• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 68 / 180 • 1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.01.26. 14:54

//off: A reag írás sorrendje kicsit kezdeményezésnek is minősül, ezért próbáljunk kissé a másikhoz alkalmazkodni. Természetesen nem mindig sikerül. Kérek mindenkit, hogy a folyt. köv. dolgokat felejtsük el. Ha nem tudja az illetékes befejezni, akkor mentse el word-be, és csak akkor rakja fel reagnak, mikor befejezte. A harmadik pedig. Ne adjatok információkat egymásnak, mert lehet a karakter nem is tudná, hisz nem sikerülne a próbadobás. Köszönöm, most csak ennyi lenne :) //

Eraman kevésbé kedves szónoklata után rögtön összegyűrődnek a harcosok homlokai. A kopasz, ki eddig is köpte a szót, igen csak nagy dühvel, és nyálrengeteggel válaszol.

- Senki nem beszélhet velem így! Én Arcoral vagyok, a Daitar családból. Már ükapám is kardforgatásból kereste a kenyerét! És nem hagyom, hogy egy ilyen féreg foltot hagyjon a becsületemen.

De a „kapitányt” nem rémítették el e szavak, és csak tovább szította a tüzet. Ám a varázsló átveszi a szót a kopasz zsoldostól. (sikeres próba Thrin: akaraterő) Szavai hidegek, és erőt sugallnak. Megkéri Eramant, hogy ne illesse ilyen szavakkal a csapatot, mert ő is bele tartozik, és nem akarja a többiek előtt megszégyeníteni, ahogy disznóként röfögve túrna a saját ürülékében. (sikeres próba Thrin: karizma+lélektan) (sikertelen próba Sirak: asztrál+legendaismeret). A varázsló szavaira visszább lép a kötekedő harcos, és a támadásra kész Zeref is megtorpan egy pillanatra. (sikertelen próba Gorodak: asztrál). A hirtelen csendet Migra töri meg, és bár ő ösztönözte Zerefet, hogy támadjon, most még is a béke szövetségeseként szólal meg.

//off: A párbeszédek megtörténtek. Lehet nyugodtan támadni, vagy harcolni, csak akkor asztrál próbát kérek, és sikertelenség esetén a félelem harcmódosítókat kapjátok. Rajzoltam egy kis térképet a jelenlegi felállásról. //

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.27. 20:39

/Eraman Argus/

//Asztrálpróba: 3//

Thor, ha nem probléma, kicsit részleteznéd, hogy mely beszélgetések zajlottak le? Mert ez szerintem elég sokat számít ebben a helyzetben.

De ha Thrin fenyegető szavakkal illetne, akkor elnézést fogok kérni tőle, hogy félre értette a helyzetet.
A kopasz fickót teljesen ignorálom, valószínűleg ezzel is jobban felhúzva és a büszkeségébe taposva.

-Varázsló uram, én nem akartalak megsérteni egy szavammal se...talán csak egy picikét. -belátóan gesztikulálok- De az inkább zavar, hogy utadat ilyen koszos zsoldosokkal kell megosztanod, akiknek csak a pénz számít, de azért bármire képesek. -s enyhe undor jelenik meg az arcomon-
Csatlakozz inkább a legénységemhez, és ígérem, ha a szíved a kalandokat hajszolja, sosem lesz üres! -majd vigyorogva a mellkasomra bökök-
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.27. 21:47

Tagrid di Gram

// Ha már kérések akkor én kérném tartózkodjunk a kiemelő színektől. Legalább is az élénkektől mindenképp. Nem tudom a ti monitorotokon hogyan néz ki de az enyémen kifolyik a szemem ha ránézek.//

<… Hmm… Semmi dorani címer… Senki sem hivatkozik se Doranra, se a kormányzóra, vagy a királyra… Zsoldos csürhe… Csak az a rongyos alak ne lenne ennyire kétes… Tényleg olyan mintha egy a sok utazástól elrongyolódott ruhájú magiszter lenne… Bár biztos lehetnék abban, hogy szélhámos… Sokkal nyugodtabb lennék…>

*A lassan kibontakozódó párbeszéd hallatán csak pislogok. A varázsló lehengerlő „szónoklata” után viszont elindulok a kopasz harcos elé. Nem rántok fegyvert, de készen állok rá, hogy bármelyik pillanatban kardot rántsak. Ha családi címeremet eddig nem vette észre most biztosan. Teljes pompájában foglalja el látóterének közepét, ahogy felé közeledek.

<… A varázslókkal nem ajánlott újat húzni, így jobb óvatosnak lenni…>

*Eraman újabb monológja után még a kopasz zsoldost megelőzve szólalok meg. Hangomat nem emelem meg de nem tűr ellentmondást.

- Arcoral a Daitar családból, Tagrid di Gram vagyok. Amennyiben szavai nem a megbízód akaratát tolmácsolják, egyenlőre mellőze a beszédet!

*A beszédben nem tartok szünetet, de tekintetem a varázslóra siklik.

- Thrin Magiszter. Ha csak nincs írásos megbízó levele a kormányzótól, vagy a királytól. Csapataink nehezen fognak dűlőre jutni a jelen helyzetben. Amondó vagyok ahelyett, hogy kardélre hánynánk egymást, döntsük el a kérdést párbajjal. Első vérig. A győztes diktál. A vesztes távozik. Mindkét csapatból egy - egy kardvívó.

*Ekkor tekintetem vissza vándorol a kopasz harcosra. Ezután újdonsült társaim felé fordulok.

- Tőlünk a legjobb vívó fog kiállni. Mégpedig…

//Ennél a résznél a karakterem pár pillanat hatásszünetet akar tartani még mielőtt vissza fordulva azt mondaná, hogy „…Én!”.
Viszont nem ragaszkodom hozzá. Alább leírtam a harcértékeim. Akinek jobb az nyugodtan közbe szólhat, hogy ő jelentkezik ellenfélnek. A karakterem akkor az ő nevét mondja.//

// KÉ: dobás 6+54: 60
TÉ: dobás 70 + 80 = 150 (Túlütés küszöb 30)
VÉ:122
Sebzés: 9//

//Karizma.: Dobás 8. Ékesszólás és színészet.
A kölcsönös egymásra rohanást szeretném elkerülni. Helyette párbaj. Csapatonként egy résztvevővel. Első vérig vagy halálig, ha valakinek az jobban tetszik. Ezen még lehet változtatni. Győztes diktál.//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2014.01.27. 22:27-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.01.27. 22:16

Zeref Till

Végig hallgatok mindenkit és figyelek, bár már alig birok a véremmel, hogy ne robbanás szeerüen küldjek mindenkit el innen.

< Kezd érdekes lenni ez a helyzet és szerintem már is túl sok időt pazaroltunk a beszélgetésre, már rég lent kéne lennünk kutatni a zsákmányt, még az sem kizárt, hogy valaki már meg is előzőt minket míg mi itt vacakolunk ezekkel a senkikkel.
Bár ezek a harcosok, nem is olyan gyengék asszem. >

Mikor Tagrid meg szólal figyelmesen hallgatok, de mikor a párbajt említi felhúzom a szemöldökömet.

< Miért nem takatitjuk el mindet. >

Majd mielőtt kimondaná, hogy ő megy harcolni, hangosan szólalok meg.

- Azt már nem majd én megyek! -

< Mit csinálunk ha nem mi nyerünk? akkor meg nézzük a másik bejáratott vagy megyünk máshonnan, azt mondjuk törpék nem biztos, hogy díjazni fogják! >

Majd várom a kopasz válaszát, ha benne vannak , akkor fegyvert rántok és máris támadok arra aki lesz az ellenfél.
Igyekszem porrá zúzni ellenfelemet.

Asztrál dobás : 3

Ké: 57+6=63
Té: 86+86=172
Té:86+89=175
Vé: 133
Sebzés:4
Sebzés:7
A pajzsom a hátamon van amúgy.
Pusztítással 30 as a túlütés küszöböm. :D
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.01.27. 23:18

A szavaim láthatóan nyomot hagytak a másik csapatban, állapítom meg magamban, így némi magabiztossággal hallgatom kötekedő békítő szavait. Már épp válaszolnék, mikor a nemesi kiállású férfi is elő lép. Rövid és lényegre törő monológja a legkevésbé se nyeri el a tetszésemet, mert mikor a vívásra jelentkező talpig vasban a türelmetlenségtől tobzódó zsoldosra nézek, igen kis esélyt látok a győzelemre a kopaszodó zsoldosom számára.

Mielőtt válaszolhatna a szavába vágok:

- Tehát ha csak ez a probléma, lépek el a zsoldosoktól, én magam se szívesen álltam össze ezekkel, de a szükség nagy úr. - felelem Erman felé fordulva, majd a zsoldosaimhoz fordulok.

- Ezennel elválnak útjaink és magatokért feleltek - vetem a lábuk elé az 5 aranyat amit előre kifizettek. Ha még is párbajoznátok a csatlakozásért azt a magatok felelősségére tegyétek. - lépek egyre hátrább számítva, hogy esetleges dühkitöréssel felel a lépésemre.

Ha támad: Asztrál mágia, Félelem mozaik hullám formázás, 10 E-s félelem hullám 20 mana pontba kerül. 3 secundum idő alatt jön létre.
A földre csapok a botommal, távozzatok férgek, vagy szembesültök a mélységek dühével. Körkörösen 10 m távolságig méterenként egyel gyengülve félelem mozaik hat mindenkire akit elér.

Ha nem támad, vagy elfut:
- Tehát így már csatlakozhatom? - Nézek először a kötekedőre majd a nőre majd a nemesre, majd meg ismétlem törp nyelven.

Ha párbajoznak akkor végig nézem, de nem segítek senkinek.

Ha olyan gyorsan mozdulna hogy nincs időm asztál mágiát használni akkor a fegyverét teleportálom ki a kezéből a kútba.

Legyen ha nem fogadja el a km akkor, a rám támadó alakra (ez még mindig arra vonatkozik hogy ha nincs 3 másodpercem asztrál mágiát alkalmazni) Mentál mágia Tompítás (érzékszervek) 5 mana a rám 1 szegmensnyi varázslási idő mind a háromra egyszerre hat (homályos látás tapintás romlik szaglás.... időtartama 1 perc (6kör) 15 E -- Ezután a már fentebb le írt asztrál mágiát alkalmazom (kihasználva a riadalmat amit a harcosnak okoz, és a társainak, is talán a megtorpanása)

/Szerintem mindenre gondoltam rövid távon javítsatok ki ha tévedek ez végül is csak a 2. postom/

/Személyes aura nem csak akkor véd ha, mér hosszú ideje használja (kardművész) vagy természetes anyagok mágiája ellen? (ez térmágia) --- Megnéztem mindenre kiterjed amit visel, vagy fog, de csak kizárólag Természetes anyagok mágiája ellen véd (kivéve ha bele egyezik, vagy éppen véééletlenül Lélekelalszik)/
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Thrin 2014.01.29. 11:21-kor.
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 121
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.28. 14:03

//off.: Nem kötekedés képen de nekem úgy rémlik, hogy a kardot védi a személyes aura.

Egyéb.: A részemről a harcosok nélkül csatalakozhat a varázsló. A már dobott harcértékemmel részt veszek a harcba ha a három harcos nagyon kötekedni akarna.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.28. 14:42

//off: Csak akkor védi, ha már legalább 1 éve a tulajdonában van. Egyébként kifelejtettünk egy fontos részt. Szavazni, hogy ki áll amellett hogy Thrin a csapat tagja legyen. Szóval ezt tegyétek meg légyszives.//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.28. 15:54

// Az amazon , már csak a kíváncsiság miatt is , mellette van , hogy közelebbről láthassa ezt a fura figurát működni . Tehát igen vegyük be a mellett van . Bár kópéságból megnézném mi lenne ha kiszavaznánk a varit , Hogy hozná vissza a kedves mesélő :DDDDDDD //

Migra

Amikor kicsit másképpen is rálátok a zsoldosokra, az megváltoztatja némiképp a hozzáállásomat feléjük.

Gyors egymásutánban hallgatom, ahogy mindenki a helyét igyekszik kiharcolni. Amikor a varázstudó elhatárolódik a zsoldosaitól, ráadásul úgy veti oda nekik a pénzt, mint a kutyáknak, ez nagyon nem tetszik nekem, bár ki tudja hogy megy ez errefelé. Ha tippelnem kellene, akkor arra tenném a voksomat, hogy ezzel vérig sértette a harcosokat de, hogy mi következne, azt nem tudnám megtippelni, viszont megvárni sem szeretném, azért mielőtt a zsoldosok bármelyik szólásra is válaszolhatnának, én is megszólalok, határozottan:

-Arcoral Daitar! Tisztességedhez és bátorságodhoz nem férhet kétség. A bántó szavakat ezúttal ne vedd személyed elleni támadásnak, csupán a helyzet szülte. A fizetségetek, bármilyen módon is,

// itt hangomban némi rosszallással a Doranira nézek egy pillanatra, aztán vissza a harcosra//

de megkaptátok. Ennyi ellenféllel szemben, bármilyen bátrak is vagytok, amit nem kétlek, nincs esélyetek, és miért is ontanák egymás vérét? … Őrültekkel, és szerencsevadászokkal szemben egy bizonytalan zsákmány reményében ? Ti tisztességes foglalkozásotok van . Térjetek hát vissza hozzá. Mi biztosan jó híreteket fogjuk kelteni, amerre járunk.

//A szövegből azt hiszem egyértelmű, mi a célom. Amit mondok azt úgy is gondolom, nem színészkedés, de azért igyekszem úgy beszélni, hogy meggyőzzek mindenkit. Ékesszólás: 6; udvari etikett: 4 ; lélektan 9 nem tudom kellhet e még valami  // .
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.01.29. 9:47

Fentebb kinyilatkoztattam, hogy egyikőtöknek sincs igaza / / jegyzetben a végén nem írom le még egyszer, csak jelzem nézzétek meg és okuljatok :lol: :lol:
A gyávákat tisztelni kell. Ők tudnak a legjobban fájdalmat okozni. Vigyázz, ha a gyávát sarokba szorítod!
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.29. 10:13

Majd a KM dönt.

Thrin küldtem PM-et.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.01.29. 22:19

//off: Többféle képen lehet értelmezni a személye aura védelmét. Én úgy értelmezem, hogy ami az aurán belül van tárgy, azt nem lehet el teleportálni, csak ha az illetékes engedi. Ez főleg a fegyverforgatók védelmében használom. Sok KM nem is engedi a varázslók használatát pont ilyen finomságok miatt, de én úgy vagyok vele, hogy egyensúlyba lehet hozni a többi kaszttal hasonló szabályokkal.//

Della, a művészetek istennője valószínű örömét lelheti a két hold fénye alatt zajló drámának. Mintha egy író tollából folyna ki ez a történés, és izgatottan várja a halhatatlan, ahogy kardot rántva rohamoznak egymásnak a harcosok, miközben a varázsló ősi szavakat kántálva borítja be tűzzel, ki oktalan ráront. Ám csalódott lehet, ki ezt várja. A három zsoldos harcra készen hallgatja a másik sértő szavait, de a nemes színre lépésével megtorpan minden indulat, mit eddig szítottak. Ám nem tudnak válaszolni, mert olyan dolog történik, amire nem számítottak. A varázsló felbontja a velük kötött megállapodást. Ez annyira meghökkenti őket, hogy az amazon kedves szavai után ott felejtve a kövön az aranyat, válasz nélkül otthagyják a csapatot.

Hideg szél fúj végig a téren, ahogy a három zsoldost csúfos vesztesként elnyeli a sikátor sötétje, miközben a csapat egy új taggal bővült. A törpék láthatóan nem annyira örülnek a varázslónak. Nem valószínű, hogy maga a személyével lenne gondjuk, talán inkább a babonás félelem hozza ki ezt a negatív viselkedést belőlük. Természetesen nyíltan nem tesznek, vagy mondanak ellene semmit, de visszahúzódó viselkedésük ezt jelzi.

//off: Nem akarom még ezt a szituációt befejezni, mert gondolom elbeszélgettek egymással. Viszont a gyorsaság érdekében írjátok le, ki megy le megvizsgálni a helyet. ( a reag sorrendje a mérvadó) Majd írjátok le, hogy mit visztek magatokkal, ha a víz alatt van a bejárat, és mit, ha felette van. Illetve találjátok ki, hogy milyen sorrendben fogtok haladni a járatban. Ha nincs megegyezés, kockával döntök :) )

PM: Thrin
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thrin » 2014.01.30. 11:13

Az ütőkártya nélkül maradt harcosok épp eltűntek a sikátor sötétjében mikor az utolsó aranyat is felkaptam a földről, és bele sülyésztettem számtalan zsebem egyikébe. Ezután végig pillantottam újdonsült társaimon arcukon vegyes érzelmeket figyeltem meg, a hölgy kíváncsi tekintetétől a törpök kissé rideg pillantásaiig. Látva, hogy milyen vegyes hangulat uralkodik így én vágtam a mondandómba elsőnek:

- A nevem mint azt már említettem volt, Thrin a nemes Trifolium ház sarja, a messzi délről a jó borok, és a szárnyas paripák földjéről. - hajtom meg magam. Ezután kis szünetet tartva folytatom:
- Megtisztelnének azzal, hogy elárulnak magukról valamit, vagy legalább a nevüket. - nézek a titokzatos társaság tagjaira.

Az esetleges bemutatkozás után, megtudakolom a helyzet állását, mit sikerült kideríteni és hasonlók. Az információk megszerzése után felajánlok egy kisebb összeget a le ereszkedéshez szükséges dolgokhoz:
- Sajnálatos módon nem értek a viaszos vászonnál összetettebb megüléshez szükséges tárgyakhoz, így azt másra hagynám, de felajánlhatok 5 ezüst pénzt akár többet is a felmerülő költségekre.

- Ezentúl megjegyezném, hogy bár nem vagyok képes a kútba merülni segítség nélkül, de esetleg segítséget nyújthatok néhány felszerelés a mélybe juttatására, ha az nem mágikus bár talán azt is megoldhatjuk.

- Hajlandó vagyok, ha szükséges 30 kg mennyiségű tárgyat a mélybe juttatni.

Egy nagy csomagba kéne teleportálni így össze kéne készíteni. Teleportálás Mana 1/3 kg/ 30 távolba hatás: 10 mana/20 -- +40 méter vagy +100 méter/alapvető 20 méterhez adva (nem baj ha kevesebb és osztozzatok igazságosan )
Ebből az én tárgyaim (hátizsák) olyan 5 kg-t tesz ki amit teleportálni akarok.

Csomagomban csak egy evésre elegendő ételt hagyok:
- Az ételt is vászonba csomagolva vihetnénk a mélybe, hátha soká fog tartani. Vagy ha nem tudja senki sem vinni akkor együk meg a felesleget, hogy ne vesszen kárba - kínálom körbe a kút mellé telepedve. Kenyér, hús sajt és aki hajlandó egy kulacsból osztozni velem megkínálom egy kis hazai párlattal ---- 3 fürtös Predoci Ó-bor.

A merülés közben( ha szükséges) elhasználom az egyik levegő aura tekercsemet, így a ki visz, ha közel hajol osztozhat a levegőben ami körül vesz, így kárpótolván a plusz energiáit. A járatott elérve a csapat közepére kívánkozom, jelezve, hogy onnan tudok legkönnyebben segíteni bárkinek is. Ezentúl javaslatot teszek, hogy a törpök haladjanak elől fajuk adta előnyeiket kihasználandó amikről már hallhattam, ehhez ékesszólással igyekszem rásegíteni. (ékesszólás 9, lélektan 6)
Thrin
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.30. 13:48

Migra

Miután a zsoldosok elmennek :
Thrin szavaira , ránézek, bal kezemet kecsesen mellkasomra téve kihúzom magam és csak ennyit mondok:

- Migra Refron. Úgy vélem csevegni ráérünk majd később is.

Hangom szenvtelen . Sem rosszallás, sem baráti közeledés nem hallható belőle.

"Most már a feladat jobban érdekel, a varázstudót még ráérek megismerni remélem, de nem szeretném, ha a fél város söpredéke vagy még több szerencsevadász jelenne meg itt. Ennyi is éppen elég."

Megfordulok és visszamegyek a kúthoz, s ha addig nem teszi, akkor intek, vagy szólok Zerefnek, s megkérem segítsen előkészülni és leereszkedni. Eramant, ha eddig nem tette meg, akkor megkérem, hogy kössön két hurkot a kötélre a lábamnak és a kezemnek. Természetesen ha beszélget épp, akkor nem szólok közbe, megvárom, míg letudja mindenki a bemutatkozást.

Továbbra is azon vagyok, hogy én mehessek le elsőnek. Főképp miután meghallom, hogy új társunk sem tud többet hozzátenni a "vízi" kalandozáshoz.

Ha ez még vita tárgyát képezi , én előbb lemennék a víz szintjéig, hátha nem kell elmenni vásárolgatni, de ha hajthatatlanok , akkor rájuk hagyom és megvárom , míg beszereznek mindet. ( az én táskám és köpenyem együtt maximum 4 kiló lehet.)

Ha merülni kell segítek Zefernek és Thrinnek is ha szükséges.

Miután megbeszéltünk és beszereztünk mindent, leereszkednék az előző(posztok)ekben leírt módon ...:)

A járatban természetesen valahol középen szeretnék haladni . a szent fény, ha a víz alá kell merülni , akkor egy órán át kitart tehát világíthatok a többieknek , de ez idő alatt bármikor eloltható és újra fel”kapcsolható”.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.30. 19:45

/Eraman Argus/

Megkönnyebbülve veszem tudomásul, hogy a varázsló immár az én oldalamon van.

-Szárnyas paripák?! DE MENŐ! - török ki izgatottságban - Irány a messzi dél! - kiáltok fel és valamerre mutatok, mintha arra lenne dél.
Már indulnék is, mikor Migra bemutatkozik, s arra inti a csapatot, hogy nincs idő a csevejre.

-Ne légy már ilyen hangulatromboló, Migra! - mondom csalódottan, s odafordulok Thrin-hez.
-Eraman Argus vagyok, -üdvözlően csapok Thrin vállára- és én leszek a világ leghíresebb kalózkapitánya! Ők a legénységem, s hamarost kihajózunk, immár öten. -tárom ki bal karomat hogy megmutassak mindenkit (itt gondolom mindenki bemutatkozik)
Gyors, ujjon való fejszámolást ejtek, hogy biztos jól mondtam-e, s magabiztosan enyhén biccentek, hogy bizony nem tévedtem.

Mikor Migra már készen van a bevetésre, a derekára kötöm a kötelet, hogy le tudjuk ereszteni.

Az ételnek nem szívesen állnék ellen, de tapasztalatból tudom, hogy fürdés előtt nem érdemes fogyasztani, úgyhogy óva intem ettől a legénységet.
-Ha nem akartok gyomorfájással is küzdeni a szörnyeken kívül, én nem ennék a helyetekben. -azonban mikor a borra kerül a szó, egyszerűen csak iszom egy jó kortyot az életvízből.

A járatban másodikként megyek.
Ha víz felett van, ami rajtam van mindent. Ha alatta van, és akkor élek a lehetőséggel, hogy a varázsló levigye a felszerelésem. (ez konkréten nagyjából a a felső ruházatom, kalapom és bakancsom.)
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.30. 21:42

Migra

// szeretnék egy csepp megjegyzéssel élni : természetesen nem köti a derekamra a kötelet!!!!! Ha megpróbálja figyelmeztetem , hogy nem ezt kértem tőle, és ne közeledjen , mert megbánja :))))) Csak a miheztartás végett :D valahogy így szólnék, ha közelítene hozzám a kötéllel, természetesen kellően gúnyos és ugyanakkor fenyegető hangon, hogy még véletlenül se jusson eszébe befejezni a mozdulatot. :DDDD : - Nem ezt kértem Cicabogyó ! Mindez természetesen csak akkor , ha nem csak véletlenül akarja a derekamra kötni a kötelet...//
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 68 / 180 • 1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján