Trian
A vacsoránél iszogatok a többiekel és, ha sztorizásról van szó, abban én is szívesen kiveszem a részemet, és talán mesélek is valamit, amit már átéltem. Ügyelek arra, hogy olyat ne meséljek el amiből , mindenki tudná, hogy fejvadász vagyok. Mivel nekem tökéletes megfelel ha mindenki egyszerű harcosnak néz, vagy éppen parasztnak.
A szabadnapokon, mulatok a többiekkel este, vagy épp Kilburnnal ütöm el az időt. Esetleg szívesen szerencsejátékozom a többiekkel, de csak kis pénzben és csak mókából. Ha túl sokat nyertek tőlem akkor abbahagyom velük a játékot és inkább csak iszom és beszélgetek.
Ha kell, akkor Kilburnnal ellátogatok újra a Tharr templomba, ha neki is van kedve.
Második nap:
- Mond Kilburn barátom, nem tesszük tiszteletünket Tharrnál? Megmutathatnád a templomot ha beengednek, meg a szokásokat. -
Amikor meg nem vagyok senkivel, akkor felfedezem magamnak a várost és bejárom a mellékutcákat is. Körbe nézek más klánok után is, csak hogy tudjam, hogy mire lehet számítani és merre nem érdemes menni, vagy épp van e szövetséges a közelben, mert akkor tiszteletemet teszem.
A kapcsolatok ápolása mindig fontos.!!!
A 5. nap:
Valószinűleg éppen vacsorázom meg iszom valakivel, ha nekem nem tűnt fel, hogy itt más is van rajtunk kívül.
Mikor feltűnik a nő, csak jól végig mérem.
< Lehet vele kellett volna tegnap haza jönni, kár, hogy a másik ipsével van. >
A beszédét végighallgatom, majd a többikkel fel is megyek, de van bennem egy kis rossz érzés a másik elf miatt.
A szobában helyetfoglalok, de a széket megfordítom és a támlára könyökölve hallgatom végig a történetet, az ételhez és az italhoz pedig nem nyúlok.
< Érdekes, hogy pont ránk gondoltak, de lehet, hogy öngyilkos küldetésre küldenek és ha nem járunk sikerrel akkor még jól is jön ki nekik ha olyan senkiket küldenek mint mi. >
A beszéd végén és Hísen Maranwënek igazat adva...
- Egyet kell értsek Hisennel, én sem értem miért, kell ekkora macera, de van az az ellenérték amiért vállaljuk szerintem, viszont a fontosabb dolog, hogy mi lesz ha aláirjuk a papirt, mert ha a medál azt eredményezte, hogy nem ölhetem meg a mellettem lévőt büntetlenül, vagy téged, akkor a papír akár a rabszolgáddá is tehet! Illetve jó lenne egy kicsit többet tudni a küldetésről is.-
Majd széles vigyorra húzum a számat. És igyekszem jópofa arcot vágni. Mivel nem sértésnek szántam.
< Ha rossz választ ad akkor, úgy érzem, hogy ez a kis csaj hamar a másvilágon találja magát, a hapsijával együtt, ha csak nem védi meg a medál ereje. Talán csak az egyikükkel végezhetek, de ha többiek is így vélekednek akkor igen csak túlerőben vagyunk! Ráadásul egy isten is véd már. Bár számára fontos a küldetés, lehet nem kéne ilyen gyanakvónak lennem végül is nem lehet olyan rossz ha Tharr birodalmában pihen békében a lelkem. De nekem gyanakvónak kell lennem egy bizonyos fokig, mert mi akik az életünk kockáztatásából élünk, nem hibázhatunk túl sokszor...>
Ha jó választ ad, vagy Kilburn, Tharra hivatkozik és aláírja, aláírom a papírt én is!