• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 19 / 54 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.08.19. 9:31

Sína Ar Ta

Mielőtt kidugnám a fejem a szikla takarásából , ismerős bizsergést érzek és testvérem hangját hallom a fejemben .
Azonnal , amilyen halkan és gyorsan csak tudok , visszalépek a földre és Vinielre nézek, csak a szememmel kérdezve, hogy hallotta e? Biztosra veszem, hogy ő is megkapta az üzenetet.

// gondolom az évek alatt , amíg együtt kalandoztunk, csak kiderült, hogy használ e pszit és, hogy tud e kommunikálni vele....ezért, ha mégsem, akkor halkan elmondom, mit üzent Oxbi//

Némiképp a sziklához lapulva, miközben figyelek magam fölé is , válaszolok a figyelmeztetésre:

- Mi három hullát találtunk. Egy nagyobb sziklánál vagyunk, talán láthatjátok onnan.

// ezt most csak tippelem, hogy ha minket nem is , de a nagy kavicsot talán láthatják a fák közt is.A karakter nyilván tudja , hogy látható e vagy sem... //

3 hullát láttam itt plusz egy kéz és sok sok vér van a szikla tetején, és egy kirekesztő varázskör
...Vigyázva közeledjetek és védd le valahogy magad ...itt annyi frissen ontott vér van, hogy még a haldögök bűzén át is érezzük szagát.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.08.20. 18:33

A tartomány úr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
D – Ynev, Gályák tengere. Háromnapnyira Új Pyaron partjaitól. Ismeretlen szigeten
Pyr.sz. 3690
Thor(Markard Oxbaren), Sirak(Viniel Vinidus) , Flame(Lord Beltlin Tretry con Dreatson), Gorodak(Nasszír Tassene), Hugilee(Sína Ar Ta), Revoltz(Edwin Van Allen)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

//Off. Hugilee. PM.
A válasz pszi üzenete egyelőre további KM-i döntésig semmisnek tekintendő. Köszönöm a megértést.//

Thor,Flame,Dorodak,Revoltz

A szerencsétlenül járt tengerész teste mellet álltok a hajóorrtól ballra. A mellkasán egy penge szélességű vágást néztek mind. Vidámságra okot adó szavak nem is hagyják el szátok. Mindössze az aggodalom veti el magját lelketekben. Fegyvert rántva indultok meg társaitok nyomában. Nasszír egyik kardját Edwinnek nyújtja. Az egyre sekélyebb vízben egyre csak gyorsulva haladtok előre. Szinte nem is halljátok, ahogy a kapitány utánatok kiált.
- Héé!... Urak! .... Maguk meg hova rohanna?!
A kapitány hangja bele vész a tenger morajába.

Sirak,Hugilee

A szikla fal mellet állva megosztjátok egymással mindazt a információ morzsát amit eddig megtudtatok. Egyik se a hebehurgya viselkedésre sarkal. Hát út döntötök, óvatosak lesztek. Viniel bakot tart Sína számára, hogy körbe nézzen. Feje már majdnem a szikla pereméig ér és mindjárt ki is tud kukkantani mikor vissza, görnyed. Majd lemászik Viniel-ről. Ekkor megérti ő is miért cselekedet így Sína.
Ahogy egymásra néznek, mindketten tudják ugyan azt az üzenetet kapták meg az imént Oxbaren-től. A hajó felé pillantva látják is, hogy már közelednek a többiek.

Mindenki.

A csapat nagyobbik fele sokkal hamarabb megtette az utat a szikláig. Ők nem teketóriáztak. Tudták, hogy társaikig nincs veszély, ők az imént már leellenőrizték az útvonalat.
Démoni síkról idepottyantott fák és egy fekete sziklafal tövében egyesül oly sok idő elteltével – fél óra után :D – újra a csapat. Mindenki épsége felet érzet megkönnyebbülés auráját csak úgy harapni lehet.
Ennél tapinthatóbb csak a mindannyijuk szívében lassan gyökeret eresztő balsejtelem, hogy az istenek és a sors most jót nevet rajtuk.
Annál nagyobb meglepetést okoz a többiek számár, hogy Viniel arcán az aggodalmat először a meglepettség és egy pillanatra rá az öröm veszi át, ahogy Edwin utolsóként oda ér a sziklafalhoz.
Azon szinte nincs is érkezése a csapat többségének meglepődni, hogy a hajótörött arcán is ezek az érzelmek jelennek meg.

// :D Off: 1 :D
- Hát te!?... Itt!... Hogyan? .... De rég is volt. ... Hogy vagy? :D
Vagy valami hasonló. Ha jól rémlik a két karakter még nem találkozott a szigeten. :D //

//Off 2:
Helyszín:
Nos a már korábban „Démonikusnak” titulált fáim ligetesen helyezkednek el. El lehet látni a hajóig. Úgy Kb 50-80 L(m) –re lehet. Bizonyos szögben viszont nem látni, mert a fák úgy állnak, hogy nem látni. Más szögben meg tökéletes a rálátás.
Ugyan az a fekete színű hullámos, enyhén töredezett szila képezi a talajt, mint a „sziget” többi részét. Ahogyan azt a sziklafalat is ami mellet álltok. 4m magas. Tőletek jobbra és ballra úgy 40 m –re kezd annyira görbülni a szikla felülete, hogy már csak a ligetes erdőt látjátok. – Valószínű durván körforma lehet. Vagy valami hasonló. A liget körbe veheti. -
A ligetben haltetemek találhatók. Itt - ott. Nem borítanak el minden talpalatnyi helyet, de azért akad belőlük bőven.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.08.22. 23:05

Nassir Tassen

Nos miután oda értünk eny kisseb kő esik le a szivemről, hogy a barátaimnak nem esett semmi baja, amin még én is meg lepödök magamban , hogy ezt érzem.

Majd mikor észre veszem, hogy a halyó töröt és Viniel ismerik egymást kicsit meg lepődök, majd gyorsan reflex szerüen körbe nézek, mintha ellenfelekre számitanék.

- Szerintem gyorsan nézünk a végére ennek és tünjünk inen, mert nekem nagyon rossz elő érzeteim vannak ezen a lélek vesztőn... -

< Nem tetszik ez a fekete szikla meg ez a véletlen balasett sem egyre jobban mennék inen, főleg mert nem tudok uszni és a szárazon valahogy maga biztosabbnak érzem magamat. >

Veszélyérzék: 60% // a km re bizom, hogy dobjak e vagy lehet e ilyen érzésem. :D //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.08.23. 0:25

Sína AaTa

Amikor odaérnek társaim, gyorsan végigmérem Oxbarent, hogy egyben van e mindene ép. Miután ezt megkönnyebbülve ellenőriztem, két dolgon akad meg a szemem. Az egyik, hogy az félhulla, hajóról zuhant fickó milyen eleven , ennek szívből örülök. Testvérem mellett megtanultam, hogy az ilyen pillanatok sokat jelentsenek. Amásik az a pillantás , amit egymással váltanak Viniellel. De ez most kevésbé érdekel, mint az , hogy mi a következő lépés. Oxbihoz fordulok:
- Mi a terv? Mit tudunk csinálni?
És jelentőségteljesen szorítom meg kardomat.

" bízom öcsém a tudásodban, de egy lépést sem fogok tágítani mellőled ....amíg azt az őrültet ki nem iktatjuk... "
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.08.23. 13:58

//Amúgy a félreértést elkerülve most ki, hogy írja a nevét? Mert én angolosan, így a keresztnevem Edwin a vezeték nevem pedig Allen. És ami azt illeti azt feltételeztem, hogy mindenki így írja. Szóval kinek, hogy van? És a mágus világában is van, aki angolosan írja a nevet és van aki magyarosan? Mert ugye én úgy mutatkoztam be, hogy Edwin Van Allen, Attila pedi úgy, hogy Markard Oxbaren és ezért én Markardnak hívom. Szóval ha igen, akkor egyszerűen csak különböző kultúrából jövünk és így már meg is van oldva a keveredés. A másik meg, hogy ha testvérek Markard meg Sína Ar Ta, akkor mér nem egyezik a családnevük? Vagy csak Sínának le van hagyva vagy ennek valami sztorija van vagy esetleg csak véletlen? //

Edwin Van Allen

A kezembe adott fegyverre tapad méregető tekintetem egy pillanatra, hogy megbizonyosodjak a fegyver minőségéről. Habár teljesen biztos vagyok benne, hogy egy néhány rezes kezdő kovácslegény munkája, aki még nem jeleskedik a fém megfelelő megmunkálásának tudásával. Megköszönve a kardot néhányat forgatva rajta az egyensúlyáról is meggyőződöm, hogy a benne található hibákat felismerve azokat kompenzálni tudjam a harc közben, ha arra kerülne sor.

A szikla falhoz érve először azon végigtekintek, s ahogy az egyik széléről halad a másikra a szemem a már két ott lévő egyikén megakadok. A felismerés érzése rögtön belém üt és egy pillanatnyi gondolkodás időt hagyva magamnak a név is párosul az archoz a fejembe. S ezután ki is tőr belőlem a meglepetés a felidézett név formájában.

- Vinidus?!

Majd mintha nem lennék biztos abban, hogy véletlen nem-e csak hasonlít egy egykori barátomra megvárom az ő üdvözletét is. Ha emlékeim ezúttal nem csapnak be, akkor széles mosollyal és az öröm barázdáival az arcomon lépek oda hozzá teljesen megfeledkezve arról, hogy itt egy pszichopata, gyilkos pap garázdálkodik. A kapott kardot a földbe szúrom, majd hozzá lépek.

- Ki gondolná, hogy kétszázmillió négyzetmérföld ilyen kicsi?? Hány éve is volt?
- Teszem fel a költői kérdést, amire természetesen tudom, hogy 20 év a válasz.

Közben egy barátokhoz illő ölelésben részesítem és folytatom tovább a beszélgetést egy szurkáló megjegyzéssel.

- Megöregedtél... - egy kissé hasba öklözve folytatom tovább - ...még a puding hasad is tovább eresztetted.

A megjegyzésemhez egy hangos nevetés is jár, hiszen mindig is jóval izmosabb volt nálam és kettőnk közül nekem volt sör hasam csak.

- Az asszonyod is itt van valamerre? - Tekintek rá kérdően, majd szétnézek hátha nem láttam még meg és a válasz nélkül is felfedezem.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.08.23. 19:01

Markard Oxbaren

//off: Először én is angolosan akartam, de az Oxbaren nekem is jobban megtetszett, így a magyar elvet használjuk az én nevemmel kapcsolatban :) . Hugi karakterének nem véletlenül más a neve, ez benne van az előtörténetben.//

Utolsónak érek oda, hisz már idős testem nem képes arra, amit még ifjabb koromban tudott. Lihegve állok meg, és pár másodpercig csendben harcolok a levegőért. Testvérem kérdésére bólintok, hogy azonnal, csak még egyéb elintézni valóm van. Miután megbékélt a testem, és a tüdőm is utolérte magát, halkan szólalok meg.

- Nemesen született, kérlek ne most. Tudod, hogy komoly problémával állunk szemben, nem szeretném, hogy idő előtt találkozzunk a pappal.

Reménykedve, hogy feleszmél, és inkább a jelenlegi problémával foglalkozik, én magam is erre összpontosítok. Csendben körbe nézek, és ha sem a társaim, sem én nem érzek veszélyt, akkor nagyon csendben folytatom.

- Nem tudom ki ez, és mit művel ezen a furcsa szigeten, de bizton állíthatom, hogy gonoszság veszi körül cselekedeteit. Viszont, szerintem ne öljük meg. Inkább derítsük ki, hogy mit művel, s majd, utána döntünk sorsa felől.

Mikor az utolsó szavakat mondom Wath már biztos tudatában van azzal, hogy elmém egyel tovább jár. Már nem azt kutatom, hogy mit tegyünk, hanem, hogy kinek mi legyen benne a szerepe.

- Beszélni akarok a pappal, megkeresem. Viniel, emlékszem egy alkalommal, egy tárgy segítségével képest voltál olyan helyre jutni, mely tőled nagyon messze volt. Ha lenne itt ilyen tárgyad, képes lennél a közelemben bármikor megjelenni? Te, és még Edwin uraság így meglephetnétek, míg mi szóval tartanánk. – Nézek ekkor Nassirra, Wathra, és Beltlinre. (Ha itt van.)
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.08.24. 11:05

//Off:
Gorodak
Igen használhatod a veszély érzékelést. Néha nem árt a KM figyelmébe ajánlani milyen háttér tudással bír a karakter. Ilyenkor nyugodtan dob. Az eredményt közöld velem is. Abból baj nem származik. Az eredményt figyelembe veszem.

Thor.
Igen Beltlin ott van. Mivel a fejlécben szerepel a neve ő is a mindenki része.

Mindenki.
Egyikőtök sem írta még le milyen tervet követve mentek fel. Kérek egy vázlatos tervet legalább. Mivel ahogy olvasom mind a pap felkutatása mellet vagytok.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.08.24. 13:43

<Viniel Vinidus>

//off: Én a magyar stílust használom, amikor neveket kerestem, előbb voltak felírva a családnevek, szóval azt gondoltam egyértelmű, hogy az van előbb Pyaronban. De gondolom Hugi is azért hív Vininek mert így nem tud tévedni.//

"- Vinidus?!"

Roppant mód meglepődök, hogy ki szólít a nevemen, szinte nem tudok hova lenni hirtelen.

-Edwin! -Vigyorgok rá, s elrakom a kardom.

-Már vagy 20 éve, barátom! -Úgy látszik ugyan arra gondoltunk, mert én is ölelésre nyújtom a kezem.

-Én öregedtem meg? Néztél mostanság tükörbe? -Majd a mindenki által megszokott nevetésben török ki.

"- Az asszonyod is itt van valamerre?"
Mikor felteszi ezt a kérdést, komor tekintet ül az arcomra.
-Ő már... -lesújtott fejjel bökök a hüvelykujjammal a szívemre- örökre velem van.

"- Nemesen született, kérlek ne most. Tudod, hogy komoly problémával állunk szemben, nem szeretném, hogy idő előtt találkozzunk a pappal. "
Oxbaren tép ki a sötét gondolatok felől, jó is hogy így tett.

-Majd később elmesélem, először a gonoszt kell elpusztítanunk.

"- Beszélni akarok a pappal, megkeresem... míg mi szóval tartanánk"

-Nos, van egy módja neki. De sajnos van egy kis gond. Nem hoztam magammal semmit amit fel tudnék ilyen célokra használni. Szükségem lenne valamire amivel írhatok és amire írhatok. És gondolom senkinél sincs semmi. Szóval mást kell kitalálni.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.08.27. 19:29

Markard Oxbaren

//off: Csendben, suttogva beszélek.//

- Értem. – Válaszolok a varázslónak, és közben a szakállamba túrok. – Így más megoldás után kell néznünk. Walt, körül tudnál nézni a sziklafal tetejéről? Hátha többet látsz onnan, persze óvatosan.

Majd kérdően nézek rá.

Rossz érzés fog el, hogy csak itt állunk, és tanácskozunk. Hisz lehet még túlélő, kit időben megmenthetnénk. Bár az is igaz, hogy nem akarom sem társaim, se magam életét veszélybe sodorni. Jobb az óvatosság.

//off: A látottak alapján folyt. köv.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.08.28. 20:11

Sína Ar Ta

Csak lesek, amikor a " két jó barát " elkezd smúzolni , ráadásul hangosan, miközben épp egy őrült papot kergetünk , aki embereket véreztet ki , kitudja hogyan ....

" mi a fene ez ???!!!!!!!!! öregfiúk csoporttalálkozó??!!! évfordulós kerti parti??!!!!! ezeknek teljesen elmentek otthonról?? !! jó hogy nem kezdenek már villámokat lüdözni , nagy örömükben , hátha még nem fedezte fel az ellenség, hogy itt vagyunk...."

Már épp nyitnám a számat , hogy valami fene okosat mondjak, amikor Oxbi közbeszól és visszahozza a szerelmeseket a valóságba .
" kösz öcsikém ..milyen kis finoman, mint mindig...:) "

Mikor kéri, hogy azt tegyem, amiben épp az ő üzenete akadályozott meg, majdnem valami cifrát mondok, de csak halkan szólalok meg.

- Ó hogyaz a ...pfff . Épp erre készültem, amikor beszóltál . - mutatok a homlokomra mosolyogva.
Aztán jelentőségteljesen Vinidushoz fordulok , hogy újra megkérjem az előbbi "trükkre", tudni illik, hogy bakot tartson és én feljussak a szikla tetejéhez.
- Megengeded?
És egy fültől fülig vigyort villantok felé.
Ha megengedi, akkor óvatosan kikémlelek a szikla mögül és nagyon gyorsan körbenézek, hogy akad e valami veszélyes odafenn.
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.08.28. 22:59

Nassir

- Viniel, mond mindenképen kell papir, esetleg testbe nem tudsz bele vágni ilyen jeleket, akár az enyémbe? Persze ha nem örök... ? -
< hátha, ha előnyt ad, akkor ennyi bele fér legfeljebb marad egy laza kis tetkom... >

A többiek tervét követem, miután meg van, de folyamatosan résen vagyok és figyelek a megérzéseimre is közben.
Igyekszem nézni a tájat és amennyire tudok hallgatom is a környezetemet.

Veszély érzék : 60. Dobás : 22

< Remélem mi elöbb fogjuk meg találni akit kersünk, mint ő minket az meg jobban reméálem, hogy meg lephetjük valami formán. De hogy miért akarunk vele beszélni azt pontosan nem értem, de Oxbarenre bizom, viszont tuti elvágom a torkát, ha egy rossz mozdulatott is tesz majd, inkább ő mint mi... :D >

Az arcom meg komolyodik és csak a terepet figyeli folyamatosan.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.08.30. 2:53

<Viniel Vinidus>

"- Viniel, mond mindenképen...Persze ha nem örök... ?"

- Nem olyan egyszerű rúnákat írni mint egyszerű betűket, attól tartok, nem lennék képes helyesen leírni azokat. És félek a következményeitől a testedben...akár fel is robbanhatsz.

"- Megengeded? "

- Vártam a kérdést. -mosolygok Sínára
Nekidőlök háttal a falnak, s kezeimmel bakot tartok neki.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.08.31. 18:38

A tartomány úr.

KM: Pelso
D – Ynev, Gályák tengere. Háromnapnyira Új Pyaron partjaitól. Ismeretlen szigeten, a szikla tövében.
Pyr.sz. 3690
Thor(Markard Oxbaren), Sirak(Viniel Vinidus) , Flame(Lord Beltlin Tretry con Dreatson), Gorodak(Nasszír Tassene), Hugilee(Sína Ar Ta), Revoltz(Edwin Van Allen)

A két öreg harcostárs arckifejezése felet érzett meglepetést csak a harsány egymásra találásuk múlta felül. De „Oxi” szavai visszarángatták őket egy zsúfolt kocsma álomvilágából a sziget tengermorajlásától, madárcsicsergéstől és fókák bőgésétől hangos kavalkádjába. Ahol a rothadó hall szaga már szinte fel sem tűnik a friss, sótól terhes tengeri levegőben.

A csapat megbeszélése innentől kezdve már fojtott hangon folyt tovább. A mágikus kémlelést hamar félre söpörve a bölcs pap megkéri védelmezőjét, hogy használja éles szemét. Íj-kevés tudással csak helyben topognak.

A csatamágus és a nő egy – egy hetyke mosollyal nyugtázzák, hogy már megint ott vannak mint alig néhány tucat pillanattal korábban. Lassan, óvatosan, araszról araszra emelkedik feljebb a kémszem, hogy kikémlelje, mi folyik a szikla tetején. Ahogy felért a szeme a sziklával egy vonalba vet egy oldalpillantást egy emberi kézre, amit a csapat kétharmada csak most vesz észre.
Ahogy lassan tekintetét elszakítja a kézről maga elé még lentről is látni, hogy egy pillanatra meghűl benne a vér.

//Pm. Hugilee//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.08.31. 23:08

Sína Ar Ta

Óvatosan emelkedem a sziklaperem fölé. Először a kissé lelógó kezet nézem meg, hogy kihez tartozik, azaz csak nézném, mert, ahogy (bal)selytettem a tulajdonosa ismeretlen helyre távozott.Egy matróz lehetett valaha.
„ micsoda szétszór egy alak …”

De mikor jobban körbenézek, meghűl bennem a vér és néhány pillanatig eltart, mire újra mozdulni tudok. Akkor viszont szépen lassan visszaereszkedem a földre. Amíg le nem érek, addig nem jut eszembe, hogy levegőt kéne engednem a tüdőmbe. Mikor szólásra nyitnám a szám a tüdőm hisztérikusan kap az alkalmon, hogy végre levegőhöz jut és hang helyett először egy gyors be és kilégzést eszközöl, egy köhintéssel visszanyerem az uralmat a légzésem felett és halkan de gyorsan közlöm a látottakat a többiekkel.

-Itt van fenn. Nagyjából 25-30 méterre a peremtől . Rettenetes sok vér van mindenütt és ott áll a közepén , egy hatalmas vérfolt közepén , körötte hullák , és szíveket eszik . Nem láttam , hogy valami szabály szerint rendezte e be a teret, csak azt , hogy a két legtávolabbi test 10-10 méterre lehet tőle előre és hátra is. Úgy láttam, szürke csuhában van , vagy ilyesmiben de csurom vér az is . A szikla teteje végig nagyjából sík és hatalmas, több száz méteres is lehet. Lehet, hogy ez valami rituálé?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.09.04. 23:04

Nassir Tassen

< hm ez aztán az érdekes fordulat, na vajon, most mi legyen??? >

- Szerintem akkor páran menyjünk körbe és te Oxbren menj középen és akkor tudsz majd vele beszélni, ha beszédes kedvében van , ha meg nem akkor hirtelen rá rontunk és végzünk vele, ha te nem tudod meg állitani ezt az örültet... Csak agy nekünk 2 perc elönyt illetve a tesodnak 5 öt mert ő hangtalanul is oda tud majd osanni jó közrl, mig mi nem...-

Mehetünk?:

A hangom mind végig hallk volt szinte csak suttogtam, mert nem akarom, hogy a vérgözös örült pap megh halljon minket idő elött.

Nézek kérdőn a többiekre

< még, talán szerenmcse is, hogy nincs rajtam annyi páncél igy talaán még hallkabb is leszek, a többieken sincs, ez szerencs egyelőre, de lehet késöbb balszerencse lesz belőle... Remélem Oxbarennek sikerül jobb belátásra birnia, mert nem tünik túl rozsásnak a helyzetünk! >
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 19 / 54 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján