• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 10 / 54 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.02.24. 18:19

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
Erigow, Mivaxia tartomány K-i határán, Seoxla - hegység Ny-i lejtőin.
Pyr.sz. 3698 Tengercsend hava 1. napja. Az ezüst órája (7)
Thor(Romund)/NJK/, Sirak(Ramnusz) , Flame(Csontzúzó Tomek), Gorodak(Zilij), Nypst(Julius del Ardo)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

//Nos szerintem adós vagyok az ifjú Ter’Quillingen kinézetének leírásával.
Neve: Sigur Ter’Quillingen
Durván 1 80 magas széles vállú, keskeny csípőjű, inas testalkatú. Hószín haja rövidre vágva. Smaragdzöld szeme élesen metszet szabályos arcvonások mögül tekint a világra. Egész megjelenése királyok és hadvezérek fensőbbségét sugározza.
Mindösszesen két fegyvert hord. Egy tört és egy másfél kezes lovagi kardot. Vértezete zöld. (Ami most egy állványra van feltéve éjszakára a sátor másik felében.) Nemesi viselet helyet most szürke fegyver kabátot, nadrágot hord. A mellvértjén, fegyverei tokján és a markolaton is csak családi címerének dombbormintája található.//

*A felvázolt tervet és a hozzá fűzött kiegészítést érdeklődve hallgatta végig. Kezdetben még a dorani követ is. Viszont mikor felvetődött a batárjának a felgyújtása teljesen lesápadt. Annyira megdöbbent, hogy nem is jutott szóhoz míg a terv felvázolásával nem is végeztek.
- Hogy...az én batáromat... felgyújtani?! Csak a testemen keresztül!
*A követ sápadt arcát látva és szavait hallva Sigur elmosolyodik. Kedélyes hangon szólal meg.
- Nem kell félnie követ uram, nem fogjuk felgyújtani a batárját.
*Ezek után vissza fordul felétek. Arcán jókedvvel. Úgy tűnik jót mulat a követ reakcióján.
- A terv többi része viszont tetszik. Csak az nem világos még is hogyan tudná kinyitni a falat megmászó csapat a kapukat ha már felgyújtottuk.
*Megrántja a vállát.
- Na mindegy. Ezt a részt legfeljebb el hagyjuk. Akkor akik behatolnak megkeresik a lovagot és elfogják. A kapu felgyújtását követően úgy is a tűz el oltásával lesznek elfoglalva a bentiek. No meg, hogy vissza tartsák az elterelés gyanánt indított rohamot. Durván ötvenen lehetnek a falak mögött a szolgálókat és az asszonyokat is beleértve. Szinte valamennyi az oltással lesz elfoglalva így a falat megmászók elől a legtöbb akadály ellesz görgetve.
*A beszélgetésben egy pillanatnyi csend támad. Az útra magával hozott egyetlen személyi szolga ép most került elő egy tálcával és rajta kupákkal. Mindenkinek kioszt egyet. // Bor van benne// Julius a kupák kiosztása során egy lépéssel beljebb lép a sátor közepe felé.
- Nagyuram kérem bocsássa meg, ha meg engedi szólnék én is.
- Csak nyugodtan. Ezért vagyunk most itt.
- Nem nagyon értek a hadakozás művészetéhez, de nem tartom jó ötletnek a falak megrohamozását. A várvédők könnyedén nyílzáport zúdíthatnak ránk. Ez a roham csak az emberek fölösleges halálához vezetne. A falak csodával határos bevétele után sem hinném, hogy át tudnánk törni a várvédőkön mivel nincs nehéz lovasságunk. Mivel a hely még mindig jól védhető. Meglátásom szerint csak valamilyen furfangos csellel tudnánk bevenni a tornyot. Azt sajnos még nem tudom, hogy milyennel.

*Az ifjú nagyúr három szívdobbanásnyi ideig elgondolkodva tekint az ifjú nemesre. Végig Juliusz szemébe nézet míg beszélt és most is oda néz.
- Abban igaza van, hogy a falak megrohamozása nem a legjobb ötlet. Sosem az. Viszont mindig muszáj. A falakon csak kétféle kép lehet átjutni. Vagy a védők engednek be önként. Vagy erőszakkal a védők ellenállását megtörve. Én sem szeretném, hogy az embereim három láb mélyen kössenek ki. Bízom benne, hogy a vár háznépe bölcsebb mint az uruk így mikor megindul a roham önként megadják magukat nekünk, ha nem akkor marad a harc. Viszont a nehézlovasságot nem értem miért említette. Egy ostromnál semmi hasznukat nem vesszük. A kapuk mögött lehet semmi helyük nincs a manőverezéshez. A védők viszont könnyedén mozoghatnak.
//Hogy ha van valami hozzá fűzni valótok akkor nyugodtan írjatok még a tervhez. Ha nem igazán akkor Sigur meg vette a tervet.
A most következő bekezdések csak abban az esetben élnek, ha mind maradtok a már felvetett tervnél és nem találtok ki valami mást helyette. //

*A terv részleteinek átbeszélése hamar ment. A batár helyet rőzse kötegeket fognak majd a katonák a kapu elé hordani. A rőzse begyűjtéséről másnap Zilij felel majd. Addig is Tomek vezetésével Romund, Ramnusz és pár talpas rönköket halászik ki a tóból mintha ostromgép építéséhez akarnánk fa anyagot szerezni. Legalább meg tudjuk milyen mély a víz. A dorani követ fel ajánlotta, hogy a kapu felgyújtásában segít. Valamint, hogy segíti a behatoló csapatott.

*A behatoló csapat névsora: Ramnusz, Tomek, Zilij, Juliusz, Romund,

*Behatolás után irány a torony és meg kell keresni a lovagot. Feltételezhetően az alkonyati támadás miatt vagy már a háló szobájában lesz vagy ép a vacsoráját fogyassza majd. A vár védőivel a harcot kerülni. Az ifjú Ter’Quillingen majd vezeti az elterelést.

* A követ ad egy gyűrűt Julisznak.
- E segítségével a táborból is kapcsolatban maradok veletek. Ha bajba kerültök segítségetekre is tudok sietni.

//Akkor most le írom a terv végrehajtását. A szerint írom amit írtatok. Ha valamit kifogásoltok akkor írjátok meg és akkor azt a terv újragondolásának tekintjük.//

*A megbeszélés után Sigur érközépkor újra megközelítette a várat és a holdak nélküli sötétségben a vár népe felé kiáltotta az ítéletét. Másnap Zilij által kijelölt katonák el kezdtek rőzsekötegeket hordani a táborba. Valamint egy másik szakaszt biztosított a rönkök partra húzásához. A víz eléggé hideg de ez az ősz idején nem is csoda. A visz a legmélyebb részén Tomek válláig ér.
Mire le szál az alkonyat már össze gyűlt a kellő számú fa, és megszárítkoztak azok kik megmártóztak a tóban. Néhányan feleslegesen. El érkezett az idő a következő fürdőhöz.
- A falak mögött találkozunk.
*Búcsúzik mindenkitől egy kézfogással Sigur Ter’Quillingen. A behatoló csapat kötelet magához és elindul a víz irányában. Miközben a tábor előtt lassan felsorakoznak a katonák a kis csapat lassan belegázol a vízbe. Nagy ívben fejig merülve közelítik meg a dokkot. Mire oda értek már teljesen besötétedik. A vár köré szinte átláthatatlan sötétség ereszkedik. Nem is látjátok társaitok, vagy a tábort a vízből.

//Egészség próba.
Sikeres: Tomek, Ramnusz

Sikertelen: Zilij, Julisz
Teljesen átfagytatok a vízben. Ügyességetek és Gyorsaságotok csökken 3 – 3 ponttal. Harcértékek is ennek fényében. Mászásra – 10 %//

-Ahogy a stéghez értek a kapu felé néztek a cölöpök takarásában. Pár perc várakozás után a sötétséget új fényforrás töri meg. A kapu és a sötétség leple alatt elé hordott rőzse. A tűz hamar hatalmasra duzzad. A falak mögött mozgolódás zaja hallatszik. A hangok a kapu felől jönnek. Vagy arra felé haladnak.
A lassan feltámadó hangzavart kihasználva kiemelkedtek a vízből és a fal tövébe lopakodtok. A két embere láthatóan átfagyott a vízben. A hidegtől még remegve tekintenek körbe. Ramnusz ezzel nem sokat törődve a megbeszéltek szerint dereka köré tekeri a kötelet és elkezd mászni a falon felfelé.

//A fal közepesen nagy kövekből lett rakva, viszont az illesztések nem tökéletesek így akad köztük egy hangya lábnyi rés kapaszkodás céljára. A falmászáshoz kaptál mászókapót.
A mászó kampó és a fal állapota miatt mászásra kapsz + 15%-ot.
Mindenkit mása aki a kötélen mászik kap +40 %-ot.
Aki kihűlt a vízben vonjon le 10%-ot.

Dobjon mindenki érzékelés próbát.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2013.02.25. 13:55-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2013.02.25. 9:30

< Csontzúzó Tomek >

// off: Pelso ezt a részt elmagyaráznád nekem ? :) :) :)
" Egész megjelenése királyok és hadvezérek fensőbbségét s pinája sugározza. "
" Nemcsak a győzelem és a részvét, hanem a számít ami fontos ... "
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 51
ZK Karakter: Lord Beltlin Tretry con Dreatson
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.02.25. 13:57

//Igen :shock: :-?
Ne is törődj vele. Az öcsém szórakozott velem.
:uzi: :uzi: :uzi: //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.02.27. 21:42

<Ramnusz>

Természetesen felajzom az íjamat indulás előtt. Mikor felérek elbújok amíg fel nem érnek a többiek, s egy nyílvesszőt helyezek az íjamra, hogy ha kell gyorsan tudjak cselekedni és természetesen halkan.

Mászás: 01
Érzékelés: 05
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2013.02.27. 22:27-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2013.02.27. 22:00

< Csontzúzó Tomek >

Mászáspróba: 14
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3946388/ )

Érzékelés próba: 2
( http://invisiblecastle.com/roller/view/3946393/ )

Falat mászunk. közvetlenül Ramnusz után megyek. Magamban morgok is egy kicsit arról hogy a jó Törpe test nem éppen a kötélen lógásra van kitalálva, erre sokkal alkalmasabbak a félkegyelmű elfecskék a vézna kis testükkel.

A magam részéről körültekintően cselekszem. Inkább tartson pár pillanattal tovább de ne csapjak zajt, és ne vegyenek észre. Remélem Ramnusz tartja fenn a frontot míg felérek.

Ha feljutottunk épségben akkor elindulunk megkeresni a célpontunkat.
" Nemcsak a győzelem és a részvét, hanem a számít ami fontos ... "
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 51
ZK Karakter: Lord Beltlin Tretry con Dreatson
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.02.28. 15:57

Zilij // Konyvtar //

< Ez az atkozot viz teljesen at fagztam, hozhattam volna valami szarazat, remelem hamar megszaradok kulenben jo kis meg fazas elottvagzok... >

Igyekszem az izmaimat neha kicsit meg fesziteni, hogz ne remegjen a testem mint a nyarfa level...

Mikor oda erunka falakhoz meg varom mig valaki felviszi a kotelet es utanna en is probalkozok a kotelen...

Maszas: 35

Erzekeles: 5

Miutan felertem en felhuzom a nyilpuskamat es korbe nezek, hogz nem e vettek eszre... Kozben gugolok a koteltol nem messze. Ha kell rogton lelovok valakit, ha meg latna minket, ha nem akkor megvarom mig mindenki fel er es aztan megzek is a tobbiekkel felkutatni a lovagot...

< Remelem az emberim, kitartanak a kapunal es sikeresen betorik azt, nagyon remelm, hogy az ijjaszok majd fedezik a faltoroket, de azert bizom az altisztekben. Kar hoigz nem maradhattam ott felugzlni es segiteni a tamadast, de hat most nekem mas feladatott szant a sors, bar ne faznek ennyire, az a rohadt hideg viz.... >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.01. 8:17

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pyr.sz. 3698 Tengercsend hava 2. napja. Zöldlunír órája (15)
Thor(Romund)/NJK/, Sirak(Ramnusz) , Flame(Csontzúzó Tomek), Gorodak(Zilij), Nypst(Julius del Ardo)/NJK/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*A vékonyabbik ork (Ramnusz) dereka köré erősíti a kötelet és kezére csatolja mászó kampókat. A fal mellé áll és megkeresi a számára legmegfelelőbb kapaszkodót. Meg is találta, elindul fel felé a falon. A kiválasztott kapaszkodón el indulva mint pók a falon mászik tovább. Egy pillanatra sem torpan meg. Miután el tűnik a fal tetején egy ideig csak a ropogó tűz, meg a tűzet oltó emberek hangját hallani. Rövid idő elteltével a kötél-t ledobja és int, hogy gyertek.
Másodikként a Törpe (Tomek) indul el. Megkapaszkodik a kötélben. Mikor el indul megcsóválja a fejét. Tán még morgott is valamit az orra alatt de nem érteni mit. Ő is könnyedén és hamar fel ér. Mikor fel ért Ramund int a fejével a ként embernek, hogy menjenek.
- Menjetek.
*Harmadikként Zilij indul. Megtorpanás nélkül sikerül felmásznia de a többiekhez képest sokkal lassabban halad. Harmadik Julius. Mászás közben kétszer is majdnem le eset mikor megcsúszott a lába a falon, de végül nagy nehezen fel ért. Romund indult fel utolsónak. Egy időbe bele telt mire fel ért de végül ő is feljutott.

*A fal tetejére érve mind fegyvert ragadtok. A gyenge holdfény világította félhomály lenne csak ha jobbra nem lángolna a kapu. A lángok már teljesen beborították a kaput és a felette található fal részt. A vár védői a torony és a kapu közötti kútból vizel locsolják a lángra kapott kaput. Csak alig páran vannak a falakon. Azok is a kapu közelében.
A kapuval szemben széles lépcsősor vezet fel a toronyhoz. A lépcső felfelé keskenyedig és három oldalú. //Mint egy befejezetlen félbe vágott piramis.// Ahol felmásztatok a falon ott egy kétirányú lépcső vezet le a falról. Alattatok épületek láthatók. A jobb oldalit mellet van egy kifutó lovak számára. A bal oldali oldalában néhány kisseb tákolmány. Távolabb is van még néhány épület de azokat nem látni rendesen. A kifutó és a bal oldali épület között egy egészen széles üres terület van út gyanánt. Egy kicsit még takarásban is lehetek.
Egyenlőre még nem fedezték fel jelenlétetek. A tűz ropogását és a tüzet oltók hangzavarát leszámítva síri csend honol az erődben.

//PM. Mindenki//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2013.03.02. 18:09-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.03.01. 15:00

<Ramnusz>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sirak 2013.03.02. 20:24-kor.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.03.02. 0:48

//Jaaaa De ezt pm-ben légyszi.. :D Am szerintem ezt én is mondtam, hogy csinálom, valami képpen magamnak... :D vagy mi, hogy át dörzsölöm, mondjuk én az átmozgatom meg feszitem az izmaimat mondtam , ha ez számit valamit. :D //
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.03.02. 20:11

//off: Üdv Mindenkinek. Remélem mihamarabb tudok netet keríteni, és akkor szeretnék visszajönni. :) //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.03. 19:51

//Off. Én is remélem, hogy mihamarább sikerül internetet szerezned. Helyedet fenntartom.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2013.03.05. 21:28

Zilij

- Szerintem megyünk fel a hátsó bejárat felé, és próbáljunk meg halkan mozogni, elől mehetne Romund, és utána meg én és Ramnusz, és utánunk mindenki más... Senki se beszéljen ha nem muszáj!
Tomek gyere hátul és figyelj hátra fele! -

A hangom halkan csendül a sötétben, de azért a többieknek még hallhatóan, ha mindenki bele egyezik akkor a formát felvéve haladunk fölfelé, ha nem akkor véletlen sorrendben ahogy puffan megyek én is a sorban a hátsó bejáraton felefelé a a lovag szabályába...

< Remélem elég halkak leszünk ahhoz , hogy ne vegyenek észre, bár hogy őszinte legyen ez a lopodzáskodás nem az én asztalom itt a váron belül bár én azt is hittem, hogy a rohamot fogom vezetni amíg ők be jutnak, de hát nem így hozta sors, bár csak kicsit melegebb lenne és nem remegne így a kezem a hidegtől, remélem azért még a lövésben nem fog majd hátráltatni ha arra kerül a sor... >

Igyekszem halkan és csendeben felfelé haladni, hogy senki se haljon meg minket...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2013.03.06. 17:23

<Ramnusz>

-Inkább előre mennék. Halkabban és gyorsabban tudok közlekedni mint ti.

Bátyámra nézek hogy ő neki jól van-e így, majd ha rábólintottak el is indulok. Hő látásomat használva megyek előre. Megpróbálok gyorsabban haladni mint a többiek, de halkan is közben. Ha valami van, megpróbálom halkan elintézni, vagy visszasietek a többiekhez.
Halk elintézés alatt arra gondolok, hogy nyilat lövök a tüdejébe az ellenfélnek, vagy ha közel vagyok hozzá akkor hajítóbárddal elvágom a torkát.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.11. 16:20

Pyr.sz. 3698 Tengercsend hava 2. napja. Zöldlunír órája (15)
Thor(Romund)/NJK/, Sirak(Ramnusz) , Flame(Csontzúzó Tomek)/NJK/, Gorodak(Zilij), Nypst(Julius del Ardo)/NJK/

A fal tetején állva pattanásig feszülnek az idegek. Lassan körbenéztek, hogy hogyan tovább. Össze nézve nem szól először egyikőtök sem. Végül Zilij töri meg a csendet. A sorrenddel egyikőtök se szál vitába csak Ramnusz. Elsőnek Romund bólint rá az új sorrendre. Ezt követően a vékony ork már indul is le a lépcsőn.

A falról két irányban vezet le a lépcső. Balra indult le. Hamar vissza tért és int, hogy jöhettek. Ahogy haladtok le, szívetek a torkotokban dobog. Biztosra veszitek, hogy más is hallhatja lépteitek. Le érve meg is álltok, hogy hegyezzétek fületek, de nem hallotok semmit. Pár pillanatnyi hallgatás után Ramnusz újra előre siet a két épület közötti út féleségen. Ahogy rá várva hallgatóztok a sötétben ütemes zajra figyeltek fel a távolból. Elég halk. A tűz ropogása és a tüzet oltok ordítozása közepette szinte teljesen el vész. Talán odakint ütik ütik ütemesen a többiek a pajzsaikat.

Ahogy ott ültök látjátok, hogy a két épület és a fal között van távolság így arra is lehet menni, de nem jön onnan senki. Már ép kezd gyanús lenni a mozgolódás hiánya mikor Ramnusz vissza tér. Szinte teljesen hangtalan tette meg oda és vissza az utat. Talán csak egy elf halhatná meg léptét.

//Bocsánat, hogy ekkora szünet után csak ennyit írtam, de nem akartam nagyon előre sietni mivel három NJK játékos is van most.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2013.03.12. 20:30

Romund

//off: Köszönöm a türelmet :) //

Felérve a falra mit sem törődök az átázott ruhámmal. Leakasztom a pajzsomat a hátamról, és balkezembe veszem, majd övemből kihúzom a csatabárdomat. Szemeim hamar átállnak hő látásra. Igaz nem látok így túl messzire, de azért jobban, mint sima látással.

Akarva akaratlanul észreveszem, hogy a kapitány, és a nemes kisebb hőt sugároz, mint a többiek.

<Talán a hideg víz az oka. Na majd az izgalom felhevíti őket. >

Nem szólalok meg, némán guggolok a várfalon. Nem szeretek csendben, lesben állva támadni. Az udvari ork vér csak úgy zubog, és harcra szomjazik, s még is vissza kell fogni, csendben mozogni. Hol ebben az élvezet. Üvöltve rohamozni, káromkodva szavakat köpni ellenfeleim fejéhez. Ez jó, de bujkálva haladni árnyékból árnyékba, nem az én műfajom.

A törpét figyelve, mintha neki sem tetszene a helyzet. Bár lehet csak az előbbi falmászás miatt morgott. Nem is csoda, ilyen kurta lábakkal és kezekkel nehéz a pókot utánozni.

Míg ezen töprengek, Zilij szólal meg csendesen. Alig hallom, így közelebb hajolok hozzá, és ekkor fura szagot érzek tőle. Azoknak az embereknek szokott ilyen szájszaguk lenni, akik igen csak kedvelik a jóféle italokat.

<Na csak legyünk túl ezen az egészen, megvívunk egymással. Kíváncsi leszek rá, ember létedre meddig bírod a jó csípős pálinkát. >

De nem foglalkozok tovább ezzel, így is lemaradtam, a kapitány beszédéről, és fogalmam sincs, hogy mit mondott. Kissé feszülten érzem magam emiatt. Nem akarok a testvérem, és saját fejemre szégyent hozni, hogy jobban jártak volna, ha egy barmot hoznak magukkal, az legalább a gazdája után megy. De szerencsére Ramnusz jelez, hogy ő akar előre menni, mert jobban lopakodik, mint én.

<Ezek szerint a kapitány ennyire bízik bennem?>

Mosolyra húzom számat, mire agyaraim kibukkannak kissé, bár a sötét miatt nem lehet észrevenni.

Bólintok a testvéremnek, hogy egyetértek vele, és mivel nem tudom, kit mondott Zilij a következőnek, sietve indulok Ramnusz után én is.

Árnyékról árnyékra járunk. Mindig feszülten várok, ahogy Ramnusz eltűnik a hő látásom körén kívül, majd csak sokára tér vissza. Minden ilyen várakozásnál csendben figyelek. Próbálok nagyokat szimatolni a levegőbe, hátha felfigyelek itteni emberek szagára.

//off: Van veszélyérzékem: 30%+ érzékelés: 14= 44% dobás k100-zal= 8//

<Vajon, meddig tudunk észrevétlenek lenni? >

A legutolsó várakozás valahogy hosszabbnak tűnik mint az eddigi. Az elején csak azon tűnődök, ha harcra kerülne a sor, vajon a nemes mit tenne. Tomek egyértelműen betörne pár koponyát, Ramnusz meg tele tűzdelné nyílvesszőkkel őket. A kapitány képzett harcosnak tűnik, lehet pár fejet ö is elválasztana a testektől. De vajon mit keres itt velünk a nemes. Az ilyen úri figurák parancsokat osztogatnak, nem mocskolják be kezeiket. De ő itt van velünk. És a halál nem válogat nemes, és pór között. Valahogy a közönyösség iránta kezd átalakulni érdeklődéssé.

<Hol vagy már Ramnusz? Az ork vérem nem jót jelez.>

Feszülten figyelek, és közben csatabárdomat idegesen markolászom. Már épp szó nélkül elindulnék testvérem után, mikor megjelenik, mint egy szelem.
fújok egyet, remélve, hogy a feszültség is távozik a mellkasomból.

Ha nincs semmi gond, akkor követem továbbra is Ramnuszt. Természetesen óvatosan haladok, és figyelem a környéket.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 10 / 54 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján