• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 17 / 54 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.07.16. 20:45

Naszir Tessin

- Na fiúk! Nézzünk körül bent is, hátha vannak még túlélők! De aztán legyetek résen! -

Mielőtt még beindulnék, hátra kiabálok a többieknek.

- Bemegyek a srácokkal körbenézni kicsit, a hasadéknál. -

Ha nem kell mind a két kezem, a bemászáshoz, akkor fegyverrel a kezemben bemegyek a hajóba a résen ami miatt megfeneklett. Miután beértem, gyorsan körbenézek és mindkét fegyveremet előveszem a biztonság kedvéért.

< Remélem, tényleg csak hajótörés és semmi meglepetést nem hordoz magában a hajó. Talán pár dolgot még el is vihetünk innen, némi élelmet, vagy ki tudja mit találunk. Kiváncsi vagyok vajon mit szállít. >

Nagyon figyelek és a matrózokkal egy körkörös formációt vetetek fel, hogy hátulról se érjen minket meglepetés. Elindulok körbenézni velük.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.07.17. 20:14

Markard Oxbaren

//off: Fáradt vagyok, ezért elnézést kérek, ha az írásom nem lenne megfelelő.//

Elmosolyodom, mikor Walt közben jár az érdekemben. Mintha a lelkem egy részét birtokolná, és akkor lép közbe, mikor érzi, kezdem elveszteni az irányítást. Bár kissé más stílust használ, de majd megérti, hogy én mit képviselek. Viszont Beltlin cselekedete ledöbbent. Nem mintha nem ismerném, de mindig rosszul esik látni az erőszakot. Viszont a végeredmény magáért beszél. Igazából szóhoz sem jutok, így csendben hagyom, hogy elrendezze a dolgokat. Mikor otthagyjuk a rabokat, a kis csapathoz szólok.

- Sok tisztavatást, és dicséretet láttam már életemben, de ilyen előre menetelt még soha. Mindig tudsz, újat mutatni nekem Beltlin.

Mikor van olyan pillanat, hogy Waltal tudok beszélni, mosolyogva szólítom meg.

- Testvérem, köszönöm a segítségedet, lent, a hajó gyomrában. Megmondom neked őszintén, kissé elvesztettem az irányítást. Nem értek a rabok, és csirkefogók nyelvén. Te talán jobban értesz hozzájuk, és ezt nem bántásból mondom. Azt hiszem még leckéket kell vennem tőled, és Beltlintől.

…

Óvatosan adagolom a vizet Edwinnek, nehogy megerőltesse a gyomrát.

- Nos, Edwin van Allen, túléltél egy hajótörést, hála az istennek. Kérlek, ha fel akarsz állni, óvatosan tedd, mert könnyen elszédülhetsz, bár ezt biztosan tudod. – Egyáltalán nem gúnyosan mondom. - Kérlek nemesen született, engedd, hogy a matrózok besegítsenek a csónakba.

Intek a matrózoknak, hogy segítsenek felállni a hajótöröttnek, és tegyék be a csónakba. Ezután Viniel felé nézek, és egyáltalán nem örülök, hogy egyedül indult neki. Waltra nézek.

- Kérlek, menj Viniel után, nem örülök neki, hogy egymaga fedezi fel a helyet. Nekem itt nem eshet bajom, itt vannak a többiek.

Reménykedem, hogy testvérem egyetért velem, és elindulok a nagy lyuk felé, ami a hajó oldalán tátong.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.07.18. 10:17

Sína Ar Ta

A raboktól eljőve :
„- Sok tisztavatást, és dicséretet láttam már életemben, de ilyen előre menetelt még soha. Mindig tudsz, újat mutatni nekem Beltlin.”

Testvéremnek erre a mondatára felnevetek:

- Hidd el Oxi, ez volt a legjobb dolog, ami ezzel a csirkefogóval történhetett.

Aztán Beltre nézek.
- A tisztavatás pedig már csak névleges volt, hisz ha jól láttam ez egy jól összeszokott csoport, és ő a vezetőjük, még ha talán nem is rég, de most ő az, akit követnek. Ez biztos.

