<Pelso(....)>
*Már ép készültem torkon szúrni ellenfelem mikor meglátom Revoltz-ot a földre kerülni. Nem hezitálok. Azonnal ellenfelet váltok. Eddigi ellenfelemet hátra hagyva vetem magam a társam ellenfelére.
// Remélem jól sakkozom az eseményekkel és Revoltz ellenfele most háttal van nekem.//
<... Baj van... Veled majd később számolok...>
*Ahogy rávetem magam új ellenfelemre bal kezemmel belem markolok a szárnyába, hogy a körmöm a csontjáig hatoljon. Miközben olyan irányba csavarom a szárnyát, hogy az ízületei megfeszüljenek. Ezzel párhuzamosan elkezdem szurkálni a mellkasát vese, máj és tüdő tájon. //Igazi börtön stílusban. Több gyors szúrás 3-4.// Ahogy szurkálom belépek a jobb lábam térdével/combjával a jobb lábhajlatába. Az utolsó szúrás felé közeledve süllyesztem a súlypontom és a szárnyánál fogva feszítem a hátát arra amerre nekem jó. Végül a bal lábam áthelyezésével megfordulok. Ezzel el rántva a másik irányba át a lábamon be a padok közé. Remélem födet érés közben beveri a fejét még valamelyik padba, no meg a padlóba. Azzal el engedem és körbe nézek ki akar még harcolni.
//Bocsánat a hosszas írás szünetemért.
Egyéb az előző írásomban jeleztem, hogy szerintem más összeg járna a fegyverek, lőszer meg a bunda után. Erre még nem írtál semmit.//