// 175 cm fekete bőrű félelf, ha látja valaki a fülét. Rövid, de nem tüsis haj. A jobb szeme alatt és fölött van egy sebhely ami egy vágás lehetett. Fekete szövet ruhába burkolózik, és egy fekete utazó köpeny borítja meg a hozzá tartozó fekete csukja. Fegyvert nem látni nála ( álcázva van nálam egy skorpi meg a rövid kardom.) Aki figyelmes az látja, hogy fekete brigantin visel ( fegyver kabát szegecsekkel ) valamint egy vas ököl szegecsekkel szintén fekete még a fém is , alkar védő könyök, térd és váll védő, melyek szintén feketék- Utazó csizmát hord, mely a térdéig és, és lábszár védőként is szolgál a vas lemezeknek hála, melyek feketék, a csizma orrán, pedig egy acél van , amely enyhén csúcsos és ez is fekete. //
Az ablakban higgadtan állok és tekintetem kifelé pásztázza a környéket és néha be be tekinget a szobába és újra és újra végig nézi a tárgyakat benne, amíg meg nem érkezik a tiszt! Utána rá szentelem a figyelmemet...
<hm... érdekesen hangzik, de hogy ostrom alatt menjünk be egy várba majd valószínűleg jöjjünk is ki onnan, persze élve és gondolom úgy gondolta, hogy mind ezt észre vétlen, de a ruháknak nagy hasznát vehetjük, ha netalán elesett a vár, vagy ha úgy hozza a szükség, persze, lehet másra is szükségünk, van.Ja hatalmas jutalom, gondol, kapok egy fasz kitüntetés némi aranyat, meg egy baromi nagy áll veregetést, de majd meg látjuk mit hoz a sors >
Miután mindenki kikérdezősködte magát és meg tudott, mindent amit fontosnak tartott én is meg szólalok, de nem kérdezek csak kérek.
- Uram, szeretnék, mindenkire megfelelő egyenruhát, ha van ellenséges varázsló ruhája és felszerelése azt is meg köszönném, ha lehet akkor az egyik egyenruha legyen valami magas beosztású tiszti egyenruha, valami hasonló rangú mint ön, ha meg oldható, a maradék felszerelésről, amire szükségünk lehet, csak mondja meg, hogy kivel kell beszélnem és a többit intézem.
Valamint ami még nagyon fontos lenne, kaphatnánk egy részletes térképet a helyről , valamint ha birtokában van szeretném ha a birtokunkba bocsájtaná a vár részlete tervrajzát. a vár csatornázásának tervrajzát, ha van vagy a városét. Köszönöm... -
A hangom higgadt és nyugodt, semmi reakciója félelemnem vagy bármi más aggodalomnak.
Az ablak sötétebbik oldalán állok, de így is lehet látni az arcomat.
< Nem biztos, hogy tudja , de ezeken a térképeken fog múlni az életünk amíg be nem jutunk a várba, már ha még tartják. Nagyon remélem, hogy van térképe mindenhez... >
Miután vége a megbeszélésnek fel vetem, hogy talán vizsgáljuk meg azt a térképet, már ha kapunk még frissiben, mind a várét és a környékét.
Gondolom a többiek is akarnak valami tervet, mielőtt el indulnánk
// Mennyire vagyunk joban? Illetve mennyire ismerjük egymást? erről kérnék egy pm-et. Köszönöm.

// Leírnám az én tervemet, amit a megbeszélésünk közben vetnék fel csak , hogy gyorsabban haladjunk, várom mindenki ötletét, vagy nem tetszését az én vagy saját tervével kapcsolatban... //
- Nos szerintem, csak egy valaki találkozzon a fickóval, hátha elkapták és csapdába csalnak minket és utána mennyünk csak vele.
Talán paranoiás vagyok, de az ott az ellenség területe! -
Veszek egy nagy levegőt, majd folytatom.
- Meg javasolnék egy gyors terep felderítést az érkezés után, majd ha sikeresen találkoztunk a"segítőnkkel -
Itt kicsit kétes arcot vágok, ami azt jelenti, hogy ki tudja, hogy jó vagy sem...
- - infókat kéne kérni az ellenséges csapatok nagyjából elhelyezkedéséről valamint, hol vannak.
Illetve amíg nem jutunk be a várba addig én nem gyújtanék tüzet sehol sem, nehogy leleplezzünk a helyzetünket!
- Arra gondoltam, hogy ha az öreg tud valami titkos bejáratot, azt használnánk, ha nem tud akkor, kénytelenek leszünk bejutni valahogy...
Ez már kérdéses, mekkorák a falak, hol van az ellenség, milyenek a vár falak stb..
Ezt csak a helyszínen tudjuk, majd meg beszélni, és ott is látjuk majd meg!
De.... Nincs kedvem már az elején meg halni!
így arra gondoltam, hogy mehetnénk, mint katonák, köztünk egy magas rangúval, hogy ha úgy alakul, ne piszkáljanak minket és inkább mi dirigáljunk nekik , mint ők nekünk, ami a szabad csapatuknál még előnyünkre válhat...
Persze a saját cuccainkat is vinnénk, csak nem akarok lebukni, ha úgy van.

A cuccainkat, meg eldugjuk, de nálunk lesz.
Ti mit gondoltok??? -
Majd Pelsora nézek!
- Valamint ha varázslónak van infója az ellenséges mágusok kinézetével kapcsolatban az segítene az álcázásunkat.

Illetve ha van egyéb infója ami fontos tudnunk, a mágiával kapcsolatban egy ilyen ostromnál kérem, ne habozzon meg osztani velünk. Bármilyen apróság fontos lehet, most... -
A meg beszélés közben vagy végén...
- Ja nagy szarban fogunk gázolni azt hiszem.

// Ha mindenki benne van az álcázásba én valami alacsony rangúbbat választok a századost meg hagyom másnak, a rangok jelzéséről , persze ki kérem a tiszt tudását, hogy ne keverjük össze és hogy írja meg rajzolja le a jelzéseket, amiket szükséges tudnom tudnunk, csak ami szükséges. //
A karakterem, ez után el megy és beszerez 2* 20m- er kötelet, kb falmászáshoz felszerelést is. Illetve össze pakolja a legszükségesebb dolgokat amelyekre úgy gondolja szüksége lehet. Ha pedig átöltözünk katonáknak akkor segít mindenkinek az álcázásban, hogy minden tökéletes legyen...