Várom, hogy Belt igazat ad e nekem, és hogy elmondja, ő hogyan látta a helyzetet .

Kettesben Oxival:

„- Testvérem, köszönöm a segítségedet, lent, a hajó gyomrában. Megmondom neked őszintén, kissé elvesztettem az irányítást. Nem értek a rabok, és csirkefogók nyelvén. Te talán jobban értesz hozzájuk, és ezt nem bántásból mondom. Azt hiszem még leckéket kell vennem tőled, és Beltlintől.”

Remélem nem látja senki , amit csinálok, mosolyogva megsimogatom oxi arcát, aztán odalépek hozzá és a homlokomat a homlokához érintem aztán adok rá egy puszit , s ezt mondom:

- Maradj te csak ilyen, amilyen vagy! A durva szavak durvává tesznek. Többet ér az a tiszta ragyogás, mint, hogy ilyesmire fecséreld. Beltivel majd gatyába rázzuk ezeket az embereket, és akinek lesz füle rá , megérti, amit mondani akarsz , akinek nem, azon már te sem segíthetsz.
Ők egy kemény világban élnek, ahol az erőszak az úr és nem ismernek mást. Még! De most te leszel a vezérük, akit követni fognak, s általad a tűz kobrát.

…
A hajónál.

Kicsit nevetek magamban , amikor látom, hogy Viniel szokásához híven , megy a feje után:
„…há há há…mint egy gyerek …egy nagy gyerek…”
Már épp nyitottam volna a számat de , Oxi megelőzött:

„- Kérlek, menj Viniel után, nem örülök neki, hogy egymaga fedezi fel a helyet. Nekem itt nem eshet bajom, itt vannak a többiek.”

- Egyetértünk, bár nem szívesen hagylak itt ezzel a sok ….vízzel.
Persze mosolygok .
- Te ugye itt maradsz addig? Kérlek várj meg, mielőtt a hajóba bemennél ha egyáltalán be akarsz menni!

Válaszát nyugtázom egy bólintással, aztán szaporázva elindulok Vini után s közben odakiáltok neki:
- Héj Vini! Várj meg ! Jövök veled !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2013.07.19. 14:13-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.07.19. 13:20

<Viniel Vinidus>

A hulla látván keserű érzés tölt el, biztosan van valaki aki várja otthon, s egyszercsak sosem látja majd.

Megfordítom, hogy lássam az arcát és lássam, mi is végzett vele.

"- Héj Vini! Várj meg ! Jövök veled !"
<Hogy én mennyire utálom ha így szólít...>
Pillanatra hátra tekintek rá, mikor hozzám szól, majd mutatom hogy itt egy hulla, és ő az erdő másik feléről közelítsen. Miután gyorsan megnéztem magamnak a halottat, tovább megyek s tüzetesen átnézem a helyet.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.07.20. 17:18

Edwin Van Allen

A víz éltető nedűként terjed szét bennem, ahogy csordogál le a torkomon. Próbálom óvatosan inni, annak ellenére, hogy mohón kortyolnám le minden cseppjét, amilyen gyorsan azt csak lehetséges.

Amint eleget ittam és elmeséltem rövid kis történetem arról, hogy merre tartok és hogy mi is történt a hajóval, melyen utazásom töltöttem rá tekintek a hajóra egy pillantást. Markard szavai szakítják meg tekintetem, amely visszakerül rá.

"nemesben született" szavakat hallva egy pillanatra meghökkenek, de kérése befejeztével pecsétgyűrűmre pillantva feloldódik bennem a meglepettség merevsége. Egy másik szó viszont nem hagyott nyugodni, habár tudom, hogy gyakori kifejezés, ami jelentéktelenné is teszi azt, de számomra amúgy is az lenne. Nem hinném, hogy hálát kéne adnom bármely istennek az életemért, hisz sosem kedveltem egyiket sem, így talán ők sem kedvelnek engem.

- Köszönöm. Szívesen veszem a segítséget, de ha már nem tartoznék, így sem egyébbel, mint az életem, akkor kérnék egy szívességet még. Igen értékes és ritka holmijaim - remélhetőleg éppen - még a hajón vannak. Hálás lennék, ha egy-két matrózodat értük küldenél.

