• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 61 / 180 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.07.06. 11:33

<Zul'Khugal>

Észlelés: 25
Lovaglás: 25

"- Nem csaptam be a kutyákat. Utasítottam őket!"
<A semmiből teremt falat, utasít olyat akit nem is ismer...Már kezdem érteni mért van ez az érzés mikor ő hozzá lát a praktikáihoz>
Követem a többieket a folyó felé, s próbálok arra koncentrálni hogy a sötétben ne érjen baleset. Ha muszájból harcba keveredünk, én leszek az első aki leugrik a lóról és aprítani kezd.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.07.07. 21:49

Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), második hete, Evir napja, a higany órája és az ólom órája közt (01:00-02:00) (egy nap 20 óra, egy hét 5 napból áll. Evir, Higr, Asor, Emor, Tar)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker NJK, Zul'Khugal ________________________________________________________

A mágia tartotta kő, porrá esik, és pár pillanat múlva már semmi nem mutatja, hogy az előbb sziklafal zárta a bejáratot. A csapat gyorsan cselekszik, még az írnok is csendben teszi a dolgát. Hamar felnyergelik a lovakat, és már indulásra készen állna. Meeker halad elöl, hisz csapdáit csak ő és Marion tudja, merre vannak. Mikor kiérnek a veszélyes területből, a fejvadász megáll. Kérdésére a kyr lovag kelet felé mutat.

- A patak északról dél felé folyik. Egyenest elindulsz keletnek meg fogod találni. Mi a patakot elérve délre indulunk. A vadászok bizonyára azt sejtik, hogy északra indultunk, hogy elérjük az északiak védelmi vonalát.

…

Sötét felhők takarják el a holdat. A szél is felerősödik, és a távolból cikázó fények világítják be egy pillanatra az erdőt. Nem sokkal később leszakad az ég, és özönvíz szerű zápor zúdul a környékre. A csapat egy szikla kiszögelés alatt talál menedéket. Közvetlenül a patak mellett van, és úgy jó hosszan, legalább húsz méteren keresztül nyújt menedéket az esőtől. Egyes helyeken a vízfolyás fölé nyúlik a szikla, de ahol ők is megpihentek 5 méter hosszan ível felettük el. A plafon talán 2,5 méter magasan lehet. A vihar kis időre csapdában tartja őket, de segít, hogy ne találjanak rájuk, mintha az istenek most velük lennének.

Csendben teszi mindenki a saját kis dolgát. Egyedül Zul'Khugal áll fegyverére támaszkodva és figyeli a környéket. Ahogy fürkészi az esőfüggönyben a korom sötét erdőt, mozgásra figyel fel. Keze automatikusan felemeli robosztus fegyverét, de mikor meglátja, hogy a fejvadász lép a kőeresz alá, visszaengedi a súlyos vasat a talajra.

Meeker elmeséli, hogy nem látott, és nem is hallott senkit, míg hátra maradt. Úgy tűnik elvesztették a nyomokat. Így most van egy kis idejük, amit a lovag ki is használ.

- Van egy kis időnk, az istenek akarata, hogy most itt vesztegeljünk. Így teszem, amit kell. Varázsló, nyisd meg az elmémet, és igazold ki is vagyok!

//off: Ő az, akit kerestek.//

- Most, hogy tudjátok ki vagyok, esküt kell tennetek nekem! Meg kell fogadnotok, hogy parancsaimnak engedelmeskedtek, és a legjobb tudásotok szerint hajtjátok végre! Senkinek nem beszéltek küldetésünkről, és inkább meghaltok, mint kitudódjon a titok! Én pedig megesküszöm, hogy mindent megteszek a küldetés sikeréért, és fölöslegesen nem kockáztatom az életeteket! És most emeljétek bal kezeteket felém, hogy véresküvel pecsételjük meg bajtársi kötelékünket.

Egy kést, vagy tőrt kér, és elsőként a saját bal tenyerét vágja meg, majd egy vizes kulacsba csöpögtet véréből. Végig jár a disznóbőrből készült lapos flaska. A kyr lovag szájához emeli, és iszik a véres vízből, majd körbe adja mindenkinek.

