• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 54 / 180 • 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.04.01. 23:07

-Marion-

Magam részéről , bízom Pelso mágikus, és Zul'Khugal izomerejére. Leguggolok Pelso mögött és felhúzom
a nyílpisztolyomat , mivel az jobb közeli célpontra , betöltöm és Pelso jobb lába mellől alacsonyan célzok ,
ha mégis átjutna egy kettő pókica.....bízom benne, hoyg ez nem fog előfordulni.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.04.02. 13:22

<Zul'Khugal>

Amikor meglátom a pókokat, kisebb mosoly derül az arcomra.

Hallom mit mondanak a többiek, de nem sokat foglalkozom velük. Boldogan vetem magam a harcba, szomjazik a fejszém.

Leemelem a vállamról fegyverem, s két kézbe ragadom miközben bal lábamat előre teszem, s előrehajolok, megrogyasztott lábakkal, a fejszémet jobb oldalon fejem főlé emelem. *Bestia*
Megvárom míg elég közel érnek, majd mint puskagolyó "kilövök". Ahogy jobb lábamat előre helyezem, a bárddal először a jobb oldali falat s azon a pókokat szántom végig, a lendülettel még a padlót s rajta a vadakat is végig hasítom. A lendületből felugrok, s megpördülök a tengelyem körül, hogy a plafonon lévőket is megtámadhassam és a végén bal lábamra érkezek, guggolva. A mozdulat végén a fegyverem a bal vállam felé lendítem, egyből készülve a következő támadásra. Bal kezemmel elengedtem a nyelét, s testem fölé emelem, viszont ahogy vállam felé lendítettem, engedem hogy csússzon és így jobb kezemmel a nyél végét fogom.

KÉ: 18+44=62
TÉ: 31+62=93
VÉ: 16+45=61
Sebzés: 13
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.04.05. 20:24

Helyszín: Dwyll Unio
Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), első hete, emor napja, az óezüst órája és a feketelunír órája közt (19:00-20:00) (egy nap 20 óra)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker, Zul'Khugal ________________________________________________________

A csapat készen állva várja a rettenetet. Meeker, Aedus, és Marion felajzott nyílpuskával fürkészi a fáklya miatt állandóan változó sötétséget. Mintha az árnyék is életre kelne. Démonikus tánca nem könnyíti meg a lelkek dolgát. Zul'Khugal fegyverrel a kezében figyeli a sötétség mélyét, hová a tűz fénye nem képes már betörni. Izmai megfeszülnek, vére pezseg. Kívánja a harcot. Pelso összeszűkült szemekkel eleveníti fel az ősi szavakat, hisz még nem tudja mivel állnak szembe.

De nem kell sokáig várniuk. A sötétség tucatnyi óriás pókot okád eléjük. Nagyra nyílt szemekkel nézik új ellenfeleiket, és egy szívdobbanásnyi idő eltelik, mire felfogják, hogy ezek nem fognak megállni.

Oly sokkoló a látvány, hogy a nyílpuskát szorongatók azonnal útjukra küldik a nyílvesszőket.

Meeker első lövése pár centire egy póktól, a sötétségbe repül. Idegesen céloz, de második lövése is csak az árnyékot sérti. Sietve kap kardja felé, hogy legalább párat levághasson, mire el jő a halál.

Marion riadtan lő a pókok felé. Először nem akart lőni, de olyan késztetést érzett, melynek nem tudott nemet mondani. Ujja görcsbe rándulva húzza meg az elsütő billentyűt. A vessző akadálytalanul tűnik el a folyosón uralkodó fekete homályban.

Aedus próbál nyugodt maradni. Céloz, lő, majd megrándul arcán az izom, ahogy a nyílpuska vessző a pók mellett suhan el. Pillanatok alatt a maga mellé lerakott nyílpuskát felkapja, és újból céloz. Nagy levegőt vesz, a nyílpuska vessző suhan, de szikrákat szórva csapódik le a pókra erősített fémlapról.

De mind ebből Zul'Khugal mit sem lát. Csak a bestiákra koncentrál. A suhanó nyílvesszők közt kiugrik, mint valami ragadozó. A folyosó oldalából kődarabokat szakít le robosztus fegyvere, ahogy támadása közben végig húzza a falon. A csatabárd két pókot is lesodor a falról. Az elsőt kettéhasítja, míg a második gusztustalan sárga trutymóvá zúzódik össze. Mikor megérkezik a pókok közé, a lendületét kihasználva felugrik, és megfordulva a tengelye körül, még kettő pókot sodor el a fegyvere. Mind a kettő hangosan csattanva ütődnek a falnak, hol sárga gusztustalan cafatokként csúsznak le. Guggolva érkezik le, és fegyverét támadásra készen tartja. Ekkor a szeme sarkából mozgásra figyel fel. Megpördül, és egy pókot vesz észre, amint felé ugrik. Túl közel van, hogy fegyverét használhassa, így balkezével üt felé, hogy félre lökje. De a lény mind a nyolc lábával rákap, és csáprágóival valahogy utat találva beleharap az alkarjába. Zul'Khugal felüvölt a fájdalomtól.

Pelso látva, hogy nincs sok idő, azonnal cselekszik. Érthetően mondja ki a mágikus szavakat. Hangja belengi a folyosót. Érzi a lüktető erőt, ahogy a mágia megindul körülöttük. A dorani Ezüst fényben szikrázó tűzijátékot lát. A falak, mintha a mennyország falai lennének. Ezüst csillámok borítják be, és a sötétséget, mint áldott fény taszítja a messzeségbe. A pókok testébe férkőzve a fény, azonnal dermedtségre ítéli őket.

A többiek csak annyit látnak, hogy Pelso szavai, mint ragály, egytől egyig megbénítja a bestiákat. Sorra potyognak le a plafonról, és roskadnak össze a földön. És még azt is észreveszik, hogy a nagydarab harcos egy pókot feszít le a bal alkarjáról, és erősen folyik a vér kezéből.

//off: Azért nem volt sikeres az íjászat, mert a fényviszonyokat is belevettem. 8 pók maradt épségben. Ne akartam leírni, de asztrál próbát dobtam nektek. Ezért lőtt Marion is.//

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.04.06. 16:56

<Zul'Khugal>

//Állóképesség-próba dobás: 41//

Mikor belém csíp, felkiáltok fájdalmamban és mérgemben.
Habár megdermedt a pók a karomon, elsőre nem tűnik ez fel teljesen, inkább azzal vagyok elfoglalva hogy összezúzzam a mocskos 8 lábút.
Nem moccan, de én már idegességemben és harci hévben vágom a karom a falnak, vele együtt a sokszeműt is. Kétszer.

Egy másikat taposok bele a földbe úgy, mintha csak a bolygót akarnám arrébb lökni, aztán észre veszem hogy nem mozdulnak. Ezért felnézek a többiekre, hogy lássam ők mit csinálnak.
Nem kérdezek, nem mondok semmit, csak megfigyelek.

Ha megölik a többit, és mondják hogy mi van, akkor leveszem a bal alkarvédőmet, majd letépek egy kis darabot a ruhámból, hogy azt kössem a sebre, majd vissza az alkarvédőt.

Ha bárki kérdezné hogy jól vagyok-e, azt válaszolom:
-Csak egy kis csípés.
Haladjunk.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.04.06. 18:21

-Marion-

Mikor látom, hogy megdermednek a randaságok, felállok, és nagyon halkan , úgy hogy csak ő hallja ( esetleg Meeker ha nagyon jók a fülei és épp odafigyel) kérdezem:
- Jól vagy Pelso?

Egyébként várok, hogy mit akarnak csinálni a pókokkal.
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.04.06. 23:43

Dink Meeker

< hm... ez érdekes, de úgy néz ki mázlink van Pelsoval... De úgy látom Zul'Khugal nak nincs szerencséje... >

Majd a kardommal szisztematikusan leszúrom a pókokat szépen sorban, kivéve ha valaki szól, hogy hagyjam.

Majd oda fordulok Zul'Khugal hoz :
- A csípésük mérgezővolt! -

Majd sóhajtok egyet kis szünetet tartva majd folytatom.
Mindenkinek intézve a szavaimat, miközben leszúrom a pókokat.

- A méreg először legyengíti az áldozatot majd lebénítja, pontosan nem tudom, hogy mennyi idő, és sajnos az ellenszerét sem ismerem. -

Ha van nálam, bármi amibe eltudok rakni egy kis mérget ebből akkor teszek el ha nem akkor hagyom a dolgot.

Majd kicsit előrébb megyek és hő látással körbe nézek, hátha észre veszek még valami csapdát vagy élet jelet messzebbről. Majd ha mindenki készen áll akkor tovább indulok előre!
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.04.07. 18:35

<Zul'khugal>

Ha csak meg nem kérdezi valaki jól vagyok-e, akkor az előbbi mondatom semmis.

Miután Meeker, szavakat intéz hozzám, miután elmondta hogy mérgező volt, amikor sóhajt megszólalok:
-Tudom.

Majd megcsinálom a kötést a kezemre.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.04.07. 19:07

</Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit)/>

*A varázslat be végeztével egy biccentéssel nyugtázom a sikert. Meeker mellet ellépve Zul'Khugal és a pókok mellég lépek.

Akkor most idéznék az előző ragomból.:

Sikeres varázslat esetén.
- Ne menjetek közelebb, különben lehet ti sem fogtok tudni megmozdulni ott. A megölésükkel is várjatok egy kicsit valamit szeretnék előtte megnézni.

*Mikor Meeker meg említi, hogy a pókok harapása mérgező először gyanakodva tekintek vissza rá.
<... Ezt meg még is miből állapította meg?...>
*Tekintetem lassan Zul'Khugal – ra emelem és gyanakvó tekintetemet az aggodalom váltja fel.
- Zul'Khugal a sebed innen nézve nem komoly, de a méreg aggodalommal tolt el. Kérlek hagyd, hogy Meeker megnézze.
*Intek neki, hogy kilépjen a mágia uralta területről.
- Meeker ha jól hallottam értesz a mérgekhez. Szeretnénk biztosra tudni, hogy Zul'Khugal – nak nincs semmi baja. Pl látod e rajta méreg hatásának tüneteit. szólj ha valamire szükséged van.

// pl.: A pókoktól egy méreggel teli tasak. – A ketté vágott pókot oda repítem.
Az ellenméreghez alapanyag. Ha egyes anyagcsoportba tartozó anyagokból is össze lehet rakni akkor azt meg tudom teremteni. 4 pontért összesen 8kg-nyi anyagot. kilója 5mp.
Tégelyt tudok biztosítani. Forraláshoz tüzet.//

- Marion, Aedus maradjatok készenlétben.
*Amíg végeznek a vizsgálattal megnézem magamnak a pókokat. Elsőnek a lelküket. Valamint a manna világában is megszemlélem őket.

//Arra lennék kíváncsi, hogy mágiával alkotott szaporodásra képtelen lények ezek vagy olyanok amik tudnak sokasodni. Tehát ha szaporodásra képes természetesen – istenek által létre hozott- létrejött lények akkor kiválasztok kettőt amik a lelkük alapján hím és nőstény. A többit eltaposom. Kivéve egyet.
Ha kell szívesen alkalmazok fürkészést is a mannahálón.
Teremtek egy 4sp tüzet a botom tetején. Időtartam 4 p botból. Méret 0p öklömnyi.
Az újabb varázzsal várok egy kőrt.
Taposás.: Beszéd 0p Gravitáció 6 p 6sp Bot 4p Aura. Fenn tartás koncentrálás.
Ködszerű csápok vesznek körbe. Ezek segítségével szétnyomom a megmaradt pókokat.
A kivételek.:
1 Egynek a tűz gömbben össze olvasztom a lábait és a rágóit letöröm. Valamint mindent amit veszélyesnek érzek rajta.
2 Ha találok magamnak egy párt akkor azoknak a lábát is össze olvasztom.

Tovább haladás előtt. Vissza nézem az egyik pók emlékeit. Durván onnan számolva hogy mi kinyitottuk az ajtót. Erre 40 mp bőven elég. 2mp 4E 5 perc emlék olvasása. Ha ennyi nem elég akkor 10 perc és 4 mp biztos.
Ezzel végezve megszüntetek minden mágiát. Az akarat erőmet vissza szívom.//

*Mindennel végezve a részemről mehetünk tovább az eredeti felállásban, hogy ha Zul'Khugal elég erős a tovább haladáshoz és nem lesz semmi baja. A két pókot a fal tövében hagyom egyenlőre. A megcsonkoltat a lábainál megemelem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.04.10. 10:16

Aedus

Amikor látom, hogy egyik nyílvesszőmmel sem jutottam semmire, szinte látom szemeim előtt, hogy ennyi volt nekünk...mind itt halunk, ha csak a varázsló nem tesz valamit. Reménytelenül, de elkezdem felhúzni a nyílpuskám, hogy egy újabb lövést leadhassak, amikor meglátom, hogy a pókok megállnak és dermedten a földre pottyannak.

Megkönnyebbülve mosolygok befejezve a nyílpuskám megtöltését. Amikor viszont meglátom Zul'khugalt, ahogy a mosolyom letörlődik számról. Meeker leírását csak sóhajtóan nyugtázom, hogy valóban az fog történni.

"Francba. Ez most nagyon nem kellett. Mit fogunk most csinálni??"

Szinte pánik szerűen kezdek gondolkodni, ahogy ott állok szótlanul, ahol a csata elkezdődött.

- Egyikünk sem tud tenni ellene? Pelso? A hatalmad nem tud segíteni valamiféleképp?

"Ha a mágia sem tud segíteni, akkor valahova el kell majd rejtenünk Zul'khugalt míg mi bent keressük a lovagot vagy meg kell várnunk amíg a méreg elmúlik, hiszen az nem halálos."

- Kevés az idő... - Suttogva bosszankodok.

Várok, míg a többiek megpróbálnak valamit tenni a méreggel kapcsolatban, ha kell valami növény, akkor felajánlom a segítségem. Ha nem történik semmi, akkor így szólok:

- Itt kell hagynunk a barlangba téged Zul'Khugal valamelyikőnk társaságában, míg megkeressük a lovagot. Nincs sok időnk. Muszáj elkezdenünk keresni őt. Míg tudsz a barlang szájához kéne menned, hogy mikor jövünk kifelé már csak lóra kelljen ülnünk, hogy elvágtázzunk, hogyha még akkorra nem múlik el a méreg hatása ne legyünk hátrányba.

Ha ellenkezne, akkor rámutatok arra a tényre, hogy ez egy mentő akció és hogy lopakodni kéne, így amúgy sem hiszem, hogy ebben a feladatban tudna segíteni. És jobb, ha már menekülésre kész állapotban várnak minket odakint.

Illetve megemlítem, hogy mivel Pelso sem tud lopakodni ő neki kellene kinn maradni Zul'khugallal, hisz már nem él az ellenfél varázslója, talán nem lesz rá szükségünk, de várom az ellenérveket persze.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.04.11. 8:25

<Zul'Khugal>

Makacsan ellenkezem az ellen, hogy hátra maradjak. Nem óhajtok a barlangban várakozni, míg mindenki más az életét kockáztatja.

-Jól vagyok! Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy mit csinálunk amikor beértünk.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.04.12. 11:31

-Marion-
//OFF: Bakker most írom harmadszorra , már kétszer elveszett ........áááááááááááá:P //

...nem hagyhatjuk csak úgy itt !!!!....
-Ahol méreg van , ott kell lennie ellenszernek is. Ha most nem tudunk tenni semmit érte, akkor majd a lovaggal együtt megkeressük azt is....akkor pedig jobb ha kérnél van . Ha útközben lesz vele valami majd álcázzuk , vagy elrejtjük valahol . .....
-miért nem szólt a különítmény, hogy ilyen ...izék vannak erre? ......ha itt jöttek ki a várból , akkor tudniuk kellett róla nem? ...vagy talán nem is erre jöttek ki ? ...vagy ezek még nem voltak itt , amikor kijöttek ? .....akkor viszont az új "várúr" tud erről az útról ..és talán már rólunk is .....

Elgondolkodva választ várva nézek a többiekre , főleg Pelsora és Meekerre, mit mondanak ?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2013.04.12. 13:32

Aedus

- Persze. A vár egyik folyosóján összeesik, ki szedi össze? Talán te?
- Kérdem hangomban éreztetve, hogy nem éppen lenne járható út, kis fejrázással együtt. - Valóban lehet a várban ellenszer, de az nem jelenti, hogy azonnal hatni fog. Szerintem jobb lenne, ha itt maradna Zul'.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.04.12. 13:58

*Mikor Zul kijön, hogy Meeker megnézze a sebét rögtön bele merülők a manna áramlataiba. Csak tompán jutnak el hozzám a többiek beszélgetései. Mikor az asztrális világra tekintenék jut el az agyamig miről is beszélnek a többiek.
- Ezzel várjuk meg talán míg Meeker többet tud mondani a méregről. Én magam nem értek a mérgekhez így nem tudok tenni érte semmit. Attól azért még megvárhatnátok, hogy mit monda a hozzá értő még mielőtt hátrahagyunk valakit. Ami meg a pókokat illet legyetek egy kis türelemmel ép azon vagyok, hogy többet tudjunk..
*Azzal vissza térek a pókok vizsgálatához.
- Legyetek résen.
//Amikor megnézem a lelküket egyiknek az emlékeit is leolvasom. úgy 10 percnyi emlékre mindenképp kíváncsi vagyok. Tudni akarom mit csináltak mikor mi áthaladtunk az ajtón.
A többi mint az előző ragban, meg amit beszéltünk.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.04.12. 19:46

Helyszín: Dwyll Unio
Időpont: 3694. Igere évszak, Fák hava (tavasz), első hete, emor napja, az óezüst órája és a feketelunír órája közt (19:00-20:00) (egy nap 20 óra)
Résztvevők: Marion, Pelso(Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit), Aedus, Meeker, Zul'Khugal ________________________________________________________

//off: Pelso, a megbeszéltek szerint írom a reagot.//

Az alagút falára a fáklya lángjai bohókás árnyjátékot festenek, de senki nem figyel fel a színdarabra. Mindannyian a lebénult szörnyeket bámulják, illetve Zul'Khugallal próbálnak dűlőre jutni, kevés sikerrel. A nagydarab harcos nem enged tekintélyéből. Bár sebe csúnya, még is kihúzza magát, és jelzi, hogy képes tovább haladni.

De mielőtt egymást győzködve harcolnának az érvek, a csapat döbbenten nézi, hogy Pelso mit cselekszik.

Először fel sem tűnt senkinek, de mély meditálásba kezdett. Akkor figyeltek fel, mikor halkan szavakat kezd suttogni.

A varázsló lassú mozdulatokkal írja a rúnát a levegőbe, és közben a rusnya jószágokra mutat. Így, mozdulatlan állapotban már többet lehet látni róluk. Csupasz, barnás-zöldes bőrű, rusnya, kutya nagyságú dögök. Csáprágóik ujjnyi nagyságúak, testüket durván kovácsolt, vas lapok fedik. Szőr csak kevés helyen látható, és ott is a fémlapok már java részt lekoptatták. Nyolc szemeikben a tűz fénye lobog, és olyan érzése van a csapatnak, mintha ezek még élnének.

Az első, ami történik, Pelso szavai után zöld színű ködszerű csápok törnek elő a padlóból, és kígyószerű mozgásuk egyértelműen a varázsló akarata szerint történik. A vonagló ködférgek könnyűszerrel végeznek a mozdulatlan szörnyekkel. Minden egyes csapás után büdös, kesernyés szagú, sárgás trutymó buggyan ki a potrohákból, csak három pókot hagy épen. Majd újra kántálni kezd. Az utolsó szót mondja a dorani, majd ekkor a csapat szinte tátott szájjal figyel. A három dögnek a lábain a fém lapok, mintha csak víz lenne, lassan összefolynak egy tömör fémmé, hogy bilincsként foglya mind a nyolc lábat. Ezután mély meditációs állapotba esik, és alig halhatóan dünnyög valamit, majd szemei, mintha mást látnának, mint a többiek, ide-oda cikáznak.

E közben a harcos beköti sebeit, és egyáltalán nem lehet látni rajta akár csak egy jelet sem, hogy méreg marná belülről a testét. Fegyverét maga mellett letéve támaszkodik rá. Tartása biztos, és erőt sugárzó.

Jó tíz perc telik el, mire kiréved a meditációból a varázsló.

//off: Nem írom tovább, míg nem juttok döntésre.//

PM: Mindenki
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.04.13. 18:41

*A meditációból kirévedve kicsit kótyagosan a szokatlan nézőponttól, meg kapaszkodok a botomban. Egy mély levegővétel után társaim felé nézek.
- A pókok szerencsére nincsenek közvetlen irányítás alatt. Úgy tűnik a bőrtőn őrizetére voltak hátra hagyva. A folyosó elég hosszan folytatódik még. Valamivel kevesebb mint tíz perc alatt tették meg szaladva a pókok. Fele olyan tempóval sem haladtunk eddig. Hosszú séta vár még ránk.
*Elgondolkodva tekintek a sötétségbe. Egy pillanatra el is hallgatok.
- A jó hír viszont, hogy vannak foglyok a folyosó végén. Őrt a pókokon kívül nem láttam. Attól még lehetnek de ahonnan mi jövünk nem voltak még tíz perece.
*Oda sétálok Zul'Khugal mellé és megnézem magamnak a harapást.
- Úgy fest megmaradsz. Elővéd vagy utóvéd leszel?
*Miután eldöntötte, hogy elől halad továbbra is vagy inkább a hátunkat védi ez után, egy biccentéssel nyugtázom. A részemről haladhatunk tovább. A megcsonkított pókot először kézben akarom tovább vinni, viszont ha túl nehéznek bizonyul nekem akkor mágia segítségével megemelem és sétálva koncentrálás segítségével lebegtetem magam mellet.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 54 / 180 • 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján