Hajdani Magyarország területe.
Kis erdő szélén
3146. Május 16. Kedd 12:46
Játékos(ok): Mindenki
-----------------------------------------------------------------------
Felisz
- A vérdíjat, amit a pofádért és társaidért adnak. Sajnos élve kellettek, de azt nem mondták, hogy előtte nem törhetem be ezt a szépséget.
Röhögi hangosan, és közben Sephia felé bök bal kezével.
- Az ostobák a városban keresnek titeket, de egyértelmű, hogy ennyi felfordulás után, amit csináltatok, már rég messze jártok. Így azonnal útra keltem, és bevártalak titeket. Csak reménykedtem, hogy nem a fő úton mentek, és a szellemek meghallgatták imáimat.
Egyértelműen büszke magára. És miközben beszél, lassú léptekkel indul el neki jobbra, mire Felisz is lassan elindul jobbra. Ezt hívják a vívó mesterek: keringőnek. Pár lépés múlva 180 fokot fordultak, és most ami eddig háttal volt a harcos nőnek, látja. És megkönnyebbülve veszi észre társait, ahogy sietve közelednek. Természetesen próbálja rejteni tekintetét, viszont a férfi felfigyel a változásra, de nem maga mögé néz, hanem azonnal támad. Valószínű azt hitte, hogy Felisz tekintetének változása támadást jelent.
Nagyot dobban a férfi lába az avarban, ahogy a harcos nő felé ugrik. Kardjával a nő lába felé szúr, de az időben rántja el lábát, és mesterien félre csapja fegyverével a támadást. Hangos csattanással csapódnak össze a pengék, és csúsznak végig a másik markolatáig, ahol egy pillanatra összeragadnak. Felisz most már közelről érzi azt a pálinka szagot, és ekkor jön rá, hogy az nem pálinka, hanem egy mezei virág, amit rágcsálni szoktak, és kellemes bizsergést érez olyankor az ember, de nincs semmi mellékhatása. A fickó bele vigyorog a nő képébe, mi által látja a férfi sárgás fogait, majd egy erős lökéssel szétválasztja magukat. Nem esik el Felisz, és kihasználva gyorsaságát ellenfele felé csap, de az jobbra, félre üti a kardot, és visszakézből egy hatalmas csapással arcon üti a kard markolatával a nőt. Nem tudott félre hajolni, és teljesen bekapta, erősen reccsent az álla. Az ütés erejétől hátra repült, de a földre esést már nem érezte, mert elájult.
//off: A férfi nem akarja a halálát, ezért célzott támadással fejre célzott, hogy elájuljon a nő. Levontam a célzás módosítókat, de így is túlütés, azért ájult el Felisz. ÉP sebzés nincs. Egyelőre a karakter ájult, így amíg fel nem ébred nem kell írnod. Bocsi.//
Vajk, Konrád, Dzsin'zakk
Vajk mosolyogva szemléli, hogy a gyíklovasok eszeveszetten menekülnek. Ezek biztos nem fognak egy ideig visszatérni. Ezután begyógyítja a harcos kezét, mire az enyhén sárgásan felfénylik. Dzsin'zakk fájdalma egy pillanat alatt szertefoszlik, de Vajk figyelmeztetésére, miszerint: „- Óvatosan a tűzzel a jövőben.” csak horkant egyet. Az önbecsülése miatt nem adhat igazat neki, bár jól tudja, hogy társának igaza van. De a gyógyítást megköszöni.
Konrád e közben sietségre ösztönzi a kis csapatot, mert valami balsejtelme támadt.
A sikítás után
Ahogy csak bírnak, rohannak a sikítás irányába. A harcos elől fut, és a másik kettő a nyomában az ösvényen, melyet Dzsin'zakk most tapos le. Alig bírják a tempót a nagy harcossal, pedig őt még a gaz is akadályozza. Ahogy közelednek a kis erdő széléhez, az alj növényzet már csak térdig ér, és látszik, hogy a fák között, már csak az avar van.
A látvány mi fogadja őket egyáltalán nem szív melengető. Egy férfi áll az erdő szélén, kezében egy enyhén görbe pengéjű kard. Barna bőrvértet visel és barna bőrnadrágot. Lábán lovagló csizma. Haja vállig érő, csapzott. Mivel Dzsin'zakk léptei már messziről hallhatóak, így a fickó feléjük fordul. A földön pedig vérző szájjal fekszik pár méterrel az idegentől Sephia, míg közvetlen mögötte Felisz, hason. Nem látják, hogy élnek e, vagy halottak.
A harcos ér oda elsőnek, és mikor meglátja társát a földön mozdulatlanul feküdve, dühösen felüvölt, és kérdés nélkül a férfinak ront.
ASZTRÁL
Másodiknak Vajk érkezik, és azonnal több ellenfelet keres, de nem vesz észre senkit. A társát és Sephiát látva erősebben szorítja meg a fegyvert, és barátja rohamát figyelve, lehet nem is lesz szükség neki is beavatkoznia.
Konrád is megérkezik közvetlen a fejvadász után, és látva Sephiát a földön fekve, erős fájdalom szúr mellkasába. Majd a fickóra fordítja tekintetét, és hihetetlen düh váltja fel a fájdalmat.
//off: A kör végére értetek oda. Mindenki maga eldöntheti, hogy milyen távolságra van a férfitól. Akár közvetlen közelében is lehet, és támadhat is rá. Sirak, ha maradnak az értékek, és amit leírtál, akkor neked nem kell írnod a következő körre. Igazad van, ezután ne írjátok be, hogy mennyi pontot hagytatok a következő körre. És úgy olvastam el, hogy nem láttam a harcértékeidet