• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 331 / 338 • 1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Narxes » 2012.03.25. 18:45

Raehur bukása:

Sziasztok

Elnézést kérek, az előző reagban talán messzire mentem egy kicsit. Utólag átgondolva, azért illett volna előtte megbeszélni, hogy másra bízzuk e az ellátmány beszerzését. Igazából egy kiegészítő reagon gondolkodtam, hogy legyen alkalmatok szólni, ha nem értetek egyet Roneldel. Valahogy úgy változott volna, hogy mikor a dzsad magunkra hagy, a véleményeteket kérem és ha nem találjátok megbízhatónak, akkor nem szólok neki. Végül is nem egészítettem ki, mert mielőtt betértünk a fogadóba, említettem a dolgot. Aki nem ért egyet ott szólhatott Roneldnek, nyugodtan írjátok meg és akkor változik a reag. Mentségemre szóljon a bárd jelleme: káosz-élet. :)
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Prog-Nad-Doran » 2012.03.25. 19:58

Raehur bukása:

Szia!

Semmi gond, hogy előre mentél a történetbe. Az rendben van, hogy csapatként közösen döntünk, de szerintem bárki karaktere hozhat egyéni döntéseket. Ezek bárhogyan is sülnek el együtt folytatjuk utunkat. Együtt győz, vagy bukik a csapat.
Az én karakterem például nem fog habozni a harc közben, hogy megölje-e ellenfelét, Thorral ellentétben.
Részemről így rendben van. Szerintem a reagomat is ez alapján írtam. Azért mert a karakter nehezen bízik meg valakiben, nem kell mindig beszélgetni mindenről. Roneld ezt gondolta, ezt tette. Ha nem jól döntött, majd együtt kimászunk a dologból valahogyan.:)
Prog-Nad-Doran
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 53
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.03.25. 21:56

Raehur bukása:

Sziasztok!

Nekem nem gond, főleg azért, mert el kell játszanunk, hogy te vagy a főnök. Ha elkezdünk úgy beszélgetni, mint az egyen rangúak, és esetleg valaki kihalgatna minket, akkor bajba kerülhetünk. Egyébként, ha a karakteremnek nem tetszik valami, akkor szólni fog :D .

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2012.04.25. 20:16

Csak valami szénacsomót gurít a szél tovább a kihalt utcában. :(

Tudnék örülni, ha a Raehuros csapat előkerülne. :?
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Awena » 2012.08.22. 17:40

Mindenhol ennyire üresjárat van? :(
"Akit a tűz illata megcsapott..."
Awena
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 5
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.08.22. 21:12

Szia

Igen, egy ideje már sajnos csak páran lézengünk az oldalon. Ez van.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2012.08.22. 21:19

Hmm illene felpezsdíteni az életet :)Megvan a régi nickemhez a jelszó :DMostmár marad Awena is.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aryan Cyr An-Hyssin » 2013.01.01. 13:37

< Sehol, senki?! Ez kicsit fura...talán egy kísértettanyára tévedtem? >
A fejvadász óvatosan óvakodott előre, amennyire lehetséges, kiélesített érzékekkel
<Bajjóslatú ez a csend ...> gondolta ismét magában Arián, majd újabb fohász intézett Ilho-Mantarinak, majd...
- Hahó!!! Van itt valaki? - kiálltotta el magát,a környéket fürkészve, először csak csendesebben, majd miután választ nem kapott 3 tucat szívdobbanás után sem, hangosabban is megismételte
- HAHHHÓÓÓÓÓ!!!!!! VAN ITT VALAKI? - azért hirtelen mozdulat nélkül jobbjába perdítette kardját, baljába pedig dobótőrét rejtette és vért...
Tharr áldása kísérjen, Sogron teste hűtse kínjaid, Morgena fénye árasszon el! Kyria Örök! Badr'cyah!
Aryan Cyr An-Hyssin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 9
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aryan Cyr An-Hyssin » 2013.01.01. 13:39

// Bocsánat...// ... és várt...
Tharr áldása kísérjen, Sogron teste hűtse kínjaid, Morgena fénye árasszon el! Kyria Örök! Badr'cyah!
Aryan Cyr An-Hyssin
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 9
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Narxes » 2015.03.12. 7:27

Sziasztok!

Gondoltam kicsit lecsiszolom a rozsdát a ZK tavernáról, ha már Nekromat jóságából kalandlehetőséghez jutottunk. :)

Kiaan, Quator, van már valami kariötletetek? Mondjuk én a szörnyecskéim után, most egy kimondottan „jobb lelkű” karira gondoltam, de leginkább olyat hoznék ami illik a csapatba. Vagy a karik/kasztok titkosítva lesznek és kaland közben bontakoznak ki?
Narxes
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.03.12. 8:25

Csatlakozom.

Narxes kösd fel a gatyát mert a többiek már bonbáztak mindenféle gondolatokkal.:-)
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2015.03.12. 17:34

Hali!

Átnéztem a HGB és PPL kiegészítőket és aki szeretne onnan ötletet meríteni a karaktere megalkotásához, az az én kalandomban megteheti.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2015.03.12. 18:00

Hello,

Jó a kérdés, megosszuk a születendő karakterek ötleteit, vagy majd kaland közben derüljenek ki inkább a dolgok?
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 150
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2015.03.12. 19:11

Üdv!

Részemről preferálom a megbeszélést. Ha nem is akarunk teljesen "kitárulkozni" karakterileg, de legalább az oldalt meg nagy vonalakat érdemes lenne megbeszélni. ... Elkerülendő az egymás lemészárlását. 8)
Természetesen ez nem törvényszerű, csak elég keméy dió lehet összehozni mondjuk a barbárt meg a dorani varázslót egy toroni udvari ork orvgyilkossal. Mindenki utál mindenkit és senki nem vállalkozik "csak úgy" kalandokra. :-P :-D

Illetve az is a megbeszélés mellett szól, hogy első ötleteim között szerepelt az Orwella-paplovag meg az Ascens Morga viador-BM, amiknél már én magam is éreztem, hogy "rezeg a léc", de azért elküldtem Nekromatnak, hogy tudjon ezirányú aberrációimról is. :lol:

Részemről sokat finomodott a dolog és jelenleg ezek foglalkoztatnak:
Sogron-pap (Lángvihar irányzat, a tudásvágy és kíváncsiság aspektusból megközelítve Sogront)
Ranil-paplovag (szőke vitéz, "tipikus lovag" csak varázsol is kicsit, meg hosszú szőke haja a dwoon-oknak van Északon)
Abasziszi falanxharcos (háborút megjárt veterán, a "tipikus zsoldos", aki megválogatja kinek adja bérbe kardja erejét)
Arel-pap (ha íjászni szeretnék, de erre csak kicsi az ingerenciám)

Holg 8) (udvari ork barbár vagy gladiátor, de vele szerintem nem szívesen találkoznátok :P :lol: )

Természetesen még bármi másra is kapható vagyok, ha valami nagyon tetszetős koncepcióval állunk elő, de alapvetően a fentiekből lennék valami.

Mint látható az első gonoszabb fellángolások után átgondolva, én is inkább a "jó" oldalra húznék.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kiaan Hargun » 2015.03.12. 21:32

Magam Krad- Paplovagot csiszolgatok, a helyi erőket erősítvén.
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"

Rayvanhur Katekizmusa
Kiaan Hargun
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 150
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 331 / 338 • 1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 338

Vissza: Csevegõ