• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 21 / 180 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.02.21. 22:49

Helyszín: Erigowtól északra, Kars város
Időpont: 3615. Hideg évszak, Gyökerek hava, ötödik hete, tar napja az arany órája és a zöldlunír órája közt (14.00-15.00)
Résztvevők: Revoltz

Közel hajolsz a varázslóhoz, és megtapogatod a nyakát. Alig lehet érezni az lüktetést, mintha már lassan kezdené elhagyni testét a lélek. Tudod sietned, kell, de még annyi belefér, hogy átkutasd a másik fickót.
A földön arrébb egy szenes, megfagyott fáklyát látsz, mely a varázslóé lehetett.

Közelebb lépsz a hullához, és lefejted köpenyét, majd ráfagyott ruháját. Nem kell sokáig keresgélned. A ball mellkasán meg is látod klánjának jelét, melyet fekete tintával tetováltak rá. Nem ismered, de hát ez nem is csoda, annyi fajta van belőle, mint égen a csillag.
Nagy levegőt veszel, majd a képet mélyen az elmédbe égeted.

Gyorsan még átkutatod, és két tőrön, illetve egy rövidkardon kívül mást nem találsz nála. Ezek szerint a városba való lehet, és a munkára csak a legfontosabbakat vitte magával.

Nem időzöl tovább, felrakod óvatosan a varázslót lovadra, majd felpattansz rá. A ló nyerít a plusz súly miatt, de engedelmesen tűri. Végig ügetsz a városon, míg eléred a domb alját, melynek tetején ott áll a szürke vár. Fura, hogy a mezőt, melyet most hó fed, meghagyták mikor a város épült. Lovaglás közben a varju végig követ titeket. Oda érsz a kapuhoz, melynek szélén egy kis fabódé áll, és ontja magából a füstöt. Kilép egy katona belőle, és alabárdját bal kezében tartva álljt parancsol neked. Láncingje kicsit fekete a füst, és korom miatt.
Mikor elmondod, hogy miért vagy itt a nyereg mögött lévő varázslóra néz.
Fejét vakarja, majd kiállt, hogy engedjenek be téged. Beérve vaskos falak, keskeny, kicsi járatok, és udvarok. Két katona lép oda hozzád. Segítenek levenni a varázslót a lovadról, és egy szobába vezetnek téged, és közben a varázslót segítenek vinni. A szobában csak egy fa asztal van, és a fal mellett polcos szekrény, melyek üresek. Rá teszik a varázslót az asztalra, és megkérnek rá, maradj itt, azonnal jön egy gyógyító, és a varázslóért is küldenek. A nevedet kérdik, hogy meg tudják mondani a varázslónak.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.02.21. 22:50

Időpont: 3615. Hideg évszak, Gyökerek hava, ötödik hete, tar napja az arany órája és a zöldlunír órája közt (14.00-15.00)
Résztvevők: Pelso

Pelso

A papnő kedvesen mosolyog rád, mikor udvariasan hellyel kínálod. Hamar hozzák nektek az ebédet, és jó ízűen falatozgattok. Közben sok mindenről beszélgettek, de meglepetésedre nem akart többet tőled. Az ebéd finom, és a papnőnek köszönhetően nem unatkozol. Beszél a helyi politikáról, de semmi érdekeset. Igazság szerint mindig is érdekelt téged, hogy Pyarronnak mi a célja az északi szövetséggel, hisz oly távol vannak. De a papnő sajnos sokat foglalkozhatott a politikával, és meg tanulta hogyan kell semmi választ adni, de azt órákon keresztül. Mondjuk fura, hogy Noir papjaként foglalkozik a politikával.

Rá kérdezel a mestereddel kapcsolatban, hisz ő a legfontosabb neked, és hátha tud valamit a papnő. Ekkor meglepődsz. Egy pillanatra megáll, mintha még levegőt sem venne, majd szemedbe sem néz, és úgy válaszol.

- Hallottam, hogy eltűnt, sajnos nem tudok többet, mint az uraság. Keresik, de eddig mind hiába.

De ekkor megzavar titeket egy láncinges katona. Sűrű elnézéseteket kéri, de egy Revoltz nevezetű harcos keres téged, nagyon fontos, egy eszméletlen férfit hozott magával.

nem örülsz neki, hogy pont most zavartak meg téged, hisz többet tud a Noir papnő, mint amit elmond, de ha Revoltz sürgősen keres téged, akkor az fontos lehet. Ráadásul ki lehet az eszméletlen.

Elnézést kérsz a papnőtől, és a katona után mész.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.02.21. 22:51

Résztvevők: Pelso, Revoltz

Revoltz, türelmesen vársz, de még nem érkezett meg a gyógyító. A szoba fényét egy kicsiny ablak szolgálja, melyen egy bőr van kifeszítve, hogy a hideget kizárja, de meglepő módon, így is elég fény szivárog be.
Léptek zaját hallod, majd egy katona lép be, utána Pelso

Pelso, mikor megérkezel, egy kicsiny szobába léptek be a katonával. Kicsi ablak, melyen bőr van kifeszítve, egy asztal a szoba közepén, és a fal mellett üres, polcos szekrény. Az asztalon fekete köpenyben mestered fekszik eszméletlenül, viszont a varjat nem látod sehol. Ez fura, hisz neki a varjú a varázsló botja.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2012.02.22. 19:08

- Nokips -

Jól érzem magam hosszú idő óta először.
< Jól mulatok, bár ezek a fickók, most elég pechesek,. de egy kis s9ör majd feletetik velük a szerencséjüket. >
Jó idő múlva, mikor már meg nyugodtam, hogy itt biztonságba vagyunk feltűnik Revolts barátom távol léte, ami nagyon nem tetszik.
Oda hívom a felszolgálót és fizetek még két kört az új cimboráimnak.
- Bacsásotok, meg de sajnos most mennem kell, de addig is igyatok az egészségünkre. :D -
Majd elindulok Armon felé. Miután oda értem meg szólítom.
Hangom annyira halk, hogy csak Armon hallja és ha lehet mindenki mástól messzebb állok meg vele.
- Nos Pelso és Revolts túl soká van távol, úgy, hogy utánuk nézek egy kicsit, igyekszem vissza. A fogadó elég biztonságosnak tűnik, és kérlek Neji nélkül ne hagyd el. Nem szeretném, ha fölösleges kockázatot vállalnátok. Igyekszem vissza.
Ha nem jövök vissza estig, akkor legyetek óvatosak. -
< Remélem meg fogadja a tanácsom és Neji nélkül nem megy sehová, bár az biztos, hogy addig biztosan nem megy el innen amíg a felszolgáló lány nem végzet... :D >
Majd kimegyek, közben óvatosan a szemem sarkából nézem, hátha valaki figyeli távozásomat, ami gyanút kelthetne bennem, az istállóhoz a lovamért és az ott lévő istálló fiútól meg kérdem merre van itt a kovács műhelye.
- Te ott, mond merre van a legközelebbi kovács vagy kovács műhelyei??? -
Ha meg kapom a válasz dobok neki 1 rezet, majd tüstént lóra ülök és már megyek is arra. -
* Ha a meg érkeztem a kovácshoz bekopogok, és érdeklődök társam felől aki egy pajzsot akart venni, hogy járt e itt és ha igen akkor mikor ment el? *
Ha korábban már elment akkor, elmegyek Pelsohoz a várban, mivel ő az elméje hatalmával meg tudja találni barátunkat. S akkor már sietek is.
< Kár, hogy nem értek úgy a nyomok olvasásához, mint Revolts barátom. >
Majd elindulok a nemesi palotához, ahova Pelso is ment. Út közben figyelm az utcákat és a környéket, persze nem feltűnően. Ott az öröknél meg állok, út közben azért figyelek hátha valaki követ vagy figyel, esetleg figyeli az utcákat, mert később tőlük lehet információkat szerezni esetleg.
Az öröket megkérdezem, hogy egy mágus akit Pelsonak hívnak itt van e még, és ha igen akkor szólna neki, hogy egy barátja keresi.
Ha találkozom, Pelsoval, akkor meg kérem, hogy keessem meg Revolts barátunkat, mert már túl rég óta nem láttam és zavar a hosszú távol léte.
Ha találkozok Revoltsal és Pelsoval egyszerre, akkor meg örülök, kicsit és meg kérdezem, ha ott vagyok, hogy ki az öreg úr.

Persze ha van valamilyen kérdésük a többieknek akkor arra szívesen felelek, de ha nincs és látom, hogy biztonságba vannak akkor vissza indulok.

Miután válaszolnak vissza megyek a fogadóba a többiekhez, de ez úttal egy másik úton, hogy ha netalán valaki követett idáig vagy bármi akkor kicsit meg kavarjam az úti célommal kapcsolatban. Ott meg keresem Armont, ha meg találom akkor megnyugszom. Ha nem találom meg akkor körbe nézek és meg keresem. Illetve megnézem nincsenek e a szobájukban. Persze mind ezt higgadtan és nem feltűnően, ha ott vannak még az ivó cimborák kérek még egy kört, s hamarosan csatlakozok hozzájuk.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2012.02.24. 7:37

Armon

Szegény lánytól ennél többet most nem tudhattam meg, ha meg randiznék vele, várhatóan nem ilyenekről akarna beszélni. Úgy tűnt, hasznos információt többet úgysem kaphatnék tőle.
Mi lehet Revoltzal? Maga kovácsol valamit? Vagy meglopták és most egy tolvajklán felszámolásán dolgozik?
Amikor Nokips szól hozzá:
- Engem is zavar az eltűnése és nem akarom a délutánt itt tespedve tölteni, inkább megyek veled. Nejit is megkérdezem, nem szeretném, ha úgy járnánk, mint a mesében, ahol az emberek egyenként néznek utána, mi történhetett a többiekkel, és egymás után tűnnek el egy szörny gyomrában. Hárman már nagy falat vagyunk egy kis gömböcnek.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2012.02.24. 17:03

<Neji>

Gondolom akkor feljönnek hozzám hogy megkérdezzék, nem-e tartok velük ha igen akkor a reakcióm a következők:
-Már ilyen sok idő eltelt volna? Észre sem vettem, bizonyára elmerülhettem az elmémben. -Szavaimban olyan nyugodtság van, mintha a világon semmi sem lenne, se boldogság, se szomorúság, csak egyhangú nyugodtság.
-Azt hiszem, akkor fel kéne öltöznöm az induláshoz. -És így is teszek, elkezdem felvenni levetett meleg ruházatomat.
És a többiek után megyek.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.02.25. 10:18

*A papnőtől elköszönve követem a katonát a váron keresztül.
<… Vajon mi történhetett, hogy ide jött… Nem elég, hogy nyoma veszet a meseteremnek még itt is zajlik az élet… Oh… Most már értem… De hogy nem találták meg eddig?...>
*A szobába érve szólok a katonának, hogy álljon őrt a szoba előtt. Az engedélyünk nélkül ne eresszen be senkit. Mikor Revolts és én maradtunk már csak a szobába oda lépek hozzá. Halkan szólalok meg, hogy ne halljanak minket.
- Hol találtál rá? Nem volt véletlenül vele egy holló is?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.02.25. 11:16

- De, ami azt illeti volt ott egy holló, sőt... - Itt kicsit megállok a szavaimmal és összeráncolt szemöldökkel folytatom. - furán hangzik, de ő vezetett hozzá...egy sikátorba volt egy másik halott fickó társaságában. - Ekkor Pelso mögé nézek, hogy megérkezett-e már az orvos. - Szerencsére mesteredbe még van élet, de egy orvosnak mindenképp látni kellene...

A mester közelébe lépek, mielött a történetet tovább folytatom, s közben csak egy aggasztó gondolat fut át az agyamba.

"Vajon itt biztonságba vagyunk? Még a helyi báró is ráküldhette a varázslóra azt az itteni gyilkosti...a főúr könnyen ismerheti a városában azokat, akik könnyen elvállalnak ilyen feladot."

Közelebb invitálom Pelsot apró fejmozdulattal, mint ha mutatni akarnék valamit, közben pedig folytatom a történetet.

- A fickó, aki követte meg akarta ölni, valamiféle mérges gázt használt. Nem tudom ki lehetett semmit nem találtam nála, ami segítene megtudni.

Mikor mellém áll sugva odaszólok a katonáktól elfordulva.

- A vár ura megbízható? Talán hiba volt idehoznom, de elébed akartam hozni mestered. A gyilkos helyi lehetett és láttam rajta egy tetoválást (pár szóban körül írom mit ábrázol). Egy szóval, nem hiszem, hogy jó ötlet sokáig időzni itt, ha feltudod ébreszteni mestered, akkor tedd.

Ekkor megfordulok és a katonák felé lépek.

- Merre van már az az orvos?
- Szólok türelmetlen hangon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revoltz 2012.02.25. 15:32-kor.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2012.02.25. 14:27

- Nokips -

- Nem szívesen megyek sokad magammal ilyenkor, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor legyen, de legyél résen nem örülnék neki ha csapdába esnénk és elkapnának vagy elvennék a csomagod. Akkor megyünk szólunk Nejinek is, aztán majd indulunk is. Először, te menj ki Nejivel a lovakhoz én majd csatlakozom, kicsit késöbb csak ki egyenlítem a számlám. -
* Majd elindulunk Revolts után nézni. *
Útközben figyelek és én megyek hátul, egy kicsivel le maradva tőlük, de nem sokkal.
A többit ugyan úgy csináljuk, ha csak nincs valakinek valami kifogása...
Körbe nézünk a kovácsoknál, majd megyünk a nemeshez...
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2012.02.25. 19:00

Még az úton. Neji
- Ahogy érzed harcos. Ahogy érzed.
*Mivel látszik rajta, hogy nem lehet vele beszélgetni tovább is lovagolok.
- Keresd az utad, de ne a rovásomra.
*Az ezt követő napokban már nem is szólok hozzá többet. Gondolataimba merülve utazok tovább. Szemlélem a hópelyheket és a manna áramlását a szélben.

Intelligencia:4
Egészség:5
Akaraterő:6
Asztrál:10
Érzékelés:2
A várban.
<… Lég méreg… Nem öli meg, de elkábítja napokra… A botja még meg van de merre?...>

//Alkímia 3 és Herbalizmus 1. Intelligencia próba: dobás 3
Érdekelne, hogy ismerhetem e ami elkábította a meseterem?//

- Nem gond, hogy ide hoztad. A város ura egyenlőre semleges. A város irányítása és annak mindennapi gondja jobban lekötik mint mi. Nem úgy tűnt mintha bármit is el akarna előlem rejteni vagy titkolni. A szemünk azért nyitva marad. Viszont nem tudom, hogy tudok e rajta segíteni. Mindjárt meglátjuk.
*Oda lépek a mesteremhez és tüzetesebben megvizsgálom. Manna látás és herbalizmus segítségével. Megnyitom a harmadik szemem és az éteri világon is megvizsgálom. Közben gondolkozom, hogy magához tudom e téríteni. Az orvost be engedheti az őr mikor megérkezik. Minden mozdulatát követem ellenben. Hát ha Revolts felvetése nem csak csupa belenevelt üldözési mánia és még is kell tartanunk a vár lakóitól. Felébredő gyanakvásom viszont leplezem.

//Heraldika 1 int. Dobás: 3 Ismerhetem Revolts által körül írt tetoválást?//

*Az orvost figyelmesen végighallgatom miközben azon gondolkozom tudnék e keverni valami élénkítő szert.

<… Ha nem tudjuk felébreszteni akkor mihamarább Doranba kell menünk… Az lesz a legjobb ha elkérjük a főúr egyik hintóját és mágikusan felkészítem az útra… Így biztonságban és gyorsan tudjuk szállítani a mestert… Addig is várjuk meg mit mond az orvos… De hol lehet a madara?...>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.02.26. 0:40

Időpont: 3615. Hideg évszak, Gyökerek hava, ötödik hete, tar napja a zöldlunír órája és a fehérarany órája közt (15.00-16.00)
Résztvevők: Pelso, Revoltz

//off: Pelso sajnos nem tudod a tetoválást beazonosítani. Inkább a nemesi címerekben vagy otthon. És a mérget sem tudod beazonosítani, rengeteg féle lehet. Bár olyat, ami hosszú távon kiüti az áldozatot, nem igazán tudsz.//

Sokat kell várni, mire megérkezik az orvos. A katona, kit az ajtóba rendeltetek utat enged neki.
Egy idős férfi, szürkés-őszes varkocsba kötött haj, megnyúzott, öreg arc, hajlott test. Ruhája hasonlít a papokéhoz, csak egyszerű barna szövetruha, és oldalán egy bőr tarisznya.
Bólint felétek, majd kérdés nélkül az asztalon fekvő mesterhez megy. Kigombolja az idős varázsló ruháját a mellkasánál, és széthúzza. Ezután oldaltarisznyájából eszközöket vesz elő, illetve látókészülékét, és el kezdi vizsgálni.
Sokáig tart, néha hümmög, majd csendben marad, felszólal, de látjátok, hogy csak magával beszél. Idővel aztán felétek fordul, és megszólal. Hangja olyan recsegős, mintha fát törnének a torkában.

- A férfi méreg hatása alatt van, még mindig. Ez nagyon különös, mert az állapotából ítélve, már napok óta eszméletlen. Nem tudok pontos időt mondani, ezért feltételezésekbe nem bocsátkozom. Ami biztos a méreg annyira lecsökkentette a szívverését, hogy tetszhalál állapotába esett. Ennek köszönhető, hogy nem száradt ki annyira, de ezért sem tudom, hogy mióta jutott a testébe a méreg. Sajnos ez ellen én nem tudok semmit tenni. Reménykedjünk benne, hogy lelke nem utasítja el a hitből fakadó segítséget, mert itt már csak egy pap tud segíteni. A városban van is egy Krad templom, esetleg küldhetek egy inast egy papért, de az nem lesz ingyen. A krad papok szívesen gyógyítanak, de ingyen ritkán teszik azt.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.02.26. 0:41

Időpont: 3615. Hideg évszak, Gyökerek hava, ötödik hete, tar napja a zöldlunír órája és a fehérarany órája közt (15.00-16.00)
Résztvevők: Armon Vilonio, Neji, Nokips

Hárman indultok útnak. Előbb megtudakoljátok, merre van a legközelebb kovács. Útba igazítanak titeket, és el is indultok az irányba. Lassan elhagyjátok a forgalmasabb utcákat, és inkább mellékutakon haladtok, míg végül megtaláljátok. Földszintes kőépület, vaskos kétszárnyas ajtóval. A kovács erős testalkatú férfi, elől kormos bőrköténnyel szövetruhát hord.

Emlékszik rá.

- Már úgy két órája, ha itt lehetett. Egy jó kis vasalt kerek pajzsot vett.

Ezek szerint itt járt. Sajnos a nyomolvasáshoz nem igazán értetek, és egyébként is már az óta jártak erre, így nehéz lenne a nyomokat követni. Talán Pelso a varázslat segítségével meg tudja találni társatokat, így a vár felé veszitek az irányt.
Lassan a nap lefelé jár, és a hideg kezdi hatalmát növelni. A szél alább hagy, és a város egyre csendesebbé válik. Az árusok összepakolják portékájukat, és az emberek hazamennek a családjukhoz. Kiérve a város forgatagából egy havas tisztáshoz értek. A tisztás közepén egy domb, melyre épült a vár. Furán néz ki, hogy a város közepén egy mező van.

A letaposott havas úton felmentek a várkapuhoz. A kapu mellett egy kis fabódé, melyből füst áramlik ki. Mikor közelebb értek szitkozódás üti meg fületeket, bár csak alig halhatóan.

- A rossebbegye meg, hogy nem tud az ember nyugodtan maradni.

Egy láncinges férfi lép ki a faházikóból kezében egy alabárddal, oldalán rövidkard.
Megállít titeket.

- Kik maguk, és mit akarnak?

Kérdi bizalmatlanul.

Armon elmondja, hogy a varázslóhoz érkeztetek, ki a várban van. Ekkor a fickó összehúzott szemöldökkel morgolódik.

- Ez nem fogadó, hogy úgy gyüvök, megyek, ahogy kedvem szottyan. Honnét tudjam, hogy a varázslóhoz gyüttek?

Általában Armon divatos ruházata már nemesi mivoltot sejtet, és így szó nélkül tovább engedik, de most a hosszú út után kissé koszosan, sárosan és szakálasan ültök a lovon, ugyan olyan szaggal, mint a ló.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2012.02.27. 11:54

Armon

Megértően beszél az alabárdossal, nyilván nem a személyünket utálja, csak mogorva és talán lusta is:

- Drága jó strázsamester, nem kétlem, hogy szolgálatot teljesíteni egy füstös fabódéban kemény munka, kijönni a hidegbe még kellemetlenebb. De higgye el, idekinn állni és bizonygatni azt, ami nyilvánvaló semmivel sem kellemesebb. Egy barátunk bajba került és a varázslónak haladéktalanul tudnia kell róla (nem tudják, hogy itt van ő is). Elég sok gyanús dolog történt errefelé mostanában ahhoz, hogy ne legyintsünk a problémákra, hanem vegyük őket komolyan. A fogadóban meleg étel gőzölög, édes bor piroslik és csinos menyecskék flangálnak kacér tekintettel, mi meg idejövünk egy bosszús strázsával civakodni, maga szerint puszta úri passzióból teszünk így? Azt javaslom cselekedjen ura parancsa szerint, engedjen be vagy jelezze neki jöttünket.

Amint alkalma adódik rá, kitisztítja (tisztíttatja) a ruháit és forró fürdőt vesz, és ábrázatát is rendbe teszi. <A fenébe is, annyira hosszászoktam a rideg élethez, hogy már fel sem tűnik, milyen vagyok? Az a csoda, hogy a pincérlány képes volt még így is a közelembe jönni. Lehet ha rendbetenném magam, meg sem ismerne.>
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2012.02.27. 19:45

- Nokips -

Végig hallgatom azt őrt és mikor válaszolnék, már Armon beszél így csönben végig hallgatom társam is.
< Tényleg nyilvánvalo meg tényleg sok gyanus dolog történt, ezt nem hiszem el, jó hogy nem koncolod fel rögtön, vagy vonod felelöségre a vár úrát, hogy miért nem tett még rendet a portáján, hogy maradtál életben ilyen sokág vajon, vagy a nemeseknél így szokás. hm.. fura. Lehet egyszer utána nézek... >
* Ha az őr nem veszibe Armon szavait, akkor meg szólalok és meg mondom, hogy Pelso mágus társai vagyunk aki az urad vendége, és beszélnünk kellene vele fontos ügyben. *
Ha be veszi: < Nahát és müködik, akkor én tévedtem és tényleg így szokás, utána kéne olvasnom ennek annak, ha majd lesz időm rá. >
* Ha bevezetnek minket akkor ott beszélünk Pelsoval. Ha nem engednek be minket, sehogy sem akkor sugva meg kérdezem Nejitől, hogy ő nem tud esetleg kapcsolatot teremteni Pelsoval. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: revoltz » 2012.02.28. 20:05

Az orvos érkezte csitítja idegességem. Amikor a mesterhez odalép és vizsgálni kezdi mögüle kíváncsian nézem a fejleményeket. Mikor végzett és kifejtette a saját kis diagnózisát, már rá is vágom:

- Küldjön mindenképp a papért! Néhány vacak fém számít most igazán a legkevésbé! - Kis szünetet hagyva mondandóm röviden befejezem. - De aztán siessen az az inas.

"Anyagias egy világban élünk... Bár, ha én rendelkeznék a gyógyítás isteni képességével lehet én sem szívesen adnám ingyen szolgálataimat..."

Majd Pelsora nézve hirtelen belémhasít a tudat, hogy a többieknek nem szóltam erről a kitérőmről és már órák óta késlekedek.

- Azt hiszem ideje visszaindulnom a fogadóba... A többiek nem tudnak eme kitérőmről, nem akarok aggodalmat kelteni távollétem miatt. A mestered gondjaidra bízom...

Elköszönök, majd sarkon fordulok és elindulok a kijárat felé. Az őrt megkérem, hogy kísérjen ki a lovamhoz.
Wohoo! buli van!
revoltz
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 189
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 21 / 180 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján