Migra
Amikor a szörny megöli a törpöt, azonnal elengedem a koncentrációt és hozzálépek, s bár messziről is egyértelmű volt, hogy mit tett vele, mégis úgy hajolok fölé, hogy azt várom, hátha Földanya csodát tesz és még lesz benne élet.
Mikor látom, hogy a legendás hírű törp nincs többé, rövid imát mondok hűlő teste mellett , s közben jobb kezemmel gyengéden lezárom a szemét , ballal pedig a nyakamban lógó szent szimbólumot nyomom hozzá a bőrömhöz.
( amazon kyr )
" Jóságos Földanya, minden életnek szülője!
Fogadd magadhoz e bátor harcost, aki életét adta,
hogy társait védelmezze a gonosz teremtménytől.
Te , ki mindent áthatsz mi él , vezesd őt olyan vidékre,
ahol már nincs többé fájdalom és félelem, csak
derűs nyugalom van és tartsd őt ott , hogy
többé ne használhassa őt egyetlen varázsló sem
a saját önző céljaira.
Fogadj be óvó karjaidba, s a Te szereteted
fényeskedjék a sötétben! "
Ezután felállok és azonnal Zerefhez lépek ( nem foglalkozom a törpökkel , mert fontosabb dolgom van) , félrevonom az útból egy nyugodtabb "sarokba" , leültetem, mellétérdelek és megvizsgálom a sebét. Miután felmérem a súlyosságát előveszem a szimbólumot , a sebhez tartom és belekezdek anyanyelvemen a fohászba .
// Gyógyítás 1 KEgy/ segmens/ E / fp szóval nem tudom hány fp-t vesztett, remélem nem sokat mert nem szeretném elhasználni minden kegypontomat , 5 pontot simán áldozomrá , ha ezen felül is kell még , akkor addig gyógyítom, amíg már nem akadályozza a harcban, és gyógynövényekkel egészítem ki a kezelést. Mivel épp most lett megáldva , biztosnak mondható a siker. //
Ezután én a továbbhaladás mellett vagyok, hisz végl is ezért jöttünk, de mindenképpen szeretnék néhány percet pihenni, imádkozni, meditálni.