• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 66 / 180 • 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.13. 23:51

Migra Refron

Maradok akkor háttérben és figyelek. Igyekszem azért közbeszólni és ha szóhoz jutok , akkor természetesen megpróbálom csitítani a kedélyeket. Végül is ki tudhat többet a földalatti dolgokról, mint a törpök ?! Jó lenne összebarátkozni velük. Ha harc lesz figyelek . De jó lenne már megnyugodni.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.16. 16:26

Mikor megindulnak felénk a törpék békítőlég felemelem a kezeim.

- Ügye egy ilyen kis semmiségen nem verekszünk össze. Engesztelés képen fizetem a vacsorátok és a következő kört két kőr sört én állom?

Ha a szép szóra nem hallgatnak és jönnek tovább akkor fojtatom a megkezdett bunyót.

//KÉ? dobás:3 +48
TÉ dobás:64/19/23 +70
VÉ:110
Sebzés: 3/1/4//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.01.16. 17:14

Zeref Till

Miután meg indulnak felénk a törpék, elgondolkodok egy másodpercig.

< Ez asszem jób moka lesz mint ezek voltak! Gyerünk! >

Meg is indulok a törpék felé, majd meg hallom "Pelsoˇ" hangját és, ha meg állnak akkor én is meg állok a bunyoban, ha nem akkor folytatom tovább!

Ké: 49+2+8 =59
Té:64+5+78=147
Té:64+5+22=91
Vé:108+5=113
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.01.17. 14:06

3. kör

A három törpe lila fejjel halad a harcos felé mikor meghalja a nemes felajánlását. Egy pillanatra megtorpannak, és azon morfondíroznak, hogy ez mennyire becsületbeli ügyük(sikeres próba Pelso: karizma+ékesszólás). Ám ezt az ingatagságot az amazon kihasználja, és kedves hangon meggyőzi őket, hogy jobb ingyen kupa bort inni, mint betört orral kint a hidegben ülni(sikeres próba Hugi: karizma+ékesszólás+vallásismeret). Így három fővel bővült az asztaltársaság. Hamarosan kiderül, hogy igen jó kedélyű három harcossal hozta össze őket a sors. A vörös szakállú a vezető, Adgalnak hívják. A másik kettő Dún és Gór. Mindegyik kétkezes harci kalapácsot használ, és sodrony inget visel. Mikor a gyilkosságok szóba kerülnek, kiderül, hogy ők is ezért vannak itt. Tudják, hogy kisebb vagyon várja a bátor kalandorokat a katakombák mélye. Ám veszélyes, ezért szívesen társulnának, ha rendes az osztozkodás.

//off: Döntést kérek, hogy ki van a törpék csatlakozása mellett, és ki ellene. //

PM: Pelso, Sirak, Hugi
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.17. 15:00

Migra:

Mikor a kis társaság újra leteszi a fenekét és kedélyes társalgásba kezd , igyekszem úgy forgatni a szót, hogy ha csak sejtenek valamit a törpök , akkor egy egy elejtett szóból megtudhatssunk valamit, pl: hogy ők merre indulnak, hogy látnak e valami összefüggést a gyilkosságok és a katakomba helye közt. Amikor meghallom, hogy társulni szeretnének:
- Igazán megtisztelő, nagylelkű ajánlat ez a legendás Adgaltól, akiről úgy mondják a hírek, hogy tán még sosem kellett osztozkodnia senkivel .....

Szándékosan kétértelműen fejezem ki magam. Használom ékesszólás képességemet, s Adgal úgy hiheti dícsérem őt, de barátaim számára, akik ismernek már régebb óta nyilvánvaló, hogy nem. // ékesszólás : kitöltöm később//

Amikor mélyebben szóbakerül a társulás , úgy forgatom a szót, hogy azt lehessen érezni , hogy mi tennénk szivességet , nekik , ha társulnánk, de nem lekezelően , hanem megtartva a tiszteletteljes hangot vagy legalább is , hogy ne köthessenek bele a hangnembe. És valóban úgy is gondolom, hogy mi tennénk nekik szívességet. Ha mégis úgy alakulna, hogy társulnunk, akkor később osztom meg észrevételeimet társaimmal, amikor a törpék semmiképpen nem hallhatnak.

folyt köv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2014.01.18. 2:07-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.01.17. 20:54

Zeref till

Hallva a többieket meg állok és várok a végkifejletre.
Mikor már látom, hogy a törpék inkább velünk isznak mint ellenünk jönnének ökleikkel, úgy döntök, hogy vissza ülök a helyemre, és folytatom az evést meg az ivászatot.
< hm.. Kár , hogy így alakult ez biztos érdekes móka lett volna, de majd legközelebb. >
A társalgást nem szakítom meg semmivel csak figyelek és felmérem a törpéket és fegyverzetüket!
< társulás, hm... Érdekesen hangzik de ha minden áron akarod Migra ám legyen, Több ember nagyobb móka!!! >

Miután befejezték az alkudozást. Migra felé fordulok.

- Egy óra múlva megyünk le vagy majd korán reggel akarunk körbe nézni, Meg ha tudunk szerezni, nem kéne egy térkép a katakombákról? -

// Mekora a város? HA másnap megyünk akkor tudok szerezni térképet valami árustól?? //
// Tölem csatlakozhatnak én amellett vagyok amugy ! //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.18. 10:11

/Eraman Argus/

-Micsoda véletlen, hogy azokról, akikről csak legendákat hallani, a szél is csak suttogni meri nevüket, most egy kocsmában találkoznak össze, ugyanarra a kalandra szomjazva. Ha csatlakoztok hozzánk, akár már vitorlát is bonthatunk az ismeretlenbe, hogy a világ legnagyobb kincseire vadásszunk!

Mellette vagyok hogy csatlakozzanak hozzánk.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.20. 13:03

Tagrid di Garm

*Vacsora során fizetek mint a katonatiszt.
<... Lehet még is jobban jártam volna ha beverjük a fejük... Na mindegy így is jó végül is nem ők kezdték én meg amúgy is "békeszerető" ember vagyok...>
*Szívesen fojtatok velük beszélgetést a kalandjaikról a vacsora során. A harcos nő "puhatolozó" kérdései hallatán igyekszem, hogy ne látszódjanak arcomon gondolataim.
<... Hmmm... A három törpénél legalább tudom, hogy ne engedjem a hátam mögé őket valamint a vacsorám mellé és biztonságban is vagyok... De ez a nő... Kezd nem tetszeni nekem...>

//Szavazat: Jöhetnek. A zsákmányból egyenlő részt kapnak.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.01.20. 14:25

Adgal furán néz az amazonra, mintha a beszéd kétértelmű lenne, és az egyik része nem tetszene neki. Ám Migra ismeri a lélek rejtelmeit, így könnyedén visszafolyik a beszélgetés a normális mederbe. (Sikeres próba Hugi: karizma+ékesszólás+lélektan). Zeref kérdésére, miszerint mikor induljanak, Dún nagyot húz a kupájából, majd rögtön rávágja, hogy most kellene indulni. Hisz, ha ők ismerik a legendát a nagy kincsről, akkor más is tudhat róla. A másik két törpe hevesen bólogatnak, és a négyfős csapat is egyetért. Így hamar kiürülnek a kupák, hangos koppanással esnek a rezek az asztalra, majd együtt elhagyják a fogadót. Mikor kilépnek az ajtón, halják, ahogy bent összeszedik a földön fekvőket, és hangos nevetések közepette kidobják a fogadó elé őket.

Hideg szél fúj végig a keskeny sikátorokon, és esély sincs elbújni előle. Mindenki, ahogy tudja, úgy védi az arcát a hidegtől. Jó félórás gyaloglás után elérték a kis teret. Egy kút áll a közepén, melynek fából készült cserepes kis teteje van. Egy rúdra kötött vödör lóg lefelé, melyet egy dísztelen fából készült tekerővel lehet leengedni. Csend honol itt, csak a kicsiny csapat léptei verődnek vissza az őket körülvevő falakról. Az apró teret most jól be lehet látni, ahogy a két hold fényével világítja be.

Mindenki tudja, hogy a holtestet itt találták, így hamar elfeledkezve a hidegről, izgatott keresésbe kezdenek. A törpék a teret fürkészik, és kalapácsaikkal döngetik. A harcos, és a „kapitány” a kút körül motoszkálnak. Míg az amazon és a nemes magát a kutat fürkészik. Egyszer csak Tagrid jelez a többieknek, hogy talált valamit. (Sikeres próba Pelso: észlelés+nyomolvasás.) (Sikertelen próna Hugi: észlelés+nyomolvasás.) Karom nyomok jelzik, hogy valami felmászott a kútból. Nem kell sokat töprengeniük, hogy rájöjjenek, bizony a kútban van a bejárat. A törpék a fejüket csóválják.

- A fagyos vízbe be nem mászunk. – Zsörtölődnek.

És mikor a „kapitány” azt ecseteli, hogy minden nehezet le kell venni, ha le akarnak merülni. Beleértve a súlyos fegyvereket, és persze a vértet, a törpék még morcosabban néznek a kútra, mintha kifejezetten ellenük készítették volna.

//off: A kútban van a bejárat. Mindenki az úszás képzettsége szerint vihet súlyt magával, ha le akar merülni. Akinek nincs úszás képzettsége, az egyedül nem tud lemerülni. A törpék nagyon gondolkodnak, hogy kimaradnak a fagyos vízben való megmártózásból. Kérek döntéseket, hogy ki merül, és ki nem. Ez nem szavazás. Aki merül, az megy a kincsért. Aki nem, az itt marad. A másik, lehet, hogy a törpéknek kell egy kis lelkesítés, hogy a kútba ugorjanak. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.20. 17:53

/Eraman Argus/

//háhá, dejó hogy vettem fel úszás képzettséget :D ráadásul egész magas szinten ;)//

-Néhányunknak mindenképpen itt kéne maradnia, nem szeretném hogy pár tolvaj jól járjon a felszereléseinkkel. Amondó vagyok, először fel kéne deríteni hogy miféle átjáró van, és hova is visz. Majd csak utána kéne csapatostul levonulni.

Elsőként merülök alá, keresve valami átjárót. Jégeralsóig vetkőzöm, póló sem lesz rajtam. A kardommal úszok le, minden mást fenn hagyok
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.21. 10:01

Tagrid di Gram

*A kút körül nyomok után kutatva a vastag ruhámon keresztül is megérzem a fagyos szelet. Prémgalléros köpenyemet összefogva fojtatom a kutatást. Ahogy meglátom a karomnyomokat a kút belsejében előre hajolok.

<…Hát ez meg mi…>

- Hé ezt nézzétek meg!

*A kút köré gyűlve egyetértek, hogy a kútban kell lennie egy járatnak. A törpék húzódozását látva elmosolyodom. Eraman Argus szavai hallatán egyetértőn bolintok.

<… Igaz minek merüljünk mind alá ha nincs odalent semmi... >

- Egyet értek szerintem is először egy felderítő menjen.

*Ennél a mondatnál Eraman-ra nézek egyetértőn majd a kútba.

- Nézzél körbe és ha találtál valamit utána menjünk. Mind aki tud úszni, vagy hajlandó a másik segítségével alámerülni ha kell. Aki meg nem hajlandó merülni az meg maradjon kint! De akkor csökkentet részt kapjon!

*Itt megállok, hogy milyen hatást keltenek a szavaim. Leginkább a törpékre vagyok kíváncsi. Ha mind jönni akar akkor új tervet mondok.

- Helyes. Én is úgy gondoltam, hogy aki részt akar a zsákmányból az merüljön alá. Aki nem merül az csak őrzési díjat kap. Öröm látni ennyi kalandra éhes egyént. Akkor a B javaslatom. Leeresztünk egy felderítőt. Hogyha érdemes le menni akkor ő jelez és elmondja milyen messze van a járat. A felszerelést nem kell feltétlen őrizetlenül hagyni. Vagy batyukba csomagolva a kút belsejéhez erősítve itt hagyjuk vagy batyukba csomagolva magunkkal visszük a járatba. Ha nincs senkinél viaszos vászon vagy zsák, akkor gyorsan elszaladhatunk egy kocsmába ilyesmiért. Az úszni nem tudók kedvéért kifeszíthetünk egy kötelet a kút széle (Kévéje) és a járat vízzel nem borított része között, hogy annak segítségével jusson előrébb. Kinél van kötél? Kinél van fáklya vagy viharlámpás?

*Azzal várakozón tekintek körbe.

//Van úszásom 2 és csomózásom 2. Ha nincs kötél akkor javaslom, hogy vegyük igénybe a kút kötelét. Remélem jó hosszú kötelet raktak ki. Ha nincs akkor mindkét csapatból egy – egy szaladjon el egy kocsmároshoz a kért felszerelésért. Megnéztem a nálam lévő 42 réz nem elég a kért felszerelésre. Ezért írok egy váltót 2 e-ről. A családomnál beváltható a ládikám tartalmának terhére.
Kért holmi.:
Kötél 20-40 láb 20-40 r
Szerintem nekünk 20 m-is elég de ha hosszabb lenne az út a kútban akkor a 40 m-es biztos elég már.
Zsák db 20 r. 5db 100r(1e) a viaszosvászon métere 25r így az olyan anyag vagy abból készült zsák is hasonló áron mozog. Így szerintem még jatt is marad a kocsmárosnak.
Tőlünk én megyek vásárolni az egyik törpe társaságában.

Ha a felszerelést zsákokban a kút széléhez akarjuk erősíteni akkor vesszek némi szöget is. A kút széle és a víz közötti út 2/3-nál kiszögelem a zsákokat miközben a többek tartanak.
Én attól még amellett vagyok, hogy vigyünk mindent. //

//Ja igen szavazatom. Először felderítő. Jó úszó. Utána menjünk mind és zsákokban vigyük magunkkal a holmink miközben kötélbe kapaszkodva haladunk a vízben. A kötél a kút széle és a járat között legyen kifeszítve. A fáklya vagy a lámpás víztől zárt csomagolásban jön velünk. A járatban elöl a sötétben jól látók (törpék) nemjenek. Utóvéd az ember. Fáklyával vagy lámpással a kezemben én. Fényt nem használok, ha leszavazzák. A sorrend marad.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.01.21. 12:23

/Eraman Argus/

//Bocs a túlbuzgóság miatt, de erre muszáj reagálnom.//

Mikor Tagrid ecseteli, hogy aki fenn marad kevesebbet kap, erősen ellenkezem.

-A zsákmányt csapatonként osztjuk el, hogy utána ki hogy osztozkodik, már teljesen lényegtelen.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2014.01.22. 17:51

Zeref Till

< Úgy tűnik én tévedtem, de hát annyi baj legyen, szerintem pont ugyan annyi esély volt arra, hogy ott van a bejárat mint itt. >

A kútnál inkább a környéket figyelem, mivel én nem értek annyira a nyomok felderítéséhez, így én csak inkább nyitva tartom a szememet, de azért közben én is körbe nézek amennyire tőlem telik.

Amikor szoba jön a lemenetel kicsit elfog a rosszul lét főleg mivel nem tudok úszni.

< Le kell menni ide meg még úszni is ezt komolyan, ez bizony nagyon érdekes lesz . >

Majd végig hallgatom a tervet.

- Abban nem értek egyet, hogy a őr kevesebbet kapjon a részből, hiszen mindenkinek vigyáz a cuccainkra amíg vissza nem jövünk, de mivel csapatonként osztjuk talán nem is számít.
- Viszont én nem tudok úszni, de természetesen, megyek. -

A láncinget meg a nadrágot leveszem, és ott hagyom a kútnál. A pajzsomat meg a kardomat viszem csak magammal a csatornába.
A kötélbe meg ilyenekbe, ha kell bele szállok én is!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.01.23. 3:15

Migra

Amikor megtaláljuk a jeleket, örülök, hogy jól választottunk helyszínt , és magamban megköszönöm a földanyának, hogy jó helyre vezérelt, és talán lesz lehetőségem kideríteni hogyan halt meg nő-testvérem.

Miután megállapítjuk, hogy a bejárat valahol a kútban lesz majd, számomra nem kétséges, hogy én megyek le megkeresni és ebben nem is fogok vitát nyitni.

És mikor a törpök húzódoznak , egy kedves megjegyzést teszek, hogy hát a legendás harcosok megijednek egy kis víztől? Vagy olyasmit , hogy nincs semmi baj törp uraim , ha féltek a víztől , majd én lemegyek előre és megkeresem a bejáratot. Ezzel természetesen kellő képp kívánok hatni a büszkeségükre , hogy egy „gyenge „ nő zogszó nélkül megteszi , amit ők nem akarnak. Épp csak annyira akarok hatni , hogy ha csak kevés kell nekik , akkor ettől lendületbe jönnek és válallják a merülést velünk, vagy utánunk, de ne sértődjenek meg vérig.
// Ékesszólás 5, Illemtan 5, Karizma 9 lélektan 2 //

- Remek ötlet a viaszos vászon és a szögek, és a kötelek beszerzése, de mielőtt bármit is lépnénk először úgy vélem valóban jobb ha megszemléljük a terepet . Ha szerencsénk van , akkor a víz felszíne felett lesz a bejárat, ha nincs , nos akkor még mindig kitalálhatjuk , hogyan tovább. Itt a kút kötele, levesszük a hengerről , ezzel nyerünk plusz egy métert . Ha a kötél régi és gyenge , engem még akkor is elbírhat és úgy vélem a legjobban mégis csak én úszom közülünk. ( ezt csak feltételezem ) Merültem már furcsább helyeken is a hazámban. Szóval Zeref Till leereszt engem, egy fáklyával, ha megtalálom a bejáratot, megbeszéljük a továbbiakat.

// Mindenképpen szeretném ha Zeref Fogná a kötelet, amin leengednek. Benne jobban bízom , mint másban , nem mintha ok lenne most a gyanakvásra , de biztos, ami biztos. //

Mikor Zeref arról beszél, hogy nem tud úszni, de lejön :
- Ha a víz alatt lesz a bejárat, és úszni kell, majd segítek neked. Megoldjuk.

( ha győzködni kell a többieket : - Engedjétek meg , hogy ezt most én csináljam !
// ékesszólás7, karizma5 , illemtan 3 lélektan 10// )

Ha senki nem tiltakozik , és nem kell győzködnöm a többieket , akkor leveszem a köpenyem és a táskámat és a kút mellé teszem,
-Ha nem kell visszajönnöm , majd hozzátok kérlek utánam !
ezután rövid meditációt végzek.
// pszi, ideje 1 kör, testhőmérséklet emelés : 8°-al 1 órán át melegebb lesz a testem 4 pszi pont//

A kardomat nem hagyom fenn , az a hátomon van továbbra is. És a ruhámból sem veszek le többet, egy darabig még védhet a vízben is a hidegtől.

Az osztozkodásról szóló eszmecserébe nem szólok bele , mert nem érdekel, csak arra figyelek közben, hogy a törpök hogy állnak hozzá, mert tudom, hogy ha rajtuk múlik , mi egy petákot sem kapunk majd a zsákmányból.

A leereszkedés:

Megkérem a társaimat , elsősorban Zerefet, hogy eresszenek le lassan a kötéllel. Én a vödörbe, vagy vödörre lépek, vagy ha ez nem lehetséges, akkor megkérem kedves kalózunkat , hogy kössön két hurkot a kötélre , egyet a lábamnak , ahová majd léphetek , egyet pedig a kezemnek, ahol könnyedén megkapaszkodhatok , és így fogok leereszkedni egyik kézzel kapaszkodom a másikkal a fáklyát tartom és ereszkedés közben körben figyelem a kút falát keresve a bejáratot.
//mászás 4 ( bár nem hiszem , hogy kell ide ) nyomolvasás :9 nem tudom mi kellhet még , kérlek Ati belátásod szerint dobj amire még lehet …. Talán intelligencia : 4 //

Első ránézésre egy járatot keresek , ami a kútba nyílik, de minden eltérést , ami a kút tégláinál látható alaposabban megnézek , hátha titkosított a bejárat még azon felül is , hogy egy ilyen helyre tették.
Ha nem találok a víz felett ilyet , akkor keresek egy rést a falban , ahová a fáklyát tűzhetem, mert nem szeretném elpazarolni. Ezután koncentrálok, rövid fohászt mondok, és megidézem a szent fényt a fejemen lévő tiarára . Figyelek közben arra is, hogy a fény mit jelez nekem.
Ha veszélyt mutat, attól függően mit érzek , akkor fokozott körültekintéssel merülök majd le a víz alá, és így keresem a bejáratot és az esetleges ellenfelet . Merülés előtt felszólok a többieknek, hogy eresszék le a kötelet , ameddig csak ér és továbbra is a kötelet fogva merülök majd.

//De ez már egy következő rész , ha jól gondolom ….. //
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.01.23. 13:52

//Hugee: Eraman már jelentkezett, hogy lemerül.//

- A körbenézésig OK de a kötél zsák és szög megszerzését nem érdemes későbbre halasztani mivel addig a felderítő akár bele is fagyhat a kút vizébe. Azt a kis késlekedést ami a holmi megszerzése jelent meg kibírjuk. Még akkor is ha esetleg nem használjuk. Persze ha van valakinek más holmira igénye azt is be lehet szerezni.

<... Igaz, hogy felőlem bele is köthettek a kút vizébe de nekem aztán k...*ra nincs kedvem kibányászni a testetek onnan... Abból még mások szeretnének inni... Igaz én nem...>

//A karakterem továbbra is a már vázolt terve mellet van. Nem is engedi a felderítőt lemerülni míg dűlőre nem jutunk. Szerintem ha szerzünk viaszos zsákot (vízhatlan zsákot/szövetett) akkor abban a holminkat magunkkal tudjuk vinni és nem kockáztatunk a tüdőgyulladást. Jó az egészségem de nem ennyire.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 66 / 180 • 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján