• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 20 / 54 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.09.05. 8:17

Sína Ar Ta

- Körbe ? Több száz láb széles ez a szikla , nem láttam a végét. Az viszont nem rosz ötlet, hogy legalább két helyen megyünk fel, olyan távol egymástól,, hogy ha az egyik elvonja a figyelmét, a másik észrevétlen maradhat. Ez az őrült kb 30 lábra van , ha mi nagyjából 100 láb távolságban leszünk egymástól , akkor van esély, hogy ne vegye észre mindkét oldalt. De remélem a varázstudoroknak van még hozzáfűzni valójuk .

" igen igen , ez alapnak jó ötlet , legalább két felől támadjuk,....Oxbi, elő a trükkökkel ! ..... van valakinél vajon íj ..... ?

// ha elnézel jobbra és balra ott sem látni a szikla végét ha emlékezetem nem csal, így írta le Pelso ...//
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.09.05. 11:35

Edwin Van Allen

Örömöm hirtelen lehervad, amikor Vinidus régi bajtársam arcát a bánat fájdalma ráncolja miután megemlítettem szeretett asszonyát. "Örökre velem van" mondja, de még sincs itt vele. Én nap mint nap találkoztam a halállal, de nem viselhetnek meg, mert akkor már rég beleőrültem volna a szakmába, amelyet űzök, de egy szerettünk elvesztése mindig nehéz.

Markard felszólítása igen helyén való, hiszen nem most kéne csevegni, amikor talán veszélyben van az életünk. Egyenlőre megpróbálom elterelni gondolataim barátom veszteségéről és koncentrálok a jelenlegi helyzetre.

Markard felé bólintással jelzem egyetértésem, ez most a komolyság ideje. Kardom felvéve csöndben várakozok a fejleményekre.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.09.09. 18:26

Markard Oxbaren

//off: Elnézést a sokáig nem írás miatt.//

Szomorú arccal hallgatom végig Waltot. Ilyesmire számítottam, de reménykedtem benne, hogy tévedek. Mélyen beletúrok a szakállamba, majd halkan megszólalok.

- Elméjét teljesen belepte az öröklét utáni vágy, melyet valószínű egy démon, vagy szelem ígérhetett. – Ekkor végig nézek társaim arcán. – Látom rajtatok, nem akarjátok megkísérelni e halandó lelkének megmentését. Pedig lehet, hogy démon szállta meg e testet, és kiűzve megmenthetnénk a lelket. De nincs időnk itt elmélkedni, cselekednünk kell. Egyszerre induljunk meg, de távol egymástól, nehogy egy átokkal mindannyiunkra hasson. Elvonom a figyelmét, ti pedig támadjátok le, és ha lehet, ne öljétek meg. Kíváncsi vagyok, miképp cselekszik, ha meglátja Sogron közelségét.

Ha beleegyeznek, akkor egy kényelmesebb helyen felkapaszkodom, és elindulok a megadott irányba. Próbálom elmémet a feladatra koncentrálni, és nem odafigyelni a sok hullára. Az illetőtől távolabb megállok, hogy esetleges támadásnál legyen még időm védekezni. Mikor mindenki készen áll, akkor felemelem kezemet az ég felé, és hangosan szólalok meg.

- Én, Sogron papja szólok hozzád! E szörnyű tettet, mit most cselekszel, azonnal hagyd abba! És engedd, hogy az Úr ereje visszarántson a sötétségből!

//off: A hatalom szava nevezetű papi mágiát használom. Ez nekem ingyen van. A varázslás ideje 1 szegmens.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.09.12. 0:31

Nassir

// én benne vagyok, de csak késöbb tudok irni normális reagot ugy hogy bocsi, ha ugy van akkor njk addig is. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.09.12. 0:32

Nassir

// Benne vagyok a tervben és alső körben nem is probálom meg őlni, de ha ugy látom, biztos nem fogok gondolkodni egy másod percig sem ha én vagy a társaim élete veszélyben van amugy normálsi reagot késöbb irok , mert sok a melo most addig is njk. CSáó //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.10. 18:11

Na akkor itt fog futni a kaland.

Várhatóan a hónap végén kezdünk.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.03.16. 1:11

Hali

Nos ha nem gáz akkor én is jönnék és kérnék plusz két napot a kari leadásához, ha nem gáz persze elő törivel együtt az egyetlen kérdésem, hogy a csapat jelleme inkább halál v agy sem mert akkor nem jövök élet jellemüvel!

Ha lehet akkor én harcosal vagy gladtorral jönnék.
Inkább Gladiátorral és akár ha Thor is benne van akkor össze futhattam vele valahol és onantól kezdve együtt maradtunk valahol ha ez igy jó vagy régi jó cimborája vagyok valakinek, vagy valamikor csatlakoztam a maffiához. :D vagy mi is ez
:D

Remélem okés.

Sziasztok. :D
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.03.16. 9:16

Nekem megfelel Gorodak. Lehetünk jó cimborák. :)

A karakterem halál jellemű.

Pelso, elküldtem emailon a karakterlapot. :D
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.23. 18:50

Kedves játékosaim.

Akkor ahogyan már korábban beharangoztam itt fog folyni a kalandom.
A most következő héten a beérkezett karakter lapok alapján a kalandot a JK-ra igazítom.
Ahogy a hétvégén legkésőbb kezdődik a kaland.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.23. 18:50

//Pm mindenkinek.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.23. 20:45

A játék során az oldal hivatalos jelöléseit kérem betartani.

A jelzések akkor.:

Az off és a KM-nek szóló részt mindeni ismeri. Használja is.

//...(szöveg)...//

Kérek mindenkit ami nem tartozik a játékhoz azt inkább pm formában beszéljétek meg.

Cselekvés. Általános fogalmazás a jelenetben való viselkedésről

*…(szöveg)…

Kimondott szó. Ezt mindenki jól ismeri.

-….(szöveg)…

Kérek mindenkit kerülje a "könyves" jelöléseket. A hangosan kimondott rész első sorban pluszokat ad pl. karizma próbához ha jól van megírva. Ezért ez jól legyen elkülönítve a többi résztől.

A karakter gondolatai. Ez első sorban a KM-nek szólnak az ide írt részek. Valamint képet lehet alkotni az ott írtak segítségével a karakter általános érzelmi állapotáról.

<…(szöveg)…>

Ezen jelölések betartását mindenkitől elvárom.

Most jöjjön egy példa reag.:

Játékos neve.

//Off.: Üzenet a KM számára. Pl.: Próbadobás rejtekhelykutatás.//

*A jelenetben való cselekvés általános megfogalmazása.

- Szerepjátszás szempontjának fontosnak tartott mondat. *A kimondott szöveg stílusa. Érzelmi töltete.

<… Gondolatok a helyzetről…>

- Újabb monda. *beszéd közbeni cselekvés. PL.: rámutat valamire.* - Folytatódik a beszéd.

*Egyéb cselekedetek még a körre.

//Próbadobások. Amik valószínűleg szükségesek a jelenet fojtatása során. A KM munkáját segítendő olyan dobások amik szükségesek a jelenetben vagy úgy érzed szükségesek lehetnek.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.23. 21:18

A KM-i írás után mindenki kettő legfeljebb három írást tehet majd közzé.

A közzé tett írások sorrendje kezdeményezésnek is számít. Aki később ír igazodnia kell az előző íráshoz.
Utólag nem lehet módosítania közzé tett írást. Főleg ha valaki már írt utánad. Akkor még módosíthatsz rajta ha megírtad, közzé tetted de látsz benne fogalmazási és helyesírási hibákat mikor újra olvasod. Ezek javítását addig teheted meg míg nem ír valaki utánad. Amit írtak az írásod után és az reagálásodat követő reag-ok az általad leírtakra építkeznek már nem írhatod át amit írtál.

Off-ban csak olyanokat írjatok ami a kalandhoz köze van. Aminek nincs azt Pm-ben írjátok meg.

A KM dolgát segítendő mindenki KM fejjel gondolkodjon. Mikor leírjátok mit szeretnétek nyugodtan dobjatok hozzá próbákat.
Írjátok le a dobás értékét és, hogy mire dobtátok. Ezzel is gyorsítjátok a munkámat. Legalább azt nem kell megdobnom.

Mindig fogalmazzatok világosan. Nincs magától érthetőség, nincs "de hát én nem így gondoltam". Csak abból tudok kiindulni amit leírtok. Amit nem írtok le azt én nem tudom odagondolni. Ha így tennék akkor akár NJK-is lehetnétek. Ti viszont JK vagytok. Tehát nem a KM játszik helyettetek.

A gyorsított tempó matt legyetek a lehető legrészletesebbek. Mindig írjátok le a jövőre vonatkozó terveket is. Ne csak az adott pillanatra reagáljatok, mivel akkor igen sokáig tartana a játék.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.03.23. 21:21

/\
/ \

//!!!!! Olvasátok el az összes írásomat. A játék során betartandó szabályokat tartalmazzák. Amit még valami eszembe jut ki fogom írni ide a játék megkezdése előtt. !!!!!//[/size]
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.03.23. 22:30

Rendben.

Mikorra várható a kezdés?
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.03.24. 0:14

Gondolom amint megérkezik Gorodak karaktere.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 20 / 54 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján