélemény? Aki szerint jó az írjon. //

Guray
Ahogy a táborhoz érsz már sorolod is a katonáknak a parancsokat.
- Igen is uram.
Hallod a választ mindenhonnan. A tíz katona, aki a többiektől különválva vártak rád a parancsnak megfelelően követnek téged az erdő sűrűbb része felé.
//A következő kör végén értek oda.//

Shirak
Ahogy körbe vettek a holtak kiráz a hideg, ahogy felismered lényüket mozgató egyetlen érzelem fellobbanását. Ez nem más, mint az élet iránti olthatatlan vágy, avagy gyűlölet, hogy melyik az nem számít, mert a vágyuk kielégítése érdekében mindig végeznek azzal aki az életet hordozza még magában.

A korábbi tántorgásukhoz képest döbbenetes aktivitással támad rád öt, de te könnyedén kitörsz közülük a melletted elhaladók után vetve magad. A maradék 9 közül, 6 Gwon felé veti magát teljes elszántsággal, 3-om meg Thrin irányában halad egyre fokozódó sebességgel.

Nem is késlekedsz soká a Gwon felé haladókra támadsz. Kettőt egy csapásra ketté is vágsz. Tökéletes vágások voltak. A testek lassan csúsznak szét a vágás mentén, ahogy elhaladsz mellettük. Egy harmadik halottat vállal sodorsz arrébb, mikor megtorpansz az eléd táruló látványtól. Gwont elsőként elérő halott tőle egy méterre nyugodtan áll egyhelyben és nem csinál semmit, miközben vele mit sem törődve igéket mormol Gwon.

Thor
A bennetek rejlő élet szikrára vágyó halottak csoportján egykedvűen nézel végig. Egy pillanatra sem hat meg, hogy az életet közelről szagolva, halottakhoz méltatlan élénkséggel támadnak rátok. Mindössze egy savanyú mosollyal arcodon kezdesz bele a mágikus igék kántálásába. Látva, hogy három Thrin tanácsot szemelte ki és nem úgy néz ki, hogy meg tudná védeni magát. Úgy fest, kénytelen leszel közbe avatkozni.

Amit belekezdesz a varázslatba az erővonalak feléd hajlanak és megsűrűsödik a levegő körülötted. Alig észrevehetően a közeledben megfakulnak a színek. A legfőbb változást, hogy jól csinálod, a torkodban érzed. Régi barátként üdvözlöd az érzést, ahogy a bűvigék megkapaszkodna a hangszálaidon.
//A varázslat a következő körben aktivizálódik majd.//

Thrin
Gwon felvetést, miszerint mágikus úton intézd el a holtakat, igen gyorsan visszautasítod. Inkább újra az erdőt kémleled. Valamelyest hátat fordítva a mozgó testeknek. Talán ha két lépést tettél meg mikor szemlélődésedből egy kéz érintése rángat ki. Az erős szorításhoz, erőteljes bűz is társul. Ahogy felé fordulsz minden erődet latba vetve kiszabadítod a vállad és már menekülsz is a fatönk irányában. Viszont mikor a vállad kiszabadul a keze közül, másik kezével feléd kap és körmei végigszántják a balarcod.
//Vonj le5 Fp és dobj egészség próbát -3 – mal.//

Vége a második körnek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.05.17. 15:09

Gwon Malor

*Nem értem a tanácsost. Még a várban képes volt a falakon áthaladni, a semmiből megjelenni, és még Fuutame-t is meglepni, pedig azt nem könnyű. Most pedig mintha nem is az a varázsló állna előttem, hanem egy novícius, ki védelmet kér. A fejemet csóválom, és belekezdek a mágiába. Magam elé tekintek, és látva, hogy a felém igyekvő halott egy méterre megtorpan előttem, mosolyra húzom a szám, és átadom magam a mannaáramlásnak.

//off: Nem írok többet, hisz jelen pillanatban varázsolok. A holtak parancsnoklásánál, ha esetleg több marad életben, mint 10, akkor természetesen a tanácsosra támadót mind uralni akarom, és a maradékból amennyit tudok. Ha a kardművész is valamiért bajba kerülne, ez mondjuk lehetetlen :) , akkor az ő hozzá közelieket is uralni akarom. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.05.18. 14:59

Mitaboshi Fuutame

//Dobnék próbákat, hátha felismerem Gwon mágiáját. Ősi nyelv (kyr): 20 Necromancia: 2
Tapasztalati mágiám nincs, de arra tippelek hogy nagyjából ez a két képzettségből épülhet fel nagyjából a boszorkánymester mágia.//

//stílus kombináció ideje: 2/5 sárkány tánca ideje: 2/4//

KÉ: 72+7=79
TÉ1: 151+62=213
TÉ2: 151+37=188
VÉ: 204
Sebzés1: 6
Sebzés2: 5

*A mágia tudók biztonságára törekszem, a magam védelmével csekélyen ügyelek, Thrin segítségére sietek, már így is elég nagy bajban van ahogy látom.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.05.19. 17:04

Visszább lépek, és igyekszem elhagyni a támadóimat. Vigyázva azért, hogy merre hátrálok nehogy legyen egy másik csapat, vagy terep akadály.

// Nincs elérhető kockám dobálni, ezért sem csinálok semmi különösebbet//
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.05.19. 21:25

//off: http://dobokockaszimulator.teleoldal.hu/ én is ezt használom ha lusta vagyok//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.05.20. 22:29

Riegoly városállamok Sueso állam. Sueso város. Palota. Tanácsterem.
Pyr.sz. 3707
Thor(Gwon Malor) Gorodak (Guray) Sirak (Mitaboshi Fuutame) Thrin(Sab’dagharn Thrin Mechil)

Thor, Sirak, Thrin

Miközben Gwon tovább formálja a mágikus igéket, Thrin csodás kiszabadulását követően a halott karmai közül, sebével mit sem törődve menekül a lehető legtávolabb. Közben észre sem véve az érkező segítséget.

Mitaboshi látva, hogy Gwon biztonságban nem késlekedik és a tanácsos segítségére siet. Könnyedén kerüli ki az a három halottat ami Thrint szemelte ki áldozatnak, de még nem érték el.

A néhai paraszt az épp menekülni próbáló tanácsos után kapna mikor Mitaboshi odaérve egyetlen vágással törzsénél ketté. Az ijedségtől döbbent Thrint arrébb rántja az épp rátámadni készülő kóborló dög karmai közül. Ezzel egy időben kardot tartó keze kicsap oldalra és elválasztja a fejétől a holt testett.
Gorodak.

A katonák kíséretében rohansz vissza a többiekhez. Rohanvást kardodat használod bozótvágónak az utadba kerülő ágak eltüntetésére. Fejedben egy gondolatköröz csak. „… Csak le ne maradjak a harcról…”

Vissza érve oda ahol a csapat többi tagját nem is oly rég hátra hagyatd megtorpansz egy pillanatra, hogy felmérd a terepet.
Már csak tíz halott test van mozgásban. Három kettőbe vágva, egy meg fejétől lett megszabadítva. A tanácsos bal arca csupa vér az ott éktelenkedő sebtől. Mitaboshi előtte állva védelmezi épp. Gwon meg teljes nyugalomba áll három nyugodtan álldogáló „test”-től övezve, miközben egy varázslat utolsó szavait mondja ki.

Mindenki.

Mikor Guray megérkezik tíz katona társaságában Gwon kimondja varázslatának utolsó szavait. Az a maradék hét járkáló amik a tanácsost nézték ki maguknak ezzel egy időben megtorpannak és nem mozdulnak.

Ha másként nem rendelkeztek akkor a katonák feldarabolják a maradék tíz halottat majd egy kupacba hordják a darabokat.

Ezzel vége a harcnak.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.05.21. 11:18

Mikor biztonságban vagyunk az első dolgom, hogy a kulacsomból igyak egy kortyot, majd a tenyerembe löttyintve, át dörzsöljem a vágást amit a holt mocskos környeivel okozott.

Majd ezután Gwonhoz, fordulva mondom. Ha amit kérdeztem kivitelezhető /KM, PÜ/.

A holtakat lehet, hogy fel lehetne használni, úgy gondolom hogy lehetnek olyan hatásosak akár ha a varázstudó egy hajszálát kaptam volna meg. Vagy ha mégsem akkor, talán érzékelhetnénk rajtuk keresztül a többi teremtményt.

Ha majd a táborba vissza érünk a sebemet jobban is kezelni igyekszem, forró borral kimosni, egy kevés gyógynövénnyel keverve, majd bekenni az erre nálam lévő kenőcsökből (gyulladás csökkentő,).

Ha úgy gondolják, hogy még érdemes akkor a lány nyomait is keresgélhetjük még, egy ideig. Én minden esetre elvégzem a tudatnyitást, amibe már bele kezdtem. A tudatnyitás alatt igyekszem bármi szokatlanra figyelni, vagy csak bármire, amit nem mi keltünk, vagy a katonák.

/ PP:1 meditáció:1 szegmens Időtartam: 1 perc Utólagos egészség próba: 3 Egészség: 13
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.05.21. 20:21

Gwon Malor

*Jó érzéssel tölt el, ahogy a mágia életre kél parancsomra. Végig nézek a holtakon, és mind már az én óhajomat lesik. Csak egy szavamba kerülne, és bárkit széttépnek, kire mutatok. Ám ennél egyszerűbb sorsot szánok neki. Utasítom őket, hogy mind egy helyre álljanak, majd Guray felé lépek.

- Gyorsabban érkeztetek, mint azt remélhettük volna. -*Mondom elismerően. – Jó érzés, hogy egy ilyen jó csapat és kapitány őrködik a nyugalmunk felett. -*Ekkor az ott várakozó holtak felé mutatok. – Ezek egyelőre ártalmatlanok, könnyű szerrel végezhettek velük.

*Majd biccentek felé, és Thrin irányába fordulok. Végig nézek rajta, és meglátom az arcát.

//off:asztrál próba d 20=9, asztrál: 17//

*Valamiért nyugalom lesz úrrá rajtam, és nyoma sincs a feszültségnek. Talán, mert mindenki megúszta. Így egyáltalán nem lekorholóan, hanem megnyugodva szólok hozzá.

- Tanácsos, örömmel látom, hogy kisebb karcolással megúsztad. Kérlek, ha legközelebb sétát tervezel a rengetegbe, vigyél magaddal pár katonát. Ha megengeded, megnézném a sebet. Ezek a két lábon járó veszedelmek igen komoly betegségeket hordoznak magukkal, nem szeretném, hogy idő előtt magához szólítsanak az istenek.

//off: Ha engedi, akkor végre hajtok egy betegség azonosítást: 4 MP 1 perc, utána méregazonosítás:3 MP 1 kör. E mellett végre hajtok egy átokfejtést:10 MP 10 kör. Nekromancia: 5, élettan: 5 IQ/érzékelés dobás IQ/érzékelés: 17+3, dobás d20: 19, hátha észre veszek még valamit rajta. Próbálok tüneteket vizsgálni élőholttá, vámpírrá vállással kapcsolatban, vagy bármoi, ami nem oda való. Persze ezt mind akkor, ha engedi, hogy hosszasan vizsgálgassam.//

Ha nem találok semmit.

- Szerencsére nem vagy veszélyben. -* Megveregetem a vállát, és Fuutame felé fordulok.

//off:Ha találok betegséget, vagy mérget, illetve egyéb dolgot, akkor a súlyosságától függően cselekszem.//

- Fuutame -*Szólok a harcos felé. – Te rendben vagy?

*Ha minden rendben van, akkor figyelemmel kísérem, ahogy a holtakat felaprítják, és elhantolják. Nem javaslom most, hogy égessük el őket, mert messziről észrevehetik a füstöt.

*Thrin kérdésére elgondolkozom, majd a fejemet csóválom. – Még a városnál megvizsgált hullánál nem éreztem semmilyen kötődést teremtője felé, így nem hiszem, hogy hasonlóképpen képesek lennénk kapcsolatba kerülni a nekromantával.

//off: A karakterem egyáltalán nem ért ehhez, mert nincs magas mágiája, de ezt így azért nem fogja kijelenteni, inkább kamuzik, nehogy folt essen a becsületén. :) Ha van lélektana, észreveheti, hogy valamit elhallgatok, mert nincs színészetem.//

*Mikor minden rendben van, oda lépek a férfihoz, aki idáig vezetett minket.

- Vadász, képes vagy a nyomok jeleit értelmezni? Még talán van egy óránk sötétedésig, addig nyomára kellene bukkanni a lánynak, ki az előbb még ott állt. -* Mutatok arra a helyre, ahol utoljára láttuk. – Nézz körül ott, ha találsz nyomot, szólj!

*Ezután a többiekhez megyek.

- Nem tetszik ez a lány nekem. Guray, kérlek, kettőzd meg az őrséget éjszakára! Ha a vadász nyomra lel, akkor még egy fertály óráig keresésére indulunk, de utána visszatérünk a táborba! A tíz katona is jöjjön velünk!

//off:Ha Thrin ajándékot kapott az élőholttól, akkor ő és én a táborban maradunk, míg a többiek a lány után mennek. Ha Thrin ellenkezik, akkor erővel tartom a táborban, jelezvén, hogy élőholttá vállik, ha nem segítek rajta.//

PM:KM
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.05.23. 22:05

Guray

Örömmel tölt el h a csapat ilyen hamar elkészült. Igy alig h meg érkeztem néhány parancs kiadása után már indulhatok is vissza a többiekhez.

Ahogy vissza érek és látom a helyzetett egyből tamadunk a katonákkal.
Bár már nem sok a tenni való. ..
Látva a tanácsos arcát elkodolkodok...

^ lehet mégse kellet volna otthagyni őket de ogy volt biztosabb hisz nem tudhattuk hányan vannak. ^

Gwon szavaira.
- mindenképpen meg lesz. De siesunk a kereséssel. -

A taborban intézkedem az őrségrol meg én is ort állok éjfél tájékán pár óra erejéig.

Illetve átnezem az utvonalat...

^ az ut bizony még sok meglepetéssel fog szolgálni. Oda kell figyeljek mert egy ember is sokat jelenthet ha azt a várat bekell vennünk ha már az ellenseg kézen van. Ki tudha h meddig tartanak ki, bar lehet máris késő. ... ^

Másnap koran kelek és ellenőrzok mindent. Majd ha lehet akkor viszonylag korán még a napfelkelte előtt indulunk tovább. ..
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.05.24. 7:56

Mitaboshi Fuutame

*A vértől megszabadítom a kardom, majd ahogy elnézem Thrint, szégyenkezve fordulok felé.

-Remélem semmi komoly...

*Elkezdem levenni alkar-, és lábszárvédőimet, rájőve, hogy a küldetés alatt nem hagyhatom hogy lassabb legyek mint amennyire tudok.

- Fuutame -*Szólok a harcos felé. – Te rendben vagy?

-Persze. Ha nem haragszotok meg, most elmegyek meditálni.

*Amíg nem indulunk visszamegyek a táborba, felpakolom a lóra az alkar-, lábszárvédőket, majd leülök meditálni. Terveim szerint feltölteném magam teljesen, ami azt jelenti hogy 30+80 percet, azaz közel 2 órát ücsörögnék.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.05.24. 17:52

Természetesen engedélyezem Gwon ténykedését.

// Thor a kérdést a KM-hez intéztem, karaktered felé, csak maga a lehetőség felvetése érkezett el, miszerint ez igen lehetséges lehetne, csak engedély kell hogy megvizsgálhassam hogy tényleg van e és végre hajtsam.//

A kardművész kérdésére:

- Remélem, én is hogy nem komoly, szerencsés vagyok hogy megúsztam ennyivel. De ez emlékeztető lesz számomra, hogy ne érezzem biztonságban magam a jelenlétedben sem. * nevetve vállon veregetem, ha hagyja ha nem akkor elveszem a kezem *-
- Az a székes mutatvány nagyon lenyűgözött tudod, kár hogy nem karosszékek támadtak meg.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.05.24. 21:11

Riegoly városállamok Sueso állam. Sueso város. Palota. Tanácsterem.
Pyr.sz. 3707

A katonák a kapott instrukciók alapján hamar elhantolják a testeket. Időközben a hegyi vezető is előkerül. Rögtön hozzá is lát a nyomok áttanulmányozásához. Hosszú percekig nézi a talajt a rönk mellet, majd elkezd körbe – körbe járni. Végül gondterhelt arccal ál Gwon elé.
- Nem találom a nyomokat. Az még tisztán látszik, hogy a lány és önök, valamit a halottak abból az irányból - *Mutat arra amerről a tisztásra jöttetek.*- de nem látni merre ment. Mintha csak köddé vált volna. Avagy csak elrepült.

A táborba visszatérve az éjszaka békében és nyugalomban telt. A katonákat izgalomba hozta a találkozás az elkárhozott testekkel és ez volt a beszédtéma, de pirkadatig még egy kósza erdei álatka sem járt a tábor közelében.

//Ha valamit megszeretnétek nézni még az küldjétek el pm-ben és megküldöm pm-ben az eredményeket.//

Másnap délre egy kisseb szurdokba (völgybe) értek. Az elétek táruló látvány miatt megkellett, hogy álljatok. A bejáratnál egy több méter széles árok van ásva. A túloldalt meg kivan égve a szurdok. Mindenütt csak üszkös facsonkok.

Az árkot a katonák viszonylag hamar feltöltötték gallyakkal, ágakkal, bokrokkal, és némi földdel. Ezzel rögtönözve egy két – három méter széles hidat. Mivel a nap már nem süt be a szurdokba és egy két órán belül a hegy semelyik részére sem fog több fény esni, Guray kiadja a parancsot a tábor felállításához. A katonák hamar hozzá is látnak. A „hídhoz” csak két őr áll. A többi őr félkört alkotva veszik körbe az árok mellé felállított tábort.

//Még van két óra míg a csillagok és a holdak átveszik a nap helyét az égen. A katonák nyugtalanok és idegesen kémlelnek körbe.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.05.24. 21:22

//Kérnék minden JK-hogy frissítse fel az emlékezetem. Küldjétek el pm-ben hogy mi az amit a csermelynél, a rönknél ahol a lányt utoljára láttátok mindenképpen megvizsgáltok. A talált nyomokat pm-ben megküldöm.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 26 / 54 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján