/...P.E.L.S.O... Pekar Eravisc Lars Sul’Oserit.../
Még a várban.
Marion: - Félreértettél. Pedig igen lényegre törő voltam. Na mindegy. Végül is, miért is vártam mást?
*Azzal útnak indulok. Válaszát már meg sem várom.
A kapun túl.
Marion: - Ismét félreértettél. Csak arra céloztam, hogy a lovadon a nyugalom csak időleges. Meglátásom szerint meg azért jártál volna jobban a saját lovaddal mivel nem fogunk csatába lovagolni. Én legalább is három harcos társaságában biztos nem rontok neki egy seregnek. Ezért is vagyok a saját lovamon. Tudom mire képes és, hogy menyire gyorsjárású. Te még nem szoktál össze a lovaddal. Nem tudod mire képes. Milyen a természete. Ráadásul az ekkora lovakon nehézpáncélos lovagok szoktak ügetni. Vágtatni meg egyiket sem láttam még.
*Itt megpaskolom a saját lovam.
- Az ilyen lovak viszont száguldanak.
Megbeszélés. Merre tovább.
//Mint a KM felhívta rá a figyelmem kicsit átsiklottam néhány részleten. E miatt kicsit módosítok a karakterem cselekedetein. Akkor az a hozzászólásom, hogy irány az erdő akkor semmis.//
*Ha nem javasolja senki akkor előhozakodom vele. Szerintem napkeltéig keressünk valami barlangfélét amit nagyobb sziklák takarnak. Így távolról nem látja senki. Mi viszont rejtve maradunk.
//Magam is visszaemlékeznék akkor, hogy volt e ábrázolva valami barlang vagy nagyobb sziklacsoport a térképen.//
- Rémlik valakinek merre lehet a legközelebbi barlang?
*Az útirány belövése után a megbeszéltek szerint haladok a sorban.