Igen nehéz lenne össze hozni egy ilyen családot...Lehetnénk egy ilyen Maffia. Azt még elfogadnám "családnak". Tudjátok, ha Tiadlanból származom, akkor ti is. De ha nem leszek Tiadlani, nem lehetek kardművész.
Szóval, szerintem Thor legyen a keresztapa. Leszek a testőr. Thrin lehetne a bajkeverő. Hugi a vadász. Flame talán...ő lehet a portás Esetleg a szállító A sofőr XD Hmm...hóhér?
OK. Ha senkinek nem probléma, akkor bevállalom a keresztapa tisztséget . Elöljáróban hozzá teszem, hogy a BM, nem a megszokott varázsló, hanem kissé vadász féle. Persze boszorkánymesteri mágiákhoz ért, csak nem a leülök egész nap a toronyban ,és a gonosz terveket bújom típus, hanem gyakorlatiasabb, és nem ijed meg egy kis vadonjárástól.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Értsd: A bozótból figyel és mérgezett vesszőket ereget (mit neki torony meg tervszövögetés a tettek embere).
Akkor elő történetbe ezt nekem bele kéne szőnöm, hogy bele futottam egy ilyen fickóba (akiről igazából szinte semmit se tudok mert hogy a kmhez megy egyeneset a dolog, vagy azt csak magunk közt tudjuk?
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Még nincs meg a város neve. Azt még kigondolom. Viszont. Saját nyelvük van. Számottevő város csak egy van. A tengerparton ez a főváros. Mind az uralkodó udvartartásához tartoztok. Ahhoz, hogy tisztviselők vagy parancsnokok legyetek kell a rang. Viszont erről mindenkit lebeszélek mivel nem ott fog folyni a kaland.
A csapat minden tagjának most még a végrehajtó és a szolgáló szintet javaslom. Nagyon nem kell bele írni az előtörténetbe, hogy összefutottatok mivel mint az udvarban szolgáltok jelenleg.
Mint a leendő KM kicsit csalódott vagyok az itt uralkodó csend miatt. Arra számította, hogy mostanra el leszek halmozva a leendő karakterekkel kapcsolatos kérdésekkel és kérésekkel. Ezért is hagytam egy hetet csak arra, hogy ezt megbeszéljétek. Egy hetet a karakterek leadására és ha mindnek kötél szakad lett volna még mindig egy hetünk az utólagos egyeztettetésre. Így jött volna ki, hogy a hónap végén tudunk kezdeni. Tudom, hogy azt írtam a jövőhét vasárnap a leadási határidő. Viszont sajnos csak két játékostól kaptam eddig kérést vagy kérdést aminek köze lenne a karakteréhez. Pl. Lehet e ez vagy engedélyezem e azt? Ilyesmik. Mivel ilyeneket nem kaptam és a csapat sem erőlteti a megbeszélést olyan érzésem van, hogy mindenki tud mindent és mindenki a törvénykönyv nyújtotta kereteken belül akar karaktert alkotni. Nem tart igényt olyasmire amit a KM-nek engedélyezni kéne a kaland indulása előtt. Mivel mindenkinek ilyen tiszta a kép ezét úgy döntöttem, hogy a jövőhét folyamán kérek minden karterlapot és előtörténetet leadni. Aki vasárnapig nem ad le végleges karaktert az nem játszik.
Hát, ha ennyire nem tudjátok mivel legyetek, mondok pár dolgot ami segíthet.
A csapatba kell egy vezető, aki pontosan tudja a tagok képességeit és 100%ig megbízik azokban. Kell egy Kardforgató, aki ha kell, 100 emberrel is kiáll. Kell egy mesterlövész, aki több száz méterről is célba talál. Kell egy vadász, aki jártas a nyomolvasásban, nem esik nehezére követni, felderíteni, betörni. Kell egy orvos, aki el tudja látni a sérülte(ke)t. Egy zenész, aki nem hagy minket unatkozni. Egy szakács, aki a gyomrunkat tölti meg. Egy varázsló, aki biztosít minket a mágikus támadások ellen. És végül, de nem utolsó sorban, barátság kell. Ha bárkinek van valamilyen lerendezetlen ügye valakivel, az ne nyomja el, hozakodjon vele elő akár itt, akár PM-ben, akár személyesen. Játékon kívüli viszályokat nem szeretném ha behoznánk OMre, bárhonnan is származzék. Mert akkor bele se kezdjünk.
Hajrá mindenkinek, még én sem vagyok kész a karakteremmel, de minden nap egyre több gondolatom van róla, lassacskán testet ölt a kardforgató.
Én egy boszorkánymesterrel leszek, akinek van hadvezetése, tud nyílpuskával lőni, ismeri a rúnamágiát(tapasztalati mágia szinten), illetve a démonológiát. (persze a nekromanciát is) Vadonjárásban jártas, és van orvoslása. Főzni nem tud. Az éneklését meg nem hagynátok
És ez tényleg így van, már elkültem a karit a KM-nek
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Karakter lapom meg van már, az elő történet is lassan meg lesz, egy Tolvaj karakter ki mágikus háttér tudással, és az alvilág sötétebb képességeivel is ellátva így azok a titkok is feltárulnak amiket a tulajdonos nem akar elárulni elsőre. A többi kiderül még az is lehet hogy a km vissza dobja a karaktert.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!