Ha mindenki csöpögtetett véréből, és ivott a kulacsból a kyr nyugodtabb hangon szólal meg.

- Rendben, itt az ideje, hogy megtudjátok miért is vagytok itt. Északot a pestis hada veszélyezteti, és sajnos túl erős, egyre csak kúszik felfelé. Toron annyira hírhedt, hogy sokan inkább az árnyékában szolgálja őt, mint szembe forduljon vele. Így sokkal nehezebb megállítani. Csapataik folyamatosan ostromolják Dwyll unió várait, és kérlelhetetlen falángsággal pusztítja szövetségeseinket. Ezért úgy döntöttek a vörös hadurak, hogy a szörny szívébe kell döfni. Egy különleges csapat lesújt majd a fekete hadurak egyikére, így kapu nyílik a tengeren, Toron partjai felé, és vörös zászlók alatt egyesült hatalmas hajóflotta fogja tűz alá venni Shulurt, de oly hatalmas lesz, melyet Ynev még nem látott soha. A birodalom tátott szájjal nézi majd, ahogy lángba borul szeretett fővárosa. A mi dolgunk az lesz, hogy előkészítsük a helyet annak a csapatnak, kik a feketehadúr ellen mennek. Shulurba kell mennünk, egy hajót meg kell szereznünk, és vitorlát bontva kelet felé kell haladnunk. A hajó neve, mit meg kell….

Épp befejezte volna mondatát a lovag, mikor hangos káromkodások közepette egy alak esik le a kőpárkány széléről, egyenest a csapat elé pár lépésnyire. Az illető hamar felpattan, és a lámpa fényében könnyen kivehető. Úgy 1,2 m magas lehet. Utazó barna bőrruhát, és bakancsot visel. Hosszú barna haja befonva lóg hátra. Arca kissé kerek, csípője vaskos, mellmagasságban nő idomok feszítik a ruhát. Bizony, egy törpe nő hullott egyenest a csapat elé. Bal és jobb oldalán egy-egy tőr van az övébe dugva.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.07.10. 7:17

Marion:
Amikor „hivatalosan „ is megmutatják, hogy //off: ezek azok a droidok, amiket kerestünk :lol: // ő az a lovag , akit kerestünk, még kicsit kínosan érzem magam, nemrégiben nyújtott totálisan amatőr viselkedésem miatt. Igyekszem nem mutatni ezt , s talán csak annyi látszik, hogy az ominózus pillanat után , szememmel hirtelen nagyon érdekes dolgot fedezek fel a csizmámon….de csak néhány szemvillanásnyi időre, azután tovább figyelem az eseményeket és a lovagot.
Örülök, hogy fizikálisan is jelezhetem végre, hogy az ominózus viselkedésem csak egy múló rosszullétnek volt köszönhető , így, ha pelso és a többiek is így tesznek, szó nélkül adom véremet az esküvéshez.
„többé nem kell szégyenkeznem……ez azért kicsit gusztustalan …jó hogy vér, de hogy igyak is belőle buaa …..kibirod..kibirod …”
Szenvtelen arccal csinálom végig a „szertartást”.
Érdeklődve hallgatom tovább a Lovagot.
„ de jó vízre szállunk…ott talán lesz egy perc nyugalom …talán jut időm gyakorolni is egy kis kardvívást….és talán még le is fürödhetek…ez meg mi a csuda…???!!!!!!!!!”

Mivel az eresz alatt inkább a falhoz közelebb állok , csak annyit tehetek , hogy felhúzott nyílpuskámat rászegezem a jövevényre, és várom , hogy felfogja a szemem mit lát …. Még sosem láttam törpében nőt …kíváncsi vagyok milyen …de mivel tudom, hogy férfiaik igen erősek és meglepően veszélyesek tudnak lenni , fel vagyok készülve ….azért közben jobban megnézem magamnak tőreit ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2013.07.10. 19:18-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.07.10. 16:27

Dink Meeker

Miután elintéztem a csapdámat és elkezd esni az eső, kicsit boldog is vagyok és kicsit szomorú is, de azért sietek utolérni a többieket.

< Hatalmas mázlink van az esővel, így elvesztik a kutyák is a szagunkat és a nyomainkat is. Azért egy ideig még a folyót kéne követnünk, hogy ne tudjanak utánunk jönni olyan hamar.... >

Mikor oda érek a többiekhez és látom, hogy figyelnek a veszélyre , örülök...

Mikor a lovag és a mágus azon ügyködik, hogy megtudjuk, igazat mondott e, csak megrázom a fejemet és közben közelebb állok a fedett rész széléhez és csak nézek az esőbe.

A lovag szavaira csak furcsán nézek és felhúzom a szemöldökömet!
< Mekkora hülyeség ez, hogy véresküt teszünk. Ha nem akartam volna véget vetni a háborúnak, akkor nem csatlakozom a kiszabadításához és nem kockáztatom az életemet se a megmentésével. Nem értem, de ha ez neki annyira fontos hát jó. >

Majd úgy teszek, mint a többiek.
Az eskü után a küldetést hallva kicsit ideges leszek, és közben megint az esőt bámulom, hogy kicsit megnyugtassam magamat.
< Toron szívébe, na ez életveszélyes lesz, de akkor nem ártana álcáznunk magunkat, a hajon is meg útközben is, mondjuk örülök, hogy a Lovag legalább fogja beszélni a helyi nyelvet így álcázhatom őt valami helyi nemesnek mi meg lehetünk a szolgái vagy a csicskásai. >

Várom, hoyg a lovag befejezze a mondandóját és majd felvethessem tervemet, kikérni a többiek véleményét, mikor egy törpe nő esik le elénk.
< Hogy az a!Már megint hibáztam volna??? >

Az egy másodperces meglepetésemből kirévedve egyből oda ugrok a nőhöz és lefogom a kezét és a kezeire térderek. Ha hátán van, akkor a hasára, ha a hasán van, akkor a hátára térdelek és közben erősen elkapom a másik kezemmel a torkát és fogom, hogy ne kapjon levegőt néhány másodpercig, majd fejbe vágom, hogy kicsit megszédüljön, de ne ájuljon el, Majd úgy váltok fogásokat a kezén, és úgy térdelek rá a lábára és a kezére, hogy még véletlen se tudjon megmozdulni.
Támadó érték:18+30+5+1+8+6+9=72
Gyorsaság: 5+6+7+2+8+5+4=38
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.07.10. 18:39

Aedus

"Gusztustalan és babonás egy szertartás. Attól, hogy valaki más véréből kortyolok nem fektetek több bizalmat a másikba."

Megcsóválnám a fejem, ha nem lenne sértő a lovag számára, de valahogy nem akaródzik megtennem ezt az egész vagdosós, ivós dolgot. De mikor hozzám ér a sor egy kis váratva én is megteszem, amit elvár tőlem a lovag. Természetesen nem vágom meg a kezem az hátráltatna a lövésben. Csak megszúrom a kisujjam, hogy a vér épphogy kibuggyanjon belőle, amit belecsepegtetek a vízbe és iszok is belőle, habár nagyon akaratom ellen van.

Amikor a törpe a fejünk felől a földre hullik csak egy pillanatra lepődök meg, mert már a következőben a nyílpuskám vállamhoz feszülve a kis teremtésre mered.

Látva Meeker durva és erőszakos reakcióját elpattan bennem az indulat. A hidegvérem az egyetlen, amely megakadályoz abban, hogy ne engedjem a nyílvesszőm Meeker fejébe.

- Engedd el, Meeker.

Hangomban erőltetett nyugalom érződik. Lehet hallani az ideget benne. Ha nem tesz úgy, ahogy kértem neki szegezem nyílpuskám. Habár nem azzal akarom meggyőzni, hogy okosabb, ha eleget tesz kérésemnek, de bizonyára hatásos segítség lesz.

- A felesleges erőszak nélkül sem tudna elmenekülni. Heten vagyunk, kettőnknek nyílpuska a kezében és egyikünk még egy kilométerről is eltalálná eme kis teremtést, nem hogy fél méterről. - Ezeket a szavakat próbálom kissé nyugodtan és ésszerűen mondani, ám - Engedd el! - második felszólításomkor kicsit jobban magamhoz húzom a nyílpuskám és a hangomban is több méreg kerül, mint az első felszólításnál.

Ha elengedte, akkor a törpe nőhöz térdelek és felsegítem. Ha az ütés, amit Meeker mért rá véres volt, akkor előveszem zsebemből a kendőt, mellyel törölgetni szoktam a nyílpuskám idegét - oda tettem a sietségben, mikor a barlangba voltunk - és megtörlöm vele a sebet a vértől. Habár nagy valószínűséggel egy kissé olajos, a semminél viszont több, de megpróbálom egy száraz részével törölni.

"Majd később kimosom"

Közbe csak ennyit mondok:

- Sajnálom. -
Láthatja is rajtam, hogy komolyan gondolom.

Ezután felállok és felteszem neki a szokásos kérdéseket (ki vagy, mit csinál itt, miért, kinek). Hangomban semmi ellenséges, inkább megnyugtató annak ellenére, hogy tudom, hogy valószínűleg az ellenségünk embere.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.07.10. 19:04

Dink Meeker

Aedus felszolitására elngedem és mellé állok törpének két lépesre, hogy elkaphassam ha menekülni akarna.

< Remélem nincsenek többen... Amugy meg ellenséges területen van mit várt, hogy kesztyüs kézzel bánok vele csak azért mert nő??? Nem is értem miért huzta így felmagát? >

MAjd figyelem, csendben a történéseket... :)
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.07.10. 19:27

-Marion-
Meeker durvaságát meglepődve nézem, de valahogy már kezdem megszokni a dolgait.De az, ahogy Aedus reagált ...mégnagyobb meglepetést okozott .
Mikor látom, hogy Aedus lefoglalja a jövevényt, vagy fordítva ? ,
" hát látom nem csak nálam szakadt el a filc.....basszus....jó, hogy kezet nem csókol neki ...ehh"
vannak most sürgetőbb dolgok is ...
Remélem, hoyg Zul'Khugal és Pelso elegek lesznek, megfékezni egy szem törpét,
odaszólok Dinknek halkan:
-Dink!
Mikor rámnéz, a fejemmel és szememmel felfelé intek . és nagyon halkan mondom, de úgy, hoyg ő meghallja:
-Nézzük meg vannak e ott többen is ?
ha beleegyezik elindulok a nyílpuskával kezemben a sziklaperem alatt egész a széléig, ahonnan már félig meddig rejtve kileshetek felfelé, és körbe.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HugiLee 2013.07.10. 21:37-kor.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.07.10. 19:40

Dink Meeker

- Rendben -

Majd ki megyek Marionnal körbe nézni, hát ha van itt még más is, de renmélem nem...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.10. 21:08

Pelso

*Az eső elől mikor a szikla alá vonulunk én a lovon maradok. A nyeregkápának támaszkodva várakozom. Mikor a lovag kér, hogy azonosítsam segítek benne. Meeker vissza érkezését örömmel nyugtázom a egy biccentéssel. A lovag szavait közbeszólás nélkül hallgatom végig. Az eskütétel és a vérszerződés említésekkor arcizmom se rezzen.

<... Hmm... Régi elveket vall... Úgy sem éltem még ezzel a hagyománnyal eddig... Ez a küldetés viszont kiérdemli... Akkor rajta...>

*Mikor rám-kerül a sor én is csak egy szúrást ejtek magamon. Mellé a következőket mondom.

Erv
- Akaratom és hatalmam a tied! Szolgállak a háború végéig!
Új Kyr (A nemesség nyelve)
- Parancsolj velem!

<... Micsoda szerencse és balszerencse egyszerre, hogy ahova készülünk, az ő szülőföldje... Vajon miért hagyta hátra a Famori (nemesi) származását, előjogait és előmenetelét a Toroni seregben.... Biztos nagy karrier várt volna rá... Vajon a rokonai még mindig neheztelnek rá?...>

*A borból ódzkodás nélkül iszok.

*Mikor a törpe le esik közénk döbbenten tekintek felé. Az események csak úgy elszaladnak mellettem mire felfogom mi is történt itt az éjszaka közepén. Mivel már Aedus elkezdte feltenni a kérdéseket egyenlőre nem szólok.
<... Azért ennyire szívélyesnek nem kéne lenni... Egyáltalán nem biztos, hogy a barátunk...>

//Nos míg szemmel tartom a törpét felkészülök hatalmam használatára.
A legapróbb gyanús jelre Gravitáció 5P/5E Célzás 1P (+40CÉ) Távolság 4P CSAPÁS.
Amíg válaszol figyelés képen megnyitom a harmadik szemem és át pillantok az asztrál síkra.
1 Van e az agyának védelme.
2 ha van és képzet azt is látom mivel magasan képzet vagyok. Általában valamilyen fal képében látom a védelmet. (de ez változó)
3 Érdekelnének az érzelmei. Leginkább, hogy sugároz e csalárdságot, hazugságot, szándékos félrevezetést.
4 Lehet bele nézek az agyában, Ezen még gondolkozom.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.07.11. 8:43

<Zul’Khugal>

Utoljára hozzám ér a tőr, körbe nézek a társaságon, akikkel eddig utaztam. Még csak rövid ideje utazunk együtt, de már volt rá példa, hogy nem tudtam, meg tudom-e magam fékezni.

-Értetek folyik most a vérem. Nem először, s nem utoljára.
Majd megvágom a kezem, s csöpögtetek a tömlőbe.

Mikor leesik az "apró" test, azonnal a fejszémhez kapok, felkészülve a támadásra. Azonban Meeker reakcióját én is sokallom s szúrós tekintetem rá is emelem. Nem helyeslem a cselekedetét és később ezt ki is fejtem majd neki.

Ha kell, készen állok arra, hogy harcba kezdjünk, de nem hinném hogy ilyen ostoba lenne ez a nő. Ha Meeker és Marion ki megy, követem őket.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.07.11. 21:58

Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), második hete, Evir napja, a higany órája és az ólom órája közt (01:00-02:00) (egy nap 20 óra, egy hét 5 napból áll. Evir, Higr, Asor, Emor, Tar)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker NJK, Zul'Khugal ________________________________________________________

Fájdalom nyilall a lábába, de még is pillanatok alatt felpattan. Azonnal a folyó felé ugrik, meg sem nézi magának, kiknek a táborába pottyant. Tudja, ez a kíváncsiság az életébe is kerülhet. Nagyot rugaszkodik, de ekkor egy kéz kulcsolódik a csuklójára, majd nagy erővel a földre rántja a tulajdonosa. Hasra esik, azonnal a hátába térdel ellenfele, és a torkát kapja el. Fuldokolva hörög, és közben a félelem kúszik a szívébe, ahogy szorul a torkán a kéz. A tőre felé nyúl, de mielőtt kihúzhatná, egy ütést kap a tarkójára, mire megfejeli a követ, és azonnal lelassul a világ.

Mire kiréved a kábultságból, egy férfi guggol előtte, és egy kendőt nyújt át. Nem kell sok idő, hamar rájött mi történt, elfogták.

A kyr lovag nem mond semmit Meeker cselekedetére, viszont közelebb lép a törpe nőhöz, mikor a vadász kérdezni kezd tőle. A szerencsétlen nő most már nem csak bőrig ázott ruhában, hanem vérző szájjal is nézi a kis csapatot.

(Erv)

- A nevem Zyona, és nem dolgozom senkinek. Az eső elöl akartam menedéket keresni, mikor megcsúsztam, és ide estem. Kérem, ne bántsanak, csak egy egyszerű utazó vagyok.

Hangja félelemmel teli, és már a sírás határán van. A kyr lovag kihúzza magát, és normálhangon szólal meg.

(Erv)

- Hazudsz! Aedus, Pelso, szedjétek ki belőle, hogy miért van itt, vegyétek a tőrét, és kutassátok át! Marion, Zul'Khugal, nézzetek körbe, nincs e társa. Meeker, gyere velem, beszélnünk kell. – Majd visszanéz a nőre. – Kedvesem nem kell félned, nem fognak bántani. Egy varázslónak annál hatékonyabb módszereii vannak.

A törpe nő arca látványosan elfehéredik, mikor a varázsló szót meghallja.

- Mi, egy varázsló? Ezt nem teheti, mindent elmondok, csak a varázslót ne! Kérem, nem akarom, hogy kiszívja az agyamat! Ne!

De a kyr nem foglalkozik többet a nővel, hanem Meekerrel arrébb sétál.

Marion és Zul'Khugal

Az eső továbbra is szakad, így mikor a perem széléhez ér a kyr nő, elfintorodott arccal lép ki az esőbe. Utána nem sokkal a termetes harcos követi. Olyan hanggal robog az égszakadás, hogy még egy lovas csapatot sem lehetne meghallani, és látni ebben a sötétben, szinte semmit nem lehet.

PM: Marion, Zul'Khugal

Aedus, Pelso

A törpe nő halálsápadtan ül a vadász előtt a kövön. Szemében a halálra ítéltek tekintetét lehet kivenni. Egyértelmű, hogy retteg a mágiától, vagy csak a varázslóktól, nem tudni.

PM: Aedus, Pelso

Meeker

Pár métert sétálnak arrébb, hogy nyugodtabban tudjanak beszélni. Ahogy a fejvadász a kyr előtt áll elmosolyodik magában. Hisz most úgy néz ki a lovag, mint egy toroni katona. Marses halkan szólal meg, hogy csak Meeker hallja meg.

PM: Meeker

//off: A vallatás közepén térnek vissza a többiek. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.07.12. 16:05

Aedus

"Az előbbi hazugsága nagyon gyenge volt még egy 5 éves sem dőlne be ennek...".

Kicsit meg is csóválom a fejem.

A lovag parancsai egy kissé szokatlanok voltak, hisz nem sűrűn kapok. De az elkövetkezendőkben bizonyára nem lesz idegen tőlem, hisz köt a "vérszerződés".

Amikor Pelsotól így megretten egy kissé megkönnyebbülök, mert nem szeretek kínozni. Inkább az elmét próbálom általában megtörni, mintsem a testet. De az elmét nem minden helyzetben lehet vagy csak nagyon nehezen. Szerencsére a varázslóktól való félelme jó alapot ad.

- Az előbb megvédtelek, hogy ne törött karral kelljen töltened a következő pár hetet. De egy mágust - a mágus szót kissé kiemelem - nem jó ötlet felhúzni, tőle még én sem tudlak megvédeni, úgyhogy kezdj el dalolni, hogy képes legyél továbbra is gondolatokat formálni.

Szavaimat lassan, hangsúlyozva mondom. A hangomban most nincs kedvesség, csak a kellemetlen és égető halálnyugalom. Szememen érzelem, ahogy sosem, úgy most sem olvasható. Ha kihunyna sötét smaragdzöld szememből a fény, azt szinte észre sem lehetne venni.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.07.13. 16:11

Pelso (Pekar Eracisc Lars Sul’Oserit)

<... Ejnye - bejínye... Hazudni egy csapat fegyveresnek... Na, szépen vagyunk... Még a végén azt fogom hinni, hogy háború dúl... Ohh!!! :) :) :) ... Ja igen az dúl...>

*Mikor a lovag szól, hogy kérdezzük ki a törpe nőt biccentek és egy sejtelmes, semmi jót nem ígérő mosoly jelenik meg az arcomon. Lovammal Aedus mellé, félig mögé léptetek. Szavai után szólok én is.

Törpe erv:

- Pontosan! Addig örülj, amíg a kérdéseket az én KEDVES barátom teszi fel és nem jómagam.

*Szavaimat követően elkezdek koncentrálni. Tekintetem egyenesen a nőre szegezem. Szembogaram elfelhősödik és az egész szemem fehérré válik, ahogy átnézek a másik oldalra.

//Off. Aedus ha jól emlékszem tud köztoroniúl. Ha még sem akkor erv-ül szólok hozzá.//

Aedus köztoroni.:

- Kezdjed te. Én addig figyelem. Ha nem oldódik meg a nyelve akkor én jövök!

*Ezúttal mélyebbre merülök. Figyelem, hogy most a kérdésekre adott válaszok igazak e? Közben keresem mi az, amit el akar titkolni előlünk.

<... Remélem, minden idegszálával arra koncentrál, hogy el ne szólja magát... A legféltettebb titkát ki ne adja, míg nem kérdezzük, vagy ki nem szedjük belőle...>

//Hipnózis 4P (Aura olvasás)
Távolságra van a botomban 4 P de ez bőven elég mivel úgy sincs olyan messze.
Fenntartás koncentrálás 0P
Továbbra is figyelem, hogy igazat mond e? Mikro hazudik, színtelen hangon szólok Aedusnak :
- Hazudik!
Az aurájában olyan jel után kutatok, hogy van valami, amit esetleg mindenkép el akar e rejteni előlünk. Tart attól, hogy kifecsegi. Ezt akár az élete árán is kerüli.

Mikor ilyenre találok, akkor megnézem magamnak közelebbről. Lassan óvatosan. Kipuhatolva agya ellenállását.
Gondolatolvasás. 4P távolság 4P bőven megvan.

Ha a legcsekélyebb gyanú is felmerül bennem, hogy nem működik együtt és támadni akar akkor:
Gravitáció 6P/6E Célzás 1P (+40CÉ) Távolság 3P CSAPÁS. //

*A vallatás első felébe nem szólok bele. Hagyom, hogy a törpe nő félelme megoldja a nyelvét. A kérdésekre adott válasza és őszintesége döntse el nyúljuk e durvább eszközökhöz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2013.07.16. 10:12-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.07.14. 0:44

-Marion-
Kicsit fintorogva lépek ki az esőre, de ha már úgyis vizes leszek, akkor már nem zavar , ha bőrig ázom is . Bár a köpenyem jó eséllyel elvezeti a nagyját. Először kinézek, hogy látok e valami mozgást, ha nem , akkor óvatosan, halkan kilépek és megkeresem azt a helyet, ahonnan körülbelül lepottyanhatott, és ott nézek jobban körül, hátha látom merről jött idáig, és van e még más nyom ott, esetleg ottmaradt a csomagja, mert elég érdekes, hogy csak két szál tőrrel utazik….
Közben folyamatosan kémlelem a környéket is, már amennyire látni lehet az esőtől, és nagyon fülelek is , hátha valamerre törik egy ág, vagy roppan a kavics , idegen lábak, vagy paták súlya alatt.

„ Mit keres egy nő egymaga minden felszerelés nélkül erre ??!!!! valami holminak még lennie kell, esetleg egy póninak ? ….nagyon rosszul hazudott…és azt mondta nem küldte senki …biztos, hogy céllal indult… ”
// inti próba 8k10: 57; lopózás5: 29//

Ha találok valamit, először megnézem, hogy nem veszélyes e ,aztán leviszem, vagy ha nehéz megkérem Zult, hogy segítsen levinni a sziklaperem alá. Az egész „akció” közben figyelek rá is természetesen.

// kissé késő van már..vagy korán, úgyhogy holnap még átnézem ezt hátha valami hülyeséget írtam :)))) /
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.07.16. 10:10

<Zul'Khugal>

Alaposan körbenézek a környéken, s ha látok valakit akkor azonnal utána iramodok s elkapom. De úgy tűnik erre nem kerül sor, mert ahogy látom a törpe nő egyedül van.

Visszaérve odamegyek a lovaghoz s oda súgom neki:

-Nem találtunk senkit.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 61 / 180 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján