• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 41 / 64 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.05.26. 11:55

Miért nem idítotok egy zárt kalandot?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.06.07. 9:28

Látom az oldalra csak fel-fel nézegető tagok körében nem népszerű az ötletem.
Pedig szerintem indíthatna valamelyik egy történetet. A többi meg csatlakozhatna hozzá.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2012.06.08. 4:20

Én nem tudnám tisztességgel elvállalni a mesélő szerepét, játszani meg játszom máshol.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.06.10. 5:26

Ez szerintem csak üres kifogás, de ti tudjátok.
Viszont, ha te nem is akkor valaki más igazán megemberelhetné magát.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2012.06.10. 7:55

Remélem nem veszed zokon amit írok, csupán így reggel kicsit megdöbbentett a hozzászólásod. Tisztázzunk pár dolgot:

Két dolgot vetettél fel:
- A fórumot látogatók közül valaki indítson kalandot mesélőként.
- A többiek játékosként vegyenek benne részt.

Vettem a fáradtságot válaszolni (külön írni, hogy nem érdekel) mert úgy éreztem hogy mégiscsak korrekt dolog akár azt is jelezni, hogy rám ne várj ez ügyben. Leírtam, hogy nem vállalok mesélést, és úgy vélem ebben az esetben is korrektül közöltem, hogy nem tudok tisztességgel eleget tenni a feladatnak. Nem kezdtem el kifogásokat írogatni, pontosan azért mert semmi közötök hozzá, hogy én mire, és hogy érek rá, valamint senkinek nem tartozom kötelességgel mesélni.

Jeleztem továbbá hogy játékosként sem tartok igényt kalandra, ugyanis nekem van jelenleg kettő darab futó kalandom, és én ennyit tudok elvárhatóan kiszolgálni. Az egyik kaland 2009. október 18-a óta megszakítás nélkül megy (heti 2-3 reaggal/játékos), nem fulladt be két hét után, mint a legtöbb igénytelen/kedvevesztett mese.

Ugyan nézd el nekem, csak nem kedvelem amikor megkérdőjelezik a szavamat.

Sok sikert a játékhoz,
Orwen
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.06.13. 20:03

Nem-nem veszem sértésnek. Viszont te félreértettél engem. Na mindegy

Tisztelt oldal látogatók.

Sajnálatos módon túl velősen fogalmaztam az elmúlt két reagomban. Ezt most helyesbítem.

Felfigyeltem rá, hogy mióta visszatértem az oldalra igen kihalt az oldal. Nem futnak kalandok és nem megy az általam kevéssé értet helyszínek. Viszont azt tapasztaltam ide írt még néhány csalódott lélek, hogy menyire kihalt minden. Ebből arra következtetem, hogy vannak akik fel néznek az oldalra hát ha van ahova írhatnak. Korábban is őket, vagyis titeket szólítottam meg. Javasolnám ahelyett, hogy hangot adtok csalódásotoknak inkább vigyetek életet az oldalra. Amíg nem próbáljátok sosem tudjátok meg, hogy megy e a mesélés. Közepes színvonalú KM lehet mindenki csak kitartás kérdése.

Bíztatok mindenkit aki regisztrált az oldalon, hogy írjon egy kalandot és keressen játékosokat hozzá. Nem kötelező csak mesélni vagy csak játékosként részt venni a mágus világában.

ui: Választ nem várok. Csak vigyetek életet az oldalra újra. Én is azt teszem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2012.06.16. 12:02

Orwen

Én a középsuliban tanultam latint és abból is van a nyelvvizsgám, innen ered a névválasztásom :D

Viszont ne marakodjatok, mert irgum-burgum! Én is szeretném, ha kevesebb pangás lenne, de van egy olyan érzésem, hogy a nyár közeledtével még inkább kihalt lesz minden. Azért Pelso értékelem a próbálkozásod és Orwennek pedig köszönöm, hogy válaszolt. Manapság nem sok hozzászólást látni ^^"
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2012.07.14. 14:20

Sziasztok!

Van valakinek kedve D&D-t játszani? :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2012.07.14. 14:21

kedv az lenne, de az néha kevés ahhoz, legyen is belőle valami tartósan.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2012.07.14. 14:33

Ha az eddigi (más fórum) fiaskókra gondolsz: azt hiszed nekem talán öröm volt olyan emberekkel játszani, akik a KM fikázásba, és szájhúzgálásba merülnek valami rosszul értelmezett "játékosi szabadság" eszméje miatt?
(Itt most nem rád gondoltam.) Szerinted mégis mennyire inspiráló, mikor lépten-nyomon azt offolják az arcodba hogy szarul mesélsz? :?

Majd jobban -pontosabban élesebben- megfogalmazom hogy KM-ként hogyan kezelem a vitás szituációkat.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gallen » 2012.07.14. 17:04

Üdv all

Most lettem még csak aktiválva így az oldalon még semmi multam, se karakterem, de az utóbbi vitához szeretnék 1 kicsit hozzá írni, remélem nem lesz sértő, tolakodó .... meg miegyéb bárkinek is, de Pelso-nak igaza van részben

Én is meséltem már történetet még ha nem is vagyok jó benne, meg fantáziám se sok van, de ahoz hogy működjön a rendszer nem lehet mindig a mesélőkre várni, mer főképp inkább csak játszani akarna mindenki szerintem, mer az a jobbik része.

Másrészt aki már játszott jónéhány kalandot és aktivitást akar az akár be is vállalhat 1 történetet hogy fellendítse az oldalt. Én is vállalnék de mivel semmi tapasztalatom nincs azzal kapcsolatban hogy itt hogy mennek a dolgok így először néhány kalandot szeretnék átélni, és még utána is valszinüleg fikázva lennék a stilusom miatt mer mindenkinek más tetszik, de megpróbálnám és legalább nagyobb lenne a mozgás.

meg még valami most, hogy eszembe jutott: mivel én fórumon még sosem játszottam igy esetleg azt is meglehetne csinálni hogy ojan kalandot indítani (kis kalandot) amiben azok vegyenek részt akik aktivan jelen tudnak lenni és nem az van hogy heti 2-3 alkalommal jut a JK szóhoz mer ez elég lassúvá teszi a történetet (vagy csak én gondolom rosszul mer mindig szóban játszottam és 4-5 alkalom alatt le is játszottuk a történeteket amit kitaláltunk)

Nem akarom senkinek megmondani, hogy mit csináljon, ezek csak gondolatok és ahogy irtam ha valakit is megsértenék vagy valami ami nem tetszik neki akkor sory.
Gallen
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2012.07.14. 18:03

Csak MAGUS érdekel?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2012.07.14. 19:14

Castor de Vinter írta:Ha az eddigi (más fórum) fiaskókra gondolsz: azt hiszed nekem talán öröm volt olyan emberekkel játszani, akik a KM fikázásba, és szájhúzgálásba merülnek valami rosszul értelmezett "játékosi szabadság" eszméje miatt?
(Itt most nem rád gondoltam.) Szerinted mégis mennyire inspiráló, mikor lépten-nyomon azt offolják az arcodba hogy szarul mesélsz? :?

Majd jobban -pontosabban élesebben- megfogalmazom hogy KM-ként hogyan kezelem a vitás szituációkat.

Ezt már átbeszéltünk. Eh, visszaszívom. Inkább mégse játszanék. Nem kibeszélni akarok én ide járni, máshol ki mit hogyan csinált, sz*rok én az ilyenbe bele egy nagyot. Elég nekem most egy helyen fenn lennem, és ott kitennem magamért, az elaprózódásnak selejt a vége.

Gallen: a legtöbb fórumos kaland lemesélése éveket - jól olvasod, tehát éveket - vesz igénybe, életútkalandot (első szinttől epic levelig) el lehet szépen felejteni, és ami mese az elején néha megélte a személyenként napi 3-4 reagváltást, az később simán le tud apadni havi egyre, mert ahogy mondani szokták (kifogás vagy sem): az élet közbe szól. Mindig közbe szól. Hol így, hol úgy. Van akinek bejön a fórumos ritmus, van aki marad az asztalinál, esetleg bepróbálkozik a videochates módszerrel. Ennyi.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2012.07.14. 20:55

Pusztán csak beleképzeltem a posztodba némi csalódottságot, szemrehányást a kútba esett játék miatt, ami úgy éreztem magyarázatra szorul... Nem kibeszélni akartam.
Sz*rsz te bele az ilyenbe, egy nagyot, világos.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2012.07.15. 5:26

Castor de Vinter írta:Sziasztok!

Van valakinek kedve D&D-t játszani? :)

Van. :D

Meg persze MERP-et is! 8) :lol:
Quator ar Zaraquer