• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 38 / 180 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.10.18. 16:54

"hm...butának, nem buta, de nem látja át teljesen a helyzetet, habár, abból a szemszögből lehet nem is könnyű."
A célkeresztem folyamatosan követi a munkafolyamatot, ujjam szorosan a ravaszra fonódott.
"Habár ha elég közel ér, egy ilyen robbanással könnyen átfuthat..."
Mikor ez a gondolat átfut a fejemen leveszem a ravaszról az ujjam és amilyen gyorsan csak tudok lejövök a fáról. Majd elindulok a fickó felé, kicsit kerülve, hogy mögé kerüljek, míg építget.
Lopózás: 3
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.18. 23:37

//Bocsánat, hogy nem írtam hamarabb csak nem akartam ide előbb írni mint, hogy a saját kalandomban közzé tegyem az írásomat. Azzal meg a szervezés miatt elvacakoltam három napot.//

<Pelso(...)>

<… Hát ezt meg mégis miért csinálja?... Hol lehet a másik?... Utoljára a szekér mögött láttam…>

*Először ezen a nyíláson próbálom meg keresni tekintetemmel a másikat de ha nem látom be az egész udvart akkor keresek egy másik helyet ahonnan be látom az egészet. Másik kilátási lehetőség keresése közben magam mellé intem a kölyköt ki tartotta a létrát míg le jöttem.

- Kölyök. Az orkok közül egy be bujt a szekér mögé. Az még mindig ott van vagy már elment már onnan? És ha igen akkor merre.

*Abban az esetben ha meg látom hogy hól van akkor meg nézem, hogy le tudom e lőni vagy, hogy olyan helyre ment e ahol látom e. Viszont ha nem tudom le lőni meg nem is látom vissza térek a vezérhez és célba veszem. Utána meg lábon lövöm egy környi célzás után.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.18. 23:38

Harc statisztika.

Reakció: 11

Alap+Fegyver érték+2Kör bónusz + Mesterlövészet 1kör célzás

76

//Mivel a második kőrben lövök ezért a kör bónuszt kétszer számoltam.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.10.19. 19:57

6. 7. kör

- Ó, az már elfutott, még a lába sem érte a földet. – Válaszol a fiú Pelsonak. – Arra ment, az erdő felé, azt hiszem.

A lövésznek egyáltalán nem tetszik az „azt hiszem” a fiú szavaiból, de egyelőre be kell ennyivel érnie.

- Norb, keress fedezéket, nehogy eltaláljon egy lövedék. Menj!

A fiú engedelmesen szalad el. Pelso egy pillanatra el is gondolkodik, biza jól jönne egy ilyen hasznos fegyverhordozó. De hamar elhessegeti ezeket a gondolatokat, mert fontosabb dolga is van. Fél térdre ereszkedik, és vállához emeli a puskát, majd céloz. Örömmel látja, hogy az irányzék nem hajlott meg, így pontosan tud még lőni.
Az ork keményen dolgozik, hogy a művét befejezze, de Pelso nem asszisztál hozzá, inkább mást tervez. Nagyot szól a puska, ahogy meghúzza a ravaszt. És bár a lőpor füsttől egy pillanatra nem látja a célpontot, az üvöltözés mosolyt csal az arcára.

E közben Revoltz lassan lemászik a fáról, és lopakodva elindul az ork felé. Az ebből mit sem vesz észre, csak dolgozik szorgosan. A puskát folyamatosan lövésre készen tartva, kissé görnyedten lépked a célpontja felé. Hamar eléri a szénaboglyát, aminek már csak a fele van meg. <Ostoba ork, ha lett volna eszed most boldogan ihatnál sört. Így viszont halott leszel.>

Háttal áll a szénának dőlve, kezében a puska. Elszámol kettőig, majd fordul. Ekkor lövés dördül szembe a pajtából, és hallani lehet, ahogy a töltény süvítve csapódik az ork lábába. Üvöltve esik hanyatt, és miután a fájdalomtól beködösödött szeme, kissé kitisztul, egy puska csövével néz farkas szemet. Revoltz gúnyos mosollyal céloz rá pár méterről.

Pelso végre tisztán látja a célpontot, és meglepetésére társát látja, amint fegyverével sakkban tartja az amúgy is harcképtelen orkot.

6. 7. kör vége
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.23. 17:56

<Pelso(....)>

*Fegyveremmel továbbra is az ork-ra célozva lépek. Ki a csűrből. Amint kilépek körbe tekintek, hogy nem e látom e az utolsó orkot. Revoltz mellé érve megcsodálom pontos találataim.

- Húú. Ez nem volt semmi. Láttad azt a robbanást. Majdnem azt hittem ott veszek.

*Fegyveremmel megcélzom az ork arcát.

- Akkor most beszélgessünk. Ki vagy, hány ebered van még, hol van a tanyád no meg mit tudsz mondani, hogy nem öljünk meg?

*Mi után válaszolt a kérdéseinkre. Néhány lépést hátrálok és intek Revoltz-nak is, hogy ő is hátráljon. A fegyverem továbbra is az orkra néz.
Revoltz Suttogva
- Nem is tudom eleinte kedvem lett volna megnézi a tanyájukat hát ha van ott valami érdekes. De most valahogy kicsit alább hagyott a lelkesedésem. Szerinted most öljük meg vagy csak azután, hogy megnéztük a tanyájukat közelebbről.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.10.24. 16:08

Magamba már örülök, mikor közvetlen a szénaboglya mellett állok.
"Na most véged"
Majd mire odajutnék, hogy elvegyem életét már eldördült egy fegyver, ami nem az enyém volt. Ez egy pillanatra meglep, de mivel nem engem talált el a golyó, hanem a fekvő szerencsétlent, gyorsan rájövök, hogy ez bizony a társam, Pelso műve volt. Ez a puska dörej örömmel és megkönnyebbüléssel tölt el, hisz Pelso túlélte a robbanást. Elnézek a csűr fele és várom, hogy Pelso kidugja magát a megtépázott rejtekéből.
Mikor látom, hogy kijön és szinte egy haja szála sem görbült egy kis mosoly jelenik meg a számon.
"Te rohadt mázlista."
Ezután visszafordulok a több sebbél vérző Orkra és gyengén belerúgok egyet, hogy él-e, ha nyöszörög akkor is belerúgok, de akkor egy kicsit erősebbet, hogy érezze, ő most nagyon rossz helyzetben van. Közben persze fegyverem csövét mindvégig rajta tartom, az ujjamat pedig a ravaszon, hogy ha meg is próbálna lepni az az utolsó próbálkozása legyen.

Megvárom Pelsot az Ork kikérdezésével. Mikor ideér megveregetem a vállát.
- Ez igen, te aztán halhatatlan vagy.

A kérdésére, így felelek:
- Csak ha nagyon muszáj, akkor mennék a tanyára, de amúgy nem látom sok értelmét, elég megszégyenítés volt ez számára, hogy ne dugják vissza az orrukat egy ideig.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.10.27. 21:15

A fickó több sebből vérezve fekszik a két lövész előtt. Mikor Revoltz belerúg az fájdalmasan felnyög, de a városi csibész nem is törődik vele annyira, hisz élve látja viszont társát. Nagy levegőt vesz, mire hatalmas kövek gördülnek le a lelkéről, és mosolyogva megveregeti társa vállát. Pelso mosollyal viszonozza barátja örömét, majd hamar rá tér a munkára.
A morat egyáltalán nem örül, ahogy ocsmány zöldes pofájára emeli Pelso a puskáját.

- Akkor most beszélgessünk. Ki vagy, hány társad van még, hol van a tanyád, no meg mit tudsz mondani, hogy ne öljünk meg? – Teszi fel a kérdéseket, de olyan hangnemben, akinek mindegy, hol él vagy hal az előtte fekvő férfi.

Az leemeli a kezét a lábáról, ahonnan elég rendesen folyik a vér, ha nem kötik be a sebet, hamar el fog vérezni. Rá néz véres remegő kezére, majd mint aki már beletörődött sorsába, keserűen elmosolyog, és elfojtott hangon szólal meg.

- Most már senki sem vagyok. A kis bandámat kiirtottátok, és nincs semmilyen tábor a közelben. Összesen ennyien voltunk. – Mondja, majd felnyög a rátörő fájdalomtól. – Öljetek meg, ha akartok, de ha életben hagytok, tartozom nektek eggyel, és kitudja, egyszer, lehet, vissza tudom adni.

Ekkor hangos léptekkel futva ér hozzájuk az uraság. Lihegve megáll, majd dicsérő szavakkal illeti a két lövészt.

- Tökéletes munka, tökéletes! Most már biztos nem fog senki zaklatni. Az-az egy majd elviszi a hírt, hogy engem Vurkolász Renert nem lehet megfélemlíteni. Kölök, add azt a puskát, had végezzem be a sorsát ennek a fattyúnak. – És az egyik földön fekvő puskára mutat.

Norb engedelmeskedve a parancsnak lehajol a puskáért, és átadja urának. Az kinyitja, majd látva, hogy töltve van, visszacsukja, és felhúzza, majd a fickóra céloz vele pár méterről.

//off: Természetesen itt közbe avatkozhattok, ha akartok. Ezt majd a következő reagban folytatom tovább.//

A munka végeztével a földes úr finom ebédre invitálja a két kalandort, és után leszámolja a fejenkénti 250.000 ARK-ot, plusz még a bundáért a 80.000-et, és a négy puskát is megveszi tőlük, darabonként 70.000-ért. Ez elég jó ár, ahhoz képest, hogy milyen rossz állapotban vannak. És még 80 töltényt szettetek össze, aminek a felét megvenné, 5000-ért. A végeredmény a fejenkénti 250.000-en felül, még fejenként 157.500 ARK.

A két jó barát teli zsebbel üldögél a kicsi állomáson, és sört iszogatnak. Igaz a vonatjegyre fejenként 100.000-et ki kellet csengetni, de nem csoda, hisz több napi vonatozásra van innen a mennyek városa Caleum. Igazi kalandoroknak való hely. Ott nem kell félni a helyi klánoktól. Tele van a város magányos farkasokkal.

- Te Pelso, már alig várom, hogy eltűnjünk erről az elátkozott senki földjéről. Még a temető is mozgalmasabb.

- Nyugalom barátom, hamarosan itt lesz a vonat. Ha bár, – És ekkor gonosz vigyor ül a képére – lehet nem áll meg a vonat, hisz itt csoda, hogy állomás van.

Egy pillanatra Revoltz szemei tágra nyílnak, majd fenyegetően int az ujjával Pelso felé.

- Te, ha ez az átkozott mozdony nem fog itt megállni, esküszöm az összes szellemre, hogy megnyúzlak.

Ekkor hangos füttyszó szakítja félbe a beszélgetésüket. A vonat közeledik szürke füstöt okádva magából. Mikor az állomáshoz ér Revoltznak egy pillanatra olyan érzése támad, mintha nem lassulna eléggé a mozdony, de nagyot lélegzik, mikor megáll előtte a szerelvény, és gőzszőnyegbe árasztja őket.

Nem sokkal később már a vonaton ülve élvezik a bőrrel bevont párnás padokat. Nagyjából a középső vagonok egyikébe szálltak fel, és annak is a végében. Tetszetős belülről a szerelvény. Igaz a külső zöld szín nem volt annyira megnyerő, de belül elég kényelmes. Az utasok mind átlag polgárok, egyik sem tűnik fegyveresnek. A vagon elejében ül egy fickó barna egyenruhába, oldalán pisztollyal. Ő amolyan őrféleség. Bőre szűrkés, és állából bőrszakáll ér a mellkasáig. Fején pasztaszerűen bőr rojtok simulnak hátrafelé. Nem igazán foglalkozik a két új utassal. Csak a dohánylevelet rágja, és nagy testalkatával próbál kényelmesen elhelyezkedni.

Pár nappal később.

Hatalmas tömeg örvénylik Incena város pályaudvarán. Nem mind vonatra vár, egyszerűen csak itt áthalad, hogy levágja az útját munkába menet. A népség vegyes, morat, dekid, onis, még belua is. A helyet jól felfegyverzett őrök védik, jajj annak, aki bajt csinál. A tömeg káoszként hömpölyög mindenfelé, de egy kicsiny csapat célirányosan halad a vágányokhoz.
Egy megtermett dekid, barnás bőre mintha repedezett kő lenne, homlokán csont dudorok. Álláról vaskos bőrszakáll lóg egészen a hasáig. Fején varkocsba kötött bőrrojtok. Ruhája kékszínű ingből, szürkeszínű szövetnadrágból, és kékszínű vékony köpenyből áll. A köpeny alatt oldaltáska. Legalább egy fejjel a tömeg fölé magasodik, és könnyedén félrelöki az útjába állókat.

Mögötte egy fiatal teremtés siet. Teste mintha szobrászok alkották volna. Egy tökéletes onis. Bőre hívogatóan vörös, barna hosszú haja a formás kis fenekéig ér. Fülei nőiesen hosszúak, és hegyesek. Arca angyalian szép. Sötétzöld szoknyás, rövid ujjú ruhát visel, és vörös vékony köpeny van a vállára terítve.

Mögötte egy másik Onis lépked. Testalkata bár elmarad az elől utat törő dekidhez képest, de így is elég vaskos. Bőre vaskosan kérges fekete, hegyes fülei mellett, csavart szarvak jelzik, hogy a szívósabb fajhoz tartozik. Tekintete veszélyt sugall, mozgása magabiztosságot sejtet. Ruhája egyszerű bőrruha, és egy oldaltarisznya log le a válláról.

A fekete bőrű onis, kit Gorodaknak hívnak, elég idegesen néz körbe.

- Desudas mester, úgy érzem, mintha figyelnének minket.

Erre a nagydarab dekid mosolyogva néz hátra.

- Úgy látom, nem hiába tanítottalak. És mond, merre látod őket?

Gorodak lesütött szemmel válaszol.

- Fogalmam sincs.

Desudas felnevet.

- Ne szégyeld fiam, ebben a tömegben nem csoda, hogy nem látod őket. Csak tudd, én sem tudom. Ezért is siessünk, amint megérkezik a vonat, azonnal felszállunk rá.

- Rendben mester.

E közben a fiatal lány nem szólal meg, csendben követi a nagydarab férfit.

Nem sokára meg is érkezik a vonat. Egy pillanatra a pályaudvar kissé megváltozik, és egy sornyi polgár áll meg a peron szélén.
Mikor megáll a szerelvény hangya módjára szálnak le, és fel a népek, köztük a kis csapat is.

A középső vagonok egyikére szálltak fel. A két férfikörbe néz, és csak a vagon másik felében figyelnek fel két alakra, kiknek fegyverük van, mind a kettő onis. Az egyik egyszerű kopottas szövetruhát hord, bőre vörös, haja barnás, és átlagos testalkatú fickó. A másik fekete mellényt és nadrágot, illetve fehér inget visel. Bőre fekete, haja szintén, és az álláig ér, átlagos testalkatú.

Leülnek, és közben Desudas mester halkan szól tanítványának, hogy egyelőre nyugalom, de azért figyeljék azt a két fickót.

Gorodak idegesen ül le a helyére. Ez az első éles küldetése. Mestere sok mindenre megtanította, és ezt a munkát is ő kínálta fel. Szegény lány, egy nap alatt vesztette el a klánját, és lett üldözött. A neve Honesta és kár, hogy így ismerhette meg, mert gyönyörű teremtés. Nem tudja miért üldözik, de Desudas nagyon jó barátja, és megigérte, hogy megvédi, és most már Gorodak is. Caleum városába igyekeznek, ott állítólag a lány biztonságban lesz egy ismerősénél.

- Pelso te figyelsz egyáltalán. – Revoltz társa kiréved gondolataiból. – Hát nem igaz. Most kártyázol, vagy sem? Nekem teljesen úgy tűnik, hogy magamban játszom.

- Ne haragudj, - Mondja elgondolkodva-, de nem tudom kiverni az álmot a fejemből.

- Ó, már megint. Tudom, tudom. Egy szépséges nőről álmodtál, aki nagy bajba kerül, és segítséget kér tőled.

- Ez komoly dolog, a szellem valamit mondani akar, de mit? Ki ez a lány.

- Én tudom mit akar mondani a szellemed, - Mondja Revoltz, és közben elpakolja a kártyát, mert egyértelmű, hogy Pelso most nem tud a játékra koncentrálni. – Azt, hogy az első utunk a városba egy bordély lesz. Különbem is nézd meg a lapjaimat. Te ezt direkt csinálod, most is én nyertem volna…

De ekkor észreveszi, hogy társa falfehér arccal mered ki az ablakon. Épp megálltak az utolsó állomáson, amin tovább mennek. Ezután már a város a következő megálló hely. Pelso remegő ujjal mutat kifelé. Revoltz kinéz, és egy érdekes kis csapatot lát. Egy nagydarab dekidet kék köpenyben, egy fekete onist, a keményebb fajtából, és egy gyönyörű teremtést.

- Őt láttam az álmomban! – Szólal meg végül Pelso.

Egy ideig csak nézik az éppen felszálló háromfős csapatot. Mire feleszmélnek már elindult a vonat.

- Tényleg róla álmodtál?
- Igen.
- Biztos?
- Biztos.
- Hát barátom, akkor meg kell ismerkednünk azzal a szépséggel, még is csak a segítségedet kérte. Csak azt a két tuskót kéne valahogy lerázni.

Pelso egyáltalán nem halja társa szavait, csak a lányt figyeli. Ezek szerint a szellem, kivel kapcsolatban áll, valamiért szeretné, ha megmentené valamitől. De vajon mitől?

Útközben.

Hatalmas hegyek közt száguldozik a vonat. Az utasok csak az égbe nyúló szürke kőfalakat látja. aki sokat jár erre, tudja jól, hogy a hegyeken túl már a város van.

Csendben zakatolnak a síneken. A háromfős kis csapat kissé lenyugodott, és a két kalandor is már engedett a görcsösségén.

Ekkor valami ráesik a vagon tetejére. Desudas fel sem figyel rá, de a Gorodak, Pelso és Revoltz azonnal feltekintenek. Csend. Ösztönösen fegyvereik felé nyúlnak. Bár Desudas nem tudja mi történt, de látva tanítványát, az oldaltáskába kezd kotorászni. Hirtelen beszakad, elöl és hátul két-két ablak, és elöl is hátul is, két-két dió nagyságú vasgolyó repül be. Szinte azonnal az összes utas összeesik, mintha kiszált volna belőlük az élet. Még a vagon őre is hangosan puffan a padlón. Csak négy alak marad talpon, bár kissé sajog a homlokuk, de más bajuk nincsen.

Az eddigi zsivaj után, szinte síri csend támad. De nincs idejük élvezni ezt a csendet.
Honesta, kiállatná Gorodak, mert a lány is összecsuklott, de szinte másodperccel később a vasgolyók berepülése után négy alak ugrik be a betört ablakon. Szárnyas beluák, bőrruhában, kezeikben széles pengéjű tőrrel. Öveikre vasgolyók vannak felkötve.

//off: Mindenkire egy jut. Ne felejtsetek VÉ bónuszt is számolni. Ha nem írjátok le mennyi pontot használtok fel, akkor csak az alapot fogom figyelembe venni.//
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2012.10.30. 13:30

Gorodak: Nev: Skiner

Kinezet. Egyszeru szovet ruha van rajtam , ha van akkor fekete es a sotetkek kevereke... 175 koruli magas.
A 35 darab toromet a testemen helyeztem el kulonbozo modokon, lehetoleg mindet alcazva ugy hogy ne leghessen eszre venni, egy comb kozepig ero kabatott viselek. a maradek torom az oldal taskamban van elhelyezve biztonsagosan. Az oldal taskamban pedig a szemelyes holmim van, illetve egy ket magikus targyam a tobbi nalam van. Borom szine fekete, szemem pedig sotet zold...

Utkozben alig birom leplezni az elso kuldetesem, izgalmat, de hamar komolyra vesyem a figurat es onantol kezdve, hogy meg kovetnek is ra jovok, hogy ez bizony nem lesz most gyerek jatek igy minden erzekemmel igyekszem figyelni.
Sajnos nem letom, hogy kik kovetnek pedig jo lenne tudni, hogy kire kene figyelni a vonaton, ha netalan felszalna velunk...

Nos a vonaton elegge ideges vagyok, meg nem nagyon vedtem meg senkit sem igazan.
Folyamatosan igyekszem figyelni,de miutan el indul a vonat mar jobban is erzem magamat, es mar kezdek meg nyugodni, hogy mar nem erhetnek el minket amikor, felfigyelek balhgasagomra...

< nem. es ha felszaltak velunk egyutt akkor mit csinalsz, te marha, jobb ha nyitva tartom a szemem, ki tudja, mindenki gyanus... >
< hm... Mi lehet ez, ez igy nem lesz jo, tul sagosan is sebezheto celpont leszunk ha sokan vannak... Vajon miert pont a vonat,de ha ezek tudnak repulni akkor ertheto , hogymiertcsak kovettek minket, gyorsan kell cselekedni.. >

Ahogy beszakitja a tetot a vasgolyok egybol ket tort veszek a kezeimbe persze reflexszeruen ugy hogy ez meg nem szurt szemet senkinek, nem mintha barki talpon lenne meg.
abban a pillanatban ahogy belep az az elso vagy is be repul a kocsiba abban a pillanatban repitem fele toreimet es bizom benne hogy halal keze el is eri ezaltal mielott meg ra eszmelne, hogy nem kellet volna csak ugy berontania.
Utanna egybol eloveszek meg ket tort es mar azokat is repitem az ujabb celpontomba. Kozben hallgatok, mivel ha mesterem mas parancsot adna, akkor aszerint cselekszem.
// a cirkusyi mutatvanyos kepzetsegg segitsgevel meg a ket kezessel el tudok dobni 4 tort ebben a korben ?Ha igen akkor 2 -ő 2 ő menne egy emberbe... //

Ket tort dobok egyszerre ha ugy van es eleg kozel vannak egymashoz akkor ket celpont ha tul messze vannak egymastol akkor egybe dobom mind kettot...

1kor: Reakci ha kell: 10+10fegyver
de:12+kes 3+20edzetseg
VE:10 Az elso korben csak alap, ha magiat hasznalok, akkor nem tudom az akrobatiakt kihasznalni, ha a mesterem ugy dontene, hog hasznaljam azt a tudasomat.
Akkor 10 a bonuszbol 10 et meg tartok akovetkezo korre.
Ha nagyon messze vannak akkor varok mig kozeleb jonnek es aztan tamdok... Mar , hogy ha tul messze vannak ahoz, hogy eltalaéjam oket...
// Hany meter tavolsagu a vagon ahol vagyunk mar mind ket iranyban? Csak hogy tudjam ki van kozelebb? //

2kor:
Reakcio:10 + 10 fegyver
De 12+3+20
Ve:10+20 es 10-et at vinnek a kovi korre ha lehetsees, persze...

Ha tulsokan jonnenek be es tul kozeél ernenek a lanyhoz es a mesterem nem tudna meg vedenoi akkor varazsolok, egy ho labdat es azt az ellenfelbe dobom a vedelme gyanant, akkor is ha ezzel magamat veszelyeztetem, mivel a kuldetesem, meg vedeni a lenyt...

< Remelem nincsenek tul sokan, mert ha igen es el huzodik a harc akkor lehet nagy bajban leszunk , ki tudja hanyan vanak meg oda kint ha ezek repulve ertek minket utol akkor barmennyien lehetnek minnel gyorsabban meg kene nezni hanyan is vanak... >
Ha vega a harcnak akkor egybol kinezek az abalkon felmerve a kinti terepet, majd ha van idom meg kerdezem az idegen segitoket, hogy kik lehetnek es hogy miert segitneke nekuk, persze csak ha mesterem meg nem eloz benne...
Csata kozben meg lep, hogy valaki velunk harcol amit nem is ismerek, de hamar felul kerekedek erzelmeimen es a harcra koncentralok, az eletben maradasert, mndekit ellenfelnek tekintek aki nem velunk harol....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2012.11.02. 22:15-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.10.31. 14:23

Nem szólok bele, hogy mit művel az uraság. Ha valaki tudja, hogy sehogy nem juthat ki megpróbálok, olyan ígéretet tenni, amit később úgysem tud, de legalábbis nem fog betartani, főleg, ha egy ilyen rossz akaratú haramiáról van szó. Ráadásul valószínűleg nem a szentlélekről van szó, szóval fittyet hányok halálára.
----------------
A vonatot már nagyon vártam, végre egy szép és civilizált városba tehetem lábam, nem pedig egy ilyen koszfészekbe.
---------------
Amikor berepülnek a vasgolyók rögtön felkapom fegyverem, de nem azért, hogy töltényt rakjak bele, arra most nincs idő. Mikor beugranak az ablakon a hozzám legközelebbinek indulok. Mikor felém fordul puskám arcába dobom, hogy előnyhöz jussak, ezt követően sípcsonton rúgom, remélhetőleg elég erővel, hogy térdre rogyjon, de legalábbis állásából kimozdítsam, majd a következő mozdulatom egy szép parasztlengő az arcába, amit kevésbé véd.

Értékek:
Reakció: 12
Támadó: 10 + 4, mindkettő támadásnál (4-es bunyó)
Védő: 10 + 5 (3-mas akrobatika)
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.11.02. 19:42

<Pelso(....)>

Még a vidéki uraság házánál.

<... Hüm az adósunk lesz és jön egy szívességgel... Nem rossz csak kár, hogy nem ismerem... Fene se tudja tartaná e a szavát... No meg, hogy valaha szükség lenne e rá... Hát ezzel nem győzött meg... Viszont... Szerencsés nekem már nincs kedvem több golyót rá áldozni...>
*Elgondolkozva a félre billentem a fejem majd Revoltz felé fordulok. Már épp szólnék mikor oda ér hozzánk a megbízónk. Szavai után vissza nézek Revoltzra megvonom a vállam és újra a moratra nézek.
- Rábasztál. Örültem.
*Mikor az uraság a moratra emeli a fegyvert én le engedem az enyémet. Mikor el dördül a lövés ki veszem a puskámból a töltényem és vissza teszem az övembe. Azt a házigazdánkra nézek.
- Akkor szerintem most már rá térhetünk az anyagiakra.
*Természetesen a haramiák fegyvereit zsákmányként kezeljük a lőszerekkel együtt. Magától értetődő, hogy eladók. A következő vonat érkezéséig szívesen vendégeskedünk a házában. A felkínált összeget elfogadhatónak találom.
//Lehet, hogy rosszul számolok de fejenként 182 500 ARK járna a tisztelet díjon felül.//

A vonaton.

//Karakter leírása.:
Tizenhatodik életévét nem rég töltötte be. Körülbelül 160 - 170 cm magas. Átlagos izomzatú inas fiatalonis. Vörös bőrű Kénes-sárga szemű. Haja világs piros, vastag szálú. Közepesen rövidre vágva, kócos. Egyszerű kopottas szövet ruhát visel. Nadrág, ing, mellény, bokáig érő kabát és egy kalap. A ruha színe barnás zöldes. Derekán egy széles bőrövet visel. Az övön 20 tölténynek van hely, valamint vese környékén két markolattal együtt alkar hosszúságú késnek. A kabát általában eltakarja. Ezen kívül hord még egy bőr oldaltáskát ami lőszer tárolására szolgál. Valamint egy hosszú csövű puskát.
Jelenleg a kabát, kalap és az oldaltáska a puskámmal együtt a fejem felet található poggyász tartóban. Az ing ujja könyékig fel van hajtogatva. Az övem és a két késem jól látható.//

Kártyázás közben

<... Vajon miért álmodom folyton erről a lányról... Ez az út így is fárasztó... Igaz visz egy kis színt a hosszú útba de azért még is csak nyugtalanító... Még is mitől kéne megvédeni?... Nem értem mi... Mit akarhat ezzel a szellem...>
*A lapokat lazán tartom a kezemben. Lényegében csak az nem látja a lapjaim aki nem akarja. Teljesen el merültem a gondolataimba. Kezeimet csak a rutin vezérli a játék során, azt se tudva mint is játszom ép. Az, hogy meg ált a vonat az állomáson fel se tűnik míg Revoltz el nem kezd korholni, parti iránti teljes érdektelenségem miatt. Első szavait fel se fogom. Utána is elgondolkozva válaszolok. A lapokról a tekintetem először rá majd az ablakra vándorol.
<... Hmm... Egy újabb város... Még mennyi is van hátra az útból?...>
*Mikor az arctalan tömegben meglátom a lányt ki álmaimban szólítót az elmúlt napokban lesápadok. Bőröm fakó világos pirossá satnyul. Szemeim kitágulnak.
<... Ő lenne az?... Pont olyan mint álmaimban...>
- Őt láttam az álmomban!
*Tekintetemmel végig követem ahogy fel szálnak majd helyet foglalnak ugyan abban a kocsiban ahol mi is ülünk. Revoltz szavait na meg, hogy válaszolok is rájuk fel se fogom. Megbabonázva bámulom a nőt. Tekintetem egy pillanatra sem tud elszakadni róla.
<... Még is csak ő lesz az... Hát még se csak egy emlék foszlány egy korábbi életből... Vajon mitől kell meg menteni... Esetleg ettől a két alaktól?...>

Menet közben

*Először az állomás, utána a város majd a táj halad el mellettem anélkül, hogy feltűnne a vonat mozog. A hegyek közé érve lassan vissza tér az arcomba az élet. Tekintetem is egy kicsit arrébb tudom mozdítani. Meg nézem magamnak a szépség kíséretet.
<... Testőrök... Vagy... Fogva tartók.... Jó kérdés.... Ki kéne deríteni.... Vajon Revoltz benne lenne?...>
*Mikor valami puffan a vagon tetején ösztönösen fel nézek, no meg jobb kezemmel a bal oldali tőrömhöz kapok. Majd hallgatózom.
<... Mi lehetett ez?... Talán kavics vagy valami állat eset a vonatara...>
*Sok időm nincs a töprengésre mert valami be töri az ablakokat. Ösztönösen kirántom a tőrt a tokjából. Mikor a többi utas össze esik értetlenül nézek körbe.
<... Ezek meg még is mért...>
*Gondolataim be sem tudom fejezni, már jön be az ablakokon a négy szárnyas alak.
<... Oh... Talán ez lenne az amitől meg kéne védeni a hölgyet... Ám legyen...>
- Golyó
*Amint a négy belua be ért az ablakokon szabad bal kezemmel egy ostorszerű mozdulattal a hozzám legközelebbire mutatok és útjára engedek egy kis zöld energia golyót a torka felé. Ahogy útjára engedtem a varázst már pattanok is fel az ülőhelyemről. Rá rontok az előttem lévő ellenfélre. Kezeimet fej magasságba emelem. Tőröm hegye a Belua szemét célozza. Mikor kellő távolságra érek ágyékon rúgom. Mindössze csak egy pillanattal le maradva torkon szúrom. Ha ne talán-tán valamelyik kezével hárítani akarná a szúrást vagy el szeretné kapni a kezem akkor a szúrást lefele vissza rántom és egy erőteljes csapással megvágom a kezét. Remélhetőleg ezzel megszabadítva néhány újától, vagy az alkarján végig vágni az ínszalagokat.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.11.02. 19:43

Harci statisztika

2 Kör pont a mágiára (kivéve ha egy is elég.)
1 Pont a védekezésre
2 Pont támadás Közvetlenül a mágia után.

Golyó: //Gravitációs lövedék//
Időzőből kiáramló 0,2P
Beszéd 0P
Távolság 2m 0,2P
Célzás növelés 0,6P (+24 célzás)
Sebzés 1 1p
∑ : 2P = 1sp 2 m-re +24 CÉ

Reakció: 16
Célzás: 11+24 //Cél a torok//
Támadó érték: 30 //Lábbal támadásra//
Támadó érték: 25 //A késsel támadása//
Védő érték: 16
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.11.02. 22:43

//off: A vagon kb. 15 méter hosszú. Gorodak az elejénél van, Pelso és Revoltz a végében. Tehát nagyjából 10-12 méterre vagytok egymástól. Pelso egy varázslást, és kettő támadást írtál és 1 védekezést. Ez már 7 cselekedet pont. Mivel a lábbal való támadást előbb írtad, ezért a mágia, és az marad ebben a körben, plusz a védekezés. És mivel nem karommal ütöttél, a sebzés csak fp plusz a túlütés. Gorodak, csak az első dobásodhoz adtál 20 bónuszt, a második dobásod alap értékű volt. //

Első kör

Egy pillanatra megfagy a levegő. A gyíklények meglepetten veszik észre, hogy nem dőlt ki mindenki, valószínű arra számítottak. Ezt a pillanatot kihasználva Pelso azonnal cselekszik. Kezével a zöld pikkelyes felé csap, és közben határozottan mond ki egy szót: -Golyó

Teste belül felizzik, ahogy az energia végig árad az izmaiban. Kézfeje zöldesen felvillan, és a riadt képű belua felé egy kisebb zöldesen izzó golyó repül. A lénynek a mellkasán csattan a mágia, miközben zöldes szikrák repkednek le a testéről. A fickó levegőt alig kapva lép hátra egyet. A kalandor nem várva meg a választ, azonnal a gyíklény elé ugrik, és egy erős lendítéssel ágyékon rúgja. A gyíklény felnyög fájdalmában, szemei kidüllednek, és keserves nyöszörgés közben hátra dől a mögötte lévő padok közé. Kezeivel gyengéden a férfiasságát védi, és nem úgy tűnik, mint akinek harcolni van kedve.

Revoltz sem rest. Azonnal a kezében lévő puskát a megdöbbent lény felé vágja, de az félre hajol. És mikor a lövész elé ugorva ki akarja rúgni a lábát, a gyíklény elkapja a bal kezével, megragadva a ruhájánál fogva, és a beluának jobb oldalra dobja. Revoltz két métert esett hanyatt. Felnéz, és látja, hogy a gyíklény élvezettel az arcán közelít felé, hogy belé mélyessze fegyvere pengéjét. A torkában dobog most a szíve.

Pelso ekkor látja meg, ahogy társa épp most repül a gyíklény segítségével. Elég szorult helyzetbe került.

Egy pillanatra megcsillan a fény a négy dobótőr pengéjén, amiket Gorodak küldött útjára. A gyíklény mely megindult felé, hihetetlen gyorsasággal mozdul félre, de így is mély árkokat vájnak testébe a fegyverek. De nem elég mélyet, hogy megállítsák. Vérző vállal és mellkassal rohan az onis felé, hogy mihamarabb bevégezze a sorsát. Elkapja Gorodak nyakát, és az erős ujjak fojtogatva szorulnak össze. A tanonc szinte már érzi a hideg pengét testében, ahogy ez a görény beledöfi fegyverét. De ekkor valami történik. Hirtelen zöldes fény jelenik meg a több sebből vérző gyíklény nyakánál, és fuldokolva emelkedik fel, ahogy az energia fojtogatva húzza felfelé.
Desudas büszkén áll, és maga elé emelt kezével, mely mintha görcsösen fojtogatná a levegőt, lassan emelkedik felfelé, ugyan olyan ütemben, ahogy a fuldokló gyíklény.
A lény hörögve kaparja a zöldes energiát, de egyszer csak reccsen a nyaka, és a feje élettelenül dől oldalra.

Ekkor a mester felnyög. A másik belua markolatig szúrta kését Desudas oldalába. A halott lebegő gyíklény leesik, és a mester is összecsuklik. Gorodak egy pillanatra el sem hiszi. Lelkében düh lobban, kezei ökölbe szorulnak. A gyíklény vértől csöpögő tőrével megindul a tanonc felé, hogy mestere után küldje.

Vége az első körnek
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2012.11.05. 2:02

Amikor lato, hogy a gyik leny meg mindig felem rohan nem hiszek a szememnek, hogy 4 halalosnak hitt torom utan meg jonn es bizony ez vegzetes hibanak, bizonyult tetovazasom es mar erzem a halal szagat...
De meg sem jott el ertem mesterem meg mentett.
< bocsas meg mester tudom, hogy a magia erosebb a fegyvernel, de mindig ova intettel, hogy ne pazaroljam foloslegesen, de koszonom. >
Halas pillantast vetnek mesteremre az eletemert amikor meg latom, hogy a masik gyik leny az oladalaba szurja pengejet irdatlan haragra gerjed lelekem melyet nem tudok csilapitani...
< Kinok kozt dogolsz meg ezert >

Okkultuzmus 3E : Feketen kezd izzani a szemem es fekete fust szallki a testembol es a gyiklenytestet fonjak korbe mint a kigyok, ahogy korbe fonjak aldozatuk. Ahol erik ott, ossze randulnak az izmok es mintha lerohadna a husa, ahol hozza ertek a testehez a feketek csapok. S probajlak szoritani is testett. // ha lehet // Elsosorba a kardforgato keze lennne a cel. es onnan menne tovabb korbe a magia.

Fentartas: akarat erovel, ha jol ertem akkor kb 3 percen keresztul tudom kinozni, amit vegig fent is tartok.

Beszed: 0p - A halal kezei visznek a pokolba... -
Osszpontositas: 0p akaratero / 3 perc ig vagy amig nem marad belole semmi /
Tavolsag: 3m 0.3p.

Kozben folyamatosan vegig nezem ahogy haldoklik.

// Ha ez nem eleg akkor bajban vagyok.. :S Nagy bajban...//

Utanna egybol a mesterhez rohanok es tudom nem sok, de ha lehet a sajat elet erombol adnek a gyogyulasahoz.
Okultizmus: /Vermagia/ 3E
Beszed. : ( Elfeledett ero mely a sotetben teremtodot hivlak teged, de nem azert, hogy olj hanem hogy gyogyits, hivlak, hogy tolem vegy es neki addassek, eletet eletert, vert vérért... )
Akareterovel fentartott.
Koronkent elmeletileg 1 et gyogyitok es 1 et veszek el magamtol, ha jol ertelmezem akkor, ha akarat erovel tartom fent a magiat akkor folyamatosan gyogyitom es folyamatosan veszem el az eletett magamtol, tehat elmeletben akkor ha van eleg elet erom a sebb teljes be gyogyitasahoz es eleg idott biztositt nekem az akaraterom akkor meg tudom gyogyitani a sebet!!! vagy nem????

// Illetve ha lehet akkor az eltort nyako testebol kinyernek minden meg maradt elet erot, a mesterem meg gyogyitsahoz, ha lehetseges, gyik leny teste meg elsorvadna, vagyis ossze aszalodna mina a gyumolcs a napon.. :D //

Mod: Beszed: 0p
Osszpontosita: Akaratero szor perc: 3perc.
Tavolsag : 1m
// Ha lesz olyan aldozat aki nem hallt meg de eszmeletlen akkor annak az elet erejet hasznalom a gyogyitashoz! //
1kor =5 masodperc , 3 perc = 36 kor :D szerintem...

A koe ben pedig vedekezesre 20 at adnek es meg tartok 10 et a kovi korre ha ez lehetseges... Akrobatikaval....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2012.11.07. 23:19-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.11.05. 18:00

Amikor a puskát elüti, arra számítok, hogy ez megzavarja őt és simán elkapom a grabancát, de mikor elkapja lábam nagyon meglepődök és hirtelen egy kicsit meg is ijedek.
"Franc..." - Csak ez röppen fel agyamba, de ennyire is van időm, míg hátraborít.
A földről gyorsan felpattanok, nem adva lehetőséget neki.
"Gyors nagyon, nem tudtam meglepni eléggé. Más taktika kell."
A fegyvere elől megpróbálok elhajolni, s kicsit félreütni az egyik kezemmel és másikkal egy egyenest, melybe minden erőmet beleadom.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.11.05. 18:02

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HARCÉRTÉKEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reakció: 12
Támadás: 16
Védő: 20
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 38 / 180 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 180