< Ez most az életünkbe kerülhet, ez után asszem át veszük az alapokat Marion. >
- Bujjel jól és készülj, minden lővésed halálos legyen! -
Mondom hidegvérrel is nyugodt hangon, de hallkan, hogy csak Marion hallja. De ellent mondást nem türöen, mintha egy klánból lennénk és parancsot osztotam, volna az egyik emberemnek.
Akinek van lélek tanja az látja rajtam, hogy félek, az arcomon látható, mivel bármennyire is uralkodom magamon, látszik, hogy tudom, mi fog következni és enyhe halál félelmet látni a szememben és arcomon! Meg néhány izzadtság csep is lefolyik arcomon! De közben már cselekszem.
Ellépek Mariontól úgy, hogy ő elbujhasson és engem vegyen észre elősször, ha észre kell vennük valakit és közben igyekszem halál pontosan lőni és célozni, majd lővök!
Fut át a gondolat a fejemben, kiözben már célzolm is a nagydarabb fickó kopasz fejét aki páncélban van és közben hallom a csapatnál a csata zajt is.
< Nagy szarban vagyunk , vagyok! Vannak! >
A nyilpuskámban lévő másik nyilat a páncélosba eresztem, és ha az mellé megy már is az alkaromban lévő pengével célzok és lövők, ha az egyiket sikerül leszednem akkor lővők a másikra.
Bármi is történik ujra töltöm a nyilpuskámat ha van rá idő, ha nincs akkor kardot rántok és készülök vele egy célzött lövésre, miközben a jobb vállamon pihen a penge a pontosabb célzás érdekében és enyhe laza pozt veszek fel ha felém jönének akkor még intek is, hogy gyere könnyü célpont vagy!
// Hátha beveszik.

NYilpuska:
Cé: 20+25+9+2+10+5+5=76 +4 vagy 2 a távolságtól függően!
Illetve ha kapok meglepetés bonuszt akkor még az.

Alkar védőből:
Cé: 20+25+5+3+10+10+8=81
< Remélem sikerül elbujnia egy jó helyen Marionnak ahol fedezhet és azt is , hogy jól fog célozni, mert ha nem belőlem fasirtott csinálnak! >
A másik pengét meg tartom tartalékba és töültök ha van időm rá ha nincs akkor kardal probálkozok.
// Gondolom ez már következő kör?? Ha nem akkor irom a többit is meg a dobásokat is!