Ha beleegyezik, akkor ismét köszönetemet nyilvánítom ki, majd elmagyarázom, hogy mit kellene keresni. (Páncélzatom, csizmám, egy nagy fa ládát acél szegéllyel és egy nagy rozsdaszínű lakattal.). Majd a matrózok segítő kezeire támaszkodva a kíséretükre bízom magam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revoltz 2013.08.23. 14:37-kor.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.07.21. 20:17

Naszir Tessin

// nem tudom pontosan ki is jön velem be a nagy résen, de azokat meg várom. //

A jelen lévökkel bemegyek a nagy résen a hajóba, ha szólnak, hogy hol vannak a nemes ruhái aki a hajóval utazott akkor a matrozokkal elindulok meg kereseni illetve kicsit körbe nézek velük a hajóban hátha találunk valami jó kis értékes cucott, vagy fegyvert...

Miután már a hajóban vagyok azért, hogy meg nyugtasam az idegeimet a kardomat a kezemben tartom, mint megszokást ami miatt sokkal nyugodtabb vagyaok.
Ovatosan haladok körbe, de mivel nem számitok, túl sok ellenségre igy nem probálok csendesen haladni, csak ovatosan haladok, hogy egy egy elázott deszka ne szakadjon be a lábam alatt.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.22. 19:54

//Off.

Elnézést kérek mindenkitől, hogy nem írtam a hétvégén.

Péntek óta rosszul érzem magam. Talán a napokban helyre jövök végre.

Addig is köszönöm a türelmet.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.07.30. 18:29

-Sína Ar Ta-

// off : bevallom nőiesen, hogy nem igazán vagyok képben , hogy most ki hol van , eredetileg azt hittem , hogy a hajóba küld be Oxi :)) most meg nem tudom , hol van Viniel , vagyis csak tippelek. //

Megközelítem Vinielt , illetve , amikor mutogat, hogy merre menjek , akkor arra kerülök.Mi lehet itt? Ha Viniel gyanakszik , és óvatos, akkor biztosan látott valamit, ami okot ad neki erre, ezért én is óvatosabb leszek, s mikor int, hogy merre menjek azt teszem.
Közben azért , mikor meglátom a hullát , kíváncsi leszek, és minden eshetőségre készülve , előhúzom a kardomat . Alaposabban körülkémlelek, és figyelem őt is. Csak szememmel és fejemmel kérdezem, hogy mit lát. Ha ő sem szól, hát én sem . Ha esetleg néz valamit, vagy figyel valamerre én is odanézek , hogy mit láthat.
Óvatosan lépkedek, és a vizet és a fákat is folyamatosan figyelem, nehogy onnan támadjon valami.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.30. 19:56

A tartomány úr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
D – Ynev, Gályák tengere. Egy napnyira Új Pyaron partjaitól. Nystea fedélzetén.
Pyr.sz. 3690
Sirak
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahogy lenézel, pár pillanatig csendben nézel rá. Majd lehajolsz és megfordítod. A látvány meglep. Nem sűrűn látsz ilyen sebet. Pláne nem egy hajótöröttnél. Igaz nem láttál eddig valami sok hajótöröttet. Ami azt illeti egyet sem, abban még is biztos vagy, ez az ember túlélte élt mikor megfeneklett a hajója.

Mikor látod, hogy Sína feléd tart intesz neki és tovább nyomulsz a sziklák irányában. A fák között lassan és óvatosan haladsz. A hasonló helyzetekben rutinná vált óvatosságon kívül a talaj egyenetlensége is erre késztett. Mindenfelé gyökerek, haltetemek, lávafolyásos göröngyös talajt ráadásul még helyenként valamilyen nyálkás paca is fedi.

Kardod két marokra fogva érkezel a sziklákhoz. Valami vulkánikus kúp lehet. Tekinteteddel le is kezdesz valami feljárót keresni. Ahogy kutatsz a kúp tetején, kb négy méter magasan. - Lombkoronával egy magasságban. – Valami oda nem illőre leszel figyelmes.

Sína tőled 20 méterre-jobbra van a szikla előtt. Ő is feljáró után kutatja a szikla oldalát.

//Off. Pm.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.30. 21:28

A tartomány úr.

Pyr.sz. 3690
hugilee

Vinielhez közeledve int, hogy más irányból közelítsd meg az ligetet. Ennek eleget is téve oldalra kiérsz. A fák közt óvatosan haladsz előre a gyökerek, lávafolyások, haltetemek és nyálkás sziklák közt. Szinte minden „fűszál” alá benézel. Bő fertály órába telik míg a ligeten áthaladva a szikláig értek.

Végül te is eléred a sziklákat. Kb négy méterrel magasodig föléd a szikla. Az oldal enyhén ívelt csak Tőled jobbra és balra is bő húsz méteren majdnem egyenesnek tűnik. A kiemelkedés meredek, szabálytalan felületű. Lehet kísérletet tenni a megmászásával, de biztosítás nélkül csak a leesést kockáztatja a vállalkozó. Vagy sikerül vagy nem.

Viniel tőled 20 méterre-balra található. Épp a szikla tetején szemlél valamit.

//Off.: Pm.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.30. 21:57

A tartomány úr.

Pyr.sz. 3690
Revoltz

Két matróz segít talpra állni és elkísérnek a csónakig. A csónakba beültetnek. Ezt követően magadra hagynak és visszatérnek a hajóhoz.

A csónaknál egy matróz van rajtad kívül. Ő a csónakon található készletekből ad neked vizet valamint némi ételt. Némi lédús gyümölcsöt. – Narancsféleség- Ezt követően nem szól hozzád. Inkább azzal foglalkozik, hogy a folyamatos hullámverés ne vigye le a csónakot.

A csónakban üldögélve lassan telik az idő. A pap, a matrózok és a két fegyveres bemennek a hajóba. A nő és az a másik alak a fák közelében elindultak „sziget” belseje felé.

Lassan eltelik egy fertály óra is //15p// nem történt semmi. Legalább volt időd körbenézni hova is keveredtél. A látvány letaglóz. A tenger közepén vagy a nyílt vízen. Amerre csak nézel mindenütt csak víz. Az összképet csak igen kevés dolog szakítja meg. Nagy területen szétszórva különféle forma sziklák emelkedni ki a vízből. Vannak kicsik, nagyok, vékonyak, vastagot, szabálytalan formájúak. Az oldalukon, tetejükön vagy a tövükben fák kapaszkodnak furcsa gyökérzetükkel.
A gyökerek vastagok és terebélyesek, mint egy második lombkorona. A fa tövét a vízszint felé emelik. Ezen még csak – csak napirendre térsz, de feltűnik, hogy a fák több száz méteres körben a nyílt vízen magányosan vagy kisseb nagyobb csoportokban látható.
A tenger sima tükrét még két tárgy szakítja, megy a hátad mögött található ligeten kívül. – Ahova nő és az a másik bement. – Az egyik a hajó, amivel idáig jötté. Igen ramaty állapotban van. Az oldalán hatalmas nyílás. A vitorlázat eltűnt, vagy csak cafatokban van meg. A főárboc kidőlt. A másik egy jó pár száz méterre horgonyzó hajó gigász, a fák és sziklák zónáján kívül.

A fákon, sziklákon, vízen, levegőben madarak tízezreit látod. A madarakat leszámítva egy lapos sziklás részen fura vízi lényekre leszel még figyelmes. //fókák.//

Az a két matróz aki a csónakba segített és egy hajós tiszt a hajó orránál a lelógó köteleken a fedélzetre mászik. A hajód oldalán tátongó törésen két matróz, két fegyveres és a pap mászik be. A hajó mötött. a vizen még két csónak ringatózik a tat közelében.
A kapitány és két matróz hátra megy a tatra és kötelet dob le két csónakhoz. Épp most rögzítik valahova taton az egyik végét. A másik végét a csónakban ülők fogják.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.30. 22:14

A tartomány úr.

Pyr.sz. 3690
Thor, Flame, Gorodak,

A hajó oldalán levő réshez hárman mentek. A kapitány és matrózai az orrnál lévő köteleken másznak fel. Naszír ér oda először. A sziklában és a deszkákban megkapaszkodva hamar beküzdi magát a hajótestbe. Oxbarent a lovag segíti fel. Fent meg Naszír már várja és segít neki beküzdeni magát. Utoljára Beltlin Küzdi fel magát a résig. A hatalmas testével viszont megszorul mikor a deszkák és a sziklaközt, hasát behúzva igyekezet bejutni.
Megakadva bosszúsan kifúj egyet. Majd mivel már félig bent van, megveti a lábát. Kint a sziklákon. Bent a deszkán. A küzdelem hamar eldőlt. A már amúgy is meggyötört és törött – de vaskos – oldaldeszkák adták feladták.
Beltlin némi faforgács és pár darabka deszka társaságában bedobban a fedélközbe mellétek.

A hajó belülről is elég romos állapotban van. Erre kiváló példa, hogy kívülről nem látszott, de a hajó közepébe egy másik szikla is beékelődött. A szikla kb másfél lábnyit emelkedik ki a deszkák közül. A padló 1/3-a vagy a sziklára felfeküdve kiemelkedik a helyérős vagy mellette egy szintet lejjebb kerültek. Kész csoda, hogy a hajó még egyben van.

A rés köré állva lenéztek. A szikla, ami átdöfette a hajót, a gerinc gerenda mellet szakította át a deszkákat. //Off. Csak az egyszerűség kedvéért írtam így. Akinek nincs hajózása az nem tudja mi az a hajógerinc. Neki az csak egy hosszú vastag gerenda a hajó közepén.// Ez a rés sokkal nagyobb mint a felszínen lévő. A kevés fény miatt nehezen látni, de mintha alatta nem szikla, hanem víz van lefelé. Ezt leszámítva köveket láttok a deszkákra hordva, egy két amforát meg egy nagy utazó ládát.

Szemlélődésetek a matrózok zavarják meg. Lekapták a helyéről a berakodáshoz használt nyílás fedelét. Ezzel több fényt beengedve a raktérbe. A kapitány és az egyik matróza a lépcsőn érkezik.

- Csoda, hogy nem hullott még darabokra ez a bárka!

A beáramló fényben alaposabban szemügyre veszitek a rakteret. Elég parányinak találjátok a hajótokéhoz képest. A raktér 30 m hosszú 8 m széles és 3 m magas. A kevés hej alig van használva. Szanaszét láttok néhány utazóládát, hajósládát, egy két bálát és két tucat ember magas amforát.

Ekkor csobbanó hangot hallotok a résből. Lenéztek. Egy 1,5-2 m hosszú világoskék színű halfélét láttok. A sekély vízben úszkál fel és alá a hajón belül. Úgy fest valamiért jól érzi itt magát vagy csak még nem jött rá, hogy a résen ami a hajó aljában van könnyedén kijuthat. A víz amiben úszkál kb 0,5 – 1 m mély lehet. Már ott volt a nyelvetek hegyén a neve mikor a kapitány oda ér a mellétek.
- Cápa.
//Pm//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.08.01. 22:44

Edwin Van Allen

A kis csónakban egész kellemesen érzem magam főleg, hogy étel töltheti meg gyomrom. Miközben lassan rágom a falatokat azon kezdek tűnődni, hogy vajon mióta lehetek itt. Mint mindig most is elragadnak a gondolatok és néhány perc múlva már az sem tűnik fel, hogy nem egyedül vagyok a csónakon - habár ezt nem is nehezíti meg a matróz néma jelenléte. Közben szememmel a tájat fürkészem hátha ad valami nyomot, ami alapján megmondhatnám.

A rövid fürkészés végét egy sziklán fekvő hulla jelentette, melyen megakadt a szemem. A megoldás láttán mosolyba kunkorodik a szám, mint egy kis gyereknek, akinek édességet adnak. Már csak egy kis intelligencia próbának kell kitennem magam, de azt sosem vetettem meg magamtól.

Az éppen még számba lévő falatot lenyelem és egy kortynyi vízzel leöblítem azt. Miután félre raktam a megkezdett ételt felállok és kilépek a csónakból, hogy a hullához vehessem az irányt. (állóképességpróba: 11, ha kell)

Ha utánam szól a csónakban ülő matróz, akkor lassan hátrafordulok, majd megnyugtatóan szólok hozzá.

- Ne aggódjon kérem, csak a kíváncsiságom elégítem ki.

Ha nem jön tőle semmi válasz, akkor azt beleegyezésként nyugtázom, majd folytatom az utam a hullához.

Már az odavezető úton elkezdem a gondolatmenetem, melyet halk motyogás követ.

- ...már rég felvehette a környezet hőjét...igen...ebben a napfényben és a víz miatt már rég rohadhat...hm...de, ha táskásodás megfigyelhető, akkor...nem..biztosan nem...

E végszóra értem oda a hullához. Letérdelek és vizsgáló szemeim alá vetem. A halál után beálló jelenségeket vizsgálom, közben továbbra is motyogok. Majd egy gyors szemle után elsőként a hullamerevség mértékét vizsgálom meg.

(Ez alapján órára pontosan meg tudom mondani, hogy mióta fekszik itt 72 órán belül +-1 óra hibával).

Hogyha ezzel megvolnék, akkor ha már így belemelegedtem, akkor a halál okát is feltárom, ami során ha szükségesnek találom elmozgatom a hullát, például megfordítom. Ennek végeztével visszatérek a csónakhoz és folytatom megkezdett étkezésemet.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.08.02. 0:29

-Sína Ar Ta-
Lassan , óvatosan feltérképezzük az öbölszerű kis ligetes részt. A rengeteg döglött hal elgondolkodtat.
"Amennyire én tudom, ha viharos a tenger a halaknak több eszük van, minthogy a felszínen maradjanak. Ha ennyi halat kidobott a hullám a partra, sőt még a fákon is láttam egyet kettőt, akkor vagy iszonyat nagy viharnak kellett itt lenni, vagy túl váratlanul csapott le, ahhoz, hogy természetes jelenség legyen"
A fák és sziklák közt két hullát látok. Ha tudom útba ejtem őket is és megnézem közelebbről, látható e mitől haltak meg.
A dögök átható bűze kicsit megtölti az orromat, ahogy egy magasabb sziklához közeledünk, de ami még rosszabb, hogy a halszagon keresztül is megérzem , hogy a szikla tetején rengeteg vér van kiömölve. Látom, hoyg Viniel is odaért a szikla alá, csendesen odaosonok hozzá, hoyg elmondjam mit érzek, és hogy megkérjem , segítsen felnéznem a szikla tetejére. Úgy mégiscsak egyszerűbb lenne, mint felmászni ezen a meredek és a víztől biztosan jó csúszós kövön. Mimvel nem tudhatom van e még veszély számunkra itt ezért csak suttogok :
-Viniel! Még a halbűzön át is érzem, a vérszagot. Nem tudom mi történt itt, de hogy legalább 15liter vér van odafenn kifolyva az biztos. Kérlek tarts nekem bakot, hogy felleshessek, mi van ott.
Ha megtudtam nézni a hullákat elmondom Vinielnek is , hogy mit láttam.
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.08.03. 0:51

Nasszir Tassen

Miután bementünk, kicsit körbenézek, és mikor már több fényben tudunk nézelődni, felmérem az esetleg áthordani valókat.

< Ez bizony nem túl sok holmi, ha a túlélőnek mázlija van, akkor itt lesz a holmija is, de az meg mi az ördög lehet?? >

Megkapva a választ.

- Na jó, de hogy tessékelhetnénk ki, vagy ölhetnénk meg egyszerűen, hogy kipakolhassuk a bárkát és eltűnhessünk erről a lélekvesztő roncshalmazról?? -

Várom a kapitány tanácsát és aszerint cselekszem.

< Remélem van valami jó ötlete erre! >

Utána pedig segítek kipakolni a hajót és a csónakokba pakolni, de azért félszemem , mindig a tájon van és a hátam mögött! Esetleg azt figyelem, hogy ne lépjek olyan dologra ami miatt a víz mélyén végezném, na meg, hogy hova lépek persze!
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 17 / 54 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján