• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A tartomány úr.

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 3 / 54 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54

Re: A tartomány úr.

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.10.10. 14:39

Allokepesseg proba: 0

KE: 39+1=40
VE: 104

Minden lövesem celzott, es az Alfa labaira iranyulnak

Elsö löves:
CE: 48+36=84
Sebzes: 6+1=7
Masodik löves:
CE: 48+95=143
Sebzes: 3+1=4
Harmadik löves:
CE: 48+36=84
Sebzes: 7+1=8

//jo ez a virtualis dobokocka XD//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.12. 20:22

//Egy kicsit elszámoltam a szabadidőmet a napokban így utólagos elnézést a hallgatásért. Holnap teszem közzé a következő írást. Addig is mindenkinek köszönöm a türelmét.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.10.13. 8:20

// Semmi gond Pelso semmi gond, úgyis tudjuk hogy a késlekedés miatti türelmünket extra szintlépéssel honorálod :D //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flame 2012.10.13. 8:23-kor.
" Nemcsak a győzelem és a részvét, hanem a számít ami fontos ... "
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 51
ZK Karakter: Lord Beltlin Tretry con Dreatson
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.10.13. 8:20

Flame írta:// Semmi gond Pelso semmi gond, úgyis tudjuk hogy a késlekedés miatti türelmünket extra szintlépéssel honorálod :D //
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Flame 2012.10.13. 8:24-kor.
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.10.13. 8:21

// :D 3*-os szintlépéssel :) //
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.13. 19:24

// :lol: :lol: Jó, hogy nem mindjárt 7*est.

Köszönöm mindenkinek a türelmét.

A lány anyjának házában folytatott beszélgetést újrafogalmazás miatt ideiglenesen vissza tartom.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.10.13. 19:29

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KM: Pelso
Erigow, Mivaxia tartomány K-i határán, Seoxla-hegység NY-i lejtőin.
Pyr.sz. 3698 Áradás hava 14. napja. A vöröslunír órája(09)
Thor, Sirak, Woftern, Flame
_______________________________________________________________________________________________

Ramnusz,

Döbbenten nézed a négy hatalmas állatot. Elő veszed az első vesszőt és le kezded keresni az „alfát” miközben két harcos óvatosan közelít a bestiákhoz. De nem találod. Teljes káoszban marakodnak a két testen veletek mit sem törődve. Végül döntesz célzol és lősz. A levegőben két vessző repül az oroszlánok felé. A tied és a solymászok egyikének nyila (Kyen lövése). A két közelebbi közül a bal oldalit lövöd. A vessző a lapockánál végig hasította a bőrt de nem állt bele. A lövéssel csak fel piszkáltad.
A két harcos ekkor ér oda a vadakhoz, de te azzal foglalkozod amelyik testvéred előtt van. Fivéred hosszan fel vágja a bestia hátát mikor az meg fordul. Az oroszlán fel bődül de te már útjára is indítod a második vesszőt. Ez már bele áll a mellkasába. Közvetlenül a találatod után a testvéred mély vágást ejt az oroszlán pofáján. Viszont szörnyeteg sem rest. Ahogy vissza rántja hatalmas fejét, hogy ne nyissák fel mint egy dinnyét jobb mancsával előre csak és mellkason találja bátyád. Nem hagyod hamar megtorlatlan a találatot. El lövöd az oroszlán egyik fülét.

//Olvas PM-et.//

Kyen Arenho

//A KÉ - t elég körönként egyszer meg adni.//

A látványtól majdnem leblokkolsz mikor látod, hogy járt a két harcos. Sajnos menthetetlenek. Legalább is az életük. A hozzád közelebbi két oroszlán közül a jobb oldalit célzod. Veled egyszerre lő az udvari ork is. A lövésed csípő magasságban éri az állatot. Fel hasítja a bőrt de nem hatol mélyre. A találattól fel ingerelve mancsával hátra kapva fordul meg de a törpe már ütésre emelt fegyverrel várja és írtózatos erővel csap a vállára. A második vesszőt útra indítod de elvéted mikor az oroszlán a találattól a földre kényszerül. Viszont földet érve sem adja fel. Tovább kapálódzik és újra támadna. Harmadjára is lá lősz. Nyak magasságában telibe is találod.
Már veszed is elő a következő vesszőt, hogy másik célpontot keres mikor három oroszlán bődül el az eddigieknél is hangosabban. Egy erőtlen negyedik csak alig hallható melletük.

Romund,

//Számolgattam a sebzésed és az a gyanúm, hogy el felejteted hozzá írni az erőből adódó sebzés bónusz. Így hozzá adtam.//

Látva a két óvatlan harcos sorsát óvatosan közelíted meg a négy bestiát. Azok nem vesznek rólad tudomást. Ezt kihasználva bátran közelítesz. Fejszédet csapásra emeled. A koncon marakodó dögökhöz érve a hozzátok eső két közelebbi oroszlánt egy – egy nyílvesző találja el. A váratlan támadás miatt megfordulnak de te nem késlekedsz. Lecsapsz a bal oldali törzsére. Nem tudtad bele vágni a gerincébe a bárdod élét de az oldalát hosszan fel vágtad. Az oroszlán vérző oldallal és lapockával ál veled szemben és bődül egy hatalmasat. Szinte érzed a leheletén a múlt heti paraszt bocskorának szagát. Ekkor csapódik egy újabb vessző a sörényén keresztül a mellkasába. Másodi vágásod sem késik soká. Az üvöltő oroszlán arca felé vágsz. A bestia még időben hátrébb rántja a fejét, hogy ne vágd fel a koponyáját mint egy dinét de a pofáján sikerül egy hosszas vágást ejtened. A két sikeres támadásod feletti örömödben későn veted észre, hogy a dög mikor hátra rántotta a fejét jobb mancsával feléd csat így a karmok kitartott pajzsod alatt a mellkasodon érnek. A találaton érzed a lényben hatalmas erő lakozik. Ez után egy harmadik vessző el lövi a bal fülét, valamint a másik oroszlán hangos puffanás közepette ér földet a törpe előtt, de még küzdene az életéért.
Farkas szemet nézel a bestiával miközben ismételtem felbődül a kicsivel hátrébb álló két másik döggel együtt. A földön fekvő negyedik is bődül de alig halható ki a másik háromtól.

//Elszenvedtél 10 Fp és 1 Ép sérülést. Olvas PM-et.//

Tomek

Fegyveredet két marokra fogva közelíted meg a vadakat. A második lépés után már látod a két embernek már semmi esélye. Így már nem is töröd magad a megmentésükkel. Helyette családod harci indulóját morzsolva teszed meg a maradék távolságot. Már csak alig egy két lépés választ e a kiszemelt oroszlántól mikor nyílvesszők száguldanak el melletted. Csípő magasságban nyitja fel az állat bőrét a vessző. Ez viszont csak felbőszítette. Egyik mancsával hátra kapva felbődülve fordulna meg, de te nem várod meg. Teljes erőből lesújtasz. A bestia majd egy fejjel magasodik feléd mikor eltalálod a vállánál, de már nem sokáig. A találat jól halhatóan töri szét a csontokat a vállában és néhány bordáját. A hatalmas test nagy puffanással ér földet. Fektében még vergődik. Harcolna de nem ér el. Pillanatokkal az után, hogy földet ért egy vessző vágódik a sörényébe.
A másik három oroszlán ekkor még az előzőekhez képest is hangosabban bődülnek fel elnyomva az előtted vergődő negyediket.

//Off kérek mindenki dobjon asztrál és akaraterő próbát. 2k10-el. A teljes tulajdonság számít. Az oroszlánok bődülésére most nem adok mínuszt.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.10.13. 20:02

Romund

//off: Az asztrálra 20-at, az akaraterőre 14-et dobtam. //

Meglepődök saját óvatlanságomon, és ahogy érzem a fájdalmat azonnal hátra lépek, és pajzsom mögé bújok. Bár az előbbi csapás után tudatosul már bennem, hogy könnyedén félre tudna lökni a bestia. Próbálok óvatosan levegőt venni, hisz ha elrepedt valamelyik bordám, egy óvatlan levegő vétellel szó szerint le is béníthatom magam.

Idegesen szorítom csatabárdom nyelét. Valószínű az ujjaimból már rég kipréseltem a vért, de most eszem ágában sincs ezzel törődni. A bestia szemébe nézek, és próbálom mutatni neki, hogy nem tartom őt igazi ellenfélnek, de egyszerűen fura gyengeség vesz erőt rajtam. Hisz ez a dög nagyobb, mint én. Eddig azért tudtam fölényesen győzni, mert az ellenfeleimet egy csapással a földbe döngöltem. Ez a valami meg itt előttem vicsorítja agyarait, miközben kétszer is rásújtottam.

Nem győzhet le a félelem, széttépem, széttéplek!

- Széttéplek te dög! – Üvöltöm az állat pofájába, és közben nyál fröcsög ki a számból.

Annyira elhittem magamnak, amit üvöltöttem, hogy rátámadok a vicsorgó dögre. Nem célzottan, csak úgy orkosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2012.10.13. 20:04-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.10.13. 20:03

HARCÉRTÉK

KÉ: 38+2= 40

TÉ: 72+84= 156 Második TÉ: 72+36= 108

VÉ: 126

Sebzés: 18 Második sebzés: 13

Ha lehet, kétszer támadok.

//off: Revoltz kockadobó programját használom. Az dobott ilyen szép sebzést. //
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.10.15. 18:22

<Ramnusz>

//off: Megint csak bocsi az ekezetek hianyaert, ha nagyon zavar szoljatok ram es megprobalom elkerni a magyar billentyüs laptopot; viszont ha annyira nem zavar akkor valoszinüleg sok ilyen reagot fogok meg irni. Össze kellett adni a kockakat? gondolom igen...akkor asztral: 6 (5+1) akaraterö: 11 (6+5)//

Amikor latom ahogy fiveremet leteperi az a dög, öklömet olyan erövel szoritom össze, hogy szinte ijamat töröm kette a bal kezemben, szemeim szinte langolnak, ahogy nezem a dögöt, felperzselnem a tekintetemmel. (azt hiszem ez mar jelent egy "harc gyülölettel eltelve" modositot)

Lenyulok jobb kezemmel a nyilakhoz, ujjaimat vegig huzom a tollakon, majd kihuzok egyet es a helyere teszem. <Most megdöglesz.> Nem hamarkodok, tökeletesnek kell lennie a lövesnek. A bestia tüdejet celzom.

Ha nem talalom el elsöre jol, akkor a következöt is oda celzom, de ha eltalalom, akkor egy masik vadat veszek celba a halalt hozo nyilvesszövel.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.10.15. 18:30

HARCERTEKEK

KE: 39+5+5=49

1. löves:
CE: 48+70=118
Sebzes: 8+1=9
2. löves:
CE: 48+47=95
Sebzes: 5+1=6
3. löves:
CE: 48+57=105
Sebzes: 5+1=6

Minden lövesem celzott löves es az oroszlanok tüdejere lövök.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.10.15. 19:18

< Csontzúzó Tomek >

// Az asztrálra 8-at az akaraterőre pedig 10-et dobtam ( http://invisiblecastle.com/roller/view/3734759/ )
+
Ramnusz ha valakit zavar az ékezetlenség akkor küld neked egy laptopot ajándékba és kész ... //

Miközben közeledek az oroszlán felé és nyílvesszők süvítenek el mellettem igazából csak egy dologra tudok gondolni.

< Remélem hogy nem remeg a keze az íjászoknak... Életem célja ha Kadal is engedi hogy emlékem bejusson a Hősök Csarnokába de nem igazán lenne ínyemre ha a mellszobrom melletti kőtáblán az az emlékeztető állna hogy itt látjátok a rettenthetetlen Csontzúzó Tomeket ki miközben egy kiscicával birkózott halálát lelte egy alfelébe csapódó baráti nyílvessző által... >

- Most megdögölsz te átkozott bestia, emberek hóhéra.

Összeszedve az erőm nagyot csapok az épp megforduló macskára, s mosolyt csal az arcomra mikor meghallom a szívemnek oly kedves hangot, ellenfelem csontjainak ropogását...

- Bevégzed te dög !

Látom hogy menthetetlenek az emberek. Az agyamra kezd rátelepedni a düh áthatolhatatlan, mindent elsöprő fekete fellege. Lassan mint mikor ébred a vihar ajkamra tódulnak a már ismerős strófák, mit most is mint mindig, Toomának ajánlok.

- Zengi szám a dalom,
- Sújtom már a fegyvert.
- Gyilkos táncom ropom,
- Csontod sem áll ellent.
- Félelem a sorsod,
- Nincs dics és búcsúszó,
- Ellopom a lelked,
- ÉN TOMEK A CSONTZÚZÓ !!!

Örült tombolásba kezdek. Célom hogy elpusztítsam az oroszlánokat. Ha úgy látom hogy a barátomat Romundot valami isteni csoda folytán valahogy megszorítaná az egyik bestia, akkor haladéktalanul a segítségére sietek.
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flame » 2012.10.15. 19:32

< Csontzúzó Tomek >

Ké: 38 + 7 = 45 ( http://invisiblecastle.com/roller/view/3734801/ )

Té: 82 + 99 = 181 ( http://invisiblecastle.com/roller/view/3734802/ )

Sebzés: ( 3k6 + 9 ) => ( 2 + 6 + 6 ) +9 => 23 ( http://invisiblecastle.com/roller/view/3734812/ )

Vé: 107

// Akinek van kedve regeljen az oldalra tutkó kockadobó progi :) http://invisiblecastle.com/roller/ //
Flame
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2012.10.16. 19:05

Kyen Arenho

Mikor látom hogy földre került a vad, új célpont után nézek, és azt lövöm amelyik újdonsült társaimat támadja.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2012.10.16. 19:06

// mondjuk nem értem miért 2k10-zel dobunk //

Állóképesség próba: 2k10 = 3+4 [7]
Asztrál próba: 2k10 = 7+2 [9]

Kezdeményező: 1k10+39 = 7(+39) [46]
1.lövés
Célzó Érték: 1k100+47 = 8(+47) [55]
Sebzés:2k6+1 = 1+4(+1) [6]

2.lövés
Célzó Érték: 1k100+47 = 47(+47) [94]
Sebzés:2k6+1 = 2+5(+1) [8]

3.lövés
Célzó Érték: 1k100+47 = 1(+47) [48]
Sebzés:2k6+1 = 1+5(+1) [7]
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
808 hozzászólás • Oldal: 3 / 54 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján