• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 73 / 180 • 1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.20. 22:12

/Eraman Argus/

Először mérges grimaszba torzul az arcom, de aztán nevetésben török ki, sőt, röhögésben.
-Már...-próbálom befejezni a nevetést- már azt hittem, komolyan beszélsz, varázsló! HAHA! Már a legénységem tagja vagy, egy barátnak sosem kell hajolgatnia, Thrin. -a nevetésből kedvessé válik a hangom.
-Amint hajóra szálltunk, megtanítom nektek a "Bink kedvéért"-et!. -vigyorodom el Thrin felé.
Majd többiekre nézek, s ha inkább a "vitát" figyelik ahelyett hogy a fegyvereket pakolnák rájuk szólok:
-Ti mit álldogáltok? Elő kéne készíteni a terepet, a koporsók nélkületek is üresek maradnak, nem kell vigyázni rájuk! Dologra fel!. -megőriztem a kedvességet előző mondataimból, és utasító hanglejtéssel ötvöztem azt.

//off: Bocs srácok, de az én karakterem legénységet keresett, nem pedig feljebb valókat. Egyértelművé vált számára, hogy ő a fej.//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.20. 22:22

Tagrid di Gram

-Ti mit álldogáltok? Elő kéne készíteni a terepet, a koporsók nélkületek is üresek maradnak, nem kell vigyázni rájuk! Dologra fel!.

- Arra, hogy a "kapitány" úr is csatlakozzon a "dicső" feladathoz. *Mondom enyhe csipkelődéssel és nevetéssel a hangomban. Majd jobb dolgom nem lévén most, elkezdem összeszedni a kardokat és szétrugdosni a csontokat. Esetleg a csontok szétrugdosása helyet benne vagyok, hogy az egyik kőszarkofágba tegyük a maradványokat és a legközelebbi fedéllel lefedjük.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.21. 10:05

Kicsit megütközve hallgatom a kapitány hirtelen kedély változását, de megkönnyebbülök hisz egyre többen kezdtek mintegy megrovón bámulni.

A nemesnek, megválaszolom a kérdését utólag:
- Igen tartok tőle hogy bekövetezhet, és jobb félni mint... meghalni. Úgy hittem ez egyértelmű, elnézést ha nem.

Ezzel elfordulok és egy kardot felemelve én is segítek:
/ha bárki megjegyzést tesz megjegyzem hogy mágia forgató vagyok és gyenge/

Mikor már mindenki vissza ért akkor kezdek bele dolgomba.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.21. 20:06

/Eraman Argus/

-Én a kevésbé varázslatos rejtett dolgok után nézek.

És elkezdek csapdákat és rejtekeket keresni.//már dobtam 3 reaggal ezelőtt//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.02.21. 20:56

//off: Egyéb okok miatt, csak hétvégén tudok írni. Hugilee, ha addig nem írsz, akkor NJK leszel. //

//off: Csak egy reagig.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.02.21. 23:04-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.21. 21:06

Neee, kiesik a gyógyító (és a csapat mozgató rugója)? Zaklassátok a harcos amazont, nagyon fájna elveszíteni egy gondolkodó gyógyítót, és elesni a felmagasztaló általa le írt mondatoktól. :lol: :lol:

/A varázslat ritka csodáljatok ti is 8) :lol: /
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.02.22. 3:32

Migra

// Drága Véreim!
Írok írok , de egy nap alatt annyit posztoltatok, hogy nem győzök utánajárni :)))))//

Jó érzéssel tölt el, hogy Tagridban egy olyan embert kaptunk a "csapatba" , aki hasonlóan ért az élettanhoz, mint én , és gyorsan vág az esze is, hisz szinte egymás mondatát fejeztük be. Ezt ugyan nem látni rajtam , mert csak futó gondolatként merült fel bennem , hisz a feladat most jobban érdekel, de az információt elteszem későbbre.

Miközben egyre beljebb haladunk a teremben , érdeklődve nézem a szétszórt csontokat és fegyvereket , mi több kifejezetten azt figyelem , hogy vajon hogyan kerültek oda ? Mi történhetett itt ? Ök másztak ki maguktól a szarkofágokból és kezdtek harcolni? Talán betolakodó ellen? Vagy a kiszabadulni készülő valami ellen? Vagy valaki más dobálta szét a szarkofágokból a csontokat? esetleg a csontokhoz tartoztak a fegyverek , mert talán azok voltak a betolakodók és a szarkofágból kimászó valamik ölték meg őket ...????!!!

// Nyomolvasás : 10 ; megnézem az esetleges feliratokat vagy dombormintákat a szarkofágokon, és óvatosan bele is néznék //

Ha jól olvastam , akkor immáron nem annyira újdonsült varázslónk , körbenézett s más mágiát nem látott, mint a bezárt lelket. Ezt majd külön meg is érdeklődöm tőle csendesen. ( mert ha így van , akkor én már nem áldoznék rá kegy/pszi pontokat)
Egy kicsit elmerülök a terem de főképp a bezárt lélek szemlélésében ( a faragvány , a szarkofágy minden mintája érdekel, és főleg a lélek eredete). Figyelek arra, amiket Thrin mond, és Zeref kérdő tekintetére csak bólintok, hogy igen egyetértek, vigyék el a fegyvereket. Kérdések cikáznak a fejemben, és már épp nyitnám is a számat , hogy feltegyem őket, amikor megüti a fülem a "kapitány" mondókája.

"...mintha elment volna az esze... , teljesen dinnye ... :) vicces ...bár..lehet hogy komolyan gondolja? .... "

Magamban jót derülök e színes egyéniségen, de kívül csak egy halvány mosoly és némi felhúzott szemöldök látszik. Megfordulok, s mikor a varázsló ellépne ,hogy ő is beszálljon a fegyverek összeszedésébe bal karomat felemelem oldalt és elé tartva megállítom őt, miközben a többiekre nézek.

- A szanaszét heverő fegyverek még akkor is gondot okozhatnak, ha nem élőholt ellenfelek támadnak ránk. Eranam Argus! Én még nem hallottam olyan kapitányról, aki egy nem létező hajó nem létező ("szárazföldi patkányokból álló") legénységét irányította volna, valamely nem létező megállapodás szerint. De ha mindezeket figyelmen kívül hagyjuk is , azt ne feledd el , kedves Kapitányom, hogy kitől kapod a megbízást az első utadra! - itt egy derengő mosollyal arcomon mutatok az orromra (mert felénk ez jelenti az "én"-t és mert ez egy vicces mozdulat) Aztán kicsit komolyabb hangnemben, de még mindig szelíden folytatom:
-Kérlek szedjétek össze a fegyvereket, amíg mi kitalálunk valamit . Én is úgy gondolom, hogy az egyik szarkofágban jobb helyük lenne, mint a folyosón , szabadon, kivéve, ha --és itt a varázslóra nézek kérdő tekintettel-- probléma lehet abból ha hozzájuk érünk... mert ha mágia nincs is, még a mechanika működhet. Csak óvatosan!

Tagridhoz fordulok ismét :
-Egész pontosan hogyan gondoltad ezt a kommunikációt a lélekkel ?
-Egy lélek rendelkezhet olyan erővel, amitől félnünk kellene ?

Mielőtt belekezdünk a komolyabb " munkába" Megkérem a többieket, hogy lépjenek hátrább kicsit , talán 3 métert , biztos, ami biztos,
HA elég meggyőzően el tudja mondani, a varázsló, hogy hogyan tudnánk mi ketten együtt dolgozni, akkor vállalom a kockázatot , mivel egyenlőre nincs jobb ötletem , és együttműködöm vele.
// Elnézést, ha valamit kihagytam de már nagyon késő van ....//

Jah és én nem hiszem , hogy innen nincs tovább .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2014.02.22. 18:17-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.22. 4:54

/Eraman Argus/

//off: csak hogy tisztázzuk, a kapitány megfogalmazást én még sosem használtam saját személyem bemutatására, csak Attila volt kedves idézőjelben ezzel a névvel illetni. És azt is elfelejted Hugi, hogy ezt nem megbízásra csinálom. Te és Zeref, hajóst kerestetek egy bizonyos sziget felkutatására. Én, egy-időben legénységet kerestem, ezért társultunk, miszerint van hajóm, csupán legénységem nincs. Tagrid pedig hallott róla, hogy mi hárman mire készülünk, és mivel jelenleg a pénz a legfontosabb számára, társult a csapatunkhoz, és közben fülest kaptunk, miszerint a városban hatalmas kincs ólálkodik, amiért Thrin is érkezett a városba. Ezután Thrint is meghívtam a kincsvadászatra, s ezzel együtt a legénységembe. Tehát milyen megbízásról is beszélsz? Nem baj, engedelmetekkel reagálok erre a megszólalásodra. Habár őszintén remélem, hogy ezt a részt át tudjuk beszélni a szombaton.//

Igen meglep, hogy a kincs közelében ilyen kötözködősre vettük a hangulatot, úgy érzem, mintha átok lenne rajta.
De nem tudok mit tenni ellene, sodródom az árral. Egyenlőre.
-Átok ülhet rajtad, vagy szépség varázs, mert az emlékezeted mint a tompa penge. Először is, van hajóm. Másodszor...-elbizonytalanodott tekintettel nézek körbe- úgy hiszem, elég valódi a legénységem. -Itt Thrinre és Tagridra nézek- Habár igaz, láthatóan nem tengerre tervezték őket. Harmadszor pedig, ami a megbízatást illeti, az egy álomsziget felkutatására szólt, s nem Erion katakombáira. Negyedszer pedig, nem kebled...kegyeddel indulok első utamra, tán nem látszik, de mióta eszemet tudom számtalan hajót s küldetést megjártam, nem véletlen ismerik a nevemet az öböl vidékén.

-Na mármost, a kérdésem már csak az, hogy mikor jelentkeztél a hajómra, utasként, vagy matrózként tetted?

Ha utas:
-Potyautasokat nem szállítok, komoly fába vágnám a fejszém egy álomszigettel, nem könnyű felkutatni, a kétes kincs reményében pedig nem fogom egy papnő ábrándjait kergetni.

Ha matróz:
-Tetszik, hogy az embereimben van kurázsi, gyáva alakok úgysem húznák sokáig a fedélzetemen. De mostmár lássunk munkához, mert sosem jutunk ki ebből az átkozott barlangból.

//off: Arra kérnélek benneteket, hogy írjátok le, milyen szerepet szeretnétek betölteni a játék alatt. Pl: tudós, kardforgató, felderítő, nyomkövető, szakács..Persze saját szavakkal akár mondatba is foglalhatjátok. Ezt azért kérem, mert megkönnyítené a gondolkodást. Bár talán a KM ezt nem engedi meg. :D Az én szerepem a vezető, de nem okoz gondot megtalálni valamint és a célba dobás sem.//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.02.22. 14:11

//off: Általános probléma, hogy nincs meg a csapat hierarchia. De az is igaz, hogy mindannyian már magasabb szintű kalandozók vagytok, így természetes jelenség az összeütközés. A mágusban a helyi nemesek, varázslók és a papok a vezetők. Ha a nemesnek nincs konkrét hatalma, akkor a kalandozó sokszor csak udvariasságból kedveskedik. A varázslókat és a papokat általános babonaaura övezi. Természetesen a tapasztalt kalandozó már nem úgy vélekedik, mint egy átlagos polgár. Ami fontos, az a karakterlap. Ilyen esetben mindig a tulajdonság+képzettség próba a mérvadó. Ki kell dobni a karizma/asztrál próbákat, persze a hozzá tartozó képzettség pluszokkal, és aki győz, az nyerte meg azt a pillanatnyi nézeteltérést. Ez nagyon fontos, mert nem a ti tulajdonságotok a mérvadó, hanem a karakteré. Ha féltek az esetleges csalásoktól, akkor én fogom a köztetek lévő vitát kidobni. A jelen nézeteltérést most én fogom kidobni, és a szerint hajlítani a beszélgetést. :) Amit Sirak felvetett, az csak a kaland elején jó.//

Maga az a tudat, hogy szellem van a teremben, mindenképpen visszább veszi a lelkesedést a csapat néhány tagjában, és a fegyvereiket nézik azzal a gondolattal: „Vajon mennyit ér egy szellem ellen.” Persze ez tipikus harcos hozzá állás. A papnő és a varázsló inkább azon gondolkodik, hogy mi célt szolgál. Így ezen elmélkedve utasításokat ad Thrin a többieknek, nem gondolva arra, hogy ezzel egy kisebb vitát teremt.

Eraman-Thrin

(sikeres próna Sirak: karizma+hadvezetés) (sikertelen próba Thrin: asztrál+lélektan)
(sikeres próba Thrin: karizma+lélektan) (sikertelen próba Sirak: asztrál+hadvezetés)

Eraman-Tagrid

(sikertelen próba Sirak: karizma+hadvezetés) (sikeres próba Pelso: asztrál+lélektan)
(sikeres próba Pelso: karizma+lélektan) (sikertelen próba Sirak: asztrál+hadvezetés)

Eraman-Migra

(siketelen próba Hugilee: karizma+lélektan) (sikeres próba Sirak: asztrál)
(sikeres próba Sirak: karizma+hadvezetés) (sikertelen próba Hugilee: asztrál+lélektan)

A vita nem tart sokáig a jelen körülmények miatt. A varázsló és Eraman egymás falába ütköznek, és egyértelmű, hogy egyik sem enged a másiknak. Ám a varázsló megemlíti, hogy nélküle nem jutnak a kincs közelébe.

Zeref csak a fejét csóválja, majd a papnőre néz, hogy mi legyen a fegyverekkel. Migra kedvesen jelzi, hogy szedje össze.

A „kapitány” látva, hogy nem képes most győzni a varázsló felett, a többiek felé szól, ám itt sem azonnali engedelmességet tapasztal. Tagrid nemes révén nem ugrik a parancsot végre hajtani, és kisebb csipkelődésével jelzi, hogy figyeljen oda Eraman, hol is a helye. Ám mivel egyetért a fegyverek eltüntetésében, így neki lát.

Viszont a papnő nem hagyja szó nélkül Eraman parancsolgatását, és szelíden, de még is határozottan helyre szeretné rakni a dolgokat. Ám a „kapitány” nem hagyja magát, és mivel most van elég dolog, amivel foglalkozni kellene, így a papnő most feladja a harcot, és a feladatra koncentrál.

//off: Jelenleg a nemes az, akire a dobások alapján hallgat a csapat. Ez csak a mostani lelki állapot, ez bármikor változhat. Zerefnek azért nem dobtam, mert ő egyértelműen a papnő mellett áll. Csak kifejezetten, ha rá irányul az asztrális támadás, akkor dobok.//

A vitát félre téve mindenki a dolgát végzi. A harcosok hamar kihordják a fegyvereket, míg a felszentelt és a varázsló a „lelki” problémával foglalkozik.

Thrin jelzi a papnőnek, hogy még nem tud segíteni, így Migra a kriptát kutatja.
Ahogy lassan kezd kibontakozni a felszentelt előtt mi is történt, a harcosok visszaértek. (sikeres próba Hugilee: asztrál+karizma) A nő szomorúan néz a fegyveresekre, és figyelmezteti őket, hogy ezeket a koporsókat belülről nyitották ki. A harcosok ezt halva kissé riadtan néznek a padlón heverő csontokra. Ám Migra megnyugtatja őket, hogy míg Igere vigyáz rájuk, nem eshet senkinek baja, és ez kissé megnyugtatja őket.

A varázsló a botjára támaszkodva koncentrál, ahogy megpróbál kapcsolatot teremteni a lélekkel. Hosszas néma csönd telepszik a teremre. A három harcos fegyverrel a kezében várakozik, és a papnő abban reménykedik, hogy Thrin nem kerül semmilyen átok hatása alá. Egy idő után olyan érzésük lesz, hogy a mágiatudó kővé dermedt, ám egyszer csak megmozdul a szobornak hitt varázsló. Megrázza fejét, hogy a rá telepedő álmosság elillanjon, és visszatér a csapathoz.

Siker koronázta törekvéseit. Fel tudta venni a kapcsolatot a lélekkel. Ősi szavakat használt, méghozzá a régi dialektust, így nehéz volt megérteni mindent. Nagy levegőt vesz, majd elmeséli a hallottakat.
A lélek egy kyr varázsló kiszakított tudatának darabja. Régen nagy bűnt követett el ez a mágiatudó, és büntetésből széthasították darabokra a lelkét, és különféle mágikus munkára fogták be. Az ő feladata, hogy működésbe hozzon egy mágikus átjárót, illetve szóljon, ha illetéktelenek érkeztek a kapu elé. Thrin kis szünetét kihasználva a papnő szól közbe, és elmondja gondolatát. Miszerint ez nem egy kripta. A holtak a védelem, de valami végzett velük.

A három harcost fura érzések környékezik meg, de azt halva, hogy már elpusztultak ezek a halottak, kis bátorság telepszik szívükre.

A varázsló rábólint a felvetésre. Szerencsére a lélek elég közlékeny. Valószínű kyr varázslónak nézi Thrint, ennek köszönhető. A tudatdarabka elmondta, hogy valami erős hatalom használta a kaput, de a holtak nem bírtak vele. Azt viszont nem tudta megmondani, hogy mi volt az az erős hatalom. Viszont készséggel kitárja a mágikus átjárót, ha azt szeretnék.

A varázsló azt ajánlja, hogy körbe néz az álló szarkofág körül, és majd utána megbeszélik, hogyan tovább. Eraman bólint erre, és ő is körbe néz, hátha talál valami titkos rekeszt. A papnő felajánlja a segítségét, míg Tagrid Eramannal tart a kutatásban. Zeref úgy dönt az őrködést vállalja be.

A két mágiatudó izgatottan lépnek a zárt szarkofág mellé. Már a földön körülötte, körkörös rúnák, és a kőkoporsó is jelekkel van teleróva. Míg Thrin ezeket a jeleket figyeli, Migra a falon lévő ábrákat fürkészi. Gyönyörű képeket lát. Egy nő, akiből az erő áramlik. Körülötte madarak, fák, mintha az élet lenne maga. És az egész fal egy búzatábla, amiből csak úgy áramlik az élet.
A varázsló nem foglalkozik a rajzokkal, bár észrevette ő is. A rúnák sokkal érdekesebbek. Az ősi jelek tökéletesen illeszkednek, és csak úgy izzik a láthatatlan energia belőle.

E közben Eraman és Tagrid a helyet fürkészi, és 10 perc keresgélés után észrevesz a „kapitány” valamit. Pont a terem közepén néhány kő másképpen van kopva a többihez képest. Hamar rájön, hogy olyan 2*2 méteres darab valószínű elmozdul. Hamar meg is találja a mechanika működtetőjét. Egy követ kell a 2*2 méteres padlótól pár lépésnyire lenyomni. Valószínű, akkor kinyílik a padló.

Kicsit később

A csapat a lélektől kicsit távolabb tanakodik. (sikeres próba Thrin: IQ+rúnamágia)A varázsló elmondja, hogy a szarkofág egy térkapu, de azt nem lehet tudni hová nyílik. Sajnos ezt a lélek sem tudta megmondani. (sikeres próba Sirak: észlelés+titkos ajtókeresés.) A két harcos pedig beszámol a mechanikus kőcsapó ajtóról.

//off: Döntsétek el mit csináltok.//

PM: Thrin, Migra, Sirak
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.22. 16:07

/ ki milyen postot tölt be? (bábmester, bábjátékos tetszik lásd törpök) 8), vagy ha más nem marad elfogadom a bölcs mágia tudó szerepét, aki mindenek felett támogat)

Arra szavazok, hogy nyissuk ki a titkos ajtót, mert hát egy titkos ajtó hamarabb rejthet kincseket mint egy átjáró, és ha nem az még mindig választhatjuk a térkaput.
1 Pszípont felálozásával kapcsolatot veszek fel a lélekkel és információkat szeretnék tőle kérni az ajtóról, ha tud.
Ha nem akkor a bothoz fordulok, hogy az ajtó mögött rejtőzik e mágikus védelem vagy bármilyen lény(aminek van tudata és nem rejtegeti ezt azt érzékeli). Ezeket meg osztom a társaimmal.

Ha nem egy kincses kamra hanem egy járat nyílna meg a túloldalán akkor felvetem, hogy egy ideig lehetne követni, vagy valakit gyors felderítőként előre küldeni, (ezalatt én meditálgatnék a teremben hogy feltöltsem a Pszí pontjaimat,).
Ha egy fél óra után sem vezet sokkal távolabb, akkor ez a csatorna felől vezető nyílás lesz, osztom meg a társaimmal elképzelésem.

/tehát a mechanikus ajtó, ha nem kincs vagy alagút akkor lehet hogy csapda és azzal hogy kinyitjuk elindul a móka gyár/
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.02.22. 18:32

/Eraman Argus/

Én mindenképp a kőpadlóajtót szeretném megnézni először, hogy mi lehet odalent. Viszont nem vagyok a szétválás híve, vagy együtt lemegyünk mint egy csapat, vagy forduljunk vissza.

-Nem tűnik csapdának, azt máshogy helyeznék el. Nézzük meg mit rejt a talaj, aztán majd kitalálunk valamit. -odalépek az indítókőhöz, majd a többiekre nézek, hogy beleegyeznek-e.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.02.23. 18:52

Tagrid di Gram

*A fegyverek eltüntetése után egykedvűen kezdek neki a terem újbóli átnézésének. A talált lejáró viszont már felkelti érdeklődésem. A lámpást feljebb emelve még alaposabban szemügyre veszem a környéket hát ha látok valami nem oda valót. Mi után Thrin és Eraman is egyetért, magam is helyeslem az ötletet, miszerint nézzük meg mi van a csapóajtó alatt.

- Megyek én elsőnek a járatba.

*Ha nincs ellenvetés, akkor miután sikerült kinyitni a csapóajtót akkor én megyek előre és még mielőtt lemegyek a lámpást leeresztve levilágítok és körbe nézek. Miután biztonságosnak ítélem az aláereszkedéshez csak akkor indulok előre.

//Nos, szívesen tekintek magamra a csapatban mint a felderítő. Egyéb irányú képzettségeim alapján meg mint „kulturális attasé” :-D //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.02.23. 23:49

Zeref Till

Migra bólintása után neki kezdek a fegyverek kihordásába a többiekkel, majd csak figyelem az eseményeket, hogy mik történnek és a pár beszédeket...

< Ez kezd unalmas lenne, de még szerencse, hogy Erman megtalálta azt a titok átjárót, valahogy szimpatikusabb oda lemeni, mint elteleportálni ki tudja hová... >

- Szerintem is ott kéne elösször körbe nézni! -

Közben pedig figyelek a teremben minden kis részletre, hátha észre veszek valamit amit a többiek figyelmen kívül hagytak.

A fegyverek ki cipelése közben meg nézem azokat magamnak, hogy vajon milyen fegyverek lehetnek...
Fegyver ismeret: 3 om. :S // hátha egy próbát meg ér. :D //

< Vajon miért olyan biztos a varázsló, hogy meg bízhatunk ebbe a lélekben vagy lélek darabban vagy mi ez itt... ??? Remélem jó oka van rá, mert nekem sehogy sem szimpatikus, de a kincs valószínűleg itt kell, hogy legyen ha így őrzik... Remélem még senki nem előzött meg minket, mert akkor fölöslegesen verekedtük idáig el magunkat... :D >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.02.25. 22:31

-Migra -

A titkos lejárat remek ötlet . Még mielőtt bárhová is ellépnénk a térben. Támogatom az ötletet, hogy elsőnek azt nézzük meg , ám mindenek előtt szeretném ha a lélekdarabbal kezdenénk valamit.

Elmondom a felfedezésemet a többieknek , miszerint a falon végig kyr szimbólumrendszer van , elsősorban a varázsló és a nemes figyelme érdekel, hátha egyikük szintén ért hozzá valamicskét. Gyanítom, hogy ez a hely valamilyen szentély lehetett , vagy szakrális központ , esetleg bejárat valami ilyenhez, és nem is akármilyen szakrális hely, hisz ez talán magának a földanyának volt szentelve, a rajzok számomra úgy tűnik, hogy őt jelképezik , esetleg valamilyen hírnökét. Az, hogy ezek a rajzok és a nekromancia egy légtérben legyenek, ez nagyon fura és érthetetlen egyenlőre .
Tagriddal és Thrinnel tanácskoznék egy kicsit, mielőtt bármit is cselekednénk. Ha Thrin tud még információt szerezni a lélekdarabtól, pl a lejárattal kapcsolatban , hogy mi volt ez a hely ? hogy miért foglalták kel? ÉS ki foglalta el ? HOvá vezet a térkapu és vissza lehet e jönni onnan ugyanúgy mint ahogy bementünk? ÉS mindenek előtt, azt kéne megtudni, hogy hihetünk e egy gonosz varázsló lelkének egy darabjának ?

HA mindent megtudtunk , amit lehetett , akkor egy hatodik érzékkel szeretném megnézni , mi lenne ha eltüntetném azt a lelket ? És ha nem találom veszélyesnek, akkor minden erőmet beleadva végleg elküldöm e lelket.
// túlvilági lények elűzése, ahogy megbeszéltük mindent beleadva és ha számít az áldás is ott van még //
ezek után viszont , már ha sikerrel járok és Igere megsegít, akkor mindenképpen pihennem kell . Megkérem társaimat, hogy néhány percet adjanak . // visszatöltődnek a kegypontjaim//

Ha ez megtörtént , akkor két eset lehetséges:
1. ha a térkapu nyitva van , akkor mindenképpen maradni kéne néhányunknak , hogy szemmel tartsa, amíg a többiek lemennek a másik járaton.
2. Ha nincs nyitva , akkor mindenki mehetne a másik járaton.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.02.26. 15:37

Ha Migra bele kezd a lélek eltávolításába és én tudok róla akkor előtte szóban vagy tettlegesen megfékezem.

Jelzem neki, hogy a lélek nélkül nincs irányítónk a kapun keresztül és végleg elveszhetünk a világok közti űrben. Ezenfelül jelzem neki, hogy bár egykor lehetett egy lélek gonosz, de ha ezred évekre bezárják egy kis kő darabba akkor ez a gonoszság nagy részt megszűnhet, mit ahogy minden más érzelme is és örömmel fogadhat bármilyen más tudat társaságát.
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 73 / 180 • 